Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Raamatun ilmoittamat aikainmerkit tapahtuvat nyt nopeammin ja kovemmin kuin koskaan ennen ennakoiden Jeesuksen pikaista paluuta by Daymond Duck 26.6.2022

Tässä pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiapäivityksessä Rapture Ready -sivustolla korostetaan Raamatun profeetallisen sanan kiihtyvää toteutumista nykyaikana, kun tapahtumat maailmalla käyvät yksiin Jeesuksen ennustamien synnytystuskien lisääntymisen ja voimistumisen kanssa. Raportin suomensi: Olli R.

------------------

Nopeammin ja kovemmin (Faster and Harder) :: By Daymond Duck

Published on: June 26, 2022 by Cindy Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/06/26/faster-and-harder-by-daymond-duck/

Olen tuntenut kristittyjä, jotka eivät näyttäneet tietävän mitään Raamatun profetioista, mutta sanoivat: "Minä tiedän tämän; olemme tänään päivän lähempänä Jeesuksen paluuta kuin olimme eilen."

Kukaan ei voi kiistää sitä, että jokainen päivä siirtää maailmaa päivän lähemmäksi Jeesuksen paluuta, mutta ihmisten on ymmärrettävä, että merkittävät profetiat ovat muodostumassa ja ne näyttävät tekevän sitä yhä suuremmassa määrin.

Raamatun mukaan sodat ja sanomat sodista, nälänhätä, inflaatio, luonnonkatastrofit, maailmanhallitus, kaiken ostamisen ja myymisen jäljittäminen, jne. tapahtuvat kuten synnytystuskat (tulevat nopeammin ja kovemmin).

Ne näyttävät olevan pysäyttämättömiä (ja hyvinkin voi olla, koska jokainen Raamatun profetian sana toteutuu).

Mieti näitä viimeaikaisia tapahtumia ja raportteja:

Ensinnäkin, koskien luonnonkatastrofeja: Useiden vuosien kuivuus ja kasvu ovat saaneet Yhdysvaltojen kaksi suurinta vesivarastoa saavuttamaan alhaisimmat tasonsa rakentamisensa jälkeen (Lake Mead ja Lake Powell).

Kesäkuun 17. päivänä 2022 ilmoitettiin, että reklamaatiovirasto (Bureau of Reclamation) on antanut Colorado River -järjestelmän seitsemälle osavaltiolle 60 päivää aikaa laatia hätäsuunnitelma vedenkäytön vähentämiseksi seuraavan 12 kuukauden aikana tai reklamaatiovirasto julistaa hätätilan ja tekee tarvittavat leikkaukset.

Komissaari Camille Touton kertoi yhdysvaltalaisten senaattoreiden ryhmälle: "Nykyiset haasteet ovat erilaisia ​​kuin mikään, mitä olemme nähneet historiassamme."

(Lisää: 21. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että Etelä-Kiinan tulvat ovat pakottaneet satojen tuhansien ihmisten evakuoimiseen ja aiheuttaneet tähän mennessä yli 250 miljoonan dollarin vahingot.)

(Lisää: 22. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että 6.1 richterin maanjäristys Itä-Afganistanissa on tappanut noin 1 000, haavoittanut noin 1 500 ihmistä, ja monia perheitä on kadoksissa.)

Toiseksi, koskien Israelin vaurautta sekä Googin ja Maagogin taistelua: Israel allekirjoitti 15. kesäkuuta 2022 EU:n kanssa sopimuksen nesteytetyn maakaasun lähettämisestä Eurooppaan, ja se tulee olemaan suuri isku Venäjän taloudelle.

Israel lähettää nesteytetyn maakaasun Egyptiin, ja se virtaa Egyptin putkia pitkin Eurooppaan.

Sen lisäksi, että Israel saa suuren osan Venäjän liiketoiminnasta, se parantaa suhteita EU:hun ja Egyptiin.

