Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. kesäkuuta 2022

Demokraatit yrittävät voittaa kaikki tulevat vaalit Yhdysvalloissa kirjoittamalla vaalisäännöt uudelleen by Daymond Duck 19.6.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa paneudutaan aluksi USA:n demokraattien suunnitelmiin estää ex-presidentti Trumpin ehdokkuus seuraavissa presidentinvaaleissa. Samalla on tarkoitus uusia vaalisääntöjä niin, ettei republikaanit voita missään tulevissa vaaleissa. Muitakin ajankohtaisia uutisjuttuja tuttuun tapaan esillä, jotka liittyvät Raamatun lopunaikojen profetioihin.

------------------

Vähintään kaksi tavoitetta, ei yksi (At Least Two Goals, Not One) :: By Daymond Duck

Published on: June 19, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/06/19/at-least-two-goals-not-one-by-daymond-duck/

Edustajainhuoneen komitea (House Select Committee on Homeland Security) järjesti 9. kesäkuuta 2022 lavastetun kokouksen TV-päällikön johdolla esittääkseen osittaisen ja vääristyneen kuvan siitä, mitä tapahtui, kun ihmiset tulivat pääkaupunkiin 6. tammikuuta 2020 (demokraattien oikeusprofessori Alan Dershowitz kutsui sitä "kenguruoikeudeksi" ja "sovituksi valamiehistöksi").

Jotkut virkamiehet ilmoittivat, että tällä komitealla on vain yksi tavoite mielessään: Pysäyttää entinen presidentti Trump asettumasta ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleihin.

TV-haastattelussa 10. tammikuuta 2022, Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen sanoi, että siinä on muutakin.

Tämän kongressijäsenen mukaan, ennen kuin edustajainhuoneen komitean ensimmäinen kokous pidettiin 9. kesäkuuta 2022, komitea aloitti seuraavien vaalien sääntöjen uudelleenkirjoittamisen laillistaakseen osan taktiikoista, joita he käyttivät varastaessaan vaalit vuonna 2020.

Ennalta määrätty vastaus tarkoittaa, että komitealla on ennalta määrätty tulos ja sillä on vähintään kaksi tavoitetta, ei yksi:
  • Ensinnäkin, estää Trump'ia asettumasta ehdolle tulevaisuudessa, ja
  • Toiseksi, kirjoittaa vaalisäännöt uusiksi varmistaakseen, että he voittavat kaikki tulevat vaalit.
Niille, jotka eivät ehkä usko tätä, se tulee vahvistetuksi jos edustajainhuoneen komitea lopulta suosittelee muutoksia Yhdysvaltain vaalilakiin. Jotkut näistä muutoksista laillistavat korruptoituneet käytännöt, joita käytettiin vuoden 2020 vaalien varastamiseen.

Toivottavasti ylöstempaus tapahtuu ensin, mutta äänestäjillä ei ole toivoa muuttaa asioita Washingtonissa, jos tämä yhden puolueen määräysvallan turvaaminen onnistuu.

Rehellisten vaalien lisäksi monet asiat ovat vaakalaudalla (sananvapaus; uskonnonvapaus; juutalais-kristillinen perintömme; abortin lopettaminen; LGBTQ-agendan pysäyttäminen, woke-kulttuurin pysäyttäminen, jne.).

Tässä on lisää uutisjuttuja, jotka äskettäin nousivat esiin.

Ensinnäkin, koskien vaalipetosta: Kesäkuun 8:ntena 2022 kerrottiin, että Mark Zuckerberg antoi miljoonia dollareita ryhmälle, joka oli mukana epäilyttävissä toimissa vuoden 2020 vaalien aikana.

Tämä ryhmä aikoo käyttää 80 miljoonaa dollaria vaaleihin seuraavan viiden vuoden aikana, ja he suunnittelevat aloittavansa niinkin pian kuin tulevista vuoden 2022 välivaaleista.

Ajatuksiani: Mietin, että juuri tästäkö syystä on niin vaikeaa hallita sosiaalisessa mediassa.

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Kesäkuun 1:senä 2022 Israelin pääministeri Naftali Bennett ilmoitti, että Israel aikoo ottaa käyttöön uuden "Iron Beam" -laserpuolustusjärjestelmän ensi vuonna.

Noin kahdella dollarilla Israel pystyy ampumaan alas droonin, kranaatinheittimen, raketin tai panssarintorjuntaohjuksen.

Bennett kutsui sitä "maailmanlaajuiseksi pelin-muuttajaksi".

Jumala sanoi: "Mikään ase, joka on valmistettu sinua (Israel) vastaan" ei menesty (Jes. 54:17).

Iranin ja sen liittolaisten pommit, raketit ja ohjukset vahingoittavat Israelia, mutta he eivät onnistu tuhoamaan Israelia.

