Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. lokakuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue X    October 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Epäharmonian aika maailmassamme!
(A Time Of Disharmony In Our World!)

”Minä luon huulten hedelmän, rauhan, rauhan kaukaisille ja läheisille, sanoo Herra, ja minä parannan hänet. Mutta jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa. Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani.”

Jesaja 57:19-21

”Odotetaan rauhaa, mutta hyvää ei tule, paranemisen aikaa, mutta katso, tulee peljästys!”

Jeremia 8:15

”Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.”

Jesaja 9:6

”Että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta ja vieraat lupauksen liitoille, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa; mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden.”

Efesolaiskirje 2:12-14


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme maailmamme myrskyisää tilannetta vieläpä kun huomattavat henkilöt vaativat rauhaa. Vain vilkaisu uutisotsikoihin näinä päivinä maalaa hyvin epämiellyttävän kuvan. Elämme maailmassa, joka on jatkuvasti osallisena konflikteissa, kun taistelut, sodat, ja rähinät raivoavat halki planeettamme. Tuleeko koskaan olemaan maailmanrauhaa?

Kesäkuun 26. päivänä 1945, vain vähän sen jälkeen kun 2. maailmansota päättyi, ryhmän, joka tunnetaan Yhdistyneinä Kansakuntina, peruskirja allekirjoitettiin. (1) Maailmanrauhan perustamisen varjolla, tämä järjestö sitten rakensi päämajansa New York Cityyn, ja alkoi työskennellä agendallaan koko maailman yhdistämiseksi. Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan johdannosta löydämme nämä sanat: ”Me kansakunnat YK:ssa olemme päättäneet pelastaa tulevat sukupolvet sodan vitsaukselta, joka kahdesti elinaikanamme on tuonut mittaamatonta surua ihmiskunnalle, ja vahvistaa uskoamme ihmisen perusoikeuksiin, ihmisyksilön arvokkuuden mukaisesti, miesten ja naisten sekä suurten ja pienten kansakuntien yhtäläisissä oikeuksissa, ja luoda edellytykset, joiden alla oikeudenmukaisuutta ja kunnioitusta velvoitteille, jotka nousevat sopimuksista ja muista kainsainvälisen lain lähteistä, voidaan ylläpitää, ja edistää sosiaalista kehitystä ja parempia elämisen standardeja suuremmassa vapaudessa, ja näita tarkoituksia varten harjoittaa suvaitsevaisuutta ja elää yhdessä rauhanomaisesti toistemme kanssa hyvinä naapureina, ja yhdistää voimamme ylläpitämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta.” (2)

Huolimatta heidän huudoistaan rauhan puolesta, Yhdistyneet Kansakunnat ei ole saanut aikaan loppua konflikteille vuosikymmenten aikana jolloin se on ollut olemassa. Todellisuudessa heidän tärkein tavoitteensa on luoda yksi maailman hallitus, ja kun ryhmä työskentelee pakottaakseen maat ympäri maailman noudattamaan agendaansa, lopputulos on enemmän sotia ja konflikteja, ei vähemmän. Todellakin on ollut monia tunnettuja sotia vuodesta 1945 lähtien, kuten Korean sota, Vietnamin sota, Irakin sodat, ja konflikti Afganistanissa. Jotkut näistä konflikteista ovat käynnissä vielä tänäkin päivänä. Itseasiassa, Associated Press'in julkaisema raportti helmikuussa 2015 osoittaa, että siviiliuhrien määrä lisääntyi Afganistanissa 22 prosentilla vuonna 2014. Tämä luku sisältää 3,699 kuolemantapausta. (3) Koko vuonna 2014, 12,282 ihmistä tapettiin Irakissa. (4) ”Jälleen kerran, tavallinen Irakin kansalainen kärsii edelleen väkivallan ja terrorin vuoksi. Vuosi 2014 on nähnyt eniten uhreja vuosien 2006-2007 väkivallan jälkeen. Tämä on hyvin surullinen asiaintila”, sanoi Yhdistyneiden Kansakuntien edustaja Nickolay Mladenov. (5) Samaan aikaan, yli 9,000 ihmistä tapettiin Nigeriassa vuonna 2014, samalla kun tähän lisätään 1,5 miljoonaa, jotka häädettiin kodeistaan. (6) Samaan aikaan Syyriassa, hämmästyttävät 76,021 ihmistä sai surmansa koko vuonna 2014. (7)

