Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Amerikan liberaali varjohallitus ja sen kätyrit pyrkivät tukahduttamaan totuuden by Daymond Duck 10.12.2022

Tässä aika tutunomainen pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, sillä hän haukkuu Biden'in hallinnon ja muita tahoja, jotka kätkevät totuutta varjohallituksen (George Soros ja kumppanit) käskystä. Toimenpiteillään he hyökkäävät eritoten Trump'ia vastaan, joka ei halua Amerikan heikentyvän. Globalistien suunnitelmana on luovuttaa Amerikan suvereniteetti maailmanhallitukselle ja presidentti Biden on heidän juoksupoikansa. Tässä pääaihe tämänkertaiselle raportille, jonka suomensin.

----------------------

Totuuden tukahduttaminen (Suppressing the Truth) :: By Daymond Duck

Published on: December 10, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/12/10/suppressing-the-truth-by-daymond-duck/

Elon Musk'in sisäisten Twitter-asiakirjojen julkaisun jälkeen 2. joulukuuta 2022, kaiken pitäisi olla selvää jokaiselle henkilölle:
  • Että Amerikan varjohallitus teki kaikkensa pysäyttääkseen Trump'in ja Make America Great Again (MAGA) -liikkeen vuoden 2020 vaaleissa.
  • Että FBI:n, Biden'in kampanjakomitean, Twitter'in työntekijöiden ja joidenkin Obaman hallinnon jäsenten välillä oli salaista yhteistyötä valehdellakseen amerikkalaisille Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarinasta.
  • Että FBI tiesi Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarinan olevan totta, mutta FBI tarkoituksella petti yleisöä kutsumalla sitä Venäjän disinformaatioksi.
  • Että FBI, Biden'in kampanjakomitea, Twitter'in työntekijät ja muut ovat sensuroineet monia amerikkalaisia ja kieltäneet heiltä sananvapauden.
  • Että FBI, Biden'in kampanjakomitea, Twitter'in työntekijät ja muut estivät lehdistönvapauden (sensuroitu New York Post'in uutisjuttu).
  • Että Trump'illa ja hänen MAGA-tukijoilla on oikeutettuja valituksia vuoden 2020 vaalien oikeudenmukaisuudesta.
Tämä muistuttaa minua siitä, mitä Paavali sanoi: "Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa" (Room. 1:18).

Ei voi olla epäilystäkään siitä, että nämä ihmiset ovat syyllistyneet totuuden tukahduttamiseen epävanhurskaasti, eikä tämä ole ensimmäinen kerta millään tavalla.
  • He eivät epäröineet auttaa Hillary Clinton'ia peittämään hakkeroituja tietokonetiedostojaan.
  • He eivät epäröineet valehdella FISA-tuomioistuimelle saadakseen luvan vakoilla Trump'ia ja joitain hänen työtovereitaan.
  • Totuuden tukahduttamisesta epävanhurskaasti on tullut elämäntapa FBI:ssa ja oikeusministeriössä.
  • Ne, jotka kieltävät sen, uskovat todennäköisesti Merrick Garland'ia, kun hän katsoo kameroihin ja sanoo, että Amerikan raja Meksikon kanssa on turvallinen.
Heidän tekonsa ovat yksi syy siihen, miksi Jumalan viha (Ahdistuksen aika) on tulossa.

Tässä on muutamia profetioihin liittyviä tapahtumia, jotka äskettäin nousivat uutisiin.

Ensinnäkin, koskien talouden romahdusta: 30. marraskuuta 2022 ilmoitettiin, että 41% yhdysvaltalaisista pienyritysten omistajista sanoi, että he eivät pystyneet maksamaan heidän koko vuokraansa ajoissa marraskuussa 2022.

Luku oli syyskuussa 30%, lokakuussa 37% ja marraskuussa 41%.

Toiseksi, koskien Pedon merkkiä henkilön otsassa tai oikeassa kädessä: 30. marraskuuta 2022 Elon Musk sanoi, että hänen yrityksensä toivoo voivansa aloittaa langattoman Neuralink-aivosirun ihmiskokeet kuuden kuukauden sisällä.

