Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. lokakuuta 2015

Netanyahu ja Putin puhuivat tunteikkaasti YK:n 70. yleiskokouksessa, joka oli alku Venäjän ilmaiskuille Syyriassa – Raamatun profetia on näin täyttymässä koskien erityisesti Israelia

Tässä tuorein viime sunnuntain profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka oli tehnyt tapahtumarikkaalla viime viikolla myös toisen päivityksen keskellä viikkoa heti sen jälkeen kun Venäjä oli aloittanut ilmaiskunsa Syyriassa. Tuosta päivityksestä ei ole ”noteja” tai muistiinpanoja, mutta sen voi kuunnella tästä. Joka tapauksessa on selvää, että tuo YK:n yleiskokousviikko oli käänteentekevä, koska Venäjän presidentti Putin ilmestyi paikalle 10 vuoden tauon jälkeen ja arvosteli voimakkaasti USA:ta sen toimista maailmalla. Ei mennyt kuin yksi päivä ja Venäjä ryhtyi itse sotilaallisiin toimiin entisen NL:n alueen ulkopuolella ensimmäistä kertaa sitten kylmän sodan. Nämä presidentti Assadia tukevat Syyrian ilmaiskut voivat olla profeetallisesti erittäinkin merkityksellisiä liittyen mm. Israelin kohtaloihin. Samaan aikaan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu piti YK:n yleiskokouksessa tärkeän puheen, josta pastori Farag antaa valaisevia poimintoja. Tästä YK:n 70. yleiskokouksesta ja muustakin viime viikolla tapahtuneesta kertovan profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 4th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 4.10.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-10-04.pdf

Tässä profetiapäivityksessä pastori JD käsittelee lähinnä menneen viikon puheita YK:n 70. yleiskokouksessa ja varsinkin Israelin pääministeri Netanyahun voimakasta puhetta maansa puolesta joka on nyt uhattuna, kun perinteinen liittolainen Obaman johdolla on hylännyt sen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä teen jonkinlaisen yhteenvedon parista syystä johtuen, joista yksi on se, että teimme päivityksen puolivälissä viikkoa.
- Toinen syy yhteenvedolle on se, että on vain niin paljon tapahtumassa nopeaan tahtiin, että on käytännössä mahdotonta mennä yksityiskohtiin.
- Lisäksi, tänään on ehtoollissunnuntai ja en halua kiirehtiä kaiken läpi, koska uskon että Herralla on tänään meitä varten varattuna Sana.
- Aloitan tällä riivatulla miehellä, jonka jotkut uskovat olleen muslimi, joka erotteli kristityt ampuakseen heitä päähän.
- Kaiken kaikkiaan yhteensä 9 kristittyä saatettiin marttyyreiksi uskonsa tähden, ja niinkin paljon kuin 20 muuta loukkaantui ja jotkut hyvin kriittisesti.
- Tämä Umpqua Community Collegen ampuminen oli islamilainen terroristihyökkäys Amerikan maaperällä, joka on Koraanin mukaista.
Ilmestyskirja 2:8-10 (KR 33/38) – ”Ja Smyrnan seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään: Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga. Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.”
- Siirtykäämme nopeasti muualle ja katsotaan mitä tapahtuu Israelissa, ja Israelille, erityisesti siksi, että se liittyy viime viikon tapahtumiin.
- Ensinnäkin, jos et ole vielä katsonut pääministeri Benjamin Netanyahu'n puhetta YK:n yleiskokouksessa, niin sinun täytyy tehdä niin.
- Olen siinä uskossa, että tämä puhe oli mitä voimakkain joka on koskaan pidetty Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen historiassa.
Lainaten pääministeriä, ”...Seitsemänkymmentä vuotta kuuden miljoonan juutalaisen murhaamisesta, Iranin johtajat lupaavat tuhota kotimaani. Murhata kansaani. Ja vastaus tältä elimeltä, vastaus lähes jokaiselta hallitukselta, joka täällä on edustettuna, on ollut – ei yhtään mitään! Äärimmäinen hiljaisuus! Kuurouttava hiljaisuus.”

Se mikä on mielenkiintoista, on se että perjantaina, Greta Van Susteren haastatteli pääministeriä, ja kun hän (she) mainitsi, että pääministeri oli hiljaa 45 sekuntia, Netanyahu nopeasti ja päättäväisesti korjasi hänen sanomisensa ja totesi, että se oli 44 sekuntia, ei 45. Kuten voitte kuvitella, spekulaatioita vilisee, kun hän oli niin varma todetessaan, että se oli 44 sekuntia. Jotkut ehdottavat, että se johtuu siitä, että hiljaisuus oli suunnattu Obamaan 44. presidenttinä.

