Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 10. lokakuuta 2022

Langennut läntinen sivilisaatio tarkastelussa by Daymond Duck 9.10.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka pääaiheena on langennut sivilisaatio lännessä, joka aiheuttaa lopulta Jumalan tuomion (kuten Nooan päivinä). Eräs tuomion välikappale (Jumalan ruoska) lännen moraaliseen rappiotilaan voi olla Venäjän nykyinen presidentti Vladimir Putin, joka saattaa käyttää ydinasetta suurta Babylonia (Ilm. 18) vastaan varsinkin kun Amerikka ja sen seniili johtaja provokaatioillaan Ukrainaan sotaan liittyen antavat siihen aihetta.

---------------------

Langennut sivilisaatio (A Fallen Civilization) :: By Daymond Duck

Published on: October 9, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/10/09/a-fallen-civilization-by-daymond-duck/

Yhdessä aiemmassa artikkelissani kirjoitin, että uskon Amerikan olevan hengellisessä sodassa, koska olemme heittäneet Jumalan:
  • Ulos monista kouluistamme.
  • Ulos monista tuomioistuimistamme.
  • Ulos suurimmasta osasta hallintoamme.
  • Ulos suurimmasta osasta kodeistamme.
  • Ulos useimmista seurakunnistamme.
  • Olemme kastaneet maamme abortoitujen vauvojen veressä.
  • Hallituksemme on ostanut ja myynyt abortoitujen vauvojen ruumiinosia.
  • Olemme valinneet meille johtajiksi ihmisiä, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta he äänestävät abortin puolesta, edistävät homojen agendaa, nimittävät jumalattomia tuomareita, kieltäytyvät rankaisemasta rikollisia, myyvät äänensä suurille kampanjarahoittajille ja jättävät huomiotta sen, mikä on parasta tavallisille kansalaisille.
  • Olemme avoimesti pilkanneet Jumalaa kirjoissa, elokuvissa, televisiossa ja tiedotusvälineissä (ja olemme alkaneet pitää tätä jumalanpilkkaa 'normaalina').
Päätin toistaa tämän 30. syyskuuta 2022, kun paha ja moraaliton maailmanjohtaja Venäjän presidentti Putin ilmoitti, että Venäjä liittää itseensä neljä aluetta Ukrainasta.

Putin kutsui länttä langenneeksi sivilisaatioksi, koska länsi on:
  • Omaksunut satanismin (tuemme tulevaa jumalatonta maailmanhallitusta).
  • Pakottanut huumeriippuvuuden (olemme avanneet rajamme huumekauppiaille).
  • Omaksunut sukupuolen epäselvyyden (emme tiedä kuinka monta sukupuolta on olemassa, ja jotkut eivät tiedä, mikä nainen on).
  • Hyväksynyt järjestettyjä ihmisjahteja ikään kuin he olisivat eläimiä (hyvin vähän tehdään ampumisten torjumiseksi kaupungeissa, kouluissa, jne.).
Valitettavasti Putin on oikeassa.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Tempaus on lähellä.

Ensinnäkin, koskien jumalattomuuden nousua ja Amerikan taantumista: 15. syyskuuta 2022, Kalifornian kuvernööri Newsome käynnisti mainostaulukampanjan useissa osavaltioissa, joissa käytettiin väärin Raamatun kirjoituksia abortin tukemiseksi.

Syyskuun 29. päivänä 2022 kuuluisa kalifornialainen pastori John MacArthur vastasi Newsome'lle avoimessa kirjeessä sanoen:
  • "Sinä paljastit koko kansakunnalle, kuinka syvästi kapinoit Jumalaa vastaan, kun sponsoroit eri puolilla Amerikkaa mainostauluja, joissa edistetään lasten teurastamista, jotka Hän luo kohdussa (Psalmi 139:13-16; Jesaja 45:9-12)."
  • "Sinä edelleen pahensit tuota murhanhimoista kampanjaa tuomittavan törkeällä jumalanpilkalla ja lainasit itsensä Jeesuksen sanoja Markuksen luvusta 12:31, ikään kuin voisit jotenkin vääristellä Hänen tarkoitustaan ja anastaa Hänen nimensä syntymättömän lapsen teurastamisen hyväksi."
  • Maailmankatsomuksesi "paholaismaisen vaikutuksen" voi nähdä "Kalifornian rikosepidemioissa, kodittomuudessa, seksuaalisissa perversioissa (kuten homoseksuaalisuus ja transsukupuolisuus), ja muissa inhimillisen kurjuuden pahanlaatuisissa ilmenemismuodoissa, jotka ovat suoraan peräisin korruptoituneesta julkisesta politiikasta".
  • "Sinä tulet seisomaan pyhän Jumalan läsnäolon edessä, joka loi sinut, joka on tuomarisi, ja hän vaatii sinua tekemään tiliä siitä, kuinka olet loukannut Hänen valtaansa hallinnoimistavassasi ja kuinka olet vääristänyt Hänen omaa pyhää sanaansa järkeistämällä sitä. Kun katsot ikuisuuden jyrkänteen yli, niin mikä onkaan vastauksesi?"
MacArthur päätti avoimen kirjeensä Newsome'lle sanomalla, että MacArthur'in kirkko ja monet kristityt rukoilevat hänen puolestaan ​​ja kehottavat häntä tekemään täyden parannuksen.

