Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. lokakuuta 2022

Hallelin laulamisen täysi merkitys ajassamme kun juutalaiset aikovat pian jälleenrakentaa Jerusalemin temppelin by Daymond Duck 22.10.2022

Tällä hetkellä juutalaiset Israelissa ovat alkaneet laulaa jälleen Hallelia harjoituksissa, joka on merkki Temppelin jälleenrakentamisesta Jerusalemiin. Temppeli on tärkeä pala 7-vuotisessa Ahdistuksen ajassa, joka seuraa Kristuksen morsiusseurakunnan ylöstempausta. Kun seurakunta on lähtenyt maan päältä, niin Jumalan katse on tiiviisti Israelissa, jossa juutalaisten silmäpeitettä aletaan ottaa pois. Tässä pääaihe (monien aikainmerkkien joukossa) tähän pastori Daymond Duck'in tuoreeseen profetiaraporttiin Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin.

----------------------

Halleluja! (Hallelujah!) :: By Daymond Duck

Published on: October 22, 2022 by Admin10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/10/22/hallelujah-by-daymond-duck/

Pääsiäinen lähestyi, ja Jeesus oli matkalla Jerusalemiin, missä Hän kuolisi ristillä (Matt. 26:17-19; 26-30).

Hän pysähtyi aivan kaupungin ulkopuolella pienessä kaupungissa nimeltä Betania.

Yksi Hänen opetuslapsistaan ​​kysyi: "Missä haluat, että valmistamme sinulle pääsiäisaterian?"

Pietari lähetti Jaakobin ja Johanneksen erään miehen taloon Jerusalemissa, ja he valmistivat pääsiäisaterian (Matt. 26:18).

Ilta tuli ja Jeesus saapui opetuslastensa kanssa.

Mies nimeltä Juudas Iskariot lähti, ja pääsiäisaterian aikana Jeesus asetti ehtoollisen.

He lopettivat pääsiäisaterian ja Herran ehtoollisen, lauloivat hymnin, ja menivät Öljymäelle ja Getsemanen puutarhaan.

On siunaus tietää, että Jeesus poistui huoneesta laulaen ja iloiten, ei valittanut, itkenyt tai ollut peloissaan, koska Hän oli matkalla ristille.

Juutalaisten tapana oli laulaa kiitosvirttä eli Hallelia (Ps. 113-118) ja suurta Hallelia (Ps. 136) pääsiäisaterian jälkeen, joten useimmat tutkijat uskovat, että Jeesus ja Hänen opetuslapsensa lauloivat näitä psalmeja viimeisen ehtoollisen yönä.

Sana "Hallel" on sanan "Hallelujah" ensimmäinen osa, ja se tarkoittaa ylistystä.

"Jah" on lyhenne sanasta Jahve (Jehova tai Jumala).

Halleluja tai alleluja tarkoittaa "ylistäkää Herraa" tai "ylistäkää Jumalaa".

Tässä muutamia valittuja jakeita Psalmista 118 kera kommenttieni.

"Näin sanokoot ne, jotka Herraa pelkäävät; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti." (jae 4)
  • Sanokoot ne, jotka kunnioittavat Jumalaa, ettei Hänen armonsa lopu koskaan.
"Ahdistuksessani minä huusin Herraa, Herra vastasi minulle ja asetti minut avaraan paikkaan." (jae 5)
  • Jeesus hikoili suuria veripisaroita Getsemanessa, Hän rukoili, ja Jumala lähetti enkeleitä vahvistamaan Häntä.
"Herra on minun puolellani, en minä pelkää; mitä voivat ihmiset minulle tehdä?" (jae 6)
  • Kun Jumala on puolellamme, meitä ei voida voittaa.
"Kaikki pakanat piirittivät minua-Herran nimessä minä lyön heidät maahan." (jae 10)
  • Niiden päivät, jotka hylkäävät Jumalan, ovat luetut.
"Herra on minun väkevyyteni ja ylistysvirteni, ja hän tuli minulle pelastajaksi." (jae 14)
  • Laulan Jumalasta, voimani ja pelastukseni lähteestä.
"En minä kuole, vaan elän ja julistan Herran töitä." (jae 17)
  • En kuole pysyvästi, vaan elän uudelleen ja julistan, mitä Jumala on tehnyt.
"Herra minua kyllä kuritti, mutta kuolemalle hän ei minua antanut." (jae 18)
  • Jumala lähetti minut ristille, mutta risti ei ole minun loppuni.
"Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi." (jae 22)
  • Jumala lähetti Poikansa pääkiveksi hengelliseen taloon, mutta juutalaiset hylkäsivät Hänet, joten Hänestä on tehty pääkivi toisessa hengellisessä talossa nimeltä Kirkko.
"Herralta tämä on tullut; se on ihmeellistä meidän silmissämme." (jae 23)
  • Jeesuksen kuolema oli Jumalan ihmeellinen teko.
Halleluja!

