Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 30. lokakuuta 2015

Yhdysvallat tulvii ennennäkemättömästi – loppu (Jumalan tuomio) on lähellä?

Tässä vähän aikainmerkki-luettavaa inhottavalle länsimaiselle Halloween-ajalle näin lokakuun lopuksi 2015. Semminkin kun tämä saatanallinen Halloweenin vietto tulee olemaan yksi syistä Jumalan suurelle tuomiolle Amerikkaa varten. Nyt tätä tuomiota ennakoinee katastrofaaliset sään ilmiöt viimeisten reilun 30 päivän aikana Amerikan Yhdysvalloissa. Näistä eritoten tulviminen (vrt. Nooan päivät) on ollut merkillepantavaa tuossa maassa. Voi olla, että El Nino -ilmiö vaikuttaa tähän kaikkeen. Seuraavassa kristitty toimittaja Michael T. Snyder selostaa näitä epätavallisia sään ilmiöitä kristillisen Charisma News -uutissivuston profetia-artikkelissa, jonka suomensin tänään.

-------------------------

Ennennäkemätön tulviminen on iskenyt Yhdysvaltoihin viimeisten 30 päivän aikana

10:00AM EDT 10/27/2015 MICHAEL SNYDER
 
Unprecedented flooding has hit South Carolina. (Reuters)

Viimeksi kuluneiden 30 päivän aikana, merkittävät tulvat ovat koetelleet itärannikkoa, länsirannikkoa ja nyt maan keskiosaa. Miksi näin tapahtuu? Miksi Yhdysvaltoja ollaan koettelemassa niin monilla katastrofaalisilla sääilmiöillä yhtäkkisesti? Viimeisen kuukauden aikana tulvat ovat aiheuttaneet miljardien dollareiden vahingot, ja monilla alueilla siivous vie pitkälle ensi vuoteen. Jotkut asiantuntijat syyttävät El Nino'a, mutta toiset osoittavat muihin mahdollisiin syihin miksi tämä voi tapahtua. Aloitetaan vilkaisemalla erääseen suurimmista tulvimistapauksista, joita on tapahtunut kuluneen 30 päivän aikana.

Hurrikaani Joaquin ei koskaan noussut maihin itärannikolla, mutta myrskyn kosteudella oli hirvittävä vaikutus – erityisesti Etelä-Carolinaan. Itseasiassa, osavaltion kuvernööri sanoi, että alue ei ollut nähnyt tämänkaltaista sadetta ”tuhanteen vuoteen”.

”Meillä ei ole ollut tämän tason sadetta alavalla maalla tuhanteen vuoteen – niin suuri tämä on”, sanoi Etelä-Carolinan kuvernööri Nikki Haley. Ennätyksellisen sademäärän ja katastrofaalisen tulvimisen päivät jättivät ainakin 17 ihmistä kuolleiksi Etelä-Carolinassa ja kaksi ihmistä kuoli Pohjois-Carolinassa, lokakuun 6. päivänä 2015. Kolmetoista patoa on murtunut.

Olisi hyvin vaikeaa liioitella vahingon määrää, joka aiheutettiin tällä myrskyllä. Jotkut viranomaiset arvioivat, että taloudellisen vahingon kokonaismäärä ”tulee luultavasti olemaan miljardeissa dollareissa”.

Sateet saattoivat pysähtyä Etelä-Carolinaan, mutta vaara, joka on edessä, ja työ jälleenrakentamiseksi ovat kaukana ohitetusta.

”Uskon, että asiat pahenevat ennenkuin ne paranevat”, Columbian pormestari Steve Benjamin kertoi toimittajille maanantaina.

”Lopulta tulvat hellittävät, mutta sitten meidän on päästävä käsiksi vahinkoihin ja aavistan, että vahingot tulevat todennäköisesti olemaan miljardeissa dollareissa, ja meidän on työskenneltävä jälleenrakentamiseksi. Joidenkin ihmisten elämät, kuten he tuntevat ne, eivät enää koskaan tule olemaan samanlaisia”, hän sanoi.

Tietenkin tämä [tulviminen] on kaukana pelkästään yhdestä tuhoisasta tulvimistapauksesta, jonka olemme nähneet viime viikkoina.

Kaliforniassa, ihmisiin on isketty katastrofilla toisensa perään. Ensinnäkin maastopalokausi tänä vuonna tuli hyvin lähelle lyödäkseen kansallisen ennätyksen, ja se oli erityisen paha maan länsiosassa. Seuraava informaatio tulee USA Today -lehdeltä...

Maastopaloilla poltetun maan pinta-ala Yhdysvalloissa tänä vuonna on ylittänyt 9 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0,4 hehtaaria) Kansallisen palokeskuksen (National Interagency Fire Center) julkaiseman datan mukaan.

Tämä on vasta neljäs kerta historiassa kun maa on saavuttanut 9 miljoonan eekkerin merkkipaalun, sanoi keskuksen tiedottaja Randall Eardley sähköpostiviestissään. Palanut maa-alue vastaa suurin piirtein New Jersey'n ja Connecticut'in yhteistä maapinta-alaa.

Kaikki palaneiden maaeekkereiden huippuvuodet ovat sattuneet vuodesta 2000 eteenpäin, Eardley sanoi. Pahin vuosi osui vuoteen 2006, kun maata paloi 9.8 miljoonaa eekkeriä. Vuosina 2007 ja 2012, maata puolestaan paloi 9.3 miljoonaa eekkeriä, hän sanoi. Jos uudet 800,000 maaeekkeriä palaa tänä vuonna, niin kaikkien aikojen ennätys rikottaisiin.

Minulla on tunne, että kun lopulliset lukemat ovat selvillä ja kirjattu ylös, niin vuosi 2015 tekee lopulta kaikkien aikojen ennätyksen maastopalojen kohdalla.

Mutta todella kuivan, kuuman kesän jälkeen, Etelä-Kalifornia yllätettiin vedenpaisumuksella tässä kuussa ja seuraukset olivat täysin katastrofaalisia. Seuraava informaatio tulee NBC News'iltä:

Mudan ja roskan vyöry Etelä-Kaliforniassa, rankkasateen laukaisemana, syöksyi kaduille ja valtateille torstaina, jumittaen sadat ihmiset heidän autoihinsa ja sulkien merkittävän osavaltioiden välisen valtatien (intersate).

Lähes 40 mailia Interstate 5:sta Los Angeles'ista pohjoiseen oli yhä suljettuna perjantaina iltapäivällä rankkasateen lähettämän mudan, jätteiden ja jopa kivilohkareiden kulkeutuessa pohjois-etelä suuntaan ajettavalle moottoritielle, Kalifornian liikennelaitoksen mukaan.

Jotkut ihmiset, juuttuneina jopa viisi jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) syvään mutaan, olivat pakotettuja leiriytymään yön yli ajoneuvoissaan, NBC Los Angeles'in mukaan. Kuvat sosiaalisessa mediassa näyttivät kun jotkut autot olivat uppoutuneina jäteliejuun jopa tuulilasikorkeuteen saakka.

Viranomaiset kaivavat edelleen ihmisiä ulos tästä sotkusta useita päiviä myöhemmin. Itseasiassa, yhden kuolleen miehen ruumis kiskottiin juuri irti pakettiautosta, joka oli koteloituneena useisiin jalkoihin mutaa.

Etelä-Kalifornian pelastuslaitoksen palomiehet löysivät miehen ruumiin tiistaina pakettiauton sisältä, joka oli hautautunut mutaan useiden jalkojen syvyydeltä sen jälkeen kun tuhotulva ylitti tien lähellä Los Angeles'ia viime viikolla.

Ja hieman yli tämän viikonlopun, maan keskiosa joutui tekemisiin valtavien tulvien kanssa yhtälailla. Hurrikaani Patricia osoittautui maailman voimakkaimmaksi hurrikaaniksi ainakin vuodesta 1970 lähtien, ja tämän myrskyn jäänteet ovat iskemässä Teksasin osavaltioon varsin lujaa.

Powell'in pikkukaupunki, Teksasissa, sai 20 tuumaa sadetta vain 30 tunnissa, ja Union Pacific -juna, joka liikkui lähistöllä, suistui rankkoihin tulvavesiin.

Union Pacific'in tavarajuna kuljettaen sementtiä suistui Navarro'n piirikunnassa sen jälkeen kun puro tulvi ylitse, huuhtoen junan pois kiskoilta. Veturit ja junavaunut puskettiin kyljelleen, ja kahden hengen miehistö joutui uimaan turvaan.

Korjaustiimit raivasivat suistuneet junavaunut sunnuntaiaamuun mennessä, mutta niiden ylösnostamista ei odotettu useisiin tunteihin ja veturia ei nähty siirrettävän kunnes vasta myöhemmin päivällä, Union Pacific'in tiedottaja Jeff DeGraff sanoi sunnuntai-iltapäivällä.

Kaikki tämä on tapahtunut viimeisen 30 päivän aikana.

Joten onko olemassa syytä miksi kaikki nämä tapahtumat ovat sattuneet?

Tietenkin jotkut ihmiset sanovat, että se on vain sattumaa, että kaikki nämä myrskyt ovat koetelleet meitä niinkin läheisesti.

Toiset osoittavat erittäin vahvaan El Nino -ilmiöön, joka on kehittynyt. [Nimitys El Niño tulee espanjankielisestä Jeesus-lasta tai poikalasta tarkoittavasta sanasta. Suom. huom.] Tässä ote hiljattaisesta Bloomberg'in raportista:

Se on tukahduttanut Singapore'a savulla, käynnistänyt Tyynenmeren hirmumyrskyjä ja jättänyt vietnamilaiset kahvinviljelijät tuijottamaan hermostuneesti hupenevia varastojaan. Afrikassa, kaakaon viljelijät syyttävät sitä huonoista sadoista, ja Amerikoissa, se on saanut argentiinalaiset varautumaan pienempään maidontuotantoon ja kalifornialaiset uskomaan, että sade tulee lopulta, armollisesti laskeutumaan.

El Nino on palannut ja isossa mittakaavassa.

Sen vaikutukset ovat juuri alkaneet suuressa osassa maailmaa – suurimmaksi osaksi se ei oikeastaan ole saavuttanut Pohjois-Amerikkaa – ja silti se on jo muotoutumassa mahdollisesti yhdeksi kolmesta suurimmasta El Nino -kuviosta siitä lähtien kun kirjanpito alkoi vuonna 1950. Se hallitsee sään monia käänteitä ja vaikuttaa tämän vuoden loppuun asti ja pitkälle ensi vuoteen. Ja se aiheuttaa pyörimisiä kaikessa kolumbialaisen kahvin hinnasta aina kylmän-veden kalan kohtaloon saakka.

Tämä ei varmasti kuulosta lupaavalta silmälläpitäen tulevia kuukausia.

Mutta jotkut ilmaston ”asiantuntijat” ovat todellakin vähättelemässä El Ninon vaikutusta. Sen sijaan he yrittävät vakuuttaa meille, että se mitä me olemme todistamassa, on yksinkertaisesti seurausta ”ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta”, ja käyttävät tätä mahdollisuutena edistämään heidän agendaansa.

On vielä toisia, jotka näkevät hengellisen ulottuvuuden tähän kaikkeen. Itseasiassa, siellä on joitakin, jotka uskovat, että kaikki tämä tulviminen voisi olla merkki siitä, että Jumalan tuomio Amerikalle on alkanut.

Niin mitä mieltä olet?

Uskotko, että on olemassa syy miksi Yhdysvallat on kokenut niin paljon tulvia viime aikoina?

Michael T. Snyder is the publisher of The Economic Collapse Blog and author of The Beginning of the End.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com