Kolmanneksi, edelleen koskien Googin ja Maagogin taistelua: Seuraten Israelin kritiikkiä Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan, Venäjä alkoi kutsua Golanin kukkuloita miehitetyiksi Syyrian alueiksi.

Kesäkuun 6. päivänä 2022, Israelin puolustusvoimat (IDF) ampui ohjuksia Damaskoksen lähellä oleviin kohteisiin.

Tunteja myöhemmin, Venäjä ja Syyria vastasivat lennättämällä yhteisiä ilmapartioita lähellä Golanin kukkuloita Syyrian ja Israelin välisellä rajalla.

Golanin kukkuloiden lähellä pitkin Israelin rajaa lentävät venäläiset ja syyrialaiset hävittäjät ja pommikoneet ovat merkittävä eskalaatio Israelin ja Syyrian väliselle konfliktille.

Neljänneksi, edelleen koskien Googin ja Maagogin taistelua: Israelin armeija on harjoitellut noin kuukauden Iraniin kohdistuvaa hyökkäystä sekä Iranin ja sen liittolaisten vastahyökkäystä varten.

Tämän kuukauden kestävän intensiivisen harjoittelun (nyt ohi) lisäksi, 8. kesäkuuta 2022 kerrottiin, että:
  • Israel on kehittänyt F-35-häivehävittäjälleen kyvyn päästä Iraniin ilman, että konetta tarvitsee tankata uudelleen ilmassa.
  • Israel on kehittänyt tonnin painoisen pommin, jota voidaan kuljettaa F-35-koneiden sisällä ja joka ei vaikuta niiden häiveominaisuuteen.
Lisää: Eräs profetianopettaja sanoi hiljattain, että Israel on ilmoittanut useille maille, mukaan lukien Yhdysvalloille, että Israelin hallitus uskoo nyt, että sillä on sotilaallinen suunnitelma, joka onnistuu. Suuri kysymys on, hyökkääkö Israel Iraniin ja milloin. On mahdollista, että vain Jumala tietää.

Vain muistutukseksi: Israelin hyökkäys Iraniin ei ole Googin ja Maagogin taistelu, mutta Iran on uhannut kostotoimilla, ja kosto, johon ottaisivat osaa Venäjä, Turkki ja muut profetoidut liittolaiset, olisi Googin ja Maagogin taistelu.

Israelin hyökkääminen Iraniin voi myös laukaista Damaskoksen tuhon (Jes. 17) ja ehkä sodan Israelin ja sen naapureiden välille (Ps. 83).

Näiden ennustusten täyttyminen olisi selvä osoitus siitä, että vuotten loppu ja viimeiset päivät ovat saapuneet (aivan aikakauden loppu).

Viidenneksi, edelleen koskien Googin ja Maagogin taistelua: Syyria ilmoitti 10. kesäkuuta 2022, että Israelin raketit osuivat useisiin kohteisiin Damaskoksen lähellä, ja Damaskoksen kansainvälisen lentokentän siviili- ja sotilaskiitoradoille aiheutui merkittäviä vahinkoja.

Kaikki saapuvat ja lähtevät lennot keskeytettiin, kunnes kiitotiet voidaan korjata.

Venäjä tuomitsi "provosoivat ilmaiskut" Syyrian alueelle kutsuen niitä "täysin mahdottomaksi hyväksyä" ja vaati Israelia lopettamaan tämän "ilkeän käytännön".

Israel ei pysähdy, koska Iran on lennättänyt aseita ja tarvikkeita (ohjuksia, GPS-järjestelmiä, jne.) tälle lentokentälle Iranin joukkojen ja sen liittolaisten käyttöön Israelia vastaan.

Kuudenneksi, koskien Jerusalemia: 12. kesäkuuta 2022 kerrottiin, että lähteet Yhdysvaltain ulkoministeriöstä ovat vahvistaneet, että Biden'in hallinto aikoo avata Palestiinan asioiden toimiston Jerusalemiin ilman Israelin lupaa.

Biden aikoo antaa tälle toimistolle hoidettavaksi suurlähetystön tehtäviä olematta Yhdysvaltain suurlähetystön alaisuudessa.

Artikkelin ja Yhdysvaltain senaattorin Bill Hagerty'n mukaan, Biden'in toiminta rikkoo kansainvälistä oikeutta.

Yhdysvaltain Israelin-suurlähettilään, joka toimi Trump'in alaisuudessa, mukaan, Biden luo pohjaa yritykselle antaa palestiinalaisille hallinta osasta Jerusalemia ja toteuttaa Kahden valtion ratkaisu ilman Israelin lupaa.