Musk yrittää kehittää aivosiruja, jotka palauttavat potilaan näkökyvyn/motoriset toiminnot ja mahdollisesti antavat heille kyvyn henkisesti ohjata elektronisia laitteita.

Aivoihin (otsaan) istutettua sirua voitaisiin jäljittää, mutta skeptikot uskovat, että kestää jonkin aikaa, ennen kuin yhteiskunta pääsee siihen pisteeseen.

Kolmanneksi, koskien Pedon merkkiä: Marraskuun 28:ntena 2022, toimittaja nimeltä JD Heyes ilmaisi mielipiteen, että hallitukset yrittävät kehittää digitaalista valuuttaa (CBDC) hallitakseen ihmisten kulutustottumuksia (vaikuttaakseen tai estääkseen ihmisten ostamisen ja myymisen).

Neljänneksi, 30. marraskuuta 2022, oletettu Israelin pääministeri Netanyahu lupasi kolme asiaa:
  • Hän neutraloi Iranin ydinaseuhan Israelia vastaan.
  • Hän laajentaa Abrahamin sopimuksia ja tekee rauhan Saudi-Arabian kanssa.
  • Hänen ensimmäinen valtiovierailunsa kohdistuu Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin (ensimmäinen arabivaltio, joka on tehnyt rauhan Israelin kanssa 25 vuoteen) osoittaakseen, että hän on vakavissaan rauhan tekemisessä arabien kanssa.
Viidenneksi, koskien sitä, kuka johtaa asioita Yhdysvalloissa: Joulukuun 1:senä 2022, entinen presidentti Obama matkusti Atlantaan, Georgian osavaltioon, kampanjoimaan senaattori Raphael Warnock'in puolesta.

Pitämässään kampanjapuheessa Warnock'in puolesta Obama sanoi: "Rakastamme Uncle-Joe'ta (Joe Biden'in kutsumanimi). Emme vain anna hänelle kovin vaikeita asioita tehtäväksi."

Obama myöntää videolla julkisesti, että hän ja muut hallitsevat Biden'in toimintaa.

Toisin sanoen, vaikka Biden voitti vuoden 2020 vaalit, ne varastettiin, koska Obama ja muut ovat vastuussa.

Kuudenneksi, koskien Amerikan taantumista: 1. joulukuuta 2022 arvostettu konservatiivinen toimittaja Victor Davis Hanson julkaisi artikkelin, jossa luetellaan kymmenen tapaa, joilla joku voi tuhota Yhdysvallat, jos he todella haluavat.

Tässä on Hanson'in uskomaton luettelo (minun sanoin).
  • Tuhoa Amerikan energiariippumattomuus.
  • Paina ja jaa biljoonia dollareita heikentääksesi Amerikan rahaa.
  • Poista raja ja päästä miljoonia ihmisiä Amerikkaan.
  • Tuhoa yleisön luottamus Amerikan vaaleihin.
  • Määrittele rikollisuus uudelleen, muuta lakeja ja jätä ne huomiotta vapauttaaksesi jotkut rikolliset.
  • Jaa Amerikka kahtia, revi sen olemassa oleva kulttuuri, identifioi ihmiset rodun, sukupuolen, jne. perusteella, nimittele ihmisiä (rasisteja, jne.).
  • Petä Amerikan liittolaiset (Afganistan, Saudi-Arabia, jne.) ja lepyttele vihollisiamme (Iran, Venezuela, jne.).
  • Tuhoa Perustuslain ensimmäinen lisäys, sensuroi sananvapaus, kutsu jotain sananvapautta vihapuheeksi, jne.
  • Demonisoi Amerikan kansalaisia (MAGA-republikaanit) ja nosta syytteeseen sinua vastustavia poliitikkoja (Trump).
  • Määrää rajoituksia amerikkalaisille (pakkorokotukset, maskien käyttö, lukitukset, jne.).
(Minun mielipiteeni: Herra Hanson on aivan oikeassa. Näyttää siltä, että Amerikkaa yritetään tietoisesti heikentää ja luovuttaa sen suvereniteetti yhden-maailman hallitukselle. Valitettavasti monet voivat pian löytää itsensä, perheensä ja ystävänsä Ahdistuksen ajasta. Onneksi Tempaus tulee ensin, suuret joukot pelastuvat Ahdistuksen aikana, ja Jeesus käsittelee niitä, jotka tuhoavat Amerikkaa.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: Joulukuun 1:senä 2022, The American Thinker julkaisi Robert A. Taft'in mielipideartikkelin.

