Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 15. lokakuuta 2015

Googin sota ottaa muotoaan syksyllä 2015 Lähi-idässä kun Syyriasta kamppaillaan

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän tapansa mukaisesti kertaa menneen viikon uutistapahtumia, erityisesti Lähi-idän suunnalla, jotka sopivat Israelia koskeviin Raamatun lopunajan profetioihin. Palikat ns. Googin sodan kohdalla (Hes. 38-39) alkavat olla kohta paikoillaan kun Venäjä ja Iran ovat asettuneet lähelle Israelin rajaa Pohjois-Syyriaan, jossa ne taistelevat parhaillaan presidentti Assadin joukkojen tukemiseksi islamistikapinallisia vastaan. Samaan aikaan on löydetty öljyä Pohjois-Israelista, mikä toteuttaa Hesekielin profetiaa. Tämän kaiken tapahtuneen johdosta pastori haluaa kristittyjen olevan valmiita ja tietoisia Jumalan Sanasta, koska ruumiinlunastuksemme on lähellä tempauksen muodossa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 11th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.10.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-10-11.pdf

Pastori JD painottaa Jumalan Sanan tuntemista nykypäivänä, jotta olisimme valmiita tulevaan profeetalliseen myrskyyn, joka on odotettavissa Lähi-idän suunnalla kun ns. Googin sota on alkanut ottaa geopoliittisesti muotoaan syksyllä 2015.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä kertaan mitä tapahtui menneellä viikolla ja sitten teen analyysin profeetallisista vaikutuksista.
- Näin tehdessäni toivon antavani selkeän raamatullisen käsityksen siitä mikä on hyvin sekava geopoliittinen maisema globaalisti.
- Valitettavasti useimpia tiedotusvälineiden raportteja terästetään demonisella epärehellisyydellä, minkä vuoksi kristittyjen täytyy tuntea Jumalan Sana.
- Nyt jos koskaan on kristittyjen aika tietää ja ymmärtää, mitä Raamattu sanoo tapahtuvan viimeisinä päivinä ja se aika on nyt!
- Näin siksi koska Raamatun profetian tuntemisen puutteessa, kristittyjä petetään kaikilla mahdollisilla valheilla, jotka tulevat valheiden isältä eli paholaiselta itse.
- Tämän ollessa asiainlaita, kaikki he kaatuvat koska heillä ei ollut viisautta, ymmärrystä ja tietoa, mikä on se, joka rakentaa, vahvistaa ja täyttää.
Sananlaskut 24:3-5 (KR 33/38) – ”Viisaudella talo rakennetaan ja ymmärryksellä vahvaksi varustetaan. Taidolla täytetään kammiot, kaikkea kallista ja ihanaa tavaraa täyteen. Viisas mies on väkevä, ja taidon mies on voipa voimaltansa.”
- Meidän keskellä viikkoa pidetyssä raamattututkistelussa olimme Ensimmäisen kuninkaiden kirjan luvuissa 7-8, joka ensi lukemalta saattaa tuntua hyvin pitkältä ja tylsältä.
- Kuitenkin, keskellä kaikkia tylsiä yksityiskohtia Salomonin temppelin rakentamisesta, meille paljastui arvokas aarre.
- Me tutustuimme mieheen joka oli täynnä viisautta ja ymmärrystä, joka rakensi kaksi pronssista pilaria, joissa oli kaksi mielenkiintoista nimeä.
1. Kuninkaiden kirja 7:13-14,21 (KR 33/38) – ”Ja kuningas Salomo lähetti noutamaan Hiiramin Tyyrosta. Hän oli leskivaimon poika Naftalin sukukunnasta, ja hänen isänsä oli ollut tyyrolainen, vaskiseppä. Hän oli täynnä taidollisuutta, ymmärrystä ja tietoa, niin että hän kykeni valmistamaan kaikkinaisia vaskitöitä. Ja hän tuli kuningas Salomon luo ja valmisti kaikki hänen työnsä. ...Ja hän pystytti pylväät temppelin eteisen eteen. Pylväälle, jonka hän pystytti oikealle puolelle, hän antoi nimen Jaakin, ja pylväälle, jonka hän pystytti vasemmalle puolelle, hän antoi nimen Booas.”
- Se on näiden kahden pilarin nimet, joihin haluaisin sinun kiinnittävän huomiota, koska tämä on juuri se mitä israelilaiset näkisivät päivittäin.
- Joka kerta kun israelilaiset menisivät temppeliin he näkisivät Jaakin -nimen merkityksen ”Hän vahvistaa” ja Booas'in merkityksen ”Siinä on voimaa”.
- Tässä on se mikä tästä saadaan irti; me olemme Pyhän Hengen temppeli, joka on rakennettu, vahvistettu, ja tuettu Jumalan Sanalla.
- Uskallan sanoa että kristittyinä, tämä on meidän ainoa toivomme joka seisoo voimakkaana eikä horju tai kaadu edessäolevina päivinä.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan Raamatun viisautta; ymmärrys ja tieto antaa meille rauhan keskellä myllerrystä.
- Sen tietäminen mitä Jumalan Sana sanoo siitä, mitä maailmassa nykyään tapahtuu, lujittaa meitä ja saattaa meidät valmiiksi kunnes Hän tulee meitä varten.
- Tälläisella johdannolla, aloitan edellämainitun kertauksen siitä mitä kuluneella viikolla tapahtui esittämällä useita uutisotsikoita.
Khamenei: Iran tukee ketä tahansa joka iskee Israelia vastaan

