Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Palestiinalaisten tuho lähellä jota seuraa Googin sota? – Väkivaltaisuudet Jerusalemissa antavat vauhtia profetioiden toteutumiselle pian

Tässä tuoreessa Cutting Edgen alkuviikon uutishälytyksessä (NewsAlert) David Bay soveltaa Raamatun Vanhan Testamentin ikiaikaisia Israelia ja palestiinalaisia (Edomin Huone) koskevia profetioita nykyhetkeen ällistyttävällä tavalla. Tuoreet uutiset epätavallisten muurien pystyttämisestä Jerusalemiin juutalaisten ja arabien erottamiseksi toisistaan väkivaltaisuuksien vuoksi vihjaavat Israelissa asuvan palestiinalaisväestön kansanmurhaan, joka on ennustettu Obadjan kirjassa tapahtuvaksi viimeisinä päivinä. Israel tulee todennäköisesti olemaan pakotettu vastaamaan palestiinalaisten vastikään käynnistämään kansannousuun suurella voimalla, mikä tietysti ärsyttää lähialueiden muslimimaita, mutta jotka ovat voimattomia tekemään mitään kostoksi. Näin ollen muslimimaita ja palestiinalaisia tukevat Venäjä ja Iran aloittavat hyökkäyksen Israeliin, joka on ns. Googin ja Maagogin sota (Hes. 38-39). Nähtäväksi jää toteutuuko tämä skenaario lähitulevaisuudessa, mutta nykymerkit Lähi-idässä puhuvat puolestaan, kun Venäjä on siirtänyt sotakalustoaan lähelle Israelin pohjoisrajaa Syyrian puolelle ja tekee ilmaiskuja siellä. Kaikki palikat ovat siis kohdillaan. Lukekaa enemmän profeetallisista merkeistä ym. CE:n uutiskirjeen kahdesta osiosta, jotka suomensin.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1445138812109 (Israel alkoi pystyttää muuria Itä-Jerusalemiin)

----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, October 19, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2655
I. Israelin pääministeri Netanyahu on asettamassa paikalleen juuri sellaisia väliaikaisia räjähdyksen kestäviä muureja, joita sinä voisit odottaa hänen rakentavan, jos hän suunnittelisi palestiinalaisten ennustettua – Obadja 15-18 – hävittämistä.

Palestiinalaiset ovat aloittamassa uutta sisäistä sotaa Israelin kanssa pahimmalla mahdollisella hetkellä nykyhistoriassa.


”Väliaikainen muuri pystytetty leimahduspisteessä olevien juutalais- ja arabinaapurustojen välille Jerusalemissa. Poliisi: 5 metriä korkean Jabel Mukaber -arabilähiö betoniesteen tarkoituksena on ehkäistä jatkuvaa terrorin aaltoa Armon Hanatziv'in asukkaita vastaan.”

HUOM: 5 metriä vastaa 15 jalkaa

Omasta näkökulmasta entisenä Yhdysvaltain armeijan tiedusteluanalyytikkona joka palveli kolme vuotta Pentagonin tasoisessa laitoksessa, varoitan sinua, että tämä toiminta on täsmälleen sitä mitä voisit odottaa juuri ennenkuin Israelin armeija toteuttaa Jumalan profetoiman palestiinalaisten (Eesaun Huone, Edomin Huone) tuhon.

Kuten me osoitamme DVD'ssä "Israel's Prophesied Annihilation of the Palestinians" (Israelin tekemäksi profetoitu palestiinalaisten tuhoaminen), Israelin viranomaiset haluavat minimoida juutalaiset uhrit kun he tappavat palestiinalaisia miehiä, naisia ja lapsia; ja paras tapa tehdä se on rakentaa este väestöjen välille!

