Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. joulukuuta 2022

Uusi maailmanjärjestys ja Antikristuksen valtakunta ovat tulossa by Daymond Duck 24.12.2022

Tässä tuoreita aikainmerkkejä pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla, jotka osoittavat globalistien pyrkimykset Uuteen maailmanjärjestykseen, jossa Yhdysvalloilta on riisuttu 2. maailmansodan jälkeinen supervaltastatus. Tämä täyttää Raamatun profetian maailmanhallituksesta, jonka johtoon astuu lopulta Antikristus, joka vahvistaa Lähi-idän (vale)rauhan. Raportin suomensi: Olli R.

-------------------

Se on tulossa (It Is Coming) :: By Daymond Duck

Published on: December 24, 2022 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/12/24/it-is-coming-by-daymond-duck/

Joulukuun 17:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Rhode Island'in demokraattikansanedustaja David Cicilline on esitellyt lain, joka estää pysyvästi entisen presidentti Trump'in asettumisen enää ehdolle presidentiksi, ja 40 demokraattia on allekirjoittanut sen.

Cicilline syyttää Trump'ia kapinan järjestämisestä 6.1.2021.

Tätä kirjoitettaessa on kyseenalaista, äänestetäänkö Cicilline'n lainsäädännöstä ennen kuin uusi kongressi astuu virkaan vuonna 2023, mutta jotkut konservatiivit ovat alusta alkaen sanoneet, että tammikuun 6. päivän väärennetyn näytösoikeudenkäynnin päätarkoitus oli estää Trump'in valinta uudelleen.

Jotkut, mukaan lukien tämä kirjoittaja, ovat sanoneet, ettei ole mahdollista tietää varmuudella, mitä Yhdysvaltain varjohallitus aikoo tehdä estääkseen tekemästä Amerikkaa jälleen suureksi (MAGA), koska he haluavat luovuttaa Yhdysvaltojen suvereniteetin Uudelle maailmanjärjestykselle (tuleva maailmanhallitus).

Oli helppo nähdä tämän tulevan, ja vaikka on jotain epäilystä siitä, että äänestetäänkö Cicilline'n lainsäädännöstä, niin joidenkin Raamatun profetianopettajien mielestä ei ole epäilystäkään siitä, että Uusi maailmanjärjestys ja Antikristuksen valtakunta ovat tulossa.

Tämä on juuri se mihin "Build Back Better" ja "The Great Reset" tähtäävät (jokaisen maan päällä olevan saattaminen jumalattoman maailmanhallituksen alaiseksi).

Trump nähdään esteenä, joka on poistettava pysyvästi.

Tässä on lisää merkkejä, jotka osoittavat sen olevan tulossa.

Ensinnäkin, koskien Lähi-idän rauhansopimusta: 14. joulukuuta 2022 Israelin mahdollinen pääministeri Netanyahu toisti uskovansa, että Abraham Accords -normalisointisopimus Saudi-Arabian kanssa johtaisi sopimukseen kaikkien arabimaiden kanssa ja lopulta rauhaan palestiinalaisten kanssa.

Netanyahu sanoi: "Aion tavoitella sitä."

Toiseksi, edelleen Lähi-idän rauhansopimuksesta: Euroopan Unionin (EU) parlamentti sanoi 14. joulukuuta 2022: "Seuraavan Israelin hallituksen tulisi sitoutua selkeästi kahden valtion ratkaisuun" (sitoutuminen Israelin jakamiseen on jotain mikä laukaisee Harmagedonin taistelun; Joel 3:2).

Päätöslauselmassa vaadittiin eurooppalaista (koti Antikristukselle, joka vahvistaa rauhansopimuksen; Dan. 9:27) johtamaan rauhanprosessia, ja siinä sanotaan: "Kaksi suvereenia demokraattista valtiota, jotka elävät rinnakkain rauhassa ja takaavat turvallisuuden (peace and safety; 1. Tess. 5:3) Jerusalemin ollessa molempien valtioiden pääkaupunki ja täysin sisäistä lakia kunnioittaen."

Kolmanneksi, maailmanlaajuisesta energiakriisistä: Kansainvälinen energiajärjestö IEA raportoi 16. joulukuuta 2022, että hiilen kysyntä on saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksen.

Talven ja sähkökatkojen lähestyessä, tarkoituksellinen maakaasupula on lisännyt hiilen kysyntää.

Luulisi, että ilmastonmuutoksen kannattajat olisivat järkyttyneitä ihmisten jäätymisestä kuoliaaksi, mutta he näyttävät olevan järkyttyneempiä hiilen lisääntyneen käytön vuoksi.