Amir Tsarfati kutsui tätä iskua Venäjälle "lähtölaskennaksi Googin ja Maagogin taisteluun".

Aika näyttää, mutta Venäjän vaurauden tarve ja Israelin vauraus sopivat selvästi Raamatun profetiaan.

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua tai kenties Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä: Viime viikolla raportoin, että Israelin raketit osuivat useisiin kohteisiin Damaskoksen lähellä 10. kesäkuuta 2022, ja siviili- ja sotilaskiitoradoilla Damaskoksen kansainvälisellä lentokentällä tapahtui merkittäviä vahinkoja.

Lentoasemalla käytettiin venäläistä tutkajärjestelmää, joka vaurioitui hyökkäyksessä.

Syyria haluaa Venäjän korjaavan tutkajärjestelmän, jotta koneet voivat laskeutua ja nousta, mutta Venäjä korjaa sen vain, jos Venäjälle annetaan lentoasema hallintaansa.

Iran on hallinnut lentokenttää, eikä se todennäköisesti anna Venäjälle sitä.

Mielenkiintoista nähdä, miten tässä käy.

Neljänneksi, koskien Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä (Jes. 17): 15. kesäkuuta 2022 kerrottiin, että israelilainen virkamies oli sanonut Syyrian presidentti Assad'ille, että hän on vaarassa menettää Damaskoksen kansainvälisen lentokentän, jos hän jatkaa salliakseen iranilaisten lentokoneiden laskeutumisen sinne aseiden ja tarvikkeiden kanssa, joita käytetään Israelia vastaan.

(Lisää: Seuraavana päivänä, 16. kesäkuuta 2022, kerrottiin, että israelilainen virkamies oli sanonut Assad'ille myös sen, että Israel pidättää oikeuden pommittaa hänen palatsiaan, jos hän jatkaa salliakseen iranilaisten lentokoneiden laskeutumisen Damaskoksen kansainväliselle lentokentälle kera aseiden ja tarvikkeiden, joita käytetään Israelia vastaan. Tämä voi osoittautua Damaskoksen tuhoksi yhdessä yössä – Jes. 17.)

Viidenneksi, koskien Israelin hallitusta: Kesäkuun 20:ntenä 2022, Israelin pääministeri Naftali Bennett ja vaihtoehtoinen pääministeri Yair Lapid ilmoittivat, että he tuovat äänestykseen hallituksensa hajottamisen viikon sisällä ja ajoittavat vaalit uudesta hallituksesta lokakuun 25. päivälle 2022.

Entinen pääministeri Netanyahu tavoittelee Likud-puolueensa ehdokkuutta, mutta hänen vihollisensa yrittävät epätoivoisesti pysäyttää hänet, ja kuka lähtee ehdolle ja voittaa, on vielä määritettävä.

(Lisää: 21. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että Ayelet Shaked, pääministeri Bennett'in puolueen jäsen, kertoi Netanyahu'lle siirtyvänsä hänen puolueeseensa antaen näin hänelle tarpeeksi jäseniä hallituksen muodostamiseen, jos hän haluaa välttää uudet vaalit. Raportissa ei kerrottu, mitä Netanyahu aikoo tehdä.)

Kuudenneksi, koskien Nooan päivien kaltaista pahuutta: Yli 20 kriisiraskauskeskusta on vaurioitunut graffitien, rikottujen ikkunoiden ja tuhopolton takia sen jälkeen, kun Politico julkaisi Yhdysvaltain korkeimman oikeuden lausuntoluonnoksen Roe v. Wade -aborttisäädöksestä toukokuun alussa.

Terroristiryhmä, joka kutsuu itseään Jane's Revenge'ksi, on ottanut kunnian rikoksista ja uhannut ryhtyä "vielä radikaaleimpiin toimenpiteisiin" tulevaisuudessa.

