Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. lokakuuta 2022

Tilinteon päivä on tulossa Washingtonin sisäpiiriläisille (eliitille) by Daymond Duck 29.10.2022

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kirjoittaja ennakoi 7-vuotisen Ahdistuksen jälkeistä tilinteon päivää liberaalille eliitille, jolloin Jeesus palaa takaisin maan päälle perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa. Päättelen, että Daymond uskoo Antikristuksen olevan täysin jumalaton vasemman laidan globalisti, joka kannattaa esim. presidentti Biden'in Build Back Better -ohjelmaa ja YK:n vuoden 2030 agendaa. Rohkenen kuitenkin olla eri mieltä ja uskon Jumalan tuhoavan Amerikan demokraatit + muut liberaalit globalistit jo 7 vuotta ennen Kristuksen toista tulemista ja morsiusseurakunnan Tempauksen yhteydessä. Sen jälkeen vallan kaappaa sionistinen oikeisto Trumpin johdolla, joka hallitsee 7 vuotta. Minulla ja Daymondilla on siis tulkintaero, mutta ei anneta sen häiritä, sillä ylipäätään kertominen nykyisistä aikainmerkeistä on plussaa ja ne viittaavatkin Kristuksen pikaiseen paluuseen uskovien ylöstempauksessa (1. Tess. 4:13-18).

----------------------

Tilinteon päivä (Day of Reckoning) :: By Daymond Duck

Published on: October 29, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/10/29/day-of-reckoning-by-daymond-duck/

Lokakuun 22. päivänä 2022 eläkkeellä oleva armeijan kenraali Michael Flynn lähetti Telegram-viestin, jossa todettiin, että 8. marraskuuta 2022 pidettävät välivaalit ovat Washingtonin sisäpiiriläisille tilinteon päivä.

Kunnioitan suuresti kenraali Flynn'iä (enkä voi ennustaa välivaalien tulosta), mutta voin ilman epäilystäkään ennustaa, että tilinteon päivä on tulossa Washingtonin sisäpiiriläisille, jotka ovat päättäneet perustaa Uuden maailmanjärjestyksen, joka jättää huomiotta Jeesuksen ja Raamatun.

Jeesus profetoi aikakauden lopusta sanoessaan: "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule" (Matt. 24:21).

"Suuri ahdistus" puhuu maaplaneetan pimeimmästä hetkestä.

Uusi maailmanjärjestys ei vie maailmaa kohti uutta rauhan ja yhteistyön aikakautta.

Uusi maailmanjärjestys syöksee maailman kohti 7 vuotta kestävää globalismia, kansojen ahdinkoa, maailmanlaajuisia konflikteja, nälänhätää, ruttoa ja kuolemaa. [Näin etenkin mikäli globalistit (liberaalit) voittavat siionistit (konservatiivit) sisäisessä valtakamppailussaan, eli vasemmisto voittaa oikeiston ja Trump ei ole Antikristus, joka vahvistaisi Lähi-idän valerauhan (Dan. 9:27). Suom. huom.]

Apokalypsin neljä ratsumiestä näyttävät olevan suitsittuna, satuloituna ja raapimassa maaperää kavioillaan.

On vain ajan kysymys, milloin Jeesus tempaa seurakuntansa, ja Jumalan vertaansa vailla oleva tuomio laskeutuu maaplaneetalle, koska maailman johtajat yrittävät luoda oman Jumalansa hallitsemaan epäonnistumaan tuomitussa Build Back Better -ohjelmassa.

Seitsemän vuoden Build Back Better -järjettömyyden, kuoleman ja tuhon jälkeen Jeesus tulee takaisin, Hänet voidellaan kuninkaiden Kuninkaaksi ja herrain Herraksi ja Hän ottaa oikeutetun paikkansa Daavidin valtaistuimella Jerusalemissa. [Build Back Better mikäli Trump ei ole AK. Suom. huom.]

Kun kuningas Jeesus istuu valtaistuimella, niin pian tulevaa tilinteon päivää seuraa 1000 vuotta rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja vanhurskautta maan päällä.

Alla on muutamia syitä uskoa, että tilinteon päivä on lähellä.

Ensinnäkin, koskien kelvottomia mieliä: 19. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain ulkoministeriö antoi 20 600 dollaria kulttuurikeskukselle Ecuadorissa rahoittamaan 12 Drag Queen -esitystä, 3 homotyöpajaa ja lyhytdokumentin.

