Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. kesäkuuta 2022

WHO:n pandemiasopimus lykätty, ei peruttu by Daymond Duck 5.6.2022

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla aluksi puhetta äskettäisestä WHO:n Geneven kokouksesta (lue tästä edellinen blogijuttu), jossa piti päättää Biden'in hallinnon ehdottamista muutoksista kansainväliseen terveyssopimukseen, jotka olisivat alistaneet maailman kansakunnat WHO:n määräysvaltaan pandemiatapauksissa. Tätä muutosten käsittelyä lykättiin myöhempään ajankohtaan. Daymond'in raportissa tuttuun tapaan profeetallisia uutistapahtumia viime ajoilta.

--------------------

Lykätty, ei peruttu (Delayed, Not Canceled) :: By Daymond Duck

Published on: June 5, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/06/05/delayed-not-canceled-by-daymond-duck/

Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytyjen oikeusjuttujen ja maailmanlaajuisen vastareaktion vuoksi Biden'in hallinnon pyrkimyksille antaa kaikkien maiden terveydenhuolto ja osittainen itsemääräämisoikeus Maailman terveysjärjestölle (WHO), 12 kansainvälisen terveyssopimuksen (IHR; kutsutaan myös kansainväliseksi pandemiasopimukseksi) 13 muutoksesta, jotka Biden halusi, poistettiin väliaikaisesti käsittelystä (yksi lähde sanoi, että tarkistukset siirrettiin myöhemmäksi, koska WHO:lla ei ollut tarpeeksi ääniä niiden hyväksymiseen).

Jokaiselle kansakunnalle annettiin lupa jättää muutosehdotuksia syyskuuhun 2022 saakka, ja kaikkia muutoksia käsitellään marraskuussa 2022.

Yksi muutos, jonka Biden sai hyväksytyksi, oli aika, jonka kuluessa kansakuntien on hylättävä tarkistukset (lyhennetty 18 kuukaudesta 6 kuukauteen).

Liberty Counsel'in puheenjohtaja Mat Staver sanoi: "On myönteinen merkki, että 12 tarkistusta 13:sta on peruutettu. Yksi tarkistus kuitenkin jää, muut 12 voivat palata, ja tiedämme, että WHO järjestää lisää kokouksia näistä muutoksista ja uudesta 'pandemiasopimuksesta (Pandemic Treaty)', joka antaa tälle Yhdistyneiden Kansakuntien virastolle huomattavan maailmanlaajuisen vallan.

Joten jokaisen kansakunnan terveydenhuollon ja osittaisen suvereniteetin luovuttamista on lykätty, sitä ei ole peruttu. (Ehkä viivytys on Jumalan tekosia, ja meidän pitäisi olla kiitollisia, mutta tietää, että jokainen kansakunta luopuu suvereniteetistaan ​​Jumalan valitsemana aikana.)

Lisää: Yhdysvalloissa,
  • Dakotan kuvernööri Noem sanoi: "Tämä vallan antaminen pois ei ole presidentti Biden'in käsissä – Perustuslain 10. lisäys varaa sen osavaltioille ja ihmisille."
  • Kuvernööri Youngkin sanoi, että suvereniteetin antaminen WHO:lle Yhdysvaltojen terveyspäätösten suhteen "ei ole jotain, mitä hän suvaitsee tai tukee".
  • Kuvernööri DeSantis sanoi: "Me (Floridan virkamiehet) emme voi koskaan tukea tätä WHO:n asiaa… sitä ei tule tapahtumaan. Ei todellakaan."
  • Senaattori Daines ja Arkansas'in senaattori Cotton pyysivät Biden'in hallintoa peruuttamaan muutokset.
  • Mutta muutamat kuvernöörimme, kansanedustajamme ja senaattorimme tukivat sitä, ja monet eivät sanoneet mitään.
Lisää: Maailman talousfoorumi (WEF) piti kokouksen samaan aikaan, kun WHO:n kokous oli käynnissä. (Kyllä, samalla viikolla oli 2 globalistikokousta. Globalistien agendaa on nopeutettu.)

