Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. joulukuuta 2022

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa Raamatun profetian valossa by Jan Markell

Tässä Rapture Ready -sivustolta Jan Markell'in profetiakatsaus kuluneesta vuodesta 2022, jolloin antikristillinen kehitys otti huiman loikan kohti raamatullista Ahdistuksen aikaa. Markell esittää 10 huippujuttua, jotka kertovat aikakauden lopun olevan lähellä päättyen seurakunnan ylöstempaukseen. Artikkelin suomensi: Olli R.

--------------------

Vuoden 2022 kymmenen tärkeintä tarinaa (Top Ten Significant Stories of 2022) :: By Jan Markell

Published on: December 10, 2022 by RR10 Category: General ArticlesJan Markell

https://www.raptureready.com/2022/12/10/top-ten-significant-stories-of-2022-by-jan-markell/

Vuotta 2022 ajatellen huomasin olevani samassa vuosittaisessa ahdingossa. Miten valitsemme vuoden kymmenen huipputarinaa, kun todellisuudessa vuoden aikana tapahtui satakymmenen huomattavaa tapahtumaa kun viimeiset päivät alkavat olla lopuillaan? Haluan jakaa joitakin juttuja, jotka mielestäni ovat keskustelun arvoisia. Kaikilla niillä on profeetallinen merkitys.

Maailman talousfoorumin (WEF), Cabal'in, nousu ja heidän kiiruhtamisensa globaaliin hallitukseen

Olitko kymmenen vuotta sitten kuullut Klaus Schwab'ista? Entä Yuval Noah Harari? Seurasitko heitä edes viisi vuotta sitten? Et tietenkään. Nykyään monet ovat tietoisia tästä joukosta ja heidän yhden-maailman aikeistaan. Monet lukijamme ymmärtävät, että tämä on todellinen varjohallitus. Ilmestyskirja 13 hahmottelee heidän suunnitelmansa hyvin.

Antikristuksen hengen nostattaminen

Me kaikki näemme uuden laittomuuden ja kapinan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla! Sen nykyinen ylivaihde sai alkunsa kotikaupungissani Minneapolis'issa toukokuussa 2020 George Floyd'in koettelemuksesta. Nyt poliisivoimia on vähennetty, rikollisilta ei vaadita takuita vapautta vastaan, ja syyttäjät kannustavat lisäämään laittomuutta. Mutta Antikristuksen henki on kaikkialla – hallituksessamme, kouluissamme, jne. Siihen pannaan vauhtia todellista Antikristusta varten.

Hallitus tietää parhaiten – luota siihen

Se on ollut mantra länsimaissa lähes kolmen vuoden ajan. Luota hallitukseen rokotteiden suhteen, pandemioiden ja muiden terveysongelmien asianmukaisessa käsittelyssä ja terveytesi ylläpitämisessä! Miljoonat ostivat tämän. Miljoonat siirtyvät nyt hallitukseen luottamisesta luottamiseen Antikristukseen.

Vihreän lohikäärmeen nousu: Äiti Maan palvonta

Kokonaiset maanosat ovat antautuneet ilmastonmuutoksen ja ympäristönsuojelun uskonnolle. He palvovat äiti maata ennemmin kuin rakastavat Isä Jumalaa. Joe Biden haluaa blokata auringon taistellakseen ilmaston lämpenemistä vastaan. Energian säästämisen nimissä maanviljelijöiden liiketoimintaa Euroopassa lakkautetaan, mikä kutsuu nälänhädän esiin. Järkevät ihmiset tietävät, että tämä on hulluutta, mutta he ovat avuttomia, kun heidän hallituksensa määräävät typeryyden.

Kilpailu kohti digitaalista valuuttaa: Keskuspankin digitaalinen valuutta (CBDC)

Miksi olemme yllättyneitä, kun viranomaiset kertovat meille, että käteinen on loppumassa? Rahaton järjestelmä näyttelee merkittävää raamatullista lopunajan roolia. IMF:n mukaan yli 100 maata tutkii CBDC:itä. Biden'in hallinto ajaa tätä. Sitä kuvataan vastauksena moniin maailman ongelmiin! Voisimme nähdä sen vuonna 2023.