Tässä on joitain juttuja, jotka äskettäin nousivat uutisiin.

Ensinnäkin, 13. lokakuuta 2022, Yitzchak Weiss, Israelin musiikkikoulun rehtori, sai 600 juutalaista miestä Leevin heimosta (Vanhan Testamentin aikoina Temppelissä palvelleen pappi Aaronin jälkeläisiä) kokoontumaan portaille, jotka vievät ylös Temppelivuorelle, harjoittelemaan musiikkia temppelipalvelusta varten.

Ryhmä harjoitteli sekoitusta Hallelista (Ps. 113-118), ja tapahtumaa tuki myös Jerusalemin kaupunki.

Leeviläiset lopettivat laulamisen, kun Temppeli tuhottiin vuonna 70 jKr., mutta Weiss haluaa leeviläisten alkavan laulaa uudelleen ja olevan valmiita laulamaan, jos pyydetään, uudelleen rakennetun Temppelin jumalanpalvelusten aikana.

On kyseenalaista, ymmärtävätkö he Hallelin laulamisen täyden merkityksen, mutta Jumala voi tuoda siitä hyvää.

Jeesus on ainoa pysyvä uhri synnin tähden, mutta mitä nopeammin juutalaiset jälleenrakentavat Temppelin ja aloittavat uudelleen jumalanpalvelukset, sitä nopeammin heidän sokeutensa lakkaa ja sitä nopeammin koko Israel pelastuu.

Toiseksi, koskien ihmisten pakottamista ottamaan Merkki ostaakseen ja myydäkseen: Vuonna 2021 Florida hyväksyi lain, joka kielsi risteily-yhtiöitä vaatimasta matkustajia olemaan rokotettuja risteilylle pääsemiseksi.

Norwegian Cruise Line Holdings -varustamo nosti oikeusjutun, ja yhdysvaltalainen piirituomari päätti, että Floridan laki oli perustuslain vastainen.

Florida valitti Yhdysvaltain piirituomarin päätöksestä, ja 6. lokakuuta 2022 Yhdysvaltain 11. piirituomioistuin kumosi sen.

Yhdysvaltain 11. piirituomioistuimen päätuomari kirjoitti: "Ilman tätä säädöstä rokottamattomat floridalaiset ovat vaarassa joutua pois liikeyrityksistä, jotka tekevät heidän elämänsä mahdolliseksi – ruokakaupat, ravintolat, kuntosalit, vaatekaupat, parturiliikkeet ja kampaamot, sekä jopa apteekit."

Minun sanoillani: Tuomari sanoi, että jos tätä lakia ei olisi, yritykset voisivat kieltäytyä antamasta ihmisten ostaa ja myydä, ja se on perustuslain vastaista syrjintää.

Kolmanneksi, koskien Danielin profetian kymmentä kuningasta (maailman jakautuminen kymmeneen kansakuntaryhmään ennen Antikristuksen ilmestymistä): 14. lokakuuta 2022, Independent Sentinel julkaisi artikkelin, jossa sanottiin: "George Soros, Hillary Clinton ja John Podesta ovat kaikki ehdottaneet, että meidän pitäisi yhdistyä Pohjois-Amerikan unioniksi. . ..Pohjois-Amerikan unioni vie meitä nopeasti kohti yhden-maailman hallitusta YK:n hallinnon alla."

Artikkelin mukaan, "Matt Gaetz [kongressijäsen Floridasta] raportoi, että ulkoministeri Antony Blinken vaati EU:n kaltaista Pohjois-Amerikan unionia, joka sallisi vapaan kauttakulun tyrannimaisen Kanadan ja narkoterroristisen Meksikon rajojen yli."

Lisäksi, lokakuun 14. päivänä 2022, Fox News -juontaja Tucker Carlson (Tucker Carlson Tonight -ohjelma) haastatteli Gaetz'ia tästä, ja Gaetz sanoi kirjoittaneensa siitä Blinken'ille, mutta Blinken ei vastannut.