Vatikaani (paavi Franciscus) lähetti papin WEF-kokoukseen, ja pappi sanoi:
  • Katolinen kirkko aikoo "panna toimeen käytäntöjä ja ohjelmia toteuttaakseen foorumin käsittelemiä asioita" (ilmasto ja luonto, oikeudenmukaisempi talous, terveys ja terveydenhuolto, globaali yhteistyö, sekä yhteiskunta ja tasa-arvo).
Minun mielipiteeni: Yhdysvallat luovuttaa suvereniteettinsa tulevalle saatanalliselle maailmanhallitukselle, koska monet roomalaiskatolisesta kirkosta tukevat sitä, mutta monet ei-katolisen kirkon johtajat eivät valvo, tai he ovat mielellään tietämättömiä, kylmiä, tai penseitä, tai pelkäävät puhua aiheesta (ne eivät ole suolana tai valona tällä alueella).

Tässä on lisää viimeaikaisia uutistapahtumia:

Ensinnäkin, 27. toukokuuta 2022 kerrottiin, että WHO on ilmoittanut haluavansa kansainvälisen pandemiasopimuksen sisältävän digitaalisen passin ja digitaalisen henkilöllisyystodistusjärjestelmän (digital ID system), ja se haluaa sopimuksen valmistuvan vuoteen 2024 mennessä (tarkoittaa todennäköisesti vuoden 2023 loppuun mennessä).

Valta vaatia digitaalista passia ja digitaalista järjestelmää siirtyy yksittäisiltä valtioilta YK:n WHO:lle.

Sen lisäksi, että YK:n WHO julistaa kansanterveydellisen hätätilan kansakunnille, se saa myös valtuudet julistaa kansanterveydellisen hätätilan kansakuntien alueille (ei kerrottu mitään siitä, kuinka monta kansakunta-aluetta tulee olemaan, mutta tämä kirjoittaja on ollut vuosien ajan kuuluisa sen sanomisesta, että Raamattu opettaa maailmassa olevan pian kymmenen aluetta, joilla jokaisella on johtajansa, kuten Danielin profetia mainitsee kymmenen kuningasta hallitsemassa valtakuntaa, joka koostuu raudasta ja savesta.)

Uusi ”Alueellisten johtajien” hätäkomitea raportoi YK:n WHO:n pääjohtajalle, jolla on valtuudet julistaa (ja panna täytäntöön) kansanterveyden hätätilanne, vaikka kansakunnan tai kansakuntien alueen johtajat olisivat eri mieltä.

Ajattele sitä: Maailmanlaajuinen digitaalinen passi, globaali digitaalinen henkilöllisyystodistusjärjestelmä vuoteen 2024 mennessä, maailma jaettu alueisiin "aluejohtajien" alaisuudessa, "aluejohtajat" raportoivat yhdelle miehelle, ja Raamattu sanoo, että kymmenen kuningasta nousevat ja antavat voimansa ja armeijansa Antikristukselle, ja se sanoo, että voimme nähdä kaiken sen lähestyvän.

Tiedoksi: Tässä se, miksi meidän pitäisi pitää tätä silmällä.

Raamatun mukaan kymmenen kuningasta nousevat ennen kuin Antikristus nousee.
  • Toukokuussa 2021, WEF vaati "kourallista kansakuntia" korvaamaan Yhdysvaltain presidentin vapaan maailman johtajana.
  • Maaliskuussa 2022, Venäjä ja Kiina sanoivat työskentelevänsä yhdessä saavuttaakseen "moninapaisen, oikeudenmukaisen ja demokraattisen maailmanjärjestyksen". Venäjä ja Kiina eivät halua EU:n ja USA:n hallitsemaa maailmanhallitusta. He haluavat, että valta jakautuu useammille kansakunnille ja erityisesti niin, että enemmän siitä menee heille.
  • Huhtikuussa 2022, Ukrainan presidentti Zelenskyi (WEF-globalisti) kehotti YK:n turvallisuusneuvostoa pysäyttämään Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan tai "hajottamaan itsensä". Zelenskyi vaati YK:ta pysäyttämään Venäjän tai siirtymään toisenlaiseen hallintorakenteeseen.
  • Huhtikuussa 2022, Venäjän presidentti Putin sanoi, että lännen "yritykset saada globaali valta-asema ovat tulossa loppuunsa".
  • Toukokuussa 2022, WHO vaati "alueellisten tsaarien" luomista, jotka voivat vaatia kansakuntia ja alueita noudattamaan WHO:n politiikkaa.
Yksikään muu sukupolvi ei ole nähnyt kymmentä kuningasta, mutta Raamatun profetia toteutuu.

Sukupolvemme kuulee vaatimuksia uudesta globaalista rakenteesta "aluejohtajien" tai "alueellisten tsaarien" alaisuudessa, ja muutos voi olla vain viikkojen tai kuukausien päässä.

Toiseksi, 27. toukokuuta 2022, eräs lukija lähetti minulle loistavan artikkelin profetianopettajalta ja entiseltä sotilasmieheltä, Pete Garcia'lta, otsikolla "Running Out of Normal (Normaali loppuu)".

Omilla sanoillani, tässä on joitain Garcia'n havaintoja:
  • Elämä maan päällä muuttui 11. syyskuuta 2001 (lentokenttien turvallisuus ja hallituksen valvonta lisääntyivät).
  • Sosiaalisen median nousu on tuonut informaatioaikakauden ja monien uskonnollisten ja konservatiivisten mielipiteiden sensuurin.
  • Pyrkimys luoda maailmanhallitus on lisääntynyt huomattavasti.
  • Donald Trump'in valintaa ja hänen MAGA-nationalistista viestiään pidettiin suurena uhkana globalistien agendalle.
  • Yhteiskunta on täynnä muutoksia ja kiistoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, 5G-internet, digitaaliset valuutat, kaikkien seuraaminen, LGBTQ:n normalisointi, CRT (kriittinen rotuteoria), avoimet rajat, yliääniohjukset, sähköajoneuvot, tekoälyn kasvu, ja WOKE-kulttuuri.
  • Maailmanlaajuinen pandemia julistettiin, mikä aiheutti taloudellisia seisokkeja, lukituksia, pakollisia rokotuksia ja maskipolitiikkaa.
  • Petoksen (ympäristöalarmismi tai ilmastonmuutospelon lietsominen, jne.) käyttö kaikkien maan ihmisten maailmanlaajuisen hallinnan saavuttamiseksi lisääntyi tosiasioista huolimatta.
Lainatakseni Garciaa (erinomainen profetianopettaja), elämä on ”tullut oudommaksi, sekavammaksi ja stressaavammaksi”.

Tässä on linkki Garcia'n koko artikkeliin.

https://www.rev310.net/post/running-out-of-normal

(Lisään vielä, että listalla voisi olla inflaatio, elintarvikepula, energiapula, toimitusketjukriisi, väkivalta, ydin- ja biologisten aseiden uhka, Kiinan uhka Taiwanille, Biden'in yritykset jakaa Israel, jne. Nämä ovat merkkejä siitä, että vanha normaali on poissa ikuisiksi ajoiksi, Jeesus tulee takaisin, eikä nykyinen tilanne myöskään kestä.)

Kolmanneksi, koskien inflaatiota, korkeita bensiinin ja yleishyödyllisten palvelujen hintoja, elintarvike- ja energiapulaa, jne.: Toukokuun 25:ntenä 2022 kerrottiin, että suuren norjalaisen finanssiryhmän toimitusjohtaja sanoi Maailman talousfoorumille (WEF), että kansalaisten ja pienyritysten on kestettävä näiden ongelmien aiheuttama tuska, jotta maailma voi saavuttaa WEF:n ja YK:n Agenda 2030:n hiilipäästötavoitteet.

Kuten ymmärrän, mitä toimitusjohtaja sanoi, nykyinen korkea inflaatio, elintarvikepula, jne. ovat seurausta globaalien johtajien tietoisista toimista pakottaa maailma täyttämään globaalit ilmastonmuutostavoitteet vuoteen 2030 mennessä.

Se on johtajiemme aikaansaannosta, ei Putin'in vika.