Ajattele sitä, Amerikan valtionvelka ylittää nyt 31 biljoonaa dollaria, inflaatio on korkeampi kuin se on ollut noin 40 vuoteen, Amerikassa on käymässä vähiin aseet sen armeijalle, Amerikan strategiset öljyvarat ovat alhaiset, jonot elintarvikepankeissa kasvavat, useista suurista kaupungeista saattaa pian loppua vesi ensi vuonna, jne., ja Biden'in ulkoministeriö rahoittaa Drag Queen -esityksiä, työpajoja ja dokumenttia Ecuadorissa.

Toiseksi, koskien inflaatiota ja Amerikan laskua: Noin 19. lokakuuta 2022 Brian Deese (Biden'in kansallisen talousneuvoston johtaja) sanoi, että Yhdysvaltojen dieselvarastot ovat liian alhaiset ja kaikki vaihtoehdot ovat pöydällä.

Tämä johtuu siitä, että Amerikan dieselvarasto on nyt supistunut noin kolmen viikon tarjontaan, dieseliä käytetään kuorma-autoissa, junissa, laivoissa, maataloustraktoreissa, rakennuslaitteissa, sotilasvarusteissa, jne., ja Amerikassa on hyvin vähän jalostuskapasiteettia.

Dieselin keskihinta on nyt yli 5 dollaria gallonalta (=3.79 litraa), ja sen odotetaan nousevan.

Nouseva dieselin hinta nostaa kaiken sen hintaa, mitä siirretään kuorma-autoissa, junissa, laivoissa, jne.

Se saa myös kaiken tiloilla tuotetun jyrkkään nousuun.

Artikkelin mukaan ihmiset ovat tienneet tämän muodostuvan jo viikkojen ajan, ja Biden'in hallinto on ilmaissut suurta huolestuneisuutta, mutta käytännössä ei ole tehnyt mitään ongelman ratkaisemiseksi (heillä on saattanut olla kiireitä rahoittaessaan Ecuadorin Drag Queen -esityksiä).

Biden on tyhjentänyt Amerikan strategisia öljyvarantoja, mutta tämä ei auta lisäämään Amerikan dieselvarastoja.

Kolmanneksi, koskien Amerikan taantumista: 17. lokakuuta 2022 Washington Post raportoi, että sillä on peittämättömiä todisteita siitä, että Pentagonin rahoittamat yhdysvaltalaiset yritykset ovat myyneet yliääniohjusteknologiaa Kiinalle yli 300 kertaa vuodesta 2019 lähtien.

Suurin osa (ehkä kaikki) myynnistä hoidettiin välittäjien kautta, myynti on laitonta, yritykset väittävät, etteivät ne tienneet välittäjiensä myyneen teknologiaa Kiinaan, mutta niiden on tiedettävä, mitä heidän välittäjänsä tekevät tällä teknologialla.

Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​​​että lakia on rikottu yli 300 kertaa vuoden 2019 jälkeen, Kiinan hypersonisten ohjusten kehitys on uhka Yhdysvalloille, eikä ketään ole syytetty näiden Yhdysvaltain sotilassalaisuuksien myymisestä.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Lokakuun 21:senä 2022, The Expose julkaisi artikkelin YK:n ohjelmasta "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030)".

Se oli pitkä artikkeli, mutta tässä on muutamia tärkeitä kohtia omilla sanoillani:
  • "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development" on koodinimi YK:n yleissuunnitelmalle muuttaa maailman poliittista ja taloudellista järjestelmää.
  • YK:n 193 maan hallitukset ja ihmiset 1 000:ssa maailman suurimmassa yrityksessä, jotka tukevat Maailman talousfoorumia (WEF), ovat solmineet kumppanuuden toteuttaakseen vuoden 2030 kestävän kehityksen agendan.
  • Ketään suuryritysten henkilöistä ei ole valittu vaaleilla, mutta Kestävän kehityksen Agendan tarkoituksena on hallita jokaisen yksilön elämän kaikkia osa-alueita.
  • Kestävän kehityksen tavoitteet heijastavat sitä, mitä nämä rikkaat elitistit haluavat, ja niitä pusketaan koko maailmalle ilman yksittäisten kansalaisten hyväksyntää.
  • Tavoitteita työnnetään yhteiskunnalle vähän kerrallaan, mutta lopulta jokainen on riippuvainen maailmanhallituksesta ruoan, veden, energian, suojan, sairaanhoidon ja kaiken muun suhteen, mikä on se, jolla nämä rikkaat elitistit aikovat pitää ihmiset hallinnassaan.
(Tiedoksi: Saatanalla on vahva ote lännestä. Kanadan pääministeri Trudeau, Ranskan presidentti Macron, Britannian kuningas Charles III ja Britannian pääministeri Rishi Sunak ovat kaikki sidoksissa Maailman talousfoorumiin, ja Yhdysvaltain presidentti Biden on pitkään tukenut Uutta maailmanjärjestystä. Näiden kansojen kansalaiset on petetty sisältäpäin, ja maailmanhallitus on hyvällä mallilla.)

Viidenneksi, luonnonkatastrofeista: Tämä kirjoittaja asuu lähellä Mississippi-jokea.

Lokakuun 21. päivänä 2022, pitkäaikainen maanviljelijä ja kirkkomme jäsen (luotettava lähde, mutta ei virallinen lähde) kertoi minulle, että satoja proomuja on jumissa Mississippi-joella lähellä Hickman'ia, Kentucky'n osavaltiossa.

Vedenkorkeus on matala, proomut jäivät jumiin ja kansalliskaarti sulki osan joesta ruoppausta varten.

Paikallaan olevat proomut maksavat omistajille tuhansia dollareita päivässä.

Kuljetuskulut, jotka olivat noin 25 dollaria tonnilta, ovat nyt noin 90 dollaria tonnilta.

Etelämpänä jotkut proomut liikkuvat, mutta ne pystyvät kantamaan vain osittaista kuormaa, tai muuten ne jäävät jumiin.

Maanviljelijät korjaavat papujaan nyt, ja se tosiasia, että jotkut proomut ovat jumissa lähellä Kentucky'n Hickman'ia, ja muut proomut kauempana etelässä voivat kuljettaa vain osittaista kuormaa, tarkoittaa, että proomuista on pulaa. (Proomujen, jotka voivat liikkua, on tehtävä useampi kuin yksi matka kuljettaakseen tavallisen määrän papuja Meksikonlahden terminaaleihin lähellä New Orleans'ia.)

Kaikkien soijapapuja käyttävien tuotteiden kustannukset tulevat nousemaan.

Kuudenneksi, koskien kelvottomia mieliä, uskosta luopumista, jne.: Dekaani Dwyer kirjoitti 22. lokakuuta 2022 Harbingers Daily'ssa, että eräs pastori Australiassa kertoi seuraavaa seurakunnalleen:
  • "Kuten tänään muistelemme keskitysleirien julmuutta ja rodullisesti inspiroitua väkivaltaa, niin tulevat sukupolvet muistelevat päiviämme vastenmielisyydellä koskien sitä julmuutta mitä tapahtuu klinikoillamme: Laillistettua, valtion tukemaa teloitusta."
  • "Himo on synti, seksi avioliiton ulkopuolella on syntiä, homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä..."
Myöhemmässä haastattelussa Australian oppositiopuolueen johtaja sanoi:
  • "Näkemykset, joita tämän kirkon pastori on ilmaissut liittyen homoihin tai aborttikysymykseen – ne ovat kauhistus, ja tuomitsen ne seikat, jotka tuo nimenomainen pastori on esittänyt." Tämä poliittinen johtaja (joka väittää olevansa kristitty) tuomitsi Raamatun opetukset abortista ja homoseksuaalisuudesta, ja hän kutsui niitä kauhistukseksi.
En ole hänen tuomarinsa, mutta uskon hänen tilinteon päivänsä olevan aivan nurkan takana.

Seitsemänneksi, koskien toisen tulemuksensa merkkejä, Jeesus sanoi: "Vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee" (Matt. 24:24-26), ja todellakin monia vääriä Messiaita on noussut Israelissa viime vuosina.

Kristityt, jotka tutkivat Raamatun profetiaa, tietävät, että juutalaiset hyväksyvät lopulta väärän Messiaan (kutsutaan Antikristukseksi), hän saastuttaa lopulta heidän uudelleen rakennetun Temppelinsä, he ymmärtävät tehneensä virheen, heidän sokeuttamisensa lakkaa (peite nostetaan silmiltä), ja he hyväksyvät Jeesuksen todellisena Messiaanaan (Joh. 5:43; Matt. 24:15; Sak. 12:10-14).

Nyt luemme, että ryhmä juutalaisia rabbeja väittää, että Messias ilmestyisi ensimmäisenä vuonna Shmita-syklin jälkeen (7-vuotinen sykli; juutalaiset saattoivat kylvää satoa ja antaa maan levätä joka 7. vuosi, jota kutsutaan Shmita- eli sapattivuodeksi).