Toiseksi, koskien jumalattomuuden vaikutusta Amerikkaan: 30. syyskuuta 2022 raportoitiin, että Amerikan asevarastot ovat "vaarallisen alhaisia", koska hallituksemme on käyttänyt "presidentin nostoa" 20 kertaa elokuun 2021 jälkeen lähettääkseen sotilasvarusteita Ukrainaan.

Raportin mukaan puolustusministeriön virkamiehet ovat osoittaneet, että alhaista varastoamme "pidettäisiin ongelmallisena sodan aikana".

Monilla kansalaisilla on perhe armeijassa, ja me kaikki luotamme siihen, että armeijamme puolustaa kansaamme, mutta he eivät voi tehdä sitä ilman aseita.

Meidän on ymmärrettävä, että strateginen öljyvarastomme ja asevarastomme ovat hyvin alhaisia aikana, jolloin sodat ja sotahuhut ovat yleisiä.

Kolmanneksi, 26.-29. syyskuuta havaittiin Nord Stream 1- ja Nord Stream 2 -putkilinjoissa ainakin 4 erittäin suurta vedenalaista vuotoa (ehkä räjähdysten aiheuttamia).

Useat maailmanjohtajat sanoivat, että vuodot näyttävät olevan sabotaasia, mutta kukaan ei tarjonnut todisteita.

Eräs profetianopettaja sanoi, että vain kahdella valtiolla (Venäjällä ja Yhdysvalloilla) on kyky räjäyttää putki niin syvässä vedessä kuin Itämeri, jossa oletetut räjähdykset tapahtuivat.

Jos putkia sabotoitiin, on epäselvää, kuka sen teki, mutta monet viranomaiset uskovat, että Yhdysvallat on todennäköisin epäilty (ja Tucker Carlson uskoo, että Yhdysvaltain ulkoministeri Tony Blinken on myöntänyt sen, että Yhdysvallat teki sen).

Jotkut viittaavat näihin Yhdysvaltain viranomaisten lausuntoihin:
  • Senaattori Ron Johnson (joulukuu 2021): "Toivon todellakin, että senaatin ulkoasiainvaliokunta ryhtyisi lainsäädäntöön, joka ei vain keskeyttäisi sitä (Nord Stream 2 -putkilinja), vaan lopettaisi sen pysyvästi."
  • Poliittisten asioiden alivaltiosihteeri Victoria Nuland (tammikuu 2022): "Jos Venäjä hyökkää Ukrainaan, tavalla tai toisella, Nord Stream 2 ei etene."
  • Presidentti Joe Biden (helmikuu 2022): "Jos Venäjä hyökkää (Ukrainaan), se tarkoittaa, että kun tankit tai joukot ylittävät Ukrainan rajan, silloin ei ole enää Nord Stream 2:ta. Teemme siitä lopun."
Putkilinjojen korjaaminen vie useita kuukausia, jos ylipäätään koskaan mahdollista, ja niiden pois jääminen maksaa Venäjälle omaisuuksia.

Neljänneksi, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan: 23. syyskuuta 2022 kerrottiin, että Venäjän kutsu 300 000 reserviläiselle taistelemaan Ukrainan sodassa on aiheuttanut nousun Israeliin muuttamista haluavien juutalaisten anomuksissa.

Johtuen sodasta, EU on asettanut Venäjälle pakotteita, ja vain 2 lentoyhtiötä lentää edelleen Venäjältä pois.