Mikä on vieläkin mielenkiintoisempaa, on se, mitä tapahtui ennen hänen puhettaan; Netanyahu laittoi lasit silmilleen ja katsoi keskittyneesti nähdäkseen keitä oli paikalla ja keitä ei ollut. Yhdysvaltain delegaatiosta loistivat poissaolollaan, eivät ketkään muut, kuin ulkoministeri John Kerry ja YK-suurlähettiläs, Samantha Power.

Sen ei kai pitäisi olla mikään yllätys, että raportteja ilmaantui, joiden mukaan Obama itseasiassa oli määrännyt John Kerry'n ja Samantha Power'in tölväisemään Netanyahu'a YK:ssa olematta läsnä hänen puheensa aikana. Tämä on otettu Jewish Press News'istä perjantaina, lokakuun 2. päivänä, ”Obama Ordered Kerry and Samantha Power to Snub Netanyahu at UN (Obama määräsi Kerry'n ja Samantha Power'in tölväisemään Netanyahu'a YK:ssa)”

Se mikä minusta on täysin häpeällistä, on, että Yhdysvaltain delegaatit, jotka olivat läsnä, pidättäytyivät aploodeeraamasta Netanyahu'n puheelle.

Kiinnitän vielä kahteen asiaan huomiota YK:n yleiskokouksesta; ensimmäinen liittyy Mahmoud Abbas'in puheeseen pian sen jälkeen kun Palestiinan lippu nostettiin salkoon YK:n päämajan edustalla ensimmäistä kertaa historiassa. Samalla kun emme tiedä milloin he tekivät tämän, me kuitenkin tiedämme heidän tehneen niin, että he muuttivat Palestiinan delegaattien tunnuksen pelkästä ”Palestiinasta (Palestine)” ”Palestiinan valtioksi (State of Palestine)”.
Toinen asia, josta haluaisin huomauttaa, on, että Venäjän presidentti Vladimir Putin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen otti osaa ja puhui YK:n yleiskokouksessa. Sanoa, että hänen puheensa oli hämmästyttävä, olisi karkeaa vähättelyä lukuisista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, että hän pohjimmiltaan sanoi Yhdysvaltain tuhoavan maailmaa ja että Venäjä on ainoa maa, joka voi tehdä jotakin sen suhteen. Sitten hän käytännössä varmisti asian välittömällä toiminnalla, nimittäin, käynnistämällä ilmaiskut Syyriassa.
The Telegraph, 9/30/2015, ”Venäläiset kenraalit kertovat Yhdysvaltain diplomaateille: 'Me käynnistämme Syyrian ilmaiskut yhdessä tunnissa. Pysykää poissa tieltä.'”

- Ehdottaisin, että kaikki mitä olemme todistaneet reaaliajassa tällä kuluneella viikolla on game changer (asioita ja olosuhteita voimakkaasti muuttava asia) koskien maailman geopoliittista maisemakuvaa.
- Tarkemmin sanottuna, tämä muuttaa kaiken liittyen Jesajan lukuun 17, Psalmiin 83, Sakarjan lukuihin 12 ja 14, ja Hesekielin 38.-39. lukuihin.
- Kuitenkin, valitettavasti, monet ihmiset, ja jopa monet tunnustavat kristityt, eivät yksinkertaisesti ymmärrä, miten Raamatun profetia on täyttymässä.
Viime viikolla katselin vuodelta 2012 olevan Smithsonian kanavan dokumenttielokuvan, ”Titanic's Final Mystery (Titanicin lopullinen salaisuus)”. Siinä, historioitsija Tim Maltin esittää teoriansa, että Titanicin kohtalo ei johtunut inhimillisestä erehdyksestä, vaan pikemmin, taittovirheestä, joka loi optisen harhan eli kangastuksen. Tämä epätavallinen ilmiö selittää, miksi Titanic iskeytyi jäävuoreen ja ei saanut apua lähellä olevasta laivasta. Ilmakehän olosuhteet alueella tuona yönä olivat kypsät super-taittumiselle, joka esti Titanicin tähystäjiä näkemästä jäävuorta ajoissa ja kalifornialaista rahtialusta tunnistamasta valtamerilaivaa ja kommunikoidakseen sen kanssa. Maltin esitteli havaintonsa uudessa kirjassaan, ”A Very Deceiving Night (Erittäin pettävä yö)”.

- Olen siinä uskossa, että olemme tuossa hyvin pettävässä yössä ja metaforisesti ihmiset eivät voi nähdä jäävuorta johtuen optisesta harhasta.
- Lisää tähän se, että kuten nuo ihmiset Titanicilla, monet uskoivat sen olevan uppoamaton, jopa siinä mitassa, etteivät he olleet vakuuttuneita mennäkseen pelastusveneisiin.
- Tämän ollessa asiaintila, vain harvat pelastuvat ja monet menehtyvät koska kuten Titanicin kanssa, he uskoivat laivalle jäämisen olevan turvallisempaa.
Matteus 7:13-14 (KR 33/38) – ”Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker