Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 17. lokakuuta 2022

Amerikan ”moraaliton ja jumalaton politiikka” tarkastelussa kun marraskuun välivaalit lähestyvät by Daymond Duck 16.10.2022

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla tarkastellaan enimmäkseen Amerikan korruptoitunutta ja jumalatonta nykyhallintoa, joka on viemässä kansakuntaa (suurta Babylonia) tuhon partaalle, ja siksi tulevat marraskuun välivaalit voivat olla merkittävä suunnannäyttäjä. Muitakin aikakauden lopun merkkejä listataan.

----------------------

Voi olla viimeinen mahdollisuutemme (May Be Our Last Chance) :: By Daymond Duck

Published on: October 16, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/10/16/may-be-our-last-chance-by-daymond-duck/

Lokakuun 3:ntena 2022 Franklin Graham kirjoitti: "Sanoa, että paljon on panoksena (marraskuun 8. päivän vaaleissa), on karkeaa aliarviointia. Kyse ei ole vain kongressin hallinnasta; se saattaa olla viimeinen mahdollisuutemme lopettaa moraaliton ja jumalaton politiikka, joka on tuonut suuren kansakuntamme moraalisen katastrofin partaalle."

Hän kysyi: "Mitä tapahtuu kansakunnalle, joka jatkaa pahoilla teillään ilman parannusta?"

Hän vastasi: "Israel ja Juuda menivät molemmat vankeuteen ja pakkosiirtolaisuuteen."

Kaksi päivää myöhemmin, 5. lokakuuta 2022, kerrottiin, että Tony Perkins oli sanonut Decision Magazine'n haastattelussa, että emme ole vain "taistelussa kansakunnan sielusta, vaan se on taistelu kansakuntamme lapsista – heidän sieluistaan."

Perkins lisäsi, että hallituksemme lukitsee "lapset polulle, joka johtaa tuhoon".

Kuulemme, että marraskuun vaalit voivat olla elämämme tärkeimmät vaalit, ja se voi olla totta, erityisesti lastemme, lastenlastemme, jne. tulevaisuuden ja ikuisen kohtalon kannalta.

(Huomaa: Jotkut virkamiehet ja profetianopettajat uskovat, että demokraatit luovat kriisin muuttaakseen äänestyssääntöjä tai peruakseen vaalit, jos he luulevat häviävänsä.)

(Huomaa: 6. lokakuuta 2022 kerrottiin, että Public Interest Legal Foundation'in tutkimus havaitsi, että 13.3 miljoonalla äänestäjällä New Yorkin osavaltiossa ei ole asiakirjoja henkilöllisyytensä todistamiseksi.)

Tässä on lisää artikkeleita "moraalittomasta ja jumalattomasta politiikasta" kansakunnassamme ja merkkejä siitä, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien petosta: Lokakuun 5. päivänä 2022 raportoitiin, että presidentti Trump halusi täyttää Amerikan strategiset öljyvarastot (SPR) vuonna 2020 Yhdysvalloissa tuotetulla öljyllä, joka maksoi 24 dollaria tynnyriltä.

Raportin mukaan senaattori Chuck Schumer tyrmäsi Trump'in ehdotuksen ja kehui, että hän ja demokraatit olivat estäneet Trump'in "pelastusavun suurille öljy-yhtiöille".

Presidentti Biden on myynyt paljon Amerikan SPR:ää yrittääkseen pysäyttää bensiinin hinnan nousun ennen välivaaleja.

Nyt on kerrottu, että presidentti Biden yritti äskettäin salaa estää OPEC+:aa leikkaamasta öljyntuotantoaan tarjoutumalla ostamaan jopa 200 miljoonaa tynnyriä OPEC+ -öljyä hintaan 80 dollaria tynnyriltä Amerikan SPR:n uudelleentäyttämiseksi.

Pysyttekö kärryillä?

Demokraatit estivät Trump'ia ostamasta öljyä 24 dollarilla tynnyriltä yhdysvaltalaisilta öljy-yhtiöiltä, ​​mutta Biden tarjoutui ostamaan öljyä OPEC+:lta 80 dollarilla barrelilta ulkomaalaisilta yhtiöiltä.

