Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 19. joulukuuta 2022

Syitä siihen, että arvoton Antikristuksen rauhanliitto on vain ajan kysymys by Daymond Duck 17.12.2022

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla pääaiheena tuleva Lähi-idän rauhanliitto (Dan. 9:27), joka näyttää ensiaskeleitaan niin kutsuttujen Aabrahamin sopimusten myötä, joita aiotaan laajentaa lähitulevaisuudessa (entinen presidentti Trump aloitti tämän prosessin). Kuitenkin paljon pitää tapahtua, kuten Raamatun ennustamat sodat, ennen kuin Antikristus vahvistaa tämän tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa (Ilm. 20:1-7) jäljittelevän valerauhan Lähi-itään, joka aloittaa Danielin 70. vuosiviikon (7 ahdistuksen vuotta).

----------------------

Vain ajan kysymys (Just a Matter of Time) :: By Daymond Duck

Published on: December 17, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/12/17/just-a-matter-of-time-by-daymond-duck-4/

Lähi-idän rauhasta: 8. joulukuuta 2022 useat korkean tason virkamiehet tapasivat ensimmäisessä vuotuisessa Abraham Accords Global Leadership Summit -kokouksessa Roomassa.

Danny Danon, Israelin entinen YK-suurlähettiläs, sanoi:
  • "Odotan, että pääsemme näkemään sopimuksen Israelin ja Saudi-Arabian välillä tänä vuonna (vuonna 2023)."
  • Sen jälkeen kun Benjamin Netanyahu on vannonut virkavalansa Israelin uutena pääministerinä, hänen hallituksensa "ensisijainen tavoite on lisätä Aabrahamin sopimusten allekirjoittajien määrää".
  • "On vain ajan kysymys, milloin rohkeat johtajat astuvat esiin varjoista ja täydellinen rauha saavutetaan kaikkien Aabrahamin lasten välillä."
Imaami Mohammad Tawhidi, Globaalin imaamineuvoston (The Global Imams Council) varapuheenjohtaja, kertoi Jerusalem Post'ille uskovansa Danon'in Saudi-Arabiaa koskevan arvion olevan oikea.

Huippukokouksen virkamiehet allekirjoittivat asiakirjan nimeltä Abraham Values Pledge, joka on sopimus, jossa kiinnitytään: Suvaitsevaisuuteen, rinnakkaiseloon ja monimuotoisuuteen; uskontoon ja perheeseen; sekä taloudelliseen rauhaan.

En sano, että Aabrahamin sopimukset ovat rauhanliitto, jonka Antikristus vahvistaa ja joka merkitsee Ahdistuksen ajan alkua, mutta sopimukset ovat suuri askel siihen suuntaan, ja arvoton rauhanliitto on vain ajan kysymys. (Aabrahamin sopimuksista huolimatta on monia ongelmia, ja on profetoituja sotia, joiden on vielä täytyttävä.)

Siitä huolimatta historia lähestyy:
  • 6000 vuoden (6 jumalapäivää) loppua lähtien Aadamin luomisesta (2. Piet. 3:8).
  • Kuvapatsaan varpaita Nebukadnessar'in unessa (Dan. 2).
  • Sukupolven loppua siitä lähtien, kun Israelista tuli kansakunta vuonna 1948 (Matt. 24:34).
  • 2000 vuoden (2 jumalapäivää) loppua seurakuntakauden alusta.
Ja kaikki merkit alkavat toteutua nyt (Luuk. 21:28).

Tässä on lisää syitä uskoa, että arvoton rauhanliitto on vain ajan kysymys.

Ensinnäkin, koskien Saudi-Arabian liittymistä Aabrahamin sopimuksiin: 8. joulukuuta 2022 raportoitiin, että Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammad bin Salman on antanut Yhdysvalloille kolme ehtoa suhteiden normalisoimiseksi Israeliin:
  • Yhdysvaltojen on vahvistettava liittonsa Saudi-Arabian kanssa.
  • Yhdysvaltojen on toimitettava aseita Saudi-Arabialle ikään kuin se olisi Naton jäsen.
  • Yhdysvaltojen on annettava Saudi-Arabian käyttää uraanivarantojaan rajoitetun siviiliydinohjelman kehittämiseen.
Mitä tulee kruununprinssin vaatimuksiin: Saudi-Arabia on aiemmin sanonut, ettei se liity Aabrahamin sopimuksiin ennen kuin Israelin ja Palestiinan välinen konflikti on ratkaistu.