Syyskuussa 2000, me julkaisimme ensimmäisen artikkelin tästä aiheesta: NEWS1422 (suomennettu)

Tässä artikkelissa kirjoitimme: ”Yhdysvallat ja Israel omistavat 'Fire'-joukkotuhoaseen, ja me uskomme, että tämä on ase, jota Israel saattaa käyttää suorittaakseen Jumalan julistaman tuomion, joka kuvaillaan Obadjan kirjan jakeissa 15-18. Tämä ase on termobaarinen pommi, jota yleisemmin kutsutaan 'Fuel-Air' -pommiksi … jos tavoitteena on tuhota kokonainen kaupunki muutamassa minuutissa, termobaarinen pommi olisi täydellinen ase käytettäväksi. Se voidaan laukaista lentokoneesta, helikopterista, tai jopa maa-ajoneuvoista … Palestiinalaiset kaupungit räjähtäisivät ikäänkuin niihin iskettäisiin pienillä ydinaseilla, mutta ne tuhottaisiin pitkälti räjähdyksellä ja tulipalolla, välittömästi.”

Nyt kuuntele mitä sanottiin syyskuussa vuonna 2000 – ”Tärkeintä katsella on 'fyysinen erottaminen', jonka IDF määräsi suorittamaan...”

Marraskuussa 2000, pääministeri Ehud Barak määräsi IDF:n aloittamaan suuren esteseinän rakentamisen palestiinalaisten ja juutalaisten väestönosien erottamiseksi. Kuvaus tässä artikkelissa osoittaa näiden aitojen reitin, joista jotkut ovat 15 jalkaa korkeita betonisia räjähdyksen kestäviä muureja. Katso "West Bank Security Fence: Fence Route Map" (Länsirannan turvallisuusaita: Aidan reittikartta).

Huomaa myös, että jos tavoitteena on yksinkertaisesti estää Palestiinan terroristeja ylittämästä rajaa juutalaisalueille, yksinkertaisempi ja edullisempi metallilanka-aita – mahdollisesti sähköistetty – saavuttaisi tavoitteen. Ainoa syy miksi Israel on ryhtynyt valtavin kustannuksin luomaan 15 jalkaa korkeita lujia betoniseiniä on se, että heidän tavoitteensa on aivan erilainen kuin vain estää terroristeja iskemästä.

Kuten näette, tämä kartta kuvaa lähes valmiiksi saatettua väestön erottamista. Jerusalem on edelleen suurin aukko esteessä kahden väestöryhmän erottamiseksi. Nyt, pääministeri Netanyahu on määrännyt ”väliaikaisia” 10 jalkaa korkeita betonisia räjähdyksen kestäviä esteitä sijoitettaviksi leikkauskohtiin juutalaisten ja palestiinalaisten väestönosien välille.

Konservatiiviset juutalaiset ovat vihaisia, koska he näkevät nämä väliaikaiset esteet palestiinalaislähiöiden luovutuksena arabeille; todellisuudessa, näiden esteiden tarkoituksena on suojata juutalaisia, jotka voisivat kuolla Fuel Air -räjähdyksessä ilma-aerosoliseoksen syttyessä palamaan. Katsokaa näitä ”väliaikaisia” räjähdyksen kestäviä esteitä kun ne asetettiin paikoilleen.

Kuka tahansa sotilasanalyytikko tarkastelisi tätä kehitystä synkkänä merkkinä lähestyvästä sodasta, ja laittaisi välittömästi oman armeijansa korkeimpaan hälytystilaan.

Jumalan profetia vaatii tällaista tuhoa, tulella.

Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.” (Obadja 18)

Tämä ennustus toteutuu. Jumalan Sana vaatii sitä.

Kuten olemme todenneet aikaisemmin, Israelin arabiviholliset on kukistettu niin perusteellisesti läntisillä Afganistanin ja Irakin invaasioilla, ja niitä on tuhottu sisällisotien avulla, joita Lännen tiedustelupalvelut ovat panneet alulle, ettei siellä ole enää vihollista, jolla olisi kapasiteettia ryhtyä sotaan Israelia vastaan. Juutalaisvaltion viholliset vihaavat Israelia aivan yhtä paljon kuin ne tekivät vuonna 2000, mutta ne varmasti ovat menettäneet kykynsä uhata Israelin valtiota.