Amerikan taantuminen, radikaalin liberalismin nousu ja maailmanjohtajan puute

Vaikka sitä on vaikea katsella, Amerikka on laskussa. Mainitse samalla edes yksi globaali johtaja. Vasemmistolaiset yrittävät tehdä Amerikasta liberaalin paratiisin kuten Venezuela. Valitettavasti tulos on enemmän kuin banaanitasavalta. Edistykselliset yrittävät saavuttaa sen, mitä kaikilla muilla sosialistisilla/kommunistisilla mailla on: Tuhotaan keskiluokka, hankitaan loputon valta, luodaan pysyvä hyvinvointivaltio, ja luodaan täydellinen riippuvuus. Sinulla ei voi olla supervaltaa, kun tavoitteena on globaali hallitus.

Kristittyjä kuoletetaan; juutalaiset ovat hyökkäyksen kohteena

Kun Sam Brownback'in kansallinen uskonnonvapauden komitea (National Committee for Religious Freedom) tarvitsi pankkitilin, he menivät J.P. Morgan Chase'n luo. He huomasivat nopeasti, että heidän tilinsä oli suljettu! He taistelevat vastaan. Samaan aikaan juutalaisia vastaan hyökätään monissa maissa. Pahoinpitelyt ovat lisääntyneet yli 100% viimeisen vuoden aikana. New Yorkin juutalaisia vastaan tehdyt hyökkäykset ovat lisääntyneet 125 prosenttia viimeisen vuoden aikana. ”Kirjan kansoja”, juutalaisia ja kristittyjä, vihataan, kuten Raamattu ennusti.

Vahvan harhan ja maailmanlaajuisen petoksen nousu

Miten muuten selität sen villityksen, että tytöistä voi tulla poikia ja pojista tyttöjä? Että miehet voivat osallistua naisten urheiluun ja vaihtaa vaatteita naisten pukuhuoneissa? Ja että kaikki tämä on täysin normaalia ja terveellistä? Transidentifioituvien lasten määrä Yhdysvalloissa on lisääntynyt lähes 1000% viimeisen kahden vuoden aikana. Miten selität rakkauden tappaa vauva kohdussa, missä tahansa elämänvaiheessa, kiduttavalla toimenpiteellä? Jumala ei siedä tätä enää kauaa!

Raivoaa hurjana: Luopumus kirkossa

Kirkon nykytilanteen summaaminen vaatisi 300-sivuisen kirjan. Kahden viime vuoden aikana tuhannet ovat ryhtyneet ”wokeilijoiksi”, etsijäystävällisiksi, ja paljon muuta. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on korvannut pelastuksen. Monet opettavat, että kirkko tekee maailmasta paremman paikan – jopa täydellisen. Lampaat yrittävät löytää vankan seurakunnan – ja sellaisen, joka puhuisi ajankohtaisista asioista ja Raamatun profetioista. Monet kirkot haluavat kertoa ihmisille, että heillä voi olla nyt paras elämänsä.

Paranormaalin ja okkultismin huikea nousu, jota kutsutaan Raamatussa noituudeksi

Maailma ja jotkut kirkossa tanssivat paholaisen kanssa. Sosiaalinen media kannustaa tähän ja tarjoaa alustan. Jopa kristityt harrastavat asioita, joista he tietävät, ettei heidän pitäisi. Sitten on räikeä – viime kesän Kansainyhteisön kisat (Commonwealth Games), joissa Baabelin torni luotiin uudelleen ja nainen ratsasti pedolla – ja monet kumarsivat petoa. Tämä kaikki johtaa rehottavaan noituuteen, josta puhutaan Ilmestyskirjassa, ja siellä se yhdistetään lääkkeisiin (pharmakeia).

Miltä ajattelit viimeisten päivien näyttävän? Usko Raamattuun, kun se kutsuu aikaamme vaaralliseksi ja ihmisiä täynnä olevaksi, joilla on itsekkäät, holtittomat motiivit. Jumala järjestää tapahtumia päättääkseen tämän hämmästyttävän draaman, joka tunnetaan kristillisen seurakunnan aikakautena. Viimeinen näytös voi olla esillä. Odota trumpettia ja huutoa minä tahansa päivänä. (1. Tess. 4:16)

www.olivetreeviews.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com