Amerikka tarvitsee kipeästi johtajia, jotka asettavat amerikkalaiset työpaikat ja veronmaksajat etusijalle.

(Huomaa: Biden ei ole vain myynyt paljon Amerikan SPR:ää, vaan hän on myös antanut niin monia Amerikan aseita Ukrainalle, ja Yhdysvaltain armeija sanoo nyt, että asetarjontamme on vaarallisen alhaisella tasolla. Jos joudumme suureen sotaan, alkaa näyttää siltä, ​​että Amerikassa ei ole tarpeeksi öljyä, joukkoja, tai aseita.)

(Huomaa: 11. lokakuuta 2022 entinen kahden nelivuotiskauden demokraattinen kongressijäsen ja entinen demokraattien presidenttiehdokas Tulsi Gabbard ilmoitti jättävänsä demokraattipuolueen. Gabbard sanoi: "Uskon hallitukseen, joka on kansasta, kansan kautta, ja kansan puolesta. Valitettavasti nykypäivän demokraattinen puolue ei sitä tee. Sen sijaan se edustaa hallitusta, joka on eliitistä, voimakkaan eliitin puolesta ja sen kautta."

Toiseksi, koskien pahuutta ja korruptiota Yhdysvaltain oikeusministeriössä (DOJ): Biden'in hallinnon aikana yli 100 elämää edistävää (pro-life) raskauskeskusta ja kirkkoa on vandalisoitu, vahinkoja on aiheutunut satojen tuhansien dollarien arvosta, ja videokamerat ovat tallentaneet osan niistä, mutta yhtäkään henkilöä ei ole pidätetty.

Toisaalta, noin 15 ajoneuvoa, joissa kuljetettiin 25-30 FBI-agenttia aseilla varustettuina, ilmaantui äskettäin elämän puolesta (pro-life) puhujan kotiin kello 7:05 aamulla pidättääkseen hänet vuoden vanhasta tapauksesta, joka on jo tutkittu ja heitetty ulos tuomioistuimesta.

Nyt näyttää siltä, ​​​​että jotkut rikolliset (ne, jotka vahingoittavat pro-life tiloja – esimerkiksi Antifa'n ja Black Lives Matter'in tuhopolttajat ja ryöstäjät) – ovat immuuneja FBI:n pidätyksille, mutta FBI-agentit pidättävät ja kuljettavat viattomia ihmisiä pois, jos joku hallituksessamme vastustaa heidän politiikkaansa, heidän kantaansa aborttiin, jne.

Kolmanneksi, edelleen koskien pahuutta ja korruptiota DOJ:ssa: DOJ:n asiakirjan mukaan, jonka ilmiantaja antoi republikaaneille senaatin oikeuskomiteassa ja jonka otsikkona on "Eläkkeelle siirtymiset ja eroamiset ei-toivottujen seksuaalista käyttäytymistä koskevien oikeuden päätösten aikana (Retirements and Resignations During Unwelcome Sexual Conduct Adjudications)", yli 660 FBI:n työntekijää, mukaan lukien 45 korkean tason virkamiestä, erosivat ennen kuin he saivat kurinpitokirjeen.

Raportin mukaan senaatin oikeuskomitean ylin republikaani, senaattori Chuck Grassley, lähetti 6. lokakuuta 2022 kirjeen Yhdysvaltain oikeusministerille Merrick Garland'ille ja FBI:n johtajalle Christopher Wray'lle, jossa hän pyysi tietoja siitä, miten he aikovat käsitellä tilannetta.

Neljänneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa:
  • Liittovaltion agentit ovat tutkineet, valehdelleet ja peitelleet Hunter Biden'iä vuodesta 2018 lähtien.
  • Lokakuun 7:ntenä 2022 ilmoitettiin, että he saattavat nyt olla valmiita syyttämään häntä valehtelusta ja veronkierrosta.
On mahdotonta ennustaa, mitä hallitus tekee, mutta spekuloidaan, että Hunter saa lyönnin ranteeseen (pienen sakon), hänen isänsä antaa anteeksi hänen rikoksensa, ja sitten DOJ sanoo, että heidän on lähdettävä entisen presidentin Donald Trump'in ja hänen lastensa perään ollakseen oikeudenmukaisia ​​molempia osapuolia kohtaan.