Tämä on kirjaimellista kotimaista terrorismia, ja Biden'in hallinto jättää sen täysin huomioimatta (kuten avoimien rajojen, Antifa- ja BLM-rikosten sivuuttamiset, sen tosiasian huomiotta jättäminen, että jotkut syyttäjät kieltäytyvät nostamasta syytettä tunnettuja rikollisia vastaan, jne.), mutta he vangitsivat Trump'in kannattajia, jotka saapuivat Capitol -kukkulalle tammikuun 6:ntena, tutkivat vanhempia, jotka vastustivat koulun johtokunnan kokouksissa CRT (kriittinen rotuteoria) -opetusta, homoagendaa, jne.

Biden'in hallinnossa ja Amerikan oikeusjärjestelmässä on epätasa-arvoista oikeudenmukaisuutta.

Seitsemänneksi, koskien Lootin päiviä: 21. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että presidentti Biden on allekirjoittanut toimeenpanomääräyksen auttaakseen nuoria teini-ikäisiä saamaan transsukupuolisia leikkauksia, auttaakseen biologisia 8-10-vuotiaita tyttöjä saamaan murrosiän estolääkkeitä, auttaakseen biologisia 10-15-vuotiaita poikia saamaan murrosiän estäjiä, salliakseen transsukupuolisten opiskelijoiden käyttää kylpyhuonetta tai pukuhuonetta oman valintansa mukaan koulussa, kieltääkseen neuvonnan jossa vastustetaan siirtymistä eri sukupuoleen, jne.

Kuinka paljon pahemmaksi Amerikan pitää muuttua, jotta se olisi yhtä paha kuin Sodoma ja Gomorra? Milloin meidän pyhä, oikeudenmukainen ja kärsivällinen Jumalamme toimii?

Kahdeksanneksi, 16. kesäkuuta 2022 raportoitiin, että Biden'in hallinto voi julistaa kansallisen kansanterveyshätätilan, jotta lääkärit voivat tehdä abortteja osavaltioissa, joissa ne ovat laittomia, jos Roe v. Wade kumotaan.

Biden voi myös sallia lääkäreiden tehdä abortteja näiden osavaltioiden sotilastukikohdissa.

Joten Biden etsii tapoja antaa lääkäreiden jatkaa vauvojen tappamista riippumatta siitä, mitä Yhdysvaltain korkein oikeus tai yksittäisen osavaltion lait sanovat.

Amerikkalaiset ovat saamassa vilauksen siitä, millaista elämä tulee olemaan tulevan pahan ja laittoman maailmanhallituksen alaisuudessa (tasa-arvoista oikeudenmukaisuutta ei ole olemassa).

Yhdeksänneksi, koskien jokaista silmää, joka näkee kahden säkkipukuisen todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kadulla (Ilm. 11:8), ja jokaista silmää, joka näkee Jeesuksen toisen tulemisen (Ilm. 1:7): Liittovaltion viestintäkomissio (FCC) myönsi SpaceX:lle luvan asettaa kiertoradalle 12 000 Starlink-satelliittia ja on käsittelemässä SpaceX:n hakemusta jopa 30 000 lisäsatelliitin asettamiseksi kiertoradalle.

Elon Musk (SpaceX:n johtaja) haluaa laittaa noin 42 000 satelliittia kiertoradalle, jotta jokaisella maan päällä olevalla ihmisellä tulee olemaan pääsy Internetiin.

Kesäkuun 17. päivänä 2022 ilmoitettiin, että SpaceX on asettanut kiertoradalle tähän mennessä noin 3 000 satelliittia (SpaceX voi saada 60 satelliittia kiertoradalle ainoastaan yhdellä raketilla).

Jos tämä on profetioiden täyttymys, SpaceX:n tarvitsee vain saada kaikki satelliitit kiertoradalle Ahdistuksen ajan puoliväliin mennessä.

