Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. joulukuuta 2022

Amerikan hengellinen rappeutuminen ja tyhmyys Valkoisesta talosta käsin by Daymond Duck 3.12.2022

Tyhmyys tiivistyy nykyisin Valkoisessa talossa, joka tekee yhteistyötä jumalattoman ja kommunistisen eliitin (mm. WEF) kanssa muodostaakseen moraalittoman Uuden maailmanjärjestyksen, jossa kristinusko ja Jeesus korvataan antikristillisellä yhden-maailman uskonnolla, joka ei tunnusta perinteisiä länsimaisia arvoja. Näin kiteyttäisin tämänkertaisen pastori Daymond Duck'in profetiaraportin Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin.

---------------------

Tyhmyys ihmisen tyhmentää (Stupid Is as Stupid Does) :: By Daymond Duck

Published on: December 3, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/12/03/stupid-is-as-stupid-does-by-daymond-duck/

Lause "Stupid is as stupid does (Tyhmyys ihmisen tyhmentää)" tuli tunnetuksi vuonna 1994 elokuvan Forrest Gump myötä.

(Huomaa: En pidä sanasta "stupid (tyhmä)". Se kuulostaa epäkristilliseltä, mutta lukijat ymmärtävät sen paremmin kuin "A reprobate mind is as a reprobate mind does (Turmeltuneisuus ihmisen turmelee)."

Useimmat Raamatun profetian opettajat ovat tietoisia siitä, että Maailman terveysjärjestö (WHO) valmistelee Kansainvälistä pandemiasopimusta ja WHO pyytää pääjohtajaa antamaan valtuudet julistamaan kansanterveydelliset hätätilanteet ja vaatimaan maailmanlaajuista tottelevaisuutta WHO:n politiikalle.

Kaikkien maan päällä olevien ihmisten terveydenhuollon hallinnan antaminen yhdelle henkilölle asettaa meidät kaikki suureen vaaraan, mutta tällä viikolla ilmoitettiin, että presidentti Biden sanoi allekirjoittavansa sopimuksen, kun se julkaistaan.

Ymmärtääkseni Kansainvälinen pandemiasopimus on jo useita kymmeniä sivuja pitkä, se on melkein viimeistelty, mutta ei vielä valmis, ja Biden on jo sanonut allekirjoittavansa sen.

Miksi hän suostuisi allekirjoittamaan asiakirjan, joka vaikuttaa jokaisen amerikkalaisen elämään ja terveydenhuoltoon, kun sitä vielä ollaan muuttamassa?

Anteeksi, että sanon sen, mutta "tyhmyys ihmisen tyhmentää."

Mieti, mitä tapahtui 23. marraskuuta 2022.

Tohtori Anthony Fauci, Kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin (NIAID) johtaja, käytti noin 7 tuntia vastatakseen kysymyksiin oikeusjutussa, jonka nostivat oikeusministerit kahdessa osavaltiossa: Louisianassa ja Missourissa.

Fauci myönsi kuulustelussa, että ajatus Yhdysvaltojen taloudellisesta sulkemisesta tuli kommunistisesta Kiinasta.

Sen sijaan, että olisi noudattanut Yhdysvaltain perustuslakia, Fauci päätti jäljitellä kommunistista Kiinaa ja että:
  • Se aiheutti miljardien dollareiden taloudelliset vahingot Yhdysvalloille.
  • Pienyritysten omistajat menettivät liiketoimintansa.
  • Se aiheutti koulujen sulkemiset ja oppilaiden jäämisen kotiin.
  • Se aiheutti kirkossakäynnin laskun, ja jotkut eivät enää palanneet.
  • Se johti rokotusvaatimuksiin, jotka aikaansaivat työntekijöiden ja muiden irtisanomisia, armeijaan kuuluvien erottamisia ja kansalaisten saamia rokotteiden haittavaikutuksia, kuten kuolema, aivohalvaukset ja muut vammat.
  • Se johti siihen, että hoidot kiellettiin (ivermektiini, jne.), jotka olisivat voineet pelastaa ihmishenkiä.
  • Se johti siihen, että ihmiset menettivät sananvapauden.
  • Paljon muutakin aiheutui.
Fauci'n päätös matkia kommunistista Kiinaa ja jättää huomiotta Yhdysvaltojen lait osoittaa vaaran antaa liian paljon valtaa yhden henkilön käsiin.

Siitä huolimatta Kansainvälisen pandemiasopimuksen odotetaan antavan yhdelle henkilölle valtuudet valvoa kaikkien maan päällä olevien ihmisten terveydenhuoltoa, ja yksi henkilö nimeltä Antikristus nousee Uuden maailmanjärjestyksen johtoon.

Maailmanhallituksen luominen ilman Herra Jumala Jehovaa johtaa suuriin virheisiin.

Meille kerrotaan nyt, ettemme tule omistamaan mitään ja olemme onnellisia, ja että niiden, joilla ei ole varaa syödä perinteisiä ruokia, pitäisi oppia syömään hyönteisiä ja matoja.

En sano, etten koskaan tulisi tarpeeksi nälkäiseksi syödäkseni hyönteisiä ja matoja, mutta sanon, että minusta ajatus on vastenmielinen.

Pidän parempana, että kansakuntamme vaihtaa johtajia ja että kirkko palaa Jumalan luo.

Seuraavat uutisjutut näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä Tempausta.

Ensinnäkin, koskien kelvottomia mieliä (turmeltuneisuutta): Raportoin äskettäin, että Yhdysvaltojen valtionvelka ylittää nyt 31 biljoonaa dollaria, inflaatio on korkeampi kuin se on ollut noin 40 vuoteen, Amerikassa armeijan aseet ovat vähissä, Amerikan strategiset öljyvarat ovat alhaiset, jonot ruokapankkeihin lisääntyvät, useista suurista kaupungeista saattaa loppua vesi ensi vuonna, jne., ja Biden'in ulkoministeriö lähetti 20 600 dollaria kulttuurikeskukseen Ecuadorissa rahoittamaan 12 drag-kuningattaren esitystä, kolmea homotyöpajaa, ja lyhytdokumenttia.

Marraskuun 27:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Biden'in ulkoministeriö on antanut 50 000 dollaria transsukupuolisten oikeuksien edistämiseen Intiassa.

(Minun mielipiteeni: Tämä jatkuva tuki epäraamatullisille teoille kertoo paljon Amerikan hengellisestä rappeutumisesta ja moraalista Valkoisessa talossa sekä ulkoministeriössämme.)

Toiseksi, koskien uskosta luopumista ja väärää opetusta kirkossa: 27. marraskuuta 2022 kerrottiin, että tohtorin tutkinnon suorittanut puhuja kertoi Cambridgen yliopiston kappelin jumalanpalvelukseen osallistuneille, että keihään aiheuttama haava Jeesuksen kyljessä (Johannes 19:34) näyttää vaginalta.

Raportin mukaan puhuja tarkoitti sitä, että Jeesus kuoli transkehon kanssa ja Hän saattoi olla transsukupuolinen henkilö.

Useiden valitusten jälkeen korkeakoulun dekaani puolusteli sanomaa.

(Minun mielipiteeni: Jotkut tohtorintutkinnot ovat arvottomia, ja jumaluuden opiskelijoiden olisi hyvä välttää kouluja, jotka tukevat väärien oppien opetusta.)

(Toinen mielipide: Kirkossa on aina ollut uskosta luopumista ja väärää opetusta, mutta se on kasvava ongelma, kuten Raamatussa ennustetaan.)

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman johtajat, mukaan lukien Biden'in hallinto, tekevät yhteistyötä jumalattomien miesten kanssa määrittääkseen, millainen tuleva maailmanhallitus on.

Nämä jumalattomat miehet tuhoavat länsimaisen demokratian ja korvaavat sen demonisella järjestelmällä, joka muotoutuu Antikristuksen hallintavallan kaltaiseksi.

He ovat tulleet julkisuuteen eivätkä enää piilota sitä, mitä he ovat tehneet kulissien takana vuosikymmenien ajan.

The People's Voice'n erinomainen video (8 min ja 51 s) antaa katsojille mahdollisuuden kuulla Maailman talousfoorumin (WEF) johtajien Klaus Schwab'in ja Yuval Noah Harari'n esittämässä seuraavat typerät lausunnot (pahoittelen sanaa "typerä", mutta se on rehellinen mielipiteeni siitä, mitä nämä 2 pahaa miestä ovat sanoneet). He sanoivat:
  • Jumala on kuollut.
  • Jeesus on valeuutinen.
  • WEF:n johtajat ovat saaneet jumalallisia voimia hallitakseen ihmiskuntaa (typerää).
  • Uusi yhden-maailman uskonto on saapunut, ja se yhdistää koko ihmiskunnan palvomaan ilmastotieteen, teknokommunismin ja eugeniikan alttarilla.
  • WEF on onnistunut niin hyvin suunnitelmissaan, että se on hankkimassa jumalallisia luomis- ja tuhovoimia.
  • WEF tekee ihmisistä jumalia.
  • Jos luet vain vähän rivien välistä, on selvää, että WEF yrittää tietoisesti syrjäyttää Jeesuksen.
  • Ihmisillä ei ole sielua; he ovat hakkeroitavia eläimiä, joilla ei ole kykyä vapaaseen tahtoon.
  • Maailman talousfoorumi on viettänyt vuosikymmeniä hiljaa soluttautuen demokraattisesti valittuihin hallituksiin, tunkeutuen kabinetteihin, ja käyttänyt tavallista suurempaa vaikutusvaltaa maailmaan Schwab'in sveitsiläisen piilopaikan käytäviltä Davos'issa.
Tässä on linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=qLLyNzQylxg [Toimittajan huomautus: Kun napsautat tätä linkkiä, näkyviin tulee viesti, joka sanoo: "Tämä video ei ole enää saatavilla, koska videoon liittyvä YouTube-tili on poistettu."]

Suomentajan lisäys: Ei hätää mitään. Löysin tämän videon Bitchutelta. Klikkaa siis https://www.bitchute.com/video/Q7mWy7s4nDxr/ (KLAUS SCHWAB: ‘GOD IS DEAD’ AND THE WEF IS ‘ACQUIRING DIVINE POWERS’ BY THE PEOPLE'S VOICE). Katso vielä: https://rapsodia.info/?s=Klaus+Schwab & https://rapsodia.info/suomalaiset-poliitikot-ajavat-klaus-schwabin-pahuuden-agendaa-2/ (Suomalaiset poliitikot ajavat Klaus Schwabin pahuuden agendaa).

WEF:n globaali nollaus johtaa maailman turmeltumiseen, kuolemanpaneeleihin, väestön vähentämiseen, ja kaikkien maan päällä olevien täydelliseen valvontaan.

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: 25. marraskuuta 2022 ilmoitettiin, että Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja, sanoi: "Olemme siirtymässä kohti globaalia hallintoa planeetan hyväksi. Tarvitsemme maailmanlaajuista yhteistyötä ilmasto-ongelmien torjumiseksi."

Klaus Schwab'ilta kysyttiin, miltä globaali hallinto näyttäisi, ja hän vastasi: "Kiinalta".

Viidenneksi, Kiinasta: Marraskuun 28:ntena 2022 ilmoitettiin, että monissa Kiinan kaupungeissa on puhjennut massiivisia mielenosoituksia (pahempia kuin mikään muu yli 30 vuoteen) Kiinan nolla-Covid-sulkupolitiikan vuoksi.

Toisinajattelija-aallot protestoivat lukittuna olemista koteihinsa yli 3 kuukauden ajan, työttömyyttä, ruokapulaa, lääkkeiden puutetta ja muita epäkohtia.

Poliisi käyttää kyynelkaasua ja pamppuja, pidättää mielenosoittajia sekä bannaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa, mutta mielenosoittajat taistelevat vastaan, murtautuvat barrikadeille, painivat poliisin kanssa ja vaativat presidentti Xi:n eroa, jne.

Tämän pitäisi kertoa meille jotain siitä, millaisen maailmanhallituksen WEF haluaa kaikille ihmisille maan päällä.
  • Maaliskuun 6. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Kiina arvioi ohjelmaa, joka edellyttää jokaisen kansalaisen omaavan kansallisen ID-numeron (tunnistusnumero) ja sosiaalisen luottopisteytyksen.
  • Jokaista kansalaista tultaisiin seuraamaan, ja heidän sosiaaliset luottopisteensä nousevat tai laskevat sen mukaan, mihin ryhmiin he kuuluvat, mitä he ostivat, mitä he lukivat, mitä verkkosivustoja he selailevat, ja mitä muut heistä ovat sanoneet, jne.
  • Korkea sosiaalinen luottopistemäärä tarkoittaa sitä, että henkilö on hyvä kansalainen.
  • Matala sosiaalinen luottopistemäärä merkitsee sitä, että henkilö ei ole hyvä kansalainen.
  • Ihmiset, joilla on korkeat sosiaaliset luottopisteet, palkittaisiin antamalla heille parempia työpaikkoja, mahdollisuudella asua paremmissa taloissa, mahdollisuudella lähettää lapsensa parempiin kouluihin, jne.
  • Ihmisille, joilla on matalat sosiaaliset luottopisteet, annettaisiin matalapalkkaisia töitä ja huonommat asunnot, heidän lapsensa lähetettäisiin huonompiin kouluihin, jne.
  • Se, kuinka paljon henkilö ansaitsee palkkatuloa, mitä hän voisi ostaa ja myydä, jne., perustuu hänen uskollisuuteensa hallitukselle.
  • Testin aikana miljoonat kansalaiset joutuivat mustalle listalle.
  • Nyt saimme tietää, että Klaus Schwab haluaa tämän kaikille maan päällä.
Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Marraskuun 23. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Israelin oletettu pääministeri Netanyahu sanoi tekevänsä kaikkensa estääkseen Irania hankkimasta ydinaseita ja kykyä käyttää niitä, vaikka se merkitsisi Israelin suhteiden kiristymistä Yhdysvaltoihin.

Hän lisäsi, että jos Israelin puolustaminen Iranin ydinohjuksia vastaan tarkoittaa, että hänen on vastustettava Yhdysvaltain politiikkaa, hän tekee sen.

(Huomautus: Olen kuullut tällaisia lausuntoja niin monta kertaa, että en halua kirjoittaa niistä enää, mutta uskon myös, että Netanyahu toteuttaa aikeensa todennäköisemmin kuin hänen edeltäjänsä, ja aikaa on vähän.)

Seitsemänneksi, koskien vihaa Israelin kansaa kohtaan aikakauden lopulla: 23. marraskuuta 2022 terroristit räjäyttivät pommeja kahdessa paikassa (täpötäydellä bussipysäkillä ja linja-autoasemalla), jotka tappoivat yhden opiskelijan ja haavoittivat kymmeniä ihmisiä.

Palestiinalaiset terroristit ovat käyttäneet veitsiä, ampuma-aseita ja autolla törmäämisiä tappaakseen 29 ihmistä Israelissa tänä vuonna (monet Jerusalemissa), mutta tämä on ensimmäinen kerta lähes kymmeneen vuoteen, kun he ovat käyttäneet pommeja tappaakseen ja vahingoittaakseen ihmisiä Jerusalemissa.

Trump katkaisi rahoituksen palestiinalaisille, mutta Biden on jatkanut sitä, ja nyt terroristit lisäävät väkivaltaansa.

On pettymys, että Yhdysvallat antaa korruptoituneille palestiinalaisille rahaa, joka ohjataan terroristeille, jotka tappavat viattomia israelilaisia miehiä, naisia ja lapsia, mutta se on tosiasia.

(Lisätietoa: 27. marraskuuta 2022 ilmoitettiin, että oletettu Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on päässyt sopimukseen muiden puolueiden kanssa, ja hän pystyy perustamaan "oikeistohallituksen". Tämän hallituksen odotetaan toimivan voimakkaammin terrorismia vastaan, ponnistelevan tiukemmin juutalaisten Temppelivuorelle pääsyä varten ja vihdoinkin toimimaan Iranin pyrkimyksiä vastaan saada ydinaseita, vaikka Yhdysvallat kieltäytyisikin auttamasta.)

Kahdeksanneksi, koskien Jumalaa, joka vetää juutalaiset takaisin Israeliin aikakauden lopussa: Marraskuun 18. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Israeliin on tänä vuonna muuttanut yli 61 000 ihmistä (32 494 Venäjältä, 14 450 Ukrainasta, 3 280 Pohjois-Amerikasta, 1 957 Ranskasta, 1 750 Valko-Venäjältä, 1 474 Etiopiasta, 1 000 Argentiinasta, 493 Yhdistyneestä kuningaskunnasta, 411 Etelä-Afrikasta, sekä muualta).

Yhdeksänneksi, koskien globalistien halua vähentää maapallon väkilukua: 22. marraskuuta 2022 kerrottiin, että Filippiinien johtajat ovat torjuneet YK:n painostuksen laillistaa abortti vaadittaessa, samaa sukupuolta olevien avioliitto, ja avioero sillä perusteella, että nämä asiat ovat ristiriidassa kansakunnan arvojen, uskonnollisten vakaumusten ja kulttuuristen perinteiden kanssa.

Artikkelin mukaan abortti on ykkössyy kuolemille maailmanlaajuisesti (arviolta 42-73 miljoonaa viimeisen vuoden aikana).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. The Shocking Truth of the World Economic Forum

    https://rumble.com/v1zh95k-the-shocking-truth-of-the-world-economic-forum.html (7.12.2022)

    Siis Klaus Schwab'in "Neljäs teollinen vallankumous" tarkoittaa itseasiassa Neljättä valtakuntaa Hitlerin Kolmannen valtakunnan jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Pane tekstitys päälle videoon, jossa WEF:n suunnitelmista.

    A terrifying prediction for 2030 (the Great Reset)

    https://www.youtube.com/watch?v=DpE5cBgl11U (7 kk sitten)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com