Jos tämä on totta, enkä epäile sitä:
  • Jumala sanoi, että hän lähettää Harmagedonin taistelun maailmaan Israelin maan jakamisen vuoksi (Joel 3:2).
  • Jumalan tuomio laskeutuu Yhdysvaltoihin sen vuoksi, mitä Biden tekee (Sak. 12:3).
Seitsemänneksi, koskien hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta (ratsastaja mustalla hevosella, Ilm. 6:5-6): Eräs lukija lähetti minulle äskettäin 7. kesäkuuta 2022 päivätyn artikkelin, joka sisältää useiden ihmisten mielipiteitä nykyisestä taloudellisesta tilanteesta.

Artikkelin on kirjoittanut kirjailija ja media-asiantuntija Alexandra Bruce (Forbidden Knowledge TV); sen julkaisi Zero Hedge 11. kesäkuuta 2022, ja tässä on minun käsitykseni joistakin pääkohdista:

Kim Dotcom, Uuden-Seelannin teknologiajohtaja:
  • Valtion menot ja velat eivät ole hallinnassa, hyperinflaatio on taattu, eikä ole keinoa sen korjaamiseksi.
  • Hallituksemme ei voi tehdä sitä, mutta jos se voisi myydä kaiken, mitä hallituksemme ja jokainen Yhdysvaltain kansalainen omistaa, Yhdysvallat olisi silti rikki eikä pystyisi maksamaan kaikkia velkojaan.
  • Great Reset (Suuri nollaus) on globaalin talousjärjestelmän hallittu purkaminen ja sen korvaaminen uudella järjestelmällä, jossa "eliitti on orjien herra" (maailman kansalaiset).
Harrison Smith, The American Journal on InfoWars -ohjelman juontaja:
  • "Maailmantaloutta ollaan romahduttamassa, elintarvikehuoltojärjestelmää ollaan tuhoamassa, energiaa, johon luotamme ylläpitääksemme sivilisaatiota, ollaan rajoittamassa ja poistamassa, ja meidät pakotetaan Great Reset'iin, jossa emme omista mitään."
Edward Dowd, entinen BlackRock'in raha-asioiden hoitaja:
  • Lisää sulkuja on tulossa hallitsemaan odotettua väkivaltaa, joka johtuu talouden romahduksesta.
Tohtori Mike Yeadon, entinen Pfizer'in varajohtaja:
  • Covid'in ja rokotuspiikin tarkoituksena on romuttaa valuutat ja korvata ne keskuspankin digitaalisilla valuutoilla (CBDC), jotta ihmisiä voidaan jäljittää ja hallita.
Artikkeli päättyy kysymykseen: "Mikä on loppupeli?"

Uskon Raamatun profetian sanovan, että tämä johtaa Ahdistuksen aikaan, maailmanhallitukseen, digitaaliseen maailmanvaluuttaan, kaiken ostamisen ja myymisen seurantaan, ja se ei lopu ennen Jeesuksen toista tulemista maan päälle.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja Ghebreyesus ilmoitti 14. kesäkuuta 2022, että kansanterveysalan asiantuntijat kokoontuvat ensi viikon torstaina selvittääkseen, onko apinarokko "kansanterveysongelma aiheuttamaan kansainvälistä huolta", ja nimetäkseen viruksen uudelleen, jotta se ei loukkaa "mitään kulttuurista, sosiaalista, kansallista, alueellista, ammatillista tai etnistä ryhmää (virus leviää enimmäkseen homoseksuaalisten miesten toimesta ja sen kutsuminen apinarokoksi voi olla loukkaavaa).

Ajattele nyt tätä: Jos 13 tarkistusta (kansainväliseen terveyssäännöstöön), jotka presidentti Biden halusi WHO:n hyväksyvän sen toukokuun 22.-28. päivän kokouksessaan (päätöstä 12:sta niistä on lykätty ensi syksyyn), olisi mennyt läpi, Ghebreyesus voisi kutsua apinarokkoa maailmanlaajuiseksi pandemiaksi ja pakottaa kaikki maapallon kansakunnat määräämään rajoituksia, rokotemandaatteja, passeja, kaikkien jäljittämistä, tai mitä tahansa hän haluaakin maiden ihmisille.

Vaikka tautia levittävät ensisijaisesti homoseksuaaliset miehet, Ghebreyesus saattoi pakottaa tahtonsa jokaiseen maan päällä riippumatta seksuaalisesta mieltymyksestä, sukupuolesta, jne.

Ole varovainen, kun äänestät ensi syksynä Biden'in 12 muutosehdotuksesta, Amerikka, koska äänesi voi auttaa tuomitsemaan miljardeja ihmisiä vainoon, kuolemaan, orjuuteen ja ikuisuuteen helvetissä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com