He sanovat, että viimeinen Shmita-sykli päättyi auringonlaskun aikaan 26. syyskuuta, Israel on uudessa Shmita-syklissä, tämä on uuden syklin ensimmäinen vuosi, ja Messias on ilmestynyt.
  • Heidän väitetyn Messiaansa nimi on Yanuka Rav Shlomo Yehuda Ben David (Jeesus oli Daavidin jälkeläinen).
  • Rav Shlomo on se, jota juutalaiset ovat odottaneet 3000 vuotta.
  • Rav Shlomo on 33-vuotias (Jeesus kuoli ollessaan noin 33-vuotias).
  • Rav Shlomo on opetellut ulkoa koko Tooran (Raamatun 5 ensimmäistä kirjaa) täydellä ymmärryksellä, eikä kukaan muu ole koskaan tehnyt niin.
  • Jotkut uskonnolliset juutalaiset kutsuvat Rav Shlomo'a eläväksi Tooraksi (Jeesus oli elävä Jumalan Sana).
  • Jotkut sanovat, että hän esiintyy ihmisenä, mutta on todellisuudessa enkeli (Jeesus tuli ihmisenä, mutta Hän oli myös Jumala lihassa).
  • Ei ole mitään, mitä Rav Shlomo ei tiedä (Jeesus on kaikkitietävä).
  • Rav Shlomo ruiskuttaa meihin valoa (Jeesus on maailman valo).
  • Rav Shlomo'n esi-isiä ovat syyrialaiset ja juutalaiset (jotkut uskovat, että Antikristus on assyrialainen).
  • Rav Shlomo on ainoa lapsi (Jeesus oli Jumalan ainosyntyinen Poika).
On selvää, että Rav Sholom ei ole todellinen Messias (juutalaisten todellinen Messias ilmestyy heille Ahdistuksen ajan lopussa), mutta nämä väitteet voivat olla osa syytä, miksi Israel hyväksyy väärän miehen ennen kuin he tajuavat sen oikein.

Tässä on linkkejä kolmeen lyhyeen videoon, joita lukijat saattavat haluta katsoa.

https://www.youtube.com/watch?v=VvI_rAIztPs

https://www.youtube.com/watch?v=PVXz2OlAUno

https://www.youtube.com/watch?v=qal69j99Lag

Kahdeksanneksi, 24. lokakuuta 2022 raportoitiin, että globalistit useissa länsimaissa käyvät sotaa typpeä (lannoitteiden tärkein ainesosa) vastaan pysäyttääkseen ilmastonmuutoksen.

Jos nämä ilmastonmuutosfanaatikot onnistuvat, monet lannoiteyritykset vähentävät tuotantoaan tai sulkevat tehtaansa kokonaan, lannoitteiden käyttöä vähennetään runsaasti tai ne poistetaan käytöstä, ja ruokapula sekä nälänhätä leviävät nopeasti kaikkialle maailmaan.

Pula on jo alkanut, ja se leviää maailmanlaajuisesti muutamassa kuukaudessa.

Yhdysvalloissa on nyt radikaali ilmastonmuutostsaari John Kerry, eikä kansakuntamme saa erivapautta.

Yhdeksänneksi, koskien nälänhätää: 20. lokakuuta 2022 ilmoitettiin, että seiskaluokkalaisille 100 Alankomaiden peruskoulussa tarjottiin lounaaksi hyönteisiä ja jauhomatoja.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällaista tapahtuu.

1000 koulua Australiassa on myynyt hyönteisistä valmistettuja sipsejä.

Tehtaat Kanadassa kasvattavat sirkkoja ja myyvät orgaanista sirkkajauhetta.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Tuosta Daymondin esille ottamasta Rav Shlomosta.

    The Jewish Mashiach and the Christian Antichrist: A Look at Rav Shlomo Yehudah

    https://www.youtube.com/watch?v=rtgFCc8WTN0 (3.11.2022)

    VastaaPoista
  2. Yanuka Rav Shlomo voi olla se ennustettu Messias (Daavidin poika) rabbi Jose Ben Kisman profetiassa, joka ilmestyy ennen kuin tämän profetian 4. hallitus (gate) voidaan muodostaa eli tämä nykyinen Netanyahun hallitus Israelissa, joka lienee raamatullinen lopunajan hallitus (rakentaa 3. temppelin). Shlomosta alettiin puhua syksyllä juuri Bennett/Lapid -hallituksen kaatumisen jälkeen ja ennen Israelin vaaleja marraskuussa.

    Prophecy Alert!!! Bibi Netanyahu Ushering in his END TIMES Government With the Yanuka Rav Shlomo

    https://www.youtube.com/watch?v=2qkUib4C_kQ (13.1.2023)

    https://www.tiktok.com/@stray_ray89/video/7158780008171883822

    Taitaa olla Väärä profeetta.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com