Lokakuun 17. päivänä 2022, The New American'in julkaisemassa artikkelissa sanottiin: "Koska Blinken puhuu Biden'in hallinnon puolesta, on reilua olettaa, että tämä on nyt epävirallista liittovaltion politiikkaa."

Olen pitkään sanonut, että YK on tehnyt EU:sta mallin kymmenelle kansakuntaryhmälle tai -alueelle, jotka tuottavat kymmenen kuningasta.

The New American -artikkelin mukaan Carlson sanoi: "Joten Euroopan unioni ei ole todellakaan toiminut hyvin Euroopalle, ja tulemme tietämään yksityiskohdat tänä talvena, kun ihmiset jäätyvät. Luonnollisesti Biden'in hallinto haluaa luoda jotain hyvin samankaltaista Pohjois-Amerikkaan: EU:n [Euroopan unionin] tyylisen hallituksen.

EU-tyyppisen hallituksen omaavien ryhmien tai alueiden tarkoitus on, että ne on helpompi sulauttaa yhdeksi maailmanhallitukseksi, jos ne ovat kaikki rakenteeltaan samanlaisia.

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 17. lokakuuta 2022 Dmitri Medvedev, Venäjän federaation turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja (sijalla 2 Venäjällä), kirjoitti Telegramissa: "Näyttää siltä, ​​​​että Israel toimittaa aseita Kiovan hallinnolle. Erittäin vastuuton liike. Se tuhoaa kaikki maidemme väliset diplomaattisuhteet."

Viidenneksi, koskien kansakuntien hämmentynyttä ahdistusta (Luukas 21:25): Lokakuun 16:ntena 2022 noin 140 000 ihmistä marssi Ranskan Pariisissa protestoidakseen nousevia hintoja ja niitä aiheuttanutta EU:n politiikkaa vastaan.

Syyskuun 3. päivänä 2022 yli 100 000 ihmistä marssi Prahassa, Tšekin valtiossa, protestoidakseen Venäjän vastaisia pakotteita ja korkeita energian hintoja vastaan.

Maailman johtajat odottavat tulevaisuudessa lisää suuria mielenosoituksia elinolojen (inflaatio, ruoka- ja energiapula, jne.) huonontumisen vuoksi.

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: 16. lokakuuta 2022 kerrottiin paavi Franciscuksen uskovan, että YK on uudistettava, ja hän uskoo, että maailma tarvitsee uuden talousjärjestelmän.

Raamatun mukaan YK uudistetaan ja saatetaan kymmenen kuninkaan johtajuuden alaisuuteen, ja syntyy uusi globaali talousjärjestelmä, jota Väärä profeetta ja Antikristus käyttävät Pedon merkin perustamiseen.

Paavi Franciscus on joko yksi Raamatun lukutaidottomimmista paaveista koskaan tai yksi pahimmista.

Hän tukee säännöllisesti menettelytapoja, joita Saatanan Antikristus ja Väärä profeetta tukevat.

Seitsemänneksi, koskien luopumusta tai uskosta lähtemistä Kirkossa: Lokakuun 15. päivänä 2022 ilmoitettiin, että paavi Franciscus on nimittänyt ei-katolisen, aborttia kannattavan, globalismia tukevan, itseään ateistiksi kuvailevan henkilön Vatikaanin Paavilliseen Elämän akatemiaan (Pontifical Academy for Life, eli ryhmä, joka edistää katolisia opetuksia lääketieteellisissä asioissa).

Paavi Franciscus on aiemminkin nimittänyt aborttimielisiä, homomielisiä ja globalistisia ihmisiä muihin tehtäviin roomalaiskatolisessa kirkossa.

Kahdeksanneksi, koskien Biden'in Amerikan heikentämis- ja Build Back Better -tavoitetta: Heritage-säätiö julkaisi 18. lokakuuta 2022 sen "vuotta 2023 koskevan indeksin Yhdysvaltain sotilaallisesta voimasta", jossa he arvioivat Yhdysvaltain armeijan heikoksi.

Heritage Foundation'in raportin mukaan "armeijan kyky täyttää ensisijainen tehtävänsä on vaarassa".

Armeijamme ylipäällikkö keskittyy ilmastonmuutokseen, gay-ihmisten oikeuksiin, monet sotilaistamme ovat naisia, jotka eivät ole yhtä vahvoja kuin miehet ja sairastavat paljon, värvääjät eivät pysty saavuttamaan tavoitteitaan, jne.

Amerikka on menettämässä kunnioitusta kaikkialla maailmassa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com