Aika näyttää, mutta Washingtonissa on jotain mätää, kun Hillary ja Hunter ovat koskemattomia, mutta ihmiset, jotka haluavat tehdä Amerikasta jälleen suuren, joutuvat FBI:n toimesta kuljetettaviksi pois kotoa.

Viidenneksi, koskien petosta ja korruptiota: 9. lokakuuta 2022 raportoitiin, että kaksi osavaltiota (Missouri ja Louisiana) ja useat henkilöt ovat nostaneet kanteen 67 virkamiestä ja virastoa vastaan (presidentti Biden'iä vastaan; henkilöitä FBI:ssa, FDA:ssa, HHS:ssä vastaan; tohtori Anthony Fauci'a, Facebook'ia, Google'a, Twitter'iä, ym. vastaan) kansalaisten Perustuslaissa olevan ensimmäisen lisäyksen oikeuksien loukkaamisesta.

Kanteessa väitetään muun muassa, että nämä 67 virkamiestä ja virastoa ovat mahdollisesti kommunikoineet keskenään sensuroidakseen kansalaisia seuraavissa asioissa:
  • Covid-19 tiedot.
  • Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tiedot.
  • Vaalien turvallisuus, rehellisyys, lopputulokset ja/tai yleinen luottamus vaalituloksiin.
Osavaltiot ja yksityishenkilöt tukevat kanteitaan sähköpostiviesteillä, jotka on saatu selvitysprosessin kautta.

(Huomaa: 10. lokakuuta 2022 ilmoitettiin, että kaksi FBI-agenttia, jotka ottivat yhteyttä Facebookiin ennen vuoden 2020 vaaleja ja suosittelivat Hunter Biden'in kannettavaa tietokonetta koskevan jutun sensuuria, lahjoittivat rahaa demokraateille.)

Kuudenneksi, edelleen petoksesta ja korruptiosta: Lokakuun 10:ntenä 2022, Pfizer'in johtaja kertoi Euroopan parlamentille, että yhtiö ei koskaan testannut Covid-19-rokotteitaan nähdäkseen, estäisikö se viruksen leviämisen.

Miljoonat kansalaiset pakotettiin ottamaan rokotukset suojellakseen muita Covid-19:ltä, ja nyt tiedämme, että suojeluväite oli keksitty valhe.

Seitsemänneksi, koskien petosta ja korruptiota FBI:ssa ja demokraattien kansallisessa komiteassa: 11. lokakuuta 2022 kerrottiin, että FBI:n valvoja (Brian Auten) myönsi, että FBI tarjosi miljoona dollaria entiselle brittiläiselle tiedusteluagentille Christopher Steele'lle sen todistamiseksi, että hänen kuuluisassa Steele-asiakirjassa esittämät syytökset entistä presidenttiä Trump'ia ja hänen vuoden 2016 kampanjaansa vastaan olivat totta, mutta Steele sanoi, ettei hän pystynyt todistamaan syytöksiä.

Auten'in mukaan (joka oli vannonut valan asianosaisena olevan venäläisen oikeudenkäynnissä) FBI käytti todistamattomia tietoja oikeudessa saadakseen luvan vakoilla Trump'in kampanja-avustajaa Carter Page'a.

Auten todisti myös, että Steele-asiakirjan tilasi Fusion GPS -niminen yritys, jolle maksettiin Hillary Clinton'in kampanjan ja Demokraattisen kansallisen komitean asianajotoimiston (Perkins Coie) kautta ohjaamilla rahoilla.

Jos ymmärrän tämän oikein, Hillary ja demokraatit maksoivat ihmisille niin sanotun "Venäjä-salaliitto" -tarinan luomisesta yrittääkseen kukistaa Trump'in vuonna 2016, FBI tarjosi miljoona dollaria sen todistamisesta, että "Venäjä-salaliitto" -tarina oli totta (ja mitään todisteita ei ollut), mutta FBI käytti edelleen todistamattomia tietoja saadakseen laittomia oikeuden määräyksiä (ehkä neljä) vakoillakseen Trump'in kampanja-avustajia.