Kymmenenneksi, koskien inflaatiota, valehtelua ja petosta: En ole asianajaja, mutta kuten ymmärrän 15. kesäkuuta 2022 julkaistun artikkelin:
  • Tammikuussa 2021 presidentti Biden allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, joka kieltää uudet liittovaltion öljy- ja kaasuleasingsopimukset Yhdysvalloissa.
  • Maaliskuussa 2021 useat osavaltiot nostivat kanteen Biden'in toimeenpanomääräyksen kumoamiseksi.
  • Kesäkuussa 2021, Yhdysvaltain Louisiana'n läntisen piirin piirituomioistuin määräsi presidentti Biden'in jatkamaan uusien liittovaltion öljy- ja kaasuvuokrasopimusten myyntiä, kunnes tapaus on ratkaistu.
  • Oikeuden määräyksestä huolimatta Biden'in hallinto ei myynyt seuraavien 10 kuukauden aikana yhtään öljy- tai kaasuvuokrasopimusta.
  • Huhtikuussa 2022, osavaltiot pyysivät Yhdysvaltain piirioikeutta pysäyttämään pysyvästi Biden'in hallinnon kieltämästä uusien liittovaltion öljy- ja kaasuvuokrasopimusten myyntiä.
  • Kesäkuun 15. päivänä 2022 kerrottiin, että Biden'in hallinto pyysi liittovaltion tuomioistuinta sallimaan Biden'in jatkaa uusien öljy- ja kaasuvuokrasopimusten myynnin kieltämistä.
Bensiinin ja dieselpolttoaineen korkea hinta lisää inflaatiota; elintarvikkeiden korkeaa hintaa; uhkaavaa energia- ja lannoitepulaa; kohoavia sähkölaskuja, jne.

Koska inflaatio kiihtyy, keskuspankit nostavat ohjauskorkoja, osakemarkkinat ovat laskussa ja jotkut asiantuntijat ennustavat taantumaa.

Samaan aikaan kun Biden syyttää energiakriisistä Putin'ia ja suuria öljy-yhtiöitä, hän on menossa oikeuteen painaakseen alas öljyn ja kaasun tuotannon Yhdysvalloissa.

Profeetallisesta näkökulmasta näyttää siltä, ​​että Biden on asettamassa näyttämöä Ilmestyskirjan neljän hevosmiehen ratsastamiselle pian.

(Lisää: Samaan aikaan, kun Biden on menossa oikeuteen vähentääkseen öljyn ja kaasun tuotantoa Yhdysvalloissa, hän kokoustaa Saudi-Arabian kanssa saadakseen saudit lisäämään öljyn ja maakaasun tuotantoaan. Jos Biden ei ole tarkoituksellisesti heikentämässä USA:ta viedäkseen sen Uuteen maailmanjärjestykseen (NWO), niin miksi hän tekee tämän? Näyttää todellakin siltä, että Amerikan tarkoituksellinen heikentäminen on osa Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin) -hanketta.)

Yhdenneksitoista, koskien elintarvikepulaa: Kansasissa kuoli viime viikolla suuri määrä karjaa, ja sen aiheuttaja on ollut rehottavan spekulaation kysymys.

En pysty ratkaisemaan kysymystä siitä, miksi karja menehtyi, mutta 17. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että yli 10 000 nautakarjaeläintä kuoli.

Rukoile, että tämä on ongelman loppu.

Kahdenneksitoista, koskien inflaatiota ja sähköpulaa: Useimmille Illinoisin asukkaille on ilmoitettu, että heidän sähkölaskunsa nousee noin 50% tästä kuukaudesta (kesäkuu 2022) alkaen, ja joitain on pyydetty vähentämään käyttämänsä sähkön määrää sähkökatkojen estämiseksi.

Kolmanneksitoista, koskien polttoainepulaa: Dieselpolttoaine on nyt noin 6 dollaria gallonaa (1 gallona = 3.79 litraa) kohden (noin 75% nousua viimeisen 12 kuukauden aikana).