On tärkeää ymmärtää, että monet kuolonuhritapaukset, joita esiintyi Irakissa, Syyriassa, ja Nigeriassa, aiheutettiin kristityille, jotka kärsivät ankarasta vainosta tällä hetkellä. Lukujen mukaan, jotka on julkaissut järjestö nimeltään Christian Freedom International, kristityt ovat vainotuimpia ihmisiä maailmassa. On arvioitu, että on yli 200 miljoonaa yksilöä jotka tunnistautuvat kristityiksi 105 maassa, jotka kohtaavat vainoa tänäpäivänä, ja että yksi kristitty tapetaan joka viides minuutti. (8) Valitettavasti, pahamaineinen kovan linjan islamistiryhmä ISIS on työskennellyt kovaa yrittäessään eliminoida kristinuskon Irakista ja Syyriasta. Eräs ryhmän viimeisimmistä taktiikoista on käyttää entisiä kirkkoja kidutuskammioina, joissa kristittyjä pakotetaan joko kääntymään islamiin tai tulemaan tapetuksi. (9)

Syyskuun 21. päivänä 2015, Yhdistyneet Kansakunnat huomioivat sen, mikä on tullut tunnetuksi Kansainvälisenä rauhanpäivänä (International Day of Peace). He merkkaavat tämän päivän joka vuosi soittamalla heidän ”Rauhankelloaan” keskellä rauhanvaatimusta maailmaan. ”Lopettakaa tappaminen ja tuhoaminen, ja luokaa tilalle kestävä rauha”, vaati YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Aivan yhtä varmasti kuin tämän kellon iskeminen saa aikaan äänen, me jatkamme tämän asian takomista ja vaadimme rauhaa.” (10) Tämänkaltaiset vaatimukset rauhaan, kuitenkaan, eivät juurikaan vaikuta rauhan aikaansaamiseksi levottomaan maailmaamme. Maailmamme ei tule koskaan olemaan rauhantilassa niin kauan kuin vihollinen aiheuttaa tuhoa, kun hän vaeltaa edestakaisin maapallolla kuljeksien siinä ylös ja alas. Lisäksi maailmanlaajuista rauhaa ei koskaan saavuteta niin kauan kuin useat ihmiset edelleen hylkäävät Rauhan Ruhtinaan, meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen. Keskeiset henkilöt ovat pitkään etsineet ratkaisua epäharmonian ratkaisemiseksi maailmassamme. Vastaus löytyy Jumalan Sanasta. Jos jokainen mies, nainen, ja lapsi omaksuisi Jeesuksen opetukset, niin ei olisi enää sotia, riitaa, ja nälänhätää tässä maailmassa. Tästä syystä johtuen apostoli Paavali kirjoittaa Efesolaiskirjeen luvussa 2 että Jeesus Kristus ”on meidän rauhamme”. Ei, Yhdistyneet Kansakunnat ei tuo koskaan rauhaa tähän maailmaan. Kuitenkin, meillä voi olla rauha sydämissämme tänään, jos ohjaamme elämämme Herralle Jeesukselle ja noudatamme Hänen käskyjään. Jos et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Paavi Franciscus tulee Amerikkaan! (Pope Francis Comes To America!)

Maailma on nähnyt monien paavien tulevan ja menevän kautta aikojen. Kuitenkin nykyinen roomalaiskatolisen kirkon paavi on erilainen kuin muut paavit, jotka ovat ollet virassa vuosien kuluessa. Franciscuksella on keino vetää ihmisiä puoleensa pisteeseen, jossa näyttää ikäänkuin häntä palvottaisiin. Tietenkin me tiedämme, että aina hänen nousustaan paaviuteen saakka, hän on rukoillut muslimien kanssa, lähestynyt ateisteja, ja julistanut, että homoseksuaaleja ei pitäisi tuomita. Näyttää siltä, että tämä mies pyrkii miellyttämään kaikkia. Itseasiassa, hän on jopa ystävällinen kommunistidiktaattoreja kohtaan.