On muutakin: FBI laittoi sitten ilmeisesti valheen keksineen venäläisen hallituksen palkkalistoille ja maksoi hänelle 4 vuotta Trump'in hallinnon aikana, ja kun Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarina meni rikki, FBI asetti Auten'in vastuuseen peittelystä.

Trump olisi pitänyt vapauttaa, mutta niin ei käynyt; ihmisten elämiä tuhottiin, miljoonia veronmaksajien dollareita käytettiin Trump'in tutkimiseen, ja jotkut demokraatit haluavat Hillary'n asettuvan uudelleen presidenttiehdokkaaksi.

Kahdeksanneksi, koskien vaarallisia aikoja: Venäjän presidentti Putin sanoi hiljattain, että hän käyttää kaikkia käytössään olevia aseita (mukaan lukien ydinaseet) voittaakseen sodan Ukrainan kanssa.
  • Lokakuun 4:ntenä 2022 kerrottiin, että Ukraina lähettää kaliumjodipillereitä evakuointikeskuksiin julkiseen jakeluun siltä varalta, että Venäjä toteuttaa uhkauksensa ydinaseiden käytöstä.
  • Lokakuun 5:ntenä 2022 Puola ilmoitti, että se on pyytänyt Yhdysvaltoja sijoittamaan ydinaseita alueelleen (huomaa: Yhdysvaltain viranomaiset kielsivät vastaanottaneensa pyynnön).
  • Lokakuun 5:ntenä 2022, Biden'in hallinto ilmoitti suunnitelmistaan ostaa 390 miljoonan dollarin arvosta Nplatea, lääkettä, jota käytetään säteilytaudin hoitoon (huomaa: tämä lääke voi aiheuttaa tappavia sivuvaikutuksia).
  • Lokakuun 6:ntena 2022 presidentti Biden sanoi, että ydinase-Harmagedonin riski on korkeimmalla tasolla sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin.
Sikäli kuin tiedän, ei ole Raamatun kirjoituksia ydinaseiden käytöstä ennen Ahdistuksen aikaa, mutta on jakeita, jotka näyttävät osoittavan, että ydinaseita käytetään Ahdistuksen aikana (Sak. 14:12; Ilm. 6:14).

Osa tai kaikki tästä puhumisesta koskien ydinaseiden käyttöä voi olla propagandaa, mutta jännitteet kasvavat, uhkailuun käyttää ydinaseita ei pidä suhtautua kevyesti, ja viranomaisten on etsittävä keinoja tilanteen rauhoittamiseksi.

Yhdeksänneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: 5. lokakuuta 2022 Kanadan hallitus myönsi allekirjoittaneensa 105.3 miljoonan dollarin sopimuksen Maailman talousfoorumin (WEF) kanssa digitaalisen tunnistusjärjestelmän luomisesta matkustajille.

On myös raportoitu, että he haluavat jokaisen kanadalaisen kansalliseen henkilöllisyystodistusjärjestelmään.

Kymmenenneksi, edelleen koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: 7. lokakuuta 2022 raportoitiin, että Bill ja Melinda Gates'in säätiö on luvannut 1.27 miljardia dollaria YK:n Agenda 2030:een koskien kestävän kehityksen tavoitteita edellyttäen, että 200 miljoonaa dollaria käytetään maailmanlaajuisen ID-järjestelmän luomiseen, jossa on mukana tietojen jakamisjärjestelmä ja tietokannat.

Tavoitteena on saada jokainen ihminen maan päällä vuoteen 2030 mennessä yhteen maailmanlaajuiseen tietokantaan, joka sisältää tietoja heidän tekemisistään, sanomisistaan, kirjoituksistaan, ostoksistaan, myynneistään, jne., joita voidaan käyttää heidän hallitsemiseksi.

Tämä kuulostaa hyvin paljon ennustetulta pedonmerkkijärjestelmältä, joka tekee lopun vapaudesta maan päällä (ja Tempaus on vähintään 3 ½ vuotta ennen sitä).

Yhdenneksitoista, koskien loukkaavia ihmisiä (loukkaantumista): Lokakuun 3:ntena 2022 kuuluisa Hal Lindsey huomautti, että Jeesus puhui toisen tulemuksensa merkeistä, kun Hän sanoi: ”Ja silloin monet loukkaantuvat ja kavaltavat toisensa ja vihaavat toisiaan.” (Matt. 24:10, King James -käännös).

Lindsey'n mukaan "Ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin useammat ihmiset olisivat enemmän loukkaantuneita useammista asioista kuin nyt" (todelliset ja kuvitellut asiat, puhutut ja lausumattomat sanat, poliittinen sitoutuminen, jne.).

Kuten tavallista, hän osuu oikeaan kohtaan.

Kahdenneksitoista, varastaminen on yksi kuudesta synnistä, joista Ilmestyskirjan mukaan uskottomat eivät tee parannusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 9:20-21).

Syyskuun 28. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Kaliforniassa sijaitsevan El Dorado -piirikunnan piirisyyttäjä oli sanonut, että myymälävarkaudet eivät ole hallinnassa osavaltiossa.

Kolmanneksitoista, 8. lokakuuta 2022 raportoitiin, että Tyson Foods ilmoitti siirtävänsä yrityksensä pääkonttorin Illinoisin Chicagosta Arkansasin osavaltioon rikollisuuden vuoksi.

Vaikutus koskee noin 1 100 työntekijää.

Neljänneksitoista, koskien Jerusalemin 3. temppeliä: Lokakuun 7. päivänä 2022 Jerusalemin piirioikeuden tuomari päätti, että juutalaisten kieltäminen Temppelivuorelta rikkoo vakavasti juutalaisten liikkumisvapautta.

Tuomari päätti myös, että rukousten kieltäminen juutalaisilta Temppelivuorella on laitonta.

Viidenneksitoista, koskien temppelipalvelusta: Lokakuun 12:ntena 2022 juutalaiset papit ja leeviläiset pukeutuneina pappisvaatteisiin suorittivat vesijuomauhripalvelun (veden vuodatus: Jeesus vuodatti sielunsa ristille antaakseen meille elävää vettä; pelastuksen, iankaikkisen elämän, Pyhän Hengen).

He aloittivat Temppelin Dung Gate -portilla (yksi Jerusalemin vanhan kaupungin porteista), soittivat musiikki-instrumentteja, puhalsivat trumpetteihin, löivät rumpuja, lauloivat, ja tanssivat matkallaan Moorian vuoren juurella sijaitsevalle Siloamin uima-altaalle.

He täyttivät kultaisen pullon vedellä, veivät sen takaisin alttarille, joka oli pystytetty lähelle Itkumuuria, ja kaatoivat elävän veden (puhdasta juoksevaa vettä).

He ovat valmiita jatkamaan palvelusta Temppelissä heti, kun se on rakennettu uudelleen.

Kuudenneksitoista, koskien nälänhätää, ruttoa ja sotaa: 10. lokakuuta 2022 Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen veteraani sanoi:
  • 26 suurta lannoitetehdasta Euroopassa on sulkenut ovensa tai ovat sulkemisen kynnyksellä.
  • Lannoitteiden puute johtaa nälänhätään.
  • Nälänhätä on yksi sivu kuolemankolmiossa (nälänhätä, rutto ja sota).
  • Kolmion yksi sivu johtaa aina kahdelle muulle sivulle.
  • Monet maat ovat tuoneet lannoitteita Euroopasta, joten lannoitteiden puute Euroopassa johtaa lannoitteiden puutteeseen muissa maissa.
Seitsemänneksitoista, maailmanhallituksesta: 12. lokakuuta 2022 kerrottiin, että unkarilaisen Index-uutiskanavan tekemä tutkimus havaitsi, että Yhdysvaltain ulkosuhteiden neuvosto (CFR), investointipankit, merkittävät akateemiset instituutiot, Euroopan ulkosuhteiden neuvosto (ECFR), George Soros ja muut globalistiset ryhmät antavat rahaa ehdokkaille, jotka ajavat globalistista agendaa kaikkialla maailmassa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Tulsi Gabbard Compares Joe Biden To Adolf Hitler | Tulsi Gabbard New Hampshire Rally | English News

    https://www.youtube.com/watch?v=Ui7dr5o38lU

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com