Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 27. lokakuuta 2015

Palestiinalaisten valheita nykyisessä intifadassa kun he haluavat vain Israelin tuhoa

Tässä pastori J. D. Farag'in reilun viikon vanha profetiapäivitys, jossa hän pureutuu nykyiseen terroriaaltoon Israelissa kun palestiinalaiset käyvät viattomien juutalaisten kimppuun mm. veitsillä. Tämän ns. kolmannen intifadan aikana on levitetty runsaasti propagandaa sosiaalisen median välityksellä joka pyrkii voimakkaasti mustamaalaamaan juutalaiset. Pastori Farag luettelee valheita joita uutismedia eri puolilla maailmaa levittää palestiinalaisten hyväksi ja lisäksi kertoo totuuden näistä ns. palestiinalaisista, joista ei löydy mainintaa historiankirjoissa, vaan ovat petoksella aikaansaatu nimi juutalaisen yhteyden hävittämiseksi Jerusalemin Temppelivuoreen. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 18th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 18.10.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-10-18.pdf

Pastori JD painottaa nykyisen Israelia koskevan palestiinalaisten terroriaallon vakavuutta kun näkee ns. kolmannen intifadan poikkeavan edellisistä sosiaalisen median käytön kautta, mikä yllyttää lisäväkivaltaisuuksiin. Lisäksi huomioitavaa on uutismedian Israel-vastaisuus joka puolella maailmaa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä yritän käydä läpi lukuisia valheita, jotka ympäröivät sitä mitä tapahtuu Israelille ja Israelissa.
- On tärkeää ymmärtää, että intifadat Israelissa ja hyökkäykset Israelia vastaan aikaisemmin eivät olleet samanlaisia kuin mitä näemme tänään.
- Eräs syistä on sosiaalinen media, josta on tullut pelin-muuttaja (game changer), sen nojalla, miten se levittää Israelia demonisoivaa propagandaa.
Perjantaina lokakuun 16. päivänä, The Jerusalem Post julkaisi raportin joillakin hyvin huolestuttavilla kuvilla, jotka osoittavat miten ”sosiaalinen media toimii tärkeimpänä yllytyksen lähteenä meneillään olevia terrorihyökkäyksiä varten Israelissa...” Tässä muutama lainaus, joitakin hashtageja (esim. Twitter-viestien aihetunnuksia), kuten ”The Intifada Has Started (Intifada on alkanut)”, ”The Third Intifada (Kolmas intifada)”, ”The Jerusalem Intifada (Jerusalem-intifada)”, ”The Knife Intifada (Veitsi-intifada)”, ”Poison the Knife before You Stab (Myrkytä veitsi ennenkuin puukotat)”, ja ”Slaughtering the Jews (Juutalaisten teurastaminen)”, jotka tehtiin tunnetuiksi äskettäin sosiaalisessa mediassa arabiaksi levittämään propagandaa ylistäen ja kannustaen hyökkäyksiin. Vaikka säästän teidät enemmältä sosiaalisen median graafisilta postauksilta, niin tässä on kuvattuna valokuva, jossa sosiaalisen median käyttäjät neuvoivat potentiaalisia puukottajia siinä kuinka tehdä hyökkäyksensä niin tappaviksi kuin mahdollista. Gazassa asuva käyttäjä nimeltään Zahran Barbah, kirjoittaen Facebook-hashtag'illa ”Stab”, postasi ihmisen anatomisen kaavion.