Päivinä ennen hänen saapumistaan Yhdysvaltoihin, paavi Francis pysähtyi ensin karibialaiseen Kuuban kansakuntaan, missä hän tapasi entisen diktaattorin Fidel Castro'n syyskuun 20. päivänä 2015. Kiinnostavaa kyllä, kuva, joka julkaistiin CNN:n raportissa, esittää Fidel Castro'n tervehtimässä paavi Franciscusta kädenpuristuksella, joka näyttää hyvin paljon sellaiselta, jonka voisit nähdä vapaamuurarilooshissa. (11) Castro, kuten tiedämme, on mies, joka toi vallankumouksen ja kommunismin Kuuban saarelle tammikuussa 1959. Kuten on niin tyypillistä useimmille kommunisteille, Castro'n perheen tiedetään olevan ateistinen. Kuitenkin Fidel'in poika, Raul Castro, joka nykyisin pitää hallussaan presidentin virkaa Kuubassa, tuntui liikuttuneen paavi Franciscuksen kukkaisista sanoista. ”Jos paavi jatkaa puhumista näin, saatan palata kirkkoon ja alkaa rukoilla jälleen”, totesi Raul Castro. (12)

Masonic handshake

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3242105/Pope-Francis-urges-Colombia-end-long-running-conflict-Sunday-Mass-Cuba-s-iconic-Revolution-Square.html

Syyskuun 23. päivänä 2015, pidettiin seremonia Valkoisessa Talossa, Washington D.C.:ssä, paavi Franciscuksen tervetuliaistoivotukseksi Yhdysvaltoihin. Saavuttuaan Amerikkaan, paavi Franciscus puhui ylevästi presidentti Obamasta ja ylisti häntä ponnisteluistaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi. ”Hyväksymällä kiireellisyyden, se tekee myöskin minulle selväksi, että ilmastonmuutos on ongelma, jota ei voi enää jättää tuleville sukupolville. Kun tullaan 'yhteisen kotimme' huoleen, me elämme historian kriittisellä hetkellä. Meillä on yhä aikaa tehdä tarvittavia muutoksia”, Francis sanoi Obamalle. (13) Obama, omasta puolestaan, näytti olevan melko hullaantunut paavin läsnäolosta huolimatta siitä tosiasiasta, ettei hän ole katolilainen, jopa mennen niinkin pitkälle kuin kutsumalla Franciscusta hänen ”Pyhäksi Isäkseen”. Tehdessään näin, Obama viestitti alistumistaan paavi Francisille ja roomalaiskatoliselle uskonnolle. ”Uskon että vierailunne ympärillä oleva jännitys, Pyhä Isä, on luettava ei ainoastaan rooliinne paavina, vaan teidän ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ihmisenä. Nöyryydessänne, vaatimattomuuden syleilyssänne, sanojenne hellävaraisuudessa ja henkenne jaloudessa, me näemme elävän esimerkin Jeesuksen opetuksista.” (14) Kumma kyllä, näyttää siltä, että Obamalle ei ole tuttu Jeesuksen Kristuksen opetus joka löydetään Matteuksen luvusta 23:9. Tässä jakeessa lukee, ”Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa.”

Seuraavana päivänä syyskuun 24:ntenä 2015, paavi Franciscuksesta tuli ensimmäinen paavi historiassa joka puhui Yhdysvaltojen kongressin yhteisistunnossa. Puheessaan Francis arvosteli niitä, jotka ovat joustamattomia uskonnollisissa vakaumuksissaan ja näkevät asiat joko hyvinä tai pahoina. ”Tiedämme, ettei mikään uskonto ole immuuni yksilöllisen harhaluulon tai ideologisen ekstremismin muodoille. Tämä tarkoittaa, että meidän on oltava erityisen tarkkaavaisia kaikenlaiselle fundamentalismille, joko uskonnolliselle tai jollekin muunlaiselle. Vaaditaan herkkää tasapainoa taistella väkivaltaa vastaan, johon syyllistytään uskonnon, ideologian, tai taloudellisen järjestelmän nimissä, samalla kun myöskin turvataan uskonnonvapaus, henkinen vapaus ja yksilönvapaudet. Mutta on toinenkin houkutus jota meidän on erityisesti varottava: yksinkertainen reduktionismi joka näkee vain hyvää tai pahaa; tai, jos haluatte, vanhurskaita ja syntisiä.” Myöhemmin puheessaan, paavi Francis kehotti yhtenäisyyteen ja vaati että ihmiset tulevat yhdeksi yhteisen hyvän vuoksi. ”Meidän on edettävä yhdessä, yhtenä, uudistetussa veljeyden ja solidaarisuuden hengessä, tekemällä jalomielisesti yhteistyötä yhteisen hyvän eteen.” (15) Kyllä, paavi Francis saarnaa yhtenäisyyden sanomaa hinnalla millä hyvänsä kun hän hitaasti rakentaa yhden maailman uskontoa pala palalta. Hän harvoin puhuu parannuksesta, ja puheessaan kongressille ja hänen myöhemmässä puheessaan YK:ssa syyskuun 25. päivänä 2015, ei ollut yhtään mainintaa Jeesuksesta Kristuksesta. Hän kuitenkin saarnasi ilmastonmuutosta vastaan. (16) Paavin käyttäytyminen on räikeässä ristiriidassa apostolien Pietari ja Johannes puheisiin Apostolien tekojen luvussa 4. Oltuaan käsketty viranomaisten taholta saarnaamatta Jeesuksen nimessä, se muistuttaa meitä Apt. 4:19-20 jakeista, ”Mutta Pietari ja Johannes vastasivat heille ja sanoivat: "Päättäkää itse, onko oikein Jumalan edessä kuulla teitä enemmän kuin Jumalaa; mutta me emme voi olla puhumatta siitä, mitä olemme nähneet ja kuulleet".” Yksi asia on varma, ei ole koskaan sopimatonta aikaa puhua Jeesuksesta!

Paavi Franciscus on erittäin palvottu ja kunnioitettu monien taholta. Itseasiassa, hän on tullut tunnetuksi ”ihmisten paavina” valtavirran mediassa. NBC News'in raportissa, joka julkaistiin syyskuun 20:ntenä 2015, toimittaja Maria Shriver puhui paavin suosiosta. ”Luulen, että katolilaiset olivat väsyneitä keskustelemaan näistä muista asioista. Meidän kyselymme osoitti, että he huomasivat hänen opetuksensa olevan tiiviisti linjassa omaansa, ja että he haluavat poliittisten hahmojen myöskin puhuvan näistä aiheista”, Shriver sanoi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”He pitävät hänestä paljon enemmän kuin sitaatti-'instituutiosta' tai kirkosta jota hän edustaa. Joten uskon, että on olemassa paljon, josta poliittiset opettajat voivat oppia. Hän on ulkopuolinen, ihmiset kutsuvat häntä profeetaksi, mikä tarkoittaa, että hän on ihmisten paavi. Ja vielä, hän piti ihmiset penkeissä.” (17) Hämmästyttävästi, paavi Francis aikoo jopa julkaista rocklevyn. Rolling Stone -aikakauslehden mukaan, kokoelma, joka on saanut nimen ”Wake Up” esittelee joukon rock-kappaleita, joihin on sekoitettu katkelmia paavin puheista ja saarnoista. Albumi on tarkoitus julkaista marraskuussa. (18) Ilmeisesti, Paavi Francis haluaa olla rocktähti myöskin.

Amerikalla on aborttiongelma! (America Has An Abortion Problem!)