On epäselvää, kuinka juutalaiset pääsevät ulos, mutta Israel valmistautuu suureen maahanmuuttaja-aaltoon.

Viidenneksi, Israelin jakamisesta: Syyskuun 21:senä 2022, presidentti Biden kannatti kahden valtion ratkaisua YK:ssa pitämässään puheessa.

Syyskuun 22:sena 2022, Israelin väliaikainen pääministeri Lapid kannatti sitä YK:ssa, ja presidentti Biden puhui linjassa Lapid'in lausunnon kanssa.

Syyskuun 28. päivänä 2022 (täsmälleen viikkoa myöhemmin), erittäin suuri ja voimakas hurrikaani nimeltä Ian vei monien hengen ja teki suuria vahinkoja Floridassa, Georgiassa, Etelä-Carolinassa ja muissa osissa Yhdysvaltoja.

Vaikuttaa normaalilta, että luonnonkatastrofi iskee Yhdysvaltoihin, kun Amerikan johtajat ilmaisevat julkisesti tukensa Israelin jakamiselle.

Kuudenneksi, pandemioista ja ruokapulasta: Syyskuun 30:ntenä 2022 ilmoitettiin, että virus on tappanut noin 100 000 lehmää ja puhvelia Intiassa, ja se on sairastuttanut yli 2 miljoonaa lisää, jotka kuolevat, jos niitä ei hoideta.

Tauti on tarttuva, se leviää muihin maihin ja saa sairaat eläimet antamaan vähemmän maitoa.

Seitsemänneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimakkuuden kasvua: Tätä kirjoitettaessa hurrikaani Ian'in kuolonuhrien määrä oli 105 (101 Floridassa; 4 muualla), tuhansia ihmisiä oli pelastettava; 2.6 miljoonaa ihmistä oli hetkellisesti ilman sähköä (laski 440 000:een lokakuun 2. päivänä), joillakin alueilla satoi yli 31 tuumaa (=79 cm), vain noin kolmanneksella ihmisistä on tulvavakuutus, ja jotkut ovat menettäneet kaiken.

Kahdeksanneksi, koskien vaarallisia aikoja: Venäjän presidentti Putin sanoi, että hän käyttää kaikkia käytössään olevia aseita (mukaan lukien ydinaseet) voittaakseen sodan Ukrainan kanssa.

Lokakuun 4:ntenä 2022 kerrottiin, että Ukraina lähettää kaliumjodipillereitä evakuointikeskuksiin julkiseen jakeluun siltä varalta, että Venäjä turvautuu ydinaseiden käyttöön.

Yhdeksänneksi, hyperinflaatiosta ja globaalista talouden romahtamisesta: 4. lokakuuta 2022 Amerikan kansallinen velka ylitti 31 biljoonaa dollaria ensimmäistä kertaa historiassa.

Yhdysvaltain keskuspankki jatkaa korkojen nostamista yrittääkseen hidastaa inflaation kiihtymistä, mutta korkeammat korot saavat Yhdysvaltojen valtionvelan jatkamaan huimaa nousuaan.

Biden voisi auttaa hidastamalla kulujaan, mutta niin ei todennäköisesti tapahdu.

(Lisätietoa: Lokakuun 4:ntenä 2022, OPEC ilmoitti suunnitelmistaan ​​leikata öljyn tuotantoa kahdella miljoonalla barrelilla päivässä. Biden yritti estää tämän, mutta Biden'in yritys antaa Iranille miljardeja (ehkä biljoona dollaria) arvottoman ydinasesopimuksen allekirjoittamista varten on suututtanut arabeja, jotka haluavat lopettaa Iranin ydinaseohjelman. Biden jättää huomiotta arabien toiveet Iranin ydinasekysymyksessä, joten he sivuuttavat hänet öljyntuotantokysymyksessä. Biden on melkein tyhjentänyt Amerikan strategiset öljyvarannot, joten tulemme todennäköisesti näkemään bensan ja kaiken muun hintojen nousevan jälleen huimasti. On surullista ajatella, mutta Biden saattaa tarkoituksella yrittää romahduttaa Yhdysvaltain talouden oikeuttaakseen globaalin valuutan. Hän on tarkoituksella tuhonnut Amerikan öljyriippumattomuuden ja kieltäytyy muuttamasta tätä politiikkaa. Miljoonilla köyhillä ja keskituloisilla amerikkalaisilla on vaikeuksia maksaa laskujaan, mutta Biden ei näytä välittävän.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com