Lisää: Toukokuun 25:ntenä 2022, presidentti Biden piti lehdistötilaisuuden Japanin pääministerin tapaamisen jälkeen, ja Biden sanoi: "Kun on kyse bensiinin hinnoista, käymme läpi uskomatonta siirtymävaihetta, joka tapahtuu niin, jos Jumala suo, että kun se on ohi, olemme vahvempia ja maailma tulee olemaan vahvempi ja vähemmän riippuvainen fossiilisista polttoaineista, kun tämä on ohi."

Biden myönsi, että korkeammat bensiinin hinnat Yhdysvalloissa ovat osa "uskomatonta siirtymistä" pois fossiilisista polttoaineista.

Keystone XL -putkilinjan sulkeminen ja porauksen rajoittaminen joillakin liittovaltion mailla ovat tahallisia toimia, joihin Biden ryhtyi vähentääkseen fossiilisten polttoaineiden käyttöä Yhdysvalloissa.

Biden on tietoisesti tehnyt fossiilisista polttoaineista kalliimpia, jotta ihmiset käyttäisivät niitä vähemmän.

Neljänneksi, koskien ruokapulaa ja nälänhätää: 23. toukokuuta 2022 kerrottiin, että Venäjän presidentti Putin sanoi olevansa samaa mieltä YK:n arvion kanssa, jonka mukaan maailmaa kohtaa ruokakriisi, joka voisi johtaa nälänhätään.

Venäjän tiedottaja sanoi: "Me emme ole ongelman lähde. Maailmassa nälkään johtavan ongelman lähde ovat ne, jotka ovat määränneet meitä vastaan sanktioita, ja sanktiot itse."

Venäjä syytti ruoan, ruokaöljyn, lannoitteiden ja energian jyrkästi nousevista hinnoista länttä, joka asettaa pakotteita ja estää Venäjän toimituksia ja myyntiä.

Kaksi päivää myöhemmin, YK:n pääsihteeri Guterres sanoi, että maailmanlaajuinen ruokakriisi pahenee ja hän työskentelee Venäjän, Ukrainan, Turkin, Yhdysvaltojen ja EU:n kanssa palauttaakseen viljan viennin Ukrainasta.

Ajattele sitä: Nälänhätä saattaa uhata (YK:n ja Venäjän mukaan), ja inflaatio kiihtyy samalla, kun globaali ID-järjestelmä, aluejohtajat ja osittainen kansallisen suvereniteetin menetys häämöttävät, ja nämä ennustetaan Raamatussa.

Viidenneksi, inflaatiosta: 27. toukokuuta 2022 Bloomberg raportoi, että ennätyskorkeat lihan hinnat (jauheliha ja kananrinta) pakottavat ihmiset grillaamaan vähemmän lihaa.

Kuudenneksi, koskien hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana: 31. toukokuuta 2022 raportoitiin, että Valkoinen talo on huolissaan siitä, että korkea inflaatio jatkuu seuraaviin vaaleihin asti, ja Biden voi tehdä asialle hyvin vähän. (Monet uskovat, että Amerikan energiariippumattomuuden palauttaminen auttaisi, mutta Biden kieltäytyy tekemästä sitä.)

Seitsemänneksi, koskien Pedon merkkiä: Toukokuussa 2022 pidetyssä WEF-kokouksessa Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark sanoi uskovansa, että 6G-palvelut ovat saatavilla vuoteen 2030 mennessä, älypuhelimet tulevat olemaan vanhentuneita ja ihmisen kehoon upotetaan sirut yhdistämään fyysinen ja digitaalinen maailma. Katso https://forbiddenknowledgetv.net/nokia-ceo-smartphone-technology-to-be-embedded-in-the-human-body/.

Ajatus laittaa ihmisen kehoon (kenties oikeaan käteen tai otsaan) jotain, jota voidaan seurata, on nopeasti tulossa todeksi.

Tiedoksi: Ne, joita ollaan pakottamassa rokotuksiin, voivat haluta katsoa tämän 5 minuuttia ja 21 sekuntia kestävän videon: [Valitettavasti Daymond laittoi linkin pääsivulle eikä videolinkkiä. Lähetänkin hänelle sähköpostia tämän vuoksi. Voit toki yrittää etsiä arkistosta juuri tuon pituista videota rokotuksiin liittyen. Suom. huom.]

https://forbiddenknowledgetv.net/

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com