Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 31. lokakuuta 2015

Varjohallitus viestittää Globaalia Kuolemaa marraskuuksi 2015! – Uskovien ylösotto lähellä!

Tässä muutaman päivän takainen Beforeitsnews.com -vaihtoehtouutissivustolta poimittu kristityn sisaren (Lyn Leahz) Keskiyön Huuto -artikkeli, joka varoittaa lähestyvästä kaaoksesta globaalissa mittakaavassa, joka voi olla taloudellinen tai joku muu yllättävä tuhoa aiheuttava tapahtuma saaden maailman pois tolaltaan, ja toteuttaa näin Jumalan Raamatussa ilmoittamaa lopunaikojen tuomiota (Huom. suuren Babylonin kukistuminen, Ilm. 18), jolloin valvovat kristityt (morsian) temmataan yläilmoihin, taivaallisiin Karitsan häihin (Ilm. 19:7-9), kun samalla Maan päällä alkavat vaikeat ajat (7-vuotinen ahdistuksen aika). Lyn Leahz pohjaa varoituksensa The Economist -lehden vuotta 2015 käsittelevään tammikuiseen numeroon, jonka kansikuva on mitä todennäköisimmin Globaalin Illuminatin eli elitistien suunnittelema 'profetia' (illusymboliikalla varustettu joukkokuva maailmanjohtajista) tätä vuotta koskeville merkittäville tapahtumille, jotka muuttavat maailmaa siten, että Illuminati voi nostaa messiaansa (Antikristus) Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) johtoon pian alkavan 3. maailmansodan jälkeen. Suomentamani artikkeli sisältää kaksi YouTube-videota, joissa Lyn kertoo yksityiskohtaisemmin uusista paljastavista tiedoista, jotka kytkeytyvät hyvin yhteen The Economist -lehden vuotta 2015 koskevaan kansikuvan symboliikkaan. Kirjoitin heti alkuvuonna tästä kansikuvasta analyysin ja sen voi lukea osoitteessa: http://nokialainen.blogspot.fi/2015/01/the-economist-lehden-outo-kansikuva.html

-------------------------

Varjohallitus antaa hyytävän ilmoituksen piakkoin tulevasta Globaalista Kuolemasta! Viesti on aivan liian rohkea ja pahaenteinen ollakseen sattumaa! (Valokuvia/Videoita)

Wednesday, October 28, 2015 18:55

By Lyn Leahz


Huomaa Saksan liittokansleri Angela Merkel etualalla käsien tehdessä vapaamuurarimerkin,
 jonka keskiössä on pyramidi -- vertaa kuvamateriaaliin Ms. Merkel'istä
The Economist -lehden kansikuvassa, jonka näkee tästä, ja esitteillä olevasta videosta

Tämän vuoden tammikuussa, aikakauslehden kansilehti hämmästytti Internetissä sen arvoituksellisella joukolla hyytäviä kuvia, jotka olivat aivan liian ilmeisiä ollakseen sattumaa. Nyt, tuo kyseinen aikakauslehden kansikuva, joka nähtiin The Economist -lehden tammikuun 2015 numerossa, on noussut uudelleen otsikoihin uusilla ja hätkähdyttävillä tiedoilla, joita käsitellään syvällisesti esittelyssä olevalla videolla joka sisällytetään tähän julkaisuun.

Tiedän että olet todennäköisesti nähnyt tsiljoonittain postauksia tästä samasta aiheesta joka kiertää ympäri Internetiä, mutta olen löytänyt jotakin informaatiota, jota kukaan muu ei ole vielä julkaissut liittyen kuvaan Hämähäkkimiehestä (Spider Man), joka nähdään väkijoukon edessä. Ja se mitä löysin on aika järkyttävää ja näyttää tukevan ajatusta piakkoin tulevasta talouskriisistä! Ole kärsivällinen, on muutamia asioita tässä artikkelissa joita mainitsen, joista saatat jo olla tietoinen, koska en halua jättää mitään pois.

Luciferistisilla globalisti-elitisteillä on sopimus, niin sanotusti Jumalan kanssa...vala, jos niin haluatte, varoittaa ennenkuin he suorittavat jonkinlaisen hävityksen tai murhan. Yksi tapa, jolla nämä luciferistiset elitistit (jotka muuten ohjaavat meidän hallitusta varjoissa, tai kulissien takana) välittävät heidän varoituksensa, on viestien avulla elokuvissa, aikakauslehdissä, mainoksissa, videopeleissä, musiikissa, ja kaikenlaisessa kuviteltavissa olevassa mediassa.Mielenkiinnon kohteena ovat nuolet, jotka sijaitsevat lehden kansikuvan oikeassa alakulmassa. Voit selvästi nähdä, että ensimmäinen nuoli sanoo 11.5 ja toinen 11.3. Ihmiset ovat spekuloineet, että nämä nuolet ovat symbolisia päivämäärille 5. marraskuuta ja 3. marraskuuta. Mutta nyt, uusi informaatio näyttää tukevan sitä, että tämä spekulaatio voi todellakin olla totta. Katso tämä lainaus Yhdysvaltain valtiovarainministeri Jack Lew'ilta, joka lähetettiin CNBC -kanavalla:

Valtiovarainministeri Jack Lew sanoi maanantaina, että häntä huolestuttaa se, että odottaminen viime hetkille saakka nostamaan kansakunnan lainanoton valtuutusta voisi johtaa onnettomuuteen ”joka olisi kauheaa”.

Viime viikolla, Lew sanoi että Yhdysvaltain velanoton enimmäismäärä (velkakatto) tulee kulutetuksi loppuun marraskuun 3. päivänä, kaksi päivää ennen aiemmin arvioitua. Kirjeessään kongressin johtajille, hän lisäsi, että jäljelläolevat kassavarat, vähemmän kuin 30 miljardia dollaria, kulutettaisiin nopeasti loppuun.

”Meidän paras arvio on marraskuun 3. päivä, jolloin me käytämme loppuun sen mitä kutsumme poikkeuksellisiksi toimenpiteiksi; nämä ovat juttuja, joita voimme tehdä hoitaaksemme asioita. Minulta loppuu keinot selviytyäkseni marraskuun 3. päivänä”, Lew kertoi CNBC'n ”valitusboksille (Squawk Box)”.
 

Onko se sattumaa, että yläpuolella kuvatut nuolet ovat tuossa tarkassa järjestyksessä näiden täsmällisesti sanottujen päivämäärien kanssa?

Katsele The Economist -lehden kansikuvaa tammikuulta 2015 – KLIKKAA TÄSTÄ ja näet kaikenlaista Illuminatin symboliikkaa (käsitelty tämän Beforeitsnews-jutun molemmissa videoissa).

 
Photograph from Marvel Comics, Sinister Six, coming to theaters November 2016

Joitakin uusia tietoja on noussut esiin, jotka ovat luoneet puheensorinaa koskien päivämääriä 5. marraskuuta ja 3. marraskuuta tuossa nimenomaisessa järjestyksessä. Lisäksi tein itse vähän tutkimusta Spider Man (Hämähäkkimies) -kuvasta, joka näyttää potkaisevan Kiinan presidenttiä Xi Jinping'iä vatsaan (huomaa liikkeen sumeus Hämähäkkimiehen vasemman jalan kohdalla alla olevassa kuvassa). Kiina, kuten monet teistä jo tietävät, näyttelee suurta roolia maailmantaloudessa. Mutta on paljon enemmän kuin tuo liittyen tähän 'pahaenteiseen' kuvaan Hämähäkkimiehestä.

Kaksi uutta Spider Man -elokuvaa on tulossa ulos lähitulevaisuudessa. Ensimmäistä, jota odotetaan suurella mielenkiinnolla, kutsutaan nimellä ”Sinister Six (Uhkaava kuusikko)” ja se tulee ulos marraskuussa 2016. Toisen elokuvan, ”The Amazing Spider Man 3”, sanotaan tulevan ulos joko vuonna 2017 tai 2018. Kuitenkin useimmat artikkelit totesivat, että se julkaistaisiin vuonna 2018.
 