Kristittyinä, voimme helposti havaita, että yksi isoimmista ongelmista Yhdysvalloissa on yleinen aborttikäytäntö. Noin miljoona viatonta vauvaa teurastetaan joka vuosi, ja hämmästyttävää kyllä, monet naiset tässä maassa eivät ole edes surullisia siitä. Syyskuussa 2015 ilmeni uusi suuntaus sosiaalisen verkoston webbisivustolla nimeltä Twitter. Postauksesssa, joka webbisivustolle tehtiin, käyttäjä nimeltään Amelia Bonow kerskaili abortistaan. ”Sanon tämän tänään, koska niiden kerronta, jotka työskentelevät Planned Parenthood'in rahoittamisen lopettamiseksi, perustuu oletukseen, että abortti on yhä jotain, josta on kuiskailtava”, Bonow kirjoitti. Sitten hän jatkoi sanoen, ”Paljon ihmisiä uskoo yhä, että jollain tasolla – jos olet hyvä nainen – abortti on valinta, johon olisi liitettävä jonkinasteista surua, häpeää, tai katumusta. Mutta tiedätkö mitä? Minulla on hyvä sydän ja abortin tekeminen sai minut onnelliseksi täysin varauksettomalla tavalla. Miksi en olisi tyytyväinen, kun minua ei pakotettu tulemaan äidiksi?” (19) Bonow'in postaus sai toisiakin naisia reagoimaan samalla tavalla ja kampanja naisille heidän rohkaisemiseksi ”huutaa” aborteistaan oli syntynyt. Liittyen tähän trendiin, Seattle-pohjainen kirjailija Lindy West julisti, ”On kyse leimautumisen poistamisesta, normalisoimisesta, ja lopun laittamisesta häpeälle.” (20) Abortti, kuitenkin, on häpeällinen käytäntö. On ihme, että niin monet naiset Yhdysvalloissa ovat nyt ”ilman luonnollista kiintymystä”, mutta Toisen Timoteuskirjeen luku 3:3 varoittaa meitä, että tällainen piirre olisi vallalla vaikeina aikoina viimeisinä päivinä (tarkoittaa ”rakkaudettomuutta” jakeessa 3).

Sarjan salaisten videoiden julkistusta seurauksena, jotka julkaistiin Lääketieteellisen kehityskeskuksen (Center for Medical Progress) toimesta, paljon närkästystä on ilmaistu Yhdysvalloissa johtuen paljastuksesta, että Planned Parenthood tekee voittoa abortoitujen vauvanosien myynnillä. Vastauksena, konservatiiviset lainsäätäjät ovat pyrkineet riisumaan Planned Parenthood'ilta heidän rahoituksensa. Syyskuun 18. päivänä 2015 kerrottiin, että Yhdysvaltain edustajainhuone oli läpäissyt lakiesityksen, joka lopettaisi rahoituksen Planned Parenthood'ilta yhdeksi vuodeksi samalla kun tutkimusta tehtiin sen näkemiseksi, oliko paha järjestö rikkonut mitään lakeja. Republikaanien edustajaa Gus Bilirakis'ia Floridan osavaltiosta, joka oli mukana lakiesityksen valmistelussa, siteerattiin sanomasta, ”Veronmaksajia ei pitäisi taloudellisesti pakottaa tukemaan järjestöjä, joiden käyttäytyminen on parhaimmillaan epäeettistä ja mahdollisesti laitonta. Kun tulee kyse Planned Parenthood'in rahoituksen poistosta, kysymys ei saa olla puoluerajoitteinen. Tässä on kyse veronmaksajien oikeuksien suojelemisesta – mutta vielä tärkeämpää, suojella ihmiselämän perusoikeutta. Aion jatkossakin antaa äänen hauraimmille amerikkalaisille, jotka eivät pysty puhumaan puolestaan.” (21) Kuitenkin, lakiesityksen olisi myöskin läpäistävä Yhdysvaltain senaatti, jos siitä joskus tulisi laki, ja näin ei käynyt. Ikävä kyllä, jos jopa senaatti olisi hyväksynyt lakiesityksen, meidän nykyinen presidentti Barack Obama oli ilmoittanut käyttävänsä veto-oikeuttaan. ”Olemme olleet varsin suorasukaisia presidentin vastustuksen suhteen koskien mitä tahansa yritystä poistaa suurimittaisesti Planned Parenthood'in rahoitusta”, sanoi Valkoisen Talon tiedottaja Josh Earnest. Sitten hän antoi ymmärtää, että järkyttävät salaiset videot, jotka paljastavat Planned Parenthood'in groteskit käytännöt, olisi syytä vain unohtaa, koska ryhmä on pyytänyt anteeksi. ”Mitä tulee siihen mikä on pistänyt tämän kysymyksen viimeaikaiseen poliittiseen vuoropuheluun, kuvalliset videot joita nousi esille Internetissä parin viime kuukauden aikana, niin Planned Parenthood on pahoitellut näiden videoiden sisältöä, kuten heidän kuuluikin. Ne olivat järkyttäviä. Se ei todellakaan ole sopivaa kongressin republikaaneille, itseasiassa, se on jopa kyynistä joillekin republikaaneille kongressissa yrittää käyttää noita videoita tekosyynä perusterveydenhuollon kitkemiseksi miljoonilta perheiltä jotka turvautuvat siihen joka päivä”, Earnest julisti. (22)

