Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 4. lokakuuta 2022

Tempaaminen mielisairaasta maailmasta taivaallisiin on tällä hetkellä monen kristityn toive by Daymond Duck 1.10.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kirjoittaja antaa palaa heti alusta, kun kertoo tämänhetkisen (länsi)maailman hulluudesta eri käytäntöjä ja sanomisia koskien. Sitten mennään tuoreisiin aikainmerkkeihin, jotka kertovat Raamatun joidenkin lopunaikojen profetioiden täyttymisen olevan lähellä. Varsinkin Ukrainan sotaa ja Israelia koskevat uutiset ovat hälyttäviä. Raportin suomensi: Olli R. + Google-kääntäjä

----------------------

Tempaa minut ylös, Herra (Beam Me Up, Lord) :: By Daymond Duck

Published on: October 1, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/10/01/beam-me-up-lord-by-daymond-duck/

En ole psykiatri, mutta minulle on useammin kuin kerran kerrottu, että joidenkin mielisairaiden mielestä kaikki muut ovat mielisairaita, ja olen alkanut ihmetellä, ovatko yhä useammat mielisairaita vai olenko se minä.
  • Syyskuun 19:ntenä 2022 kerrottiin, että Hollannin Haarlemin kaupunki harkitsee ehdotusta kieltää yrityksiä myymästä lihaa, koska karja vaikuttaa ilmastoon tavalla, joka on ympäristölle haitallista.
  • Syyskuun 20:ntenä 2022, Georgian demokraattinen kuvernööriehdokas Stacey Abrams sanoi, että ultraäänellä havaitut kuusiviikkoisen sikiön sydämenlyönnit ovat tehtailtuja (keksittyjä tai väärennettyjä) ääniä, jotka on "suunniteltu vakuuttamaan ihmiset siitä, että miehillä on oikeus ottaa hallintaansa naisen ruumiis."
  • Syyskuun 21:senä 2022 raportoitiin, että miehiä, jotka osallistuivat Yhdysvaltain tiedeyhdistyksen (APSA) konferenssiin, pyydettiin virtsaamaan istualtaan yöastioihin (pottiin) pisuaarien sijaan kunnioituksesta naisia ​​kohtaan, jotka luulevat olevansa miehiä, mutta he eivät voi virtsata seisoessaan, kuten biologiset miehet.
  • Syyskuun 22:sena 2022 ilmoitettiin, että ilmavoimien kadetteja koulutetaan olemaan sanomatta sanoja mom (äiti), dad (isä), boyfriend (poikaystävä), girlfriend (tyttöystävä), jne., ja johtajamme ajattelevat, että tämä on "sodankäynnin välttämättömyys".
Onko mielisairaus leviämässä maan päällä, vai olenko se vain minä (tai olemmeko todistamassa kelvottomien mielien laajaa lisääntymistä)?

Voiko järkevä ihminen todella uskoa, että:
  • Ihmiset eivät omista mitään ja ovat onnellisia?
  • Ihmisten on parempi syödä ötököitä ja hyönteisiä?
  • Ihmiset voivat paremmin, jos hallitus voi takavarikoida heidän pankkitilinsä, jos heidän hallituksensa ei pidä jostakin, mitä he sanoivat, jostain, jota he tekivät, jostakusta, jota he äänestivät, jne.?
  • Drag queen -näytökset, sukupuolenvaihdosleikkaukset ja sukupuolihormonit ovat hyviä lapsille?
Tempaa minut ylös, Herra. Olen valmis olemaan tervejärkisten, jumalisesti ajattelevien ihmisten kanssa, jotka eivät koskaan tee syntiä, sairastu tai kuole.

Tässä on joitain viimeaikaisia profetioihin liittyviä tapahtumia.

Ensinnäkin, 20. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että vuotta ollessa vielä 3 kuukautta jäljellä, presidentti Biden on toivottanut yli 2 miljoonaa laitonta siirtolaista tervetulleeksi Yhdysvaltoihin tänä vuonna (lukuun ottamatta pakomatkoja).

Hänellä näyttää olevan kaksinkertainen agenda:
  • Heikentää Amerikkaa ja luovuttaa sen suvereniteetti Uudelle maailmanjärjestykselle (Biden'in Build Back Better -agenda; rajaton maailmanhallitus).
  • Kasvattaa Amerikan latinoväestöä monilla miljoonilla ihmisillä edistämään Yhdysvaltojen, Meksikon ja Kanadan yhdistymistä (USMCA; yksi Danielin profetian kymmenestä kuninkaasta).
Toiseksi, koskien hyperinflaatiota ja tulevaa taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana: Syyskuun 21. päivänä 2022, Yhdysvaltain keskuspankin johtaja varoitti, että inflaatio on edelleen liian korkea (vaikka Biden valehtelee amerikkalaisille tai on mielellään tietämätön siitä), korot jatkavat nousuaan ja taantuma on todennäköisesti tulossa.

Kolmanneksi, koskien 7-vuotista rauhan ja turvallisuuden liittoa, Israelin jakamista ja Harmagedonin taistelua: 22. syyskuuta 2022, Israelin väliaikainen pääministeri Yair Lapid kertoi YK:n yleiskokoukselle kannattavansa Kahden valtion ratkaisua (Two-State Solution).

Kanadan pääministeri Trudeau twiittasi: "Israelilaiset ja palestiinalaiset eläen rauhassa, turvallisesti ja ihmisarvoisesti (peace, safety and dignity) on kaikkien etujen mukaista."

Yhdysvaltain presidentti Biden suhtautui myönteisesti Lapid'in lausuntoon ja yhtyi siihen.

Lapid ei ainoastaan jättänyt huomioimatta Raamattua; hän uhmasi Jumalaa, vaaransi Israelin, rohkaisi Israelin vihollisia ponnistelemaan kovemmin arvottoman rauhanliiton puolesta ja saattoi siirtää maailmaa lähemmäs Harmagedonin taistelua (Joel 3:1-3).

Neljänneksi, hyperinflaatiosta, maailmantalouden romahduksesta ja nälänhädästä: Kuten ymmärrän lukemani, maailmanlaajuinen energiakriisi on saattanut EU:n talouden sekaisin (ja se saattaa olla sitä, mitä Biden ja muut globalistit haluavat).

Useimmat EU:n pankit, yritykset, teollisuus, maanviljelijät, jne. voivat selviytyä tästä talvesta hillitsemällä toimintaansa, mutta jotkut ovat jo romahduksen partaalla, ja mitä pidempään ongelma jatkuu, sitä pahemmaksi tilanne käy.

Kymmeniä tuhansia EU-kansalaisia ​​(ehkä enemmän) kuolee todennäköisesti tänä talvena.

Saksalainen suuri lannoiteyhtiö (BASF) uhkaa sulkea toimintansa riittämättömien kaasutoimitusten vuoksi (jos lannoitetta ei ole riittävästi, elintarviketuotanto laskee).

Maanviljelijät uhkaavat sulkea toimintansa korkeiden lannoite- ja polttoainekustannusten vuoksi (vähemmän lannoitetta aiheuttaa elintarvikkeiden hintojen nousun ja nälänhädän leviämisen).

Saksassa on paljon varastoitua maakaasua, mutta se vähenee nopeasti ja loppuu muutamassa viikossa.

Tämä EU-kriisi vaikuttaa koko maailmaan.

En tietenkään voi ennustaa tulevaisuutta tai asettaa päivämääriä, mutta jos tämä kriisi jatkuu, maailma siirtyy jatkuvasti lähemmäksi Ilmestyskirjan luvun 6 profetioita, ja huudot maailmanhallitukselle ratkaisemaan ongelma kasvavat äänekkäästi ja niitä on vaikea sivuuttaa.

Kukaan ei tiedä, mutta Tempaus tai tämä kriisi voisi laukaista maailmanhallituksen ennen vuotta 2030.

Globalistit luulevat hallitsevansa, mutta näin ei ole.

Jumalan Sana toteutuu, olipa tämä kriisi globalistinen juoni tai Jumalan tuomio.

Suuret globaalit ongelmat ja muutokset ovat näköpiirissä.

Viidenneksi, 26. syyskuuta 2022 ilmoitettiin erittäin suuresta vedenalaisesta vuodosta Itämerellä Venäjän Eurooppaan suuntautuvassa Nord Stream 2 -kaasuputkessa.

Tanskan ja Ruotsin seismologit raportoivat voimakkaista räjähdyksistä, jotka näyttivät olevan räjähdyksiä, eivät maanjäristyksiä, lähellä vuotopaikkaa.