Jotkut kommentoijat sanovat, että näyttää siltä, ​​kuin kruununprinssi olisi luopunut tästä vaatimuksesta.

Eräs saudiviranomainen sanoi hiljattain, että Saudi-Arabia pyrkii normalisoimaan suhteitaan Israeliin, "mutta se vie enemmän aikaa".

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla Venäjä, Iran ja Turkki yhdistävät voimansa, kulkevat Syyrian läpi ja hyökkäävät Israeliin.

Joulukuun 9. päivänä 2022 kerrottiin, että Venäjän ja Iranin välinen suhde on saavuttanut "ennennäkemättömän tason".

Venäjä tarvitsee aseita (erityisesti drooneja) sotaansa Ukrainassa, ja Iran tarvitsee nykyaikaisia aseita (hävittäjälentokoneita, helikoptereita, ilmapuolustusjärjestelmiä), teknistä tukea ja koulutusta tuottaakseen ja käyttääkseen kehittyneempiä aseita.

Nämä kaksi kansakuntaa lähentyvät päivä päivältä, ja Yhdysvallat sanoo, että Venäjästä ja Iranista on tulossa "täysimittainen puolustuskumppanuus".

Mielenkiintoinen näkökohta tässä on, että Jumala käski Googin olemaan liittolaistensa vartija (”varalla olija”, KR 33/38) Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:7).

(Lisää: Turkin presidentti Erdogan sanoi äskettäin olevansa päättäväinen käynnistämään maaoperaation Turkille sopivalla tavalla ottaakseen lisää alueita kurdeilta Pohjois-Syyriassa.)

(Lisää: Mikään Israelia vastaan valmistettu ase ei menesty; Jes. 54:17.)

Kolmanneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa, oikeusministeriössä ja FBI:ssa: Bill Wilson (Koenig World Watch Daily'n vanhempi analyytikko) kirjoitti äskettäin: "FBI-agentti Elvis Chan paljasti kirjallisessa todistajanlausunnossaan, että FBI määräsi Twitter'in sensuroimaan Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarinan, ja [nykyinen] Twitter'in omistaja Elon Musk sanoi, että myös Biden'in presidentinvaalikampanja määräsi Twitter'in sensuroimaan tarinan."

Älkäämme unohtako, että 51 tiedusteluagenttia (mukaan lukien ainakin kaksi Obaman hallinnosta, entiset CIA:n johtajat James Clapper ja John Brennan) allekirjoittivat kirjeen, jossa sanottiin, että Hunter Laptop -tiedot olivat vääriä (venäläistä disinformaatiota).

Nämä tiedusteluagentit laittoivat allekirjoituksensa väärään asiakirjaan, lähettivät sen, ja he ovat niitä, joita Twitter'in olisi pitänyt sensuroida.

(Minun mielipiteeni: Varjohallitus määräsi laittomasti Twitter'in sensuroimaan sananvapauden Yhdysvalloissa peittääkseen Biden'in rikoskartellia, koska Joe tukee Uutta maailmanjärjestystä ja on valmis luovuttamaan Amerikan suvereniteetin maailmanhallitukselle. Varjohallituksen pyrkiessä tuhoamaan Amerikan suvereniteetin, ei ole todennäköistä, että Amerikka tulee koskaan jälleen suureksi. Amerikan taantuminen on Raamatun profetian suuri täyttymys.)

(Lisätietoa: 12. joulukuuta 2022 kerrottiin, että korkea-arvoinen Twitter-virkamies on tavannut viikoittain useiden kuukausien ajan FBI:n, Kotimaan turvallisuusviraston, ja Kansallisen tiedustelupalvelun johtajan toimipaikan jäseniä.)

Neljänneksi, koskien korruptiota Washingtonissa ja kaikkialla maailmassa: Joulukuun 6:ntena 2022 kerrottiin, että demokraattien megalahjoittajalla, George Soros'illa, on siteitä yli 250 mediaorganisaatioon ympäri maailmaa.

Soros käyttää näitä siteitä tukeakseen korruptoituneita poliitikkoja, muuttaakseen kansojen perinteitä, kulttuuria ja arvoja, valitakseen virkamiehiä, jotka kieltäytyvät nostamasta syytteitä rikoksista, jne., eikä koskaan tehdä mitään estämään häntä (hänen mediayhteyksiensä ja suurten lahjoitustensa poliitikoille vuoksi).

(Lisätietoa: 11. joulukuuta 2022 kerrottiin, että julkaistut sisäiset Twitter-asiakirjat osoittavat, että Michelle Obama vaati presidentti Trump'in pysyvää bannausta. George Soros osallistui merkittävästi Barack Obaman vaalikampanjoihin.)

Viidenneksi, koskien vaalikorruptiota: Joulukuun 9:ntenä 2022 kerrottiin, että Kari Lake on nostanut 70-sivuisen kanteen, jossa väitetään, että Arizonan kuvernöörivaaleissa laskettiin satoja tuhansia laittomia ääniä, ja pyytää tuomioistuinta hylkäämään tulokset.

Lake on ryhtynyt Kati Hobbs'ia vastaan, joka valvoi vaaleja ja julisti itsensä voittajaksi.

(Lisätietoa: 10. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että julkaistut Twitter-sähköpostit vahvistavat Hobbs'in ja Twitter'in työntekijöiden välisen salaliiton konservatiivien sensuroimiseksi. Yksi sähköpostiviesti osoittaa, että tuntematon työntekijä Yhdysvaltain Kotimaan turvallisuusvirastossa sai Twitter'in sensuroimaan joitain Hobbs'in vastaisia twiittejä. Ymmärtääkseni on laitonta, että liittovaltion hallituksen työntekijät käyttävät asemaansa puuttuakseen vaaleihin.)

(Lisätietoa: 12. joulukuuta 2022 kerrottiin Elon Musk'in sanoneen, että Sam Bankman-Fried'in FTX-imperiumi kanavoi yli miljardi dollaria demokraateille ennen FTX:n (kryptovaluuttapörssi) romahtamista; noin 40 miljoonalle dollarille varastettuja sijoittajarahoja voidaan antaa selitys, mutta mitä tapahtui noin 960 miljoonalle dollarille on mysteeri.)

(Huomautus: 12. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että Sam Bankman-Fried on pidätetty. Joulukuun 14. päivänä 2022 kerrottiin, että hän kohtaa syytteet sähköisin välinein tehdyistä petoksista (wire fraud), arvopaperipetoksista, rahanpesusta ja kampanjarahoitusrikkomuksista. Huomaa, että tämä mies, joka ohjasi varastettuja rahoja demokraateille, kohtaa kampanjarahoitusrikkomuksia. Olen ehkä missannut sen, mutta en ole nähnyt sanaakaan demokraateista, jotka olisivat palauttaneet varastettuja rahoja.)

Kuudenneksi, koskien sitä tosiasiaa, että Biden kutsuu itseään hyväksi katolilaiseksi (hän tekee itsensä halukkaasti tietämättömäksi Raamatusta tai ei usko siihen): Joulukuun 13:ntena 2022 hän allekirjoitti falskisti nimetyn "Respect for Marriage Act" -lakiehdotuksen laiksi (laki, joka pyyhkii pois "Defense of Marriage Act" -säädöksen, joka salli osavaltioiden määritellä avioliitto miehen ja naisen väliseksi).

39 edustajainhuoneen republikaania ja 12 senaatin republikaania liittyivät demokraatteihin ja hylkäsivät Jumalan määritelmän avioliitolle ja äänestivät sen uudelleenmäärittelyn puolesta.

Biden juhli Jumalan sanan hylkäämistään pramealla veronmaksajien rahoittamalla allekirjoitusseremonialla Valkoisessa talossa yli 5 000 ihmisen läsnäollessa, mukaan lukien drag-kuningattaria (naisiksi pukeutuneita miehiä), muusikoita, ym.

Jumalalla tulee olemaan viimeinen sana tätä koskien Ahdistuksen aikana.

Seitsemänneksi, koskien talouden romahdusta: 14. joulukuuta 2022 raportoitiin:
  • Että vihannesten hinnat Yhdysvalloissa nousivat 38 prosenttia marraskuussa.
  • Yhdysvalloissa 20 miljoonalla kotitaloudella on sähkölaskuja rästissä.
Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta: Joulukuun 13:ntena 2022 The Defender julkaisi tohtori Joseph Mercola'n artikkelin, jossa sanottiin (minun sanoin tiivistämisen vuoksi)…
  • Great Reset antaa ihmisille sähköisen tunnisteen (ID), joka yhdistetään heidän pankkitiliinsä, terveystietoihinsa ja sosiaalisiin luottopisteisiinsä.
  • Syy antaa ihmisille tunnistenumero (ID number), joka on yhdistetty heidän pankkitiliinsä, terveystietoihinsa ja sosiaalisiin luottopisteisiinsä, on seurata ja hallita heitä.
  • Jokainen johtaja nimitetään, ei valita vaaleilla (se on demokratian, äänestämisen, jne. loppu).
  • Biden tukee tätä suunnitelmaa.
  • Uusi maailmanjärjestys, Great Reset, Neljäs teollinen vallankumous ja Build Back Better ovat termejä, jotka viittaavat samaan asiaan (suunnitelma käyttää tekoälyä – tietokoneita – kaikkien seuraamiseen ja hallitsemiseen).
  • Tämä suunnitelma on todellinen; sitä pannaan nyt täytäntöön; se ei ole suunnitelma palata vanhaan normaaliin; se on suunnitelma orjuuttaa kaikki tulevaisuudessa, ja ihmiset ovat jo alkaneet työstää tapoja yhdistää ihmisten keho ja mieli tietokoneisiin (kutsutaan transhumanismiksi).
  • Poliittinen, bisnes- ja kulttuurieliitti käyttävät kansainvälistä järjestöä nimeltä Maailman talousfoorumi (WEF) ajaakseen tätä suunnitelmaa omaksi hyödykseen.
  • Ne, jotka ajattelevat asioiden olevan nyt huonoja, huomaavat niiden olevan äärettömän paljon huonompia, kun tämä suunnitelma toteutetaan täysin (kommenttini: tavoite on 2030 tai aikaisemmin).
Tässä linkki artikkeliin.

https://childrenshealthdefense.org/defender/great-reset-power-grab-social-credit-cola/

Yhdeksänneksi, edelleen koskien maailmanhallitusta: 5. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että seuraava Maailman talousfoorumin kokous pidetään 16.-20. tammikuuta 2023.

Se on noin 2 500 globalistin tapaaminen, johon osallistuu vain kutsuttuja.

Tässä on 5 aihetta, joista he aikovat keskustella:
  • Uusi järjestelmä energia- ja elintarvikekriisin ratkaisemiseksi.
  • Uusi järjestelmä korkean inflaation, alhaisen kasvun ja huonon taloustilanteen käsittelemiseksi.
  • Uusi järjestelmä perustuu teknologian käyttöön.
  • Uusi järjestelmä sosiaalisten asioiden käsittelemiseksi.
  • Uusi järjestelmä vuoropuhelun ja yhteistyön käsittelemiseksi moninapaisessa maailmassa.
Muistutan kaikkia, että profetiaopettajat ovat pitkään sanoneet, että globalistit aikovat luoda ongelmia tai kriisejä (ruokapula, energiapula, taloudelliset ongelmat, jne.) ja sitten ehdottaa ratkaisuja niiden selvittämiseksi, jotka tuhoavat vapauden ja luovat maailmanhallituksen.

Tässä on joitain ratkaisuja (syö ötököitä ja matoja, aja sähköajoneuvoilla, digitaalinen valuutta, valtio joka omistaa kaiken, jne.).

Kymmenenneksi, BlackRock'ista ja maailmanhallituksesta:
  • BlackRock on maailman suurin sijoitusyhtiö.
  • BlackRock hallinnoi noin 10 biljoonan dollarin omaisuutta.
  • Jos BlackRock olisi kansakunta, se olisi maailman kolmanneksi suurin talous (suurempi kuin kaikki maapallon maat paitsi Yhdysvallat ja Kiina).
  • BlackRock on Maailman talousfoorumin (WEF) merkittävä tukija.
  • Se tukee käteisvapaata yhteiskuntaa, digitaalista valuuttaa, siirtymistä vihreään energiaan, ESG-pisteitä (ympäristö-, sosiaali- ja hallintopisteet) sekä paljon muuta.
Tom Donilon, BlackRock's Investment Institute'n puheenjohtaja, sanoi: "Olemme geopoliittisen pirstoutumisen Uudessa maailmanjärjestyksessä."

Donilon sanoi, "maailma on pirstoutumassa valtablokkeihin" (Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, jne.).

Tämä on asian pointti: Maailma jaetaan lopulta kymmeneen valtablokkiin, ja tämä alkaa nyt muotoutua.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com