- Älkää erehtykö sen suhteen; sosiaalinen media on ollut erittäin tehokas, kuten lukuisat demoniset hyökkäykset juutalaisia vastaan todistavat.
- Jos muslimien suorittama viattomien juutalaisten puukotus ei ole tarpeeksi pahaa, uutismedia on vakuuttamassa massoja siitä, että Israel on hyökkääjä.
- Uskon, että petollinen uutismedia yhteistuumin sosiaalisen median kanssa sementoi propagandaa ihmismassojen mieliin.
Ennenkuin kerron teille, keneltä tämä lainaus on peräisin, anna minun ensin lukea se, ”Massojen vastaanottokyky on hyvin rajallinen, heidän älykkyytensä on vähäinen, mutta heidän unohtamiskykynsä on valtava. Näistä seikoista johtuen, kaikki tehokas propaganda on rajoitettava vain muutamiin kohtiin ja jauhettava näitä iskulauseita, kunnes viimeinenkin jäsen yleisöstä ymmärtää, mitä haluat hänen ymmärtävän iskulauseellasi.” – Adolf Hitler
- Ystävällisesti armahda minua hetkiseksi kun esitän käsitykseni siitä, minkä uskon olevan tämänpäivän propagandan iskulauseita suoraan Hitlerin pelikirjasta.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on saatanallisia valheita valheen isältä, paholaiselta itseltään, koskien juutalaisia Israelissa.
- Jotkut ovat sanatarkasti lausuttuja viime viikon uutisotsikoista, ja yhteinen nimittäjä niiden kaikkien välillä on Israelin tuhoaminen.
1. Juutalaiset miehittävät maata, jonka he anastivat, ja joka kuuluu palestiinalaisille
2. Israel käyttää liiallista voimaa palestiinalaisia vastaan murhaten heitä kylmäverisesti (Abbas)
3. Palestiinalaiset haluavat vain kahden valtion ratkaisun, jossa Israel ja PA elävät rinnakkain rauhassa ja turvallisuudessa
4. Temppelivuori on islamin pyhä paikka ja ei kuulu juutalaisille (New York Times)
5. Nykyinen terrorismin aalto liittyy Israelin siirtokuntatoimintaan (Kerry)
- Oletan että tämä olisi hyvä aika panna asiat järjestykseen puhumalla totuutta, mikä on, että maa kuuluu juutalaisille.
- Ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin palestiinalainen sen tosiasian nojalla, ettei ole mitään tallennetta kenestäkään muinaisten filistealaisten jälkeläisistä.
- Lisäksi Temppelivuori on vain sellainen paikka, jossa sijaitsi juutalaisten temppeli ja ei täten kuulu muslimeille.
- Kun tätä nykyistä intifadaa ollaan liittämässä palestiinalaisten turhautumiseen kahden valtion ratkaisuun ja juutalaissiirtokuntiin, niin tämä on valhe.
- Totuus on, että arabimuslimit, jotka kutsuvat itseään palestiinalaisiksi, eivät halua rauhaa Israelin kanssa, vaan Israelin tuhoa.
- Ehdottaisin että nykyisen terroriaallon Israelissa on määrä saada aikaan Israelin tuho vastapuolen eli ns. palestiinalaisten hyväksi.
Yksi parhaista kirjoista joita olen koskaan lukenut ollen suositeltava, on Ramon Bennett'in kirjoittama kirja nimeltään ”Philistine The Great Deception (Filistealainen suuri petos)”. Sallikaa minun siteerata hänen erinomaisesta teoksestaan, ”Vuonna 130 jKr. roomalaiset uudelleennimesivät Jerusalemin antaen nimeksi ”Aelia Capitolina”, keisari Aelias Hadrianuksen ja pakanajumala ”Jupiter Capitolinuksen” mukaan. ...Roomalaiset pitivät Aelia Capitolina'n heidän nimenään Jerusalemille, ja uudelleennimesivät luvatun maan ”Syyrian Palaestinan provinssiksi (Syria Palaestina)”. ...Maan uudelleennimeäminen oli peittelemätön yritys poistaa juutalainen yhteys. ...Muslimien Palestiina-valloituksen jälkeen 7. vuosisadalla, nimi Aelia Capitolina kuihtui vähitellen pois käytöstä. Ja ajan mittaan Palaestina, latinalainen muoto Filisteasta – muinaisten filistealaisten maa – englantilaistettiin Palestiinaksi. ...Arafat, kuten useimmat arabimuslimit, oli Hitlerin innokas ihailija. Hänen sotilaallinen ja propagandistinen strategiansa on kopio Hitlerin vastaavasta, mutta Arafatin rauhan strategia kopioitiin islamin historiasta. Arabeilla oli pitkään vahva usko sananlaskuun, että he voivat ”korjata nykyisyyden vain menneisyyden korjaustoimenpiteillä”. Arafat katsoo menneisyyteen – ei vain Hitleriin, vaan myös kahteen kuuluisimpaan hahmoon islamin pitkässä sodankäynnin historiassa, Muhammed'iin ja Saladin'iin – korjatakseen nykyisyyden. Ja Arafatin rauhan käsite oli sama kuin Muhammed'illa ja Saladin'illa eli jonkun toisen on maksettava hinta jonkin muun asian saavuttamiseksi (a coin one must pay to achieve something else): ”Meille rauha merkitsee Israelin tuhoa.”

Philistine The Great Deception, Ramon Bennett
Sakarja 12:1-3 (KR 33/38) – ”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
- Tässä tärkein asia lopuksi; se on yhä vaikeampaa sanoa jokaisen ohikiitävän päivän myötä, ettei tämä olisi Raamatun profetioiden täyttymistä.
- Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että olemme reaaliaikaisesti todistamassa Sakarjan lukujen 12-14, Hesekielin lukujen 38-39, sekä Jesajan luvun 17 toteutumista.
- Jokaista, joka ei ole koskaan huutanut avuksi Herran nimeä pelastuakseen, vetoaisin olemaan viivyttelemättä enää yhtäkään päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com