Seuraavana päivänä, 27.9.2022, raportoitiin vielä kahdesta erittäin suuresta vedenalaisesta vuodosta Itämerellä Eurooppaan johtavassa Venäjän Nord Stream 1 -kaasuputkessa.

Tätä kirjoitettaessa räjähdysten syy oli epäselvä, mutta Amir Tsarfati ja useiden kansakuntien johtajat ilmaisivat mielipiteensä, että se oli sabotaasia, mutta he eivät tarjonneet todisteita.

Tämä näyttää olevan katastrofi Euroopalle, Venäjälle ja koko maailmalle.
  • Euroopalle, koska ei ole toivoa jatkaa kaasun virtausta putken kautta Venäjältä Eurooppaan lähiaikoina, ja kaasun hinta on nyt nousussa (tämä tarkoittaa lisää inflaatiota).
  • Venäjälle, koska Venäjä halusi katkaista sopimuksen Euroopan kanssa jatkaakseen kaasuvirtaa vastineeksi Euroopan myönnytyksistä Ukrainaa koskien, mutta Venäjä on menettänyt neuvotteluasemansa, eivätkä myönnytykset tule nyt kysymykseen.
  • Koko maailmalle, koska globaali energiapula on juuri pahentunut, kaasun hinta on jo alkanut nousta, ja inflaatiota on vaikeampi saada hallintaan.
Tämä näyttää olevan etu Israelille.
  • Israelin kaasu on nyt arvokkaampaa ja sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.
  • Eurooppa on enemmän riippuvainen Israelista kuin koskaan.
Putin on vihainen ja uhkaa kostolla.

Pidä tätä silmällä, koska se voi johtaa Googin leuassa olevaan koukkuun.

Kuudenneksi, koskien digitaalista valuuttaa: 27. syyskuuta 2022 RAIR Foundation USA raportoi tunnetun saksalaisen taloustieteilijän, toimittajan ja kirjailijan Ernst Wolff'in haastattelusta.

Wolff'in mukaan:
  • Great Reset'in aikana Maailman talousfoorumi (WEF) aikoo aiheuttaa suuria ongelmia keskiluokan yrityksille ja ihmisille, joilla on omaisuutta.
  • Tavoitteena on saada aikaan paniikkia ja kutsua uuteen talousjärjestelmään (CBDC, sosiaalinen luottopistejärjestelmä, jne.).
  • Ihmisen pankkitili tulee olemaan kuin sovellus jokaisen kännykässä.
  • Federal Reserve Bank (Yhdysvaltain keskuspankki), jossa on jonkun ihmisen tili, voi nostaa tililtä veroja, veloittaa korkoa tilin pitämisestä, rangaista ihmisiä joistakin heidän ostoistaan ja vaatia ihmisiä käyttämään heidän rahojaan (esim. 3 viikossa) tai menettämään ne.
Seitsemänneksi, koskien punaisen hiehon tuhkaa: Syyskuun 27:ntenä 2022 ilmoitettiin, että:

Öljymäeltä on ostettu eläinuhrauksen vaatimukset täyttävä tontti.

Kelvollinen punainen hieho voitaisiin uhrata Öljymäellä jo 13 kuukauden kuluttua tästä hetkestä.

Se ei tarkoita, että Temppeli rakennettaisiin silloin, mutta se tarkoittaa, että rabbeilla voi olla punaisen hiehon tuhkaa siihen mennessä.

Tässä vaiheessa Teksasista Israeliin siirretyt viisi punaista hiehoa ovat karanteenin ulkopuolella ja täyttävät edelleen uhrauksen vaatimukset.

Teksasissa punaisia hiehoja kasvattaneen kristityn karjankasvattajan Byron Stinson'in mukaan kristityt voivat tukea uhraamista ja Temppelin jälleenrakentamista, koska juutalaisten sokeana oleminen lakkaa, kun Antikristus saastuttaa Temppelin ja koko Israel kuulee evankeliumin ja pelastuu. [Huom: Israelin kansasta pelastuu AK:n 42 kk:n aikana vain jäännös eli 1/3 ja loput kaksi kolmasosaa hävitetään. Katso Sakarja 13:8-9. Suom. huom.]

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com