Khamenei kieltää Irania neuvottelemasta USA:n kanssa

YKSINOIKEUDELLA (EXCLUSIVE): Yhdysvaltain viranomaiset tulevat siihen johtopäätökseen että Iran-sopimus rikkoo liittovaltion lakia

Hamas-johtaja julistaa 'intifadan' Länsirannalla

Netanyahu: 'Olemme keskellä terroriaaltoa'

Miksi maailma jättää huomiotta terroriaallon Israelissa?

YK:n pääsihteeri tuomitsee viimeaikaiset palestiinalaisten surmat, ilman mainintaa israelilaisista terrorin uhreista

Jordania läimäyttää Israelia palestiinalaisten kuolemista, kehottaa maailmaa tulemaan väliin

Israel näpäyttää BBC:tä 'epäeettisestä' terrori-isku -uutisotsikosta

Analyysi: Israel on yhden suuren terrori-iskun päässä Operation Defensive Shield 2:sta (IDF:n suorittama sotilaallinen operaatio vuonna 2002 toisen intifadan aikana)

Mahdollisesti pelin muuttavia (game-changing) öljyvarantoja löydetty Israelissa (Ongelma on, että nämä sijaitsevat Golanin kukkuloilla, joita Syyria vaatii itselleen)

Islamilainen Valtio (ISIS) etenee lähelle Syyrian Aleppo'a huolimatta Venäjän ilmaiskuista

Hasidi-rabbi: Googin ja Maagogin sota alkanut jo Syyriassa

- Säästin tämän uutisotsikon viimeiseksi, sillä siihen mielestäni katsottaisiin ilmeisistä syistä, koska tämä on kysymys jota nyt kysytään.
- Nimittäin, olemmeko todistamassa Hesekielin lukujen 38-39 profeetallista täyttymystä kun näemme samanaikaisesti Venäjän ja Iranin Syyriassa sekä uuden öljylöydöksen Israelissa?
- Oletan toisen kysymyksen olevan, että olisimmeko myöskin todistamassa Jesajan luvun 17, Psalmin 83, ja Sakarjan luvun 12 täyttymystä?
- Vaikka ymmärrän ja arvostan heitä, jotka ovat vastahakoisesti varovaisia sanoakseen että näin on, minun on henkilökohtaisesti vaikea sanoa, ettei näin olisi.
- Tarkoitan tällä sitä, että kaikki mitä näemme tapahtuvan Lähi-idässä tänäpäivänä, sopii lähes täydellisesti muodostaakseen profeetallisesti perfektin myrskyn.
- Se on tämä syy, miksi korostin, että on äärimmäisen tärkeää tuntea ja ymmärtää Jumalan Sanaa, jotta emme järkkyisi.
Psalmi 62:6 (KR 33/38) – ”Hän yksin on minun kallioni, minun apuni ja turvani: en minä horju.”
- Päätän tämänkertaisen päivityksen yksinkertaisesti sanomalla, että tekisimme kaikki hyvin ymmärtääksemme sekä uskomme kohteen että sen miksi me uskomme.
- Tarkemmin sanottuna, meidän ei ainoastaan pidä uskoa, että tempaus on ennen 7-vuotista ahdistusta, vaan meidän on myös tiedettävä, miksi se on silloin.
- Jos olemme epävarmoja, niin kuin Paavali sanoi Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvussa 2:2, meistä voisi myöskin tulla helposti levottomia tai huolestuneita tämän kaiken johdosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com