Neljänneksi, koskien Yhdysvaltain taloutta ja petosta: Philadelphian aluekeskuspankki sanoi 13. joulukuuta 2022, että Yhdysvaltain työtilastovirasto suurenteli vuoden 2022 maalis-kesäkuun työllisyyslukuja yli miljoonalla ihmisellä.

Viidenneksi, edustajainhuoneen 39 republikaanin ja senaatin 12 republikaanin avulla, presidentti Biden sai hänen niin sanotun "Respect for Marriage (Avioliiton kunnioitus)" -lakiehdotuksen läpi. (Se on todella laki, joka laillistaa moraalittomuuden tai homoavioliiton).

Teksasin republikaaniedustaja Chip Roy pyysi muutosta estääkseen hallitusta syrjimästä niitä, jotka uskovat perinteiseen (raamatulliseen) avioliittoon, mutta se estettiin. (Joten moraalittomuus on laillista, ja sen kritisoiminen saattaa ajaa hallituksen sinun perääsi. Mitä on tapahtumassa sananvapaudelle?)

Kuudenneksi, koskien luonnonkatastrofeja: Ahdistuksen aikana tähti putoaa taivaasta palavana kuin tulisoihtu; se saastuttaa kolmanneksen maan joista ja puroista, ja monet, jotka juovat niistä, kuolevat (kolmas pasuunatuomio; Ilm. 8:10-11).

Vuonna 2022 on ollut ainakin tusina todennettavissa olevaa raporttia erittäin kirkkaista tulipalloista taivaalla ympäri maailmaa (Espanja, Kiina, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Brasilia, Portugali, Intia, jne.).

Joulukuun 18. päivänä 2022 Kiinan yllä räjähti erittäin kirkas tulipallo, joka aiheutti voimakkaan jyrinän, vaurioitti sementtitietä, rikkoi katuvaloja, tärisytti ja rikkoi ikkunoita, jne.

Alueen kansalaiset keräsivät useita epäiltyjä tulipallon palasia Kiinan hallitukselle, ja yksi epäilty pala oli yli 3 tuumaa (7.5 cm) pitkä ja painoi noin 7 paunaa (3.17 kiloa).
  • Joulukuun 17:ntenä 2022 suuri kummallinen aalto iski rantaan Etelä-Afrikassa. 3 ihmistä kuoli ja 17 muuta loukkaantui.
  • Kansallinen sääpalvelu (National Weather Service) ennustaa, että pitkäaikainen, paljon normaalia alhaisempi, ehkä ennätysmäinen ja hengenvaarallinen arktinen rintama kattaa suuren osan Yhdysvalloista juuri ennen joulua, ja viranomaiset varoittavat, että sähkökatkot ovat todellinen mahdollisuus.
  • Joulukuun 20:ntenä 2022, 6.4 richterin maanjäristys ravisteli Pohjois-Kaliforniaa, mikä aiheutti sähkökatkoja, kaasuvuotoja ja laajoja vaurioita koteihin. Ainakin kaksi ihmistä kuoli ja ainakin 11 loukkaantui.
Seitsemänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 15. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että Venäjä on ladannut toisen ydinohjuksensa siiloon (ohjuksen kerrotaan pystyvän kuljettamaan 15 ydinkärkeä) ja on uhannut ampua sen Lontooseen Iso-Britanniassa, jos Ukraina hyökkää Venäjän alueelle.

Joulukuun 19. päivänä 2022 ilmoitettiin Henry Kissinger'in sanoneen, että Ukrainan aiheuttama ydinsota on välitön.

(Minun mielipiteeni: En usko, että Venäjä käyttää ydinaseita Britanniaa, Yhdysvaltoja tai mitä tahansa Nato-maata vastaan. Se käynnistäisi ydinsodan, joka tekisi uskomatonta vahinkoa kaikille, myös Venäjälle. Raamatun mukaan Venäjän armeija tulee olemaan tuhottu Israelin vuorilla, ei Ukrainassa tai Venäjällä.) [Mutta Daymond unohtaa Hesekielin profetiasta tämän jakeen (Hes. 39:6), jossa puhutaan rantamaalla turvallisesti asuvista ja Venäjästä (Maagog): ”Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.” Eiköhän tässä kuvata juuri lännen ja Venäjän välistä ydinsotaa? Rantamaita voivat olla Britannia sekä USA:n itä- ja länsirannikko. Ja tuskin Venäjä lähtee hyökkäämään Israeliin, jos USA (+Nato) ei olisi lamaantunut. Suom. huom.]

Kahdeksanneksi, koskien ruttotauteja ja globalistista halua vähentää maapallon väkilukua: Joka päivä raportoidaan maailmanlaajuisesti lisääntyneistä kuolemantapauksista, jotka johtuvat mRNA Covid-19 -pistoksista.

Ruumiinavauksissa havaitaan sydänvaltimoiden tulehdusta, verihyytymiä, jotka tukkivat ja pysäyttävät valtimoita, jne., suuremmassa määrin ihmisillä, jotka on covid-rokotettu, kuin ihmisiltä, joita ei ole covid-rokotettu.

Joulukuun 17:ntenä 2022 ilmoitettiin, että Rasmussen'in kyselyssä koskien 1000 Yhdysvaltain kansalaista 30. marraskuuta - 1. joulukuuta 2022 havaittiin, että 56% oli sanonut, ettei heillä ollut sivuvaikutuksia, 34% sanoi, että heillä oli vähäisiä sivuvaikutuksia, 7% sanoi, että heillä oli merkittäviä sivuvaikutuksia, ja 4% sanoi, että he eivät olleet varmoja, oliko heillä sivuvaikutuksia pistoksen ottamisesta. (Luvut on pyöristetty, ja ne saattavat selittää, miksi kokonaisluku on yli 100%.)

Muut raportit ovat löytäneet samanlaisia tuloksia, ja se tosiasia, että 7% kyselyyn osallistuneista Yhdysvaltain kansalaisista ilmoitti merkittävistä sivuvaikutuksista, on uskomattoman korkea.

(Huomaa: Jotkut viranomaiset uskovat tilanteen olevan raportoitua huonompi, koska Rasmussen ei voinut kysellä kuolleilta kansalaisilta.)

Yhdeksänneksi, koskien kansojen ahdinkoa: Israelin tiedusteluministeriö julkaisi 19. joulukuuta 2022 arvion seuraavan 10 vuoden aikana tapahtuvista maailman tapahtumista.

Jerusalem Post sai kopion raportista ja sanoi: "Maailma on siirtymäpisteessä, joka on analoginen jyrkänteen reunalla olemiseen, minkä jälkeen sarja samanaikaisesti iskeviä kriisejä järjestää uudelleen planeetan geopolitiikan, teknologian aseman, taloudellisen järjestyksen ja monet muut tiedonalat terveydestä energiaan."

(Minun mielipiteeni: Olen kirjoittanut, että globalistit muuttavat maailmaa maailmanhallitukseksi vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, ja he luovat tietoisesti kriisejä, ruokapulaa, energiapulaa, taloudellisia ongelmia, jne., sekä teknologiaa sen aikaansaamiseksi. Jotkut profetianopettajat uskovat myös heidän ehdottavan pian ratkaisuja, jotka antavat heille lisää valtaa ja lopulta orjuuttavat kaikki maan päällä olevat. Tämä Israelin tiedusteluraportti vahvistaa käsityksen, että siirtymä on meneillään.)

Kymmenenneksi, koskien Israelin jakamista: 19. joulukuuta 2022 ilmoitettiin, että Israelin uusi hallitus muodostetaan seuraavien 2-3 päivän kuluessa. [Koalitiosopimukseen puolueiden välillä päästiin 21.12.2022 ja uusi hallitus astuu virkaansa (vannoo valat) viimeistään 2. tammikuuta 2023. Suom. huom.]

Maailman johtajat (mukaan lukien YK, EU ja Biden'in hallinto) tekevät kaikkensa varoittaakseen uutta konservatiivista Israelin hallitusta olemaan liittämättä siirtokuntia itseensä tai muuttamasta Temppelivuoren status quo'a, jne.

He haluavat jakaa Israelin ja Jerusalemin, ja he painostavat Israelia suostumaan siihen.

Raamattu opettaa selvästi, että Israelin ja Jerusalemin jakaminen käynnistää Harmagedonin taistelun (Joel 3:2).

Yhdenneksitoista, korruptiosta ja vaalipetoksista: 20. joulukuuta 2022 kerrottiin, että FBI maksoi Twitterille 3.4 miljoonaa dollaria sensuroidakseen juttuja, joista hallitus ei pitänyt.

FBI vaikutti laittomasti vaaleihin sensuroimalla ja valehtelemalla sellaisista viesteistä kuten Hunter Biden'in kannettavasta tietokoneesta, joka on peräisin helvetistä.

Heillä oli Biden'in kannettava tietokone ja he tiesivät tiedon olevan totta, mutta keksivät tarinan ja valehtelivat sen olevan venäläistä disinformaatiota.

Varjohallitus käytti Twitteriä määrittääkseen, kuka tulee hoitamaan virkaa Yhdysvalloissa, koska maailmanhallitus on Yhdysvaltojen tavoite.

Amerikkaa heikennetään ja petetään sisältäpäin.