Tiedämme että 'kuusi' on ihmisen luku, ja 666 on pedonmerkki. Kuutosta käytetään melko usein Illuminatin taholta edustamaan Saatanaa. Lisäksi huomattavan suuri osa Sinister Six'in juonta keskittyy globaalin rahajärjestelmän tuhoamiseen. Katso korostettu teksti kuvakaappauksessa alla Marvel.com -sivustolta:


Kiinnostavaa kyllä, seuraava elokuva, The Amazing Spider Man 3, keskittyy ylösnousemuksen ympärille. Peter Parker keksii 'taikajuoman', joka herättää kuolleet. Me tiedämme, että mies, joka tulee olemaan Antikristus, 'herätetään kuolleista' ja tulee sitten Saatanan itsensä riivaamaksi. Katso tätä kuvakaappausta Movie Pilot.com -sivustolta:


Kaatuuko talous tänä marraskuuna? Voiko jokin muu katastrofi tapahtua, joka on odottamaton? En tiedä – vasta aika näyttää. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että meidän tulisi rukoilla ja olla valmiita. Uskon myös, että elitistit ovat tietoisia siitä, että monet meistä ”OVAT” tarkkailemassa ja virittäytyneitä heidän merkkeihinsä ja symboleihinsa. Tämän vuoksi uskon, että he lähettävät viestejä jotka ovat vääriä, jotta voivat hämmentää meitä luomalla 'pojan joka huusi sutta' -skenaarion. Niin että kun 'todellinen juttu' tapahtuu, kukaan ei usko siihen, ja monet ovat unessa. Nöyränä mielipiteenäni tämä nimenomainen viesti tässä julkaisussa on aivan liian ilmeinen ja voidaan siksi vastaanottaa suuntaan tai toiseen. Siksi sanoin, että on parasta olla valmistautunut, koska emme todella tiedä ennenkuin on liian myöhäistä.

Tässä minun videoni aiemmin tältä vuodelta, jossa siirryn muuhun 'hyytävään' Illuminatin symboliikkaan, jota nähtiin vuotta 2015 koskevan The Economist -lehden numeron kansikuvassa. Tässä videossa käsittelen joitakin äärimmäisen tärkeitä kohtia, joita ei mainita ylhäällä olevassa videossa.

The Economist 2015-Something Cryptic Has JUST Been Announced! (The Economist 2015 – Jotakin arvoituksellista on JUURI julkaistu!)

1 kommentti:

 1. The Economist -lehden 2015 kansikuvassa näytetty kaksikasvoinen Kuu viittaa todennäköisesti kiinalaisen kuukalenterin käyttöön tänä vuonna tärkeitä tapahtumia varten. Sen täytyy olla näin kun katsoo Kuuta kansikuvassa, jonka keskellä hahmottuu erillisenä Kiinan maa-alue. Kaksikasvoisuus merkitsee, että tänä vuonna on kaksi vuotta kuukalenterissa, vuodet 4712 ja 4713, joista jälkimmäinen alkoi 19.2.2015. Huom. tämän jälkimmäisen siniset kasvot ovat vihaiset verrattuna edelliseen ja peittää suuremman osan Kuusta.

  http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2015/10/would-real-923-please-stand-up.html

  As you can see 9/23 in the Chinese lunar calendar is 11/4/15. Could that be the day of the real 9/23? I am not sure, but take a look at this. See the two faced moon on the economist cover, is this a signal that the lunar calendar will come into play in 2015?

  Notice the moon has the country of China centered on it—Chinese calendar. Also the two faces can signify that 2015 contained parts of two lunar years, 4712 which ended on 2/18/15 and 4713 which began on 2/19/15.

  So is 9/23/4713 in the lunar calendar, which would be 11/4/2015 in the Gregorian calendar the date to watch for the 9/23 signaled events?

  Muuten, tänään tulee täyteen täsmälleen 7 vuotta Barack Obaman valinnasta ensimmäisen kerran USA:n presidentiksi, joka ratkesi Suomen aikaan aamulla 5.11.2008. Olisiko tämäkin merkki ja Jumalan määräämä aika Obamalle?

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker