Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 16. lokakuuta 2015

YK:n Agenda 2030 suunnitelma tähtää maailmanhallitukseen – Rooman paavi ajaa voimakkaasti tätä agendaa

Tässä tuore Watchman Warning -raportti Hal Lindsey'ltä, joka on tunnettu amerikkalainen pastori ja kirjailija. Tällä kertaa hän varoittaa YK:n uudesta toimintasuunnitelmasta joka tunnetaan nimellä Agenda 2030. Se on salakavalasti muotoiltu asiakirja, joka näennäisen hyvillä periaatteilla kätkee sisäänsä kieron Illuminatin suunnitelman maailman haltuunottamiseksi niin, että Globaali Eliitti voi valvoa jokaista ihmistä maailmanhallituksensa avulla vuoteen 2030 mennessä. Tähän päästään käytännön toimenpiteillä kun kirjattuihin tavoitteisiin pyritään keinolla millä hyvänsä. Jokaiselta ihmiseltä tullaan riisumaan yksityisyys ja kansoilta, paikallisyrityksiltä, paikallishallinnoilta ym. tahoilta poistetaan täysi itsemääräämisoikeus vaikuttaa omiin asioihinsa, kun ylikansallinen elin Antikristuksen johdolla asettaa direktiivejä kontrollin ylläpitämiseksi. Suomentamassani raportissa Hal Lindsey kertoo kuinka paavi Franciscus ajaa voimakkaasti tätä uutta kommunistista YK:n agendaa, joka on jatkoa vanhalle Agenda 21:lle.

AGENDA 21 REVEALED Fema Camps & DePopulation Plans from the ELITE to Control the Masses

https://www.youtube.com/watch?v=JW09X77INuk (julkaistu 26.11.2013)

ILLUMINATI NWO: THE NEW AGENDA 2030: TOOL FOR ENSLAVEMENT

https://www.youtube.com/watch?v=TvSvAhefC-w (julkaistu 21.9.2015)

------------------------

Isoveljestä tulee maailmanlaajuinen
Big Brother Goes Global

by Hal Lindsey
 
http://www.hallindsey.com/ww-10-15-2015/


Syyskuun 25. päivänä paavi Franciscus piti puheen YK:n yleiskokouksessa. Siinä hän esitti luettelon jota hän kutsui YK:n saavutuksiksi. Sitten hän sanoi, ”Ilman kaikkia näitä väliintuloja kansainvälisellä tasolla, ihmiskunta ei olisi pystynyt selviytymään.”

Se oli outo hetki kuulla tätä miestä, kuuluisaa uskonsa takia, ylistämässä YK:ta ihmiskunnan pelastajana viimeisten 70 vuoden aikana. Koska hän näkee YK:n tällaisessa ylevässä roolissa, se on vain luonnollista, että hän haluaa antaa sille enemmän valtaa – jopa maailmanlaajuiseen hallintoon saakka.

Hän sanoi, ”Kokemus näistä seitsemästäkymmenestä vuodesta, ylipäätään YK:n perustamisesta saakka, ja erityisesti kokemus näistä ensimmäisistä kolmannen vuosituhannen 15 vuodesta, paljastavat molemmat kansainvälisten normien täyden soveltamisen tehokkuuden sekä niiden täytäntöönpanon puutteesta johtuvan tehottomuuden.”

Toisin sanoen, hän näkee YK:n erittäin tehokkaana, paitsi jos siltä on puuttunut kyky panna täytäntöön sen tahtoa. Seuraus on ilmeinen. Hän uskoo, että YK:lle pitäisi antaa hampaat panemaan sen käskykirjoja täytäntöön kaikkia koskien.

Ihmiset joskus näkevät Yhdistyneet Kansakunnat sellaisena kuin sen pitäisi olla, ja unohtavat mitä se todella on. Sillä on kaksi valtakeskusta. Näistä heikompi on yleiskokous, jossa kolmannen maailman kansakunnat ovat hallitsevia. Yleensä näillä mailla on taipumus olla antiamerikkalaisia ja juutalaisvastaisia.

Mutta voimallisin osa YK:sta on sen turvallisuusneuvosto – erityisesti viisi pysyvää jäsentä, joista kullakin on veto-oikeus. Kahdella viidestä, Venäjällä ja Kiinalla, ei ole lehdistönvapautta, on pieni uskonnonvapaus, ja korkea piittaamattomuus ihmisoikeuksista ylipäätänsä.

Paperilla, YK kuulostaa jalolta ajatukselta. Mutta todellisuudessa se on kuuma sotku (hot mess). Ja nyt, paavi Francis ja muut haluavat antaa tuon kuuman sotkun käyttövoimaksi meidän kaikkien elämiin.

Taitavan suhdetoiminnan käytöllä, he ovat synnyttäneet maailmanlaajuisen pelon ilmaston lämpenemisestä. YK on hyödyntänyt tätä ”ongelmaa” ainutlaatuisesti sijoittaakseen itsensä maailmannäyttämölle. Se on nyt valmis suurimmalle vallankaappaukselle historiassa. Tätä vallankaappausta kutsutaan nimellä ”The 2030 Agenda for Sustainable Development (Agenda 2030 kestävää kehitystä varten)”.

YK-puheessaan, Francis kutsui Agenda 2030:ä ”tärkeäksi toivon merkiksi”.

Emme tiedä, missä määrin maapallon kansakunnat todella noudattavat 2030 toimintaohjelmaa. Mutta kaikki yleiskokouksen 193 jäsenvaltiota äänestivät sen puolesta. Tiedämme myös, että jokainen kansakunta maailmassa on vähintäänkin antamassa kauniita lupauksia ehdotukselle.

Yksinkertaisesti sanottuna, Agenda 2030 on suunnitelma järjestää kokonaan uudelleen maaplaneetan valtarakenne nyt ja vuoden 2030 välillä. Se on vain viisitoista vuotta. Tämä on valtavaa!

On olemassa erilaisia arvioita Agenda 2030:n kustannuksiksi, mutta se tulee todennäköisesti olemaan 5-7 biljoonaa dollaria vuotta kohden. Se on kaksinkertainen määrä Yhdysvaltain hallinnon koko vuosibudjettiin nähden. Se on lähes puolet vuotuisesta bruttokansantuotteesta Yhdysvalloissa. Yli 15 vuoden aikana koskien Agenda 2030:ä, puhumme sadoista biljoonista dollareista. Jos raha on valtaa – ja se on – kuvittele laittavasi tällainen valta yhden historian korruptoituneimmista ja tekopyhimmistä järjestöistä käsiin.

YK kuvaa Agenda 2030:ä utopistisin termein. ”Olemme päättäneet ottaa rohkeita ja muutoksellisia askeleita, jotka tarvitaan kiireesti siirtämään maailma kestävälle ja kimmoisalle polulle. Kun lähdemme tälle kollektiiviselle matkalle, me lupaamme, ettei ketään jätetä.”

”Ketään ei jätetä (No one will be left behind)” tarkoittaa ”Kukaan ei voi jättäytyä syrjään.” Agenda 2030 on suunnitelma jokaiselle miehelle, naiselle, ja lapselle maan päällä, pidätpä siitä tai et.

Esityslista koostuu 17 kohdasta. Katsotaanpa paria niistä. Numero 1 sanoo, ”Lakkauta köyhyys sen kaikissa muodoissa kaikkialla.” Tämä tavoite on kuin jokin kangastus erämaassa. Se näyttää vedeltä, mutta se on vain hiekkaa. YK voi ajaa tätä tavoitetta aina koko maailman taloudelliseen haltuunottoon saakka, ja köyhät ovat edelleen kanssamme. Mutta niille, jotka haluavat johtaa maailmaa, epäonnistumisella saavuttaa lausuttu tavoite ei ole väliä. Heille merkitsee vain se, että he ovat vieneet maaplaneetan askeleen lähemmäksi maailmanhallitusta.

Kohta numero 10 sanoo, ”Vähennä eriarvoisuutta maiden sisällä sekä maiden kesken.” Tämä sisältää kaksi isoa, mutta hyvin erilaista ajatusta jotka on yhdistetty yhdeksi. Eriarvoisuuden vähentäminen maiden ”sisällä” tuo YK:n paikallisten yritysten, koulujen, ja hallintojen kynnykselle – kaikki yrityksessä jakaa uudelleen vaurautta. Siitä voi hyvinkin tulla tekosyy tunkeutua yksityisille pankkitileille ja takavarikoida omaisuutta. Eriarvoisuuden vähentäminen ”maiden välillä” asettaa YK:n vielä suuremman vaurauden uudelleenjakoprojektin vastuunkantajaksi – vaurauden, joka kuuluu eri kansoille.

Ihmiset tämän takana eivät usko että kohtuullinen elintaso on ”kestävä”. Siksi, tasa-arvo ”maiden sisällä ja maiden välillä” ei voi merkitä vaurautta kaikille. Se tarkoittaa hyvinvointia ei kenellekään... paitsi eliitin hallitsevalle luokalle.

Jotkut sanovat, että se kaikki on toiveunta, ja ettei YK:lla ole mitään mahdollisuuksia vastata näihin tavoitteisiin. Mutta tavoitteisiin vastaaminen ei ole ongelma. Ongelma tulee tuhosta joka aiheutetaan pyrkimällä näihin tavoitteisiin.

Olen sanonut tämän aiemminkin, mutta olen velvoitettu Herran taholta sanomaan sen yhä uudelleen. Meidän on edelleen uskottava yhteen Jumalan juhlallisimmista lupauksista jonka Hän antoi heti sen jälkeen kun hävitti ihmiskunnan vedellä, ”...En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden ...Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt. Niin kauan kuin maa pysyy, EI LAKKAA kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö.” (Genesis 8:21-22)

Uskokaa, mitä Herra lupasi. Ilmaston lämpeneminen maapallon tuhoon asti on valhe Saatanalta syyn antamiseksi ihmiselle perustaa yhden maailman hallitus niin, että ”eliitti” voi johtaa sitä.

Jumala on tulossa pian noutamaan omansa. Jatka luottamista Häneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com