(Huomaa: He myös valehtelivat presidentti Trump'ista ja Venäjän salaisesta yhteistyötarinasta. Näytän muistavani, että se valhe maksoi amerikkalaisille veronmaksajille noin 40 miljoonaa dollaria. Kongressin olisi pitänyt jo tehdä asialle jotain, mutta demokraatit ovat kontrolloineet kaikkia kolmea hallinnon haaraa, ja jotkut heistä tekivät yhteistyötä FBI:n kanssa. Trump valittiin vaaleilla "kuivaamaan suota", mutta hän ei tiennyt kuinka saastunutta se oli, eikä hän saanut sitä tehdyksi.)

Kahdenneksitoista, koskien nälänhätää ja ruokapulaa: Tällä viikolla eräs lukija lähetti minulle linkin videoon, jossa Glenn Beck haastatteli Carol Roth'ia (kirjailija, TV-asiantuntija, radiojuontaja ja paljon muuta).

Roth sanoi, että Alankomaat on maailman toiseksi suurin elintarviketuottaja (vain Yhdysvallat edellä).

Roth muistutti katsojia, että ne, jotka hallitsevat ruokaa, voivat hallita ihmisiä.

Hallitus lopettaa tarkoituksella maanviljelijöiden ja karjankasvattajien liiketoimintaa Alankomaissa, ja Beck sanoi, että tämä on "suurin uhka meille kaikille, koska se johtaa maailmanlaajuiseen nälänhätään".

Beck lisäsi, että tämä on tulossa Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ja että WEF on sanonut: "Suunnittelemme uudelleen, kuinka tuotamme ja kulutamme ruokaa siemenistä haarukkaan."

Siksi Alankomaiden hallitus vähentää lannoitteiden käyttöä, rajoittaa ihmisten omistamien lehmien määrää, ostaa tuhansia hehtaareja viljelysmaata ja poistaa sen tuotannosta, jne.

Tarkoituksellinen elintarvikevalvonta, massanälkä ja väestönhallinta on tulossa.

Kanada on jo vähentämässä lannoitteiden määrää, joita viljelijät voivat käyttää.

Yhdysvallat ostaa maata lännestä, maksaa maanviljelijöille, jotta he eivät käytä viljelysmaata, ja estää maanviljelijöitä laiduntamasta karjaa joillakin liittovaltion mailla.

Tässä linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=OpuEfvzDZb8

Kolmanneksitoista, koskien maailmanhallitusta: Joulukuun 20:ntenä 2022, The New American julkaisi William F. Jasper'in erinomaisen artikkelin vuoden 2022 YK:n biodiversiteettikonferenssista Kanadan Montrealissa 7.-19. joulukuuta 2022.

Se oli säännöllinen ilmastonmuutosekstremistien kokous, jotka ovat päättäneet pelastaa Äiti Maan (planeetan) luonnonkatastrofeilta (merenpinnan nousu, tulvat, kuivuus, maastopalot, jne.), joiden oletetaan johtuvan ihmisen toiminnan aikaansaamasta saastumisesta ja liiallisesta kulutuksesta.

Jasper kertoi, että he sopivat neljästä tavoitteesta, joita kutsutaan 30-by-30 (tai 30 x 30) aloitteeksi (Initiative):
  • Vuoteen 2030 mennessä he suojelevat (kieltävät ihmisiä käyttämästä) 30 prosenttia maailman maa-, vesi- ja merialueista.
  • Vuoteen 2030 mennessä he keräävät vähintään (ehkä enemmän) 200 miljardia dollaria vuodessa rahoittaakseen luonnon monimuotoisuuden lähteitä.
  • Vuoteen 2030 mennessä he vähentävät tukea ainakin (ehkä enemmän) 500 miljardilla dollarilla luontoa vahingoittaville tahoille.
  • Vuoteen 2030 mennessä kehittyneet maat antavat kehitysmaille vähintään (ehkä enemmän) 30 miljardia dollaria vuodessa luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.
Jasper huomauttaa, että todellinen tavoite on heidän voimansa nollata (muuntaa) maailma (ja jokainen siinä oleva) heidän agendansa, moraalinsa, jne. mukaisesti ("Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävää kehitystä varten)".

Hän muistutti lukijoita, että presidentti Biden allekirjoitti 27. tammikuuta 2021 toimeenpanomääräyksen, joka velvoittaa Yhdysvallat säilyttämään (ei salli kaivostoimintaa, maanviljelyä, öljynporausta, jne.) ainakin 30% (ehkä enemmän) Yhdysvaltain maista ja vesistä vuoteen 2030 mennessä.

Tässä on linkki Jasper'in erittäin tärkeään raporttiin.

https://thenewamerican.com/un-biodiversity-summit-concludes-with-agreement-to-save-mother-earth-by-taxing-and-shackling-humanity/

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com