Taft'in mukaan itä (Venäjä, Kiina ja niiden liittolaiset) ja länsi (USA ja EU) ovat sopineet seuraavasta sen jälkeen, kun he tapasivat 15.-16. marraskuuta 2022 G20-kokouksessa Balilla:
  • Kommunististyylisen globaalin hallituksen toteuttaminen.
  • Maapallon väestön vähentäminen.
  • Globaalin terveydenhuollon käyttöönotto.
  • Teknologian käyttäminen hallitsemaan kaikkia (pakottamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla ja alistumaan maailmanhallitukselle).
  • Transhumanismin edistäminen (ihmisten yhdistäminen teknologiaan).
  • Elintarvikkeiden jalostuksen digitalisoiminen ja kestävän elintarvikehuollon kehittäminen.
Tässä on linkki Taft'in kirjoitukseen, mutta tiedä, että Taft ei usko, että tämä idän ja lännen sopimus kestää.

https://www.americanthinker.com/articles/2022/12/triggering_the_great_reset.html

(Minun mielipiteeni: Se, onko Taft oikeassa vai ei, jää nähtäväksi, mutta nämä ovat hyvin tärkeitä asioita, jotka liittyvät Raamatun profetioihin, eikä mikään muu sukupolvi ole nähnyt sellaisia asioita.)

(Minun mielipiteeni: Biden syyttää usein Ultra MAGA -republikaaneja demokratian tuhoamisesta. Jos hän on suostunut toteuttamaan kommunististyylisen globaalin hallituksen, hän on sellainen, joka tuhoaa demokratian, ja hän tukahduttaa totuuden syyttämällä muita.)

Kahdeksanneksi, koskien nälänhätää: Joulukuun 1. päivänä 2022 Saksan hallitus määräsi maan suuren, erittäin tuottavan viljelyalueen maanviljelijät vähentämään heidän typpipohjaisten lannoitteiden käyttöä 20 prosentilla.

Tämä ei ole hyvä asia, mutta sen uskotaan olevan vasta ensimmäinen leikkaus, ja lisää leikkauksia on tulossa.

Yhdeksänneksi, Amerikan rappeutumisesta: 5. joulukuuta 2022 raportoitiin, että George Soros'in rahoittama ryhmä nimeltä Governing for Impact (GFI) on ilmoittanut Biden'in hallinnolle, että Clean Air Act (CAA, ilman laatua koskeva laki) antaa ympäristönsuojeluvirastolle (EPA) valtuudet valvoa tai kieltää minkä tahansa moottoriajoneuvon polttoaineen, mukaan lukien bensiinin, valmistus ja myynti ilmoittamalla, että polttoainepäästöt vaarantavat kansanterveyden.

Ilmeisesti GFI suositteli bensiinin osittaista (ei täydellistä kieltoa) kieltämistä, koska tuomioistuimet todennäköisesti kaataisivat sen (täydellisen kiellon).

(Minun mielipiteeni: Bensiinin tuotannon ja myynnin vähentäminen Yhdysvalloissa vaikuttaisi kielteisesti iskemällä Yhdysvaltoihin merkittävällä tavalla, ja amerikkalaisten pitäisi olla hyvin huolissaan kaikista neuvoista, joita George Soros antaa Yhdysvaltain hallitukselle.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Niin, ahdistus on ennen vihaa joka alkaa kuudennen sinetin jälkeen. Kannattaa tarkistaa ilm 6..sta jos ei muuten ymmärrä. Ne eivät ole sama asia.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com