Neljänneksitoista, koskien vaaleja: 18. kesäkuuta 2022, noin 5 100 edustajaa ja varajäsentä kokoontui Teksasin republikaanien vuosikongressiin hyväksymään heidän puolueohjelmansa.

Katsottuaan Dinesh D'Souzan dokumentin "2000 muulia (2000 Mules)", ryhmä hyväksyi esityksen, jossa sanotaan, että presidentti Joe Biden "ei tullut laillisesti valituksi".

(Lisätietoja: Kesäkuun 20:ntenä 2022, Bob Adelmann (The New American'in säännöllinen artikkeleiden kirjoittaja) kirjoitti katsoneensa "2000 muulia" ja uskoo Trump'in voittaneen valitsijamieskollegion äänestyksen äänivyöryllä (yli 70 äänellä). Adelmann huomautti, että "2000 Mules" -dokumentissa esitetyt todisteet ovat saaneet Arizonan San Luis'in kaupungin entisen pormestarin tunnustamaan syyllisyytensä väärennökseen, salaliittoon ja äänestyslippujen väärinkäyttöön sekä tarjoamaan todisteita osana kannesopimusta. Virkamiehet tutkivat hänen väitettään.)

Viidenneksitoista, 16. kesäkuuta 2022, tohtori Michael Brown (radioisäntä, professori, kirjailija, kristitty sionisti) julkaisi erinomaisen artikkelin otsikolla "Kuinka LGBTQ+ -aktivismin voitto on vaikuttanut negatiivisesti kirkkoon."

Artikkeli on lyhyt, täynnä upeita neuvoja, ja lukemisen arvoinen.

Se löytyy osoitteesta https://stream.org/how-the-triumph-of-lgbtq-activism-has-negatively-impacted-the-church/

Omilla sanoillani, tässä on vain kolme tohtori Brown'in näkemystä:
  • Noin 30 vuotta sitten kristinuskoa kunnioitettiin ja homoseksuaalisuutta halveksittiin, mutta nykyään homoja juhlitaan ja kirkolle nauretaan suurelta osin.
  • Monet (erityisesti nuoret) uskovat nyt, että homot ovat hyviä ja kirkko on paha, joten he eroavat kirkosta.
  • Aiemmat sukupolvet kutsuivat ylpeästi itseään kristityiksi, ja he olisivat loukkaantuneet, jos heitä olisi kutsuttu homoiksi, mutta nykyinen sukupolvi pilkkaa avoimesti kristittyjä ja homoja juhlitaan.
Tohtori Brown'in mukaan "Jeesuksen todellisten seuraajien ongelma on, että Raamattu ei ole muuttunut, mikä tarkoittaa, että Jumala vastustaa edelleen homoseksuaalista käytäntöä ja identiteettiä. Ja niin, jos haluamme olla solidaarisia Herran kanssa, joudumme olemaan ristiriidassa vallitsevan kulttuurin kanssa."

(Minun mielipiteeni: Tämä ristiriita uskovien ja vallitsevan kulttuurin välillä on hyökkäysten takana, jotka kohdistuvat kirkkoihin ja aborttia vastustaviin elämänkeskuksiin (pro-life centers). Se pahenee ja johtaa lopulta niiden vainoon, jotka ovat uskollisia.)

Kuudenneksitoista, koskien digitaalista valuuttaa (järjestelmä, jolla hallitus voi seurata kaikkea ostamista ja myyntiä sekä valvoa jokaista ihmistä): 17. kesäkuuta 2022, Yhdysvaltain keskuspankin (Fed) pääjohtaja Jerome Powell ilmoitti, että Fed aikoo kehittää "digitaalista dollaria" (jota joskus kutsutaan keskuspankin digitaaliseksi valuutaksi – CBDC).

Fed hallitsee digitaalista valuuttaa ja sillä on valtuudet jäädyttää tilit ja takavarikoida varoja (evätä pääsy rahoihisi ja ottaa ne, jos he eivät hyväksy sitä, mitä sinä sanot ja teet).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com