Presidentit George W. Bush ja Barack Hussein Obama ovat kukistaneet Israelin viholliset tämän puolesta!

Tässä modernissa historiassa, ei ole parempaa ajankohtaa Israelille toteuttaa Jumalan tuomiota palestiinalaisia vastaan, kuten Hän ennusti Obadjan kirjan jakeissa 15-18 ja Jesajan luvussa 34, kirjoitettu noin 2,500 vuotta sitten.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2688
Voitteko kuvitella ”raivoa”, jonka kaikki islamilaiset kansat kokevat kun he näkevät, että Israel on tuhonnut täydellisesti kaikki palestiinalaiset, jotka elävät sen maa-alueella? Heidän johtajansa haluavat ryhtyä sotaan Israelia vastaan, mutta valitettavasti kaikki islamilaiset armeijat on tuhottu Yhdysvaltojen johtamilla joukoilla! Muslimit raivoavat, mutta ovat voimattomia toimimaan.

Liitä mukaan Venäjä.

Kuten kuvaamme meidän uudessa DVD'ssä, "Russian Bear Poised To Attack Israel" (Venäjän karhu valmis hyökkäämään Israeliin), profeetallinen päivä tulee jolloin Venäjä johtaa armeijoiden liittoumaa hyökkäyksessä Israelia vastaan. Tämä profetia odottaa myöskin täyttymystään.

Israelin tuhottua palestiinalaiset, Venäjä todennäköisesti päättelee, ettei mikään islamilainen valta tai valtojen yhdistelmä voi koskaan tuhota Israelia. Sen vuoksi Venäjän johtajat mitä todennäköisimmin lupaavat muslimijohtajille, että he ottavat tehtäväkseen hyökätä ja tuhota Israelin.

Viime viikolla huomautimme, että Venäjän täytyy valvoa Syyriaa jopa Golanin kukkuloille asti, jos sen joukot aikovat hyökätä Israeliin. Venäjän sotilasanalyytikot voivat nähdä 15 jalkaa korkeiden betonisten räjähdyksiä kestävien esteiden nousevan, ja tietävät tarkalleen, miten niitä aiotaan käyttää hyväksi. Tässä valossa, Venäjän armeijan kontrolli Syyrian suhteen on mitä tärkeintä kehitystä.

Kun maailma hätkähtää palestiinalaisten tuhosta, ja vaatii vastausta, niin silloin on mahdollisuus jakaa Jumalan kaikkivoipaista voimaa ja viisautta sekä evankeliumia hyvin pelästyneelle maailmalle. Printtaa pelastussivumme ja ole valmis jakamaan Jeesuksen evankeliumia järkyttyneille ja epäuskoisille ihmisille.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
II. Rinnakkainen ennustus palestiinalaisten tuhosta on juuri toteutunut!

Kun Palestiinan presidentti Abbas julisti Palestiinan valtion Yhdistyneissä Kansakunnissa viime kuussa, hän aloitti Jesajan luvun 34:12 toteuttamisen! Nyt tuho voi tapahtua.

Tarkastelkaamme Jesajan jaetta 34:12, rinnakkaista profetiaa palestiinalaisten täydellisestä tuhosta.

"And He (God) will stretch over it (Edom) a measuring line of confusion and the plummet stones of chaos over its nobles. They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..." [Isaiah 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

”Ja Hän (Jumala) vetää sen (Edom) ylitse sekasorron mittanuoran ja kaaoksen luotilangan sen ylimysten ylitse. He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään ...” [Jesaja 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there". (”He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään.”)

Kun kuulet tämän Palestiinan valtion julistamisen, tiedä, että Raamatun profetia on toteutunut, tiedä, ettei siitä [valtiosta] tule mitään, ja tiedä, että lopullinen Edomin Huoneen, palestiinalaisten, tuhoamissota on käsillä. Oletko tietoinen siitä, että Palestiinan presidentti Abbas epäsuorasti julisti Palestiinan valtion vain muutama viikko sitten?


Saatuaan symbolisen voiton hulmuttaa Palestiinan lippua Yhdistyneissä Kansakunnissa New Yorkissa, palestiinalaishallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas vaati samaa tehtäväksi Jerusalemissa, palestiinalaisten ”ikuisessa pääkaupungissa”. Torstaina, YK:n yleiskokous äänesti ylivoimaisesti aloitteen puolesta sallia hulmuttaa jäsenittömien valtioiden lippuja tarkkailijastatuksella. Tämä mahdollistaa nyt Palestiinan lipun nostamisen YK-rakennusten edustalle.”

Presidentti Abbas katsoi näin Palestiinan valtion herätetyksi todellisuuteen tämän toiminnan kautta Yhdistyneissä Kansakunnissa. Jos sinulla on joitakin epäilyksiä, kuuntele tätä CNN:n uutisraporttia vain 19 päivää myöhemmin.


Seremoniassa, YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kutsui tilaisuutta ”ylpeyden päiväksi palestiinalaisille ympäri maailman” ja ”toivon päiväksi”. 'Nyt on aika palauttaa luottamus sekä israelilaisiin että palestiinalaisiin rauhanomaista ratkaisua varten ja vihdoinkin toteuttaa kaksi valtiota kahdelle kansalle', hän sanoi.”

Siten, YK:n pääsihteeri kutsui palestiinalaisia ”valtioksi”.

Sitten Palestiinan presidentti Abbas ei jättänyt minkäänlaista epäilystä.

Abbas julisti sen mitä hän kutsui 'Palestiinaksi' ollen 'miehityksen alla oleva valtio'.”

Tämän vuoksi, syyskuun 30. päivänä 2015, profetia Jesajan jakeen 34:12 ensimmäisestä puoliskosta täytettiin. [Samana päivänä Venäjä muuten aloitti ilmaiskut Syyriassa. Suom. huom.] Uudelleen, mikä se profetia olikaan?

”Ja Hän (Jumala) vetää sen (Edom) ylitse sekasorron mittanuoran ja kaaoksen luotilangan sen ylimysten ylitse. He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään ...” [Jesaja 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commmentary]

Nyt tutkikaamme profetiasta jakeen 12 loppuosaa:

"... and all its princes shall be no more." (”... ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa”)

Nyt, miksi sen ruhtinaat lakkaavat olemasta kun he ovat juuri julistaneet Palestiinan ”valtion” luoduksi? Heidät täytyy olla vastikään tuhottu, mikä vie meidät takaisin Obadjan kirjan jakeisiin 15-18.

Vaihe Yksi julistaa Palestiinan valtio on täsmälleen toteutunut.

Nyt, hävitys tulee – aivan kuten Jumala julisti 2,600 vuotta sitten.

Oletko valmis seisomaan rohkeasti kertoaksesi pelastumattomalle maailmalle mitä oli juuri tapahtunut ja miksi?

-------------------------

Suomentajan kommentti: Mainitsen mielenkiintoisen aiheeseen liittyvän uutisen tältä päivältä kun Israelin pääministeri Netanyahu vierailee paraikaa Saksassa liittokansleri Merkeliä tapaamassa. Netanyahu on nostanut tikun nokkaan juutalaisten holokaustin 2. maailmansodan aikana ja syyttää siitä nyt sen aikaista Jerusalemin muslimijohtajaa (palestiinalaisten uskonnollinen johtaja Haj Amin al-Husseini), jonka hän rinnastaa nykyisiin palestiinalaisiin. Kostaako Bibi täten juutalaisten kärsimyksen palestiinalaisten holokaustilla, jonka hän panee toimeen tuliaseellaan? Merkit ainakin ovat vahvoja sen puolesta.

http://www.nytimes.com/2015/10/22/world/middleeast/netanyahu-saying-palestinian-mufti-inspired-holocaust-draws-broad-criticism.html

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/israelin-paaministeri-hammentaa-hitler-ei-halunnut-tuhota-juutalaisia-sai-idean-muslimijohtajalta/5508622

http://www.jpost.com/Diaspora/After-Netanyahu-comments-Germany-says-responsibility-for-Holocaust-is-ours-428634

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com