Planned Parenthood'in käytännöt ovat näennäisesti raivostuttaneet jotkut republikaaniset lainsäätäjät aina siihen pisteeseen, että he ovat uhanneet olla hyväksymättä mitään meno-lakiesityksiä, joihin sisältyy Planned Parenthood'in rahoitus, mikä johtaisi Yhdysvaltain hallinnon sulkemiseen. (On syytä huomauttaa, että ”sulkeminen (shutdown)” on hieman harhaanjohtavaa koska jokaisen hallinnon viraston kannalta olisi oleellista pysyä toiminnassa.) Kuitenkin lähtevä puhemies John Boehner on luvannut, ettei mitään tällaista sulkemista tapahdu. Sen sijaan, hän ilmoitti, että komitea tutkisi Planned Parenthood'ia. ”Senaatin odotetaan hyväksyvän jatkuva päätöslauselma ensi viikolla. Otamme myöskin mukaan valitun komitean tutkimaan näitä kauhistuttavia videoita joista olemme kyenneet näkemään kuvaa aborttiklinikoista useissa eri osavaltioissa”, Boehner sanoi syyskuun 27:ntenä 2015. (23) Olisi hienoa, jos tämä komitea laittaisi stopin Planned Parenthood'in hirvittävälle käyttäytymiselle, mutta minulla ei ole suuria toiveita, että mihinkään toimiin ryhdytään järjestöä vastaan. Joka tapauksessa, me elämme aikaa, jolloin monet ihmiset ovat tulleet kelvottomiksi ja kadottaneet kykynsä erottaa oikean ja väärän välillä. Tämän seurauksena aborttikäytäntöä ei ainoastaan sallita, vaan juhlitaan niiden taholta, jotka kannattavat liberaaleja ”arvoja”. Jumala tuomitsee tällaisen pahuuden.

Yhdysvallat on täynnä väkivaltaa! (The United States Is Filled With Violence!)

Amerikan Yhdysvalloissa tänään, väkivalta on täyttänyt maan. Aivan kuten se oli ongelma Nooan päivinä ennenkuin Jumala lähetti vedenpaisumuksen, tilanne Yhdysvalloissa on huomattavan samankaltainen. Väkivallan lisääntymisestä on syytetty osittain poliisin vastaista ilmapiiriä. Joissakin tapauksissa, poliisit, erityisesti New York Cityssä, eivät enää puutu tiettyihin tilanteisiin, jos he uskovat, että heitä voisi kohdata haitta. ”En poistu autostani joltisenkin epäilyttävää pysähdystä varten; poistun jos siellä suoritetaan väkivaltaista törkeää rikosta minun läsnä-ollessani”, sanoi eräs poliisi New York Citystä. (24) Toinen poliisi väitti, että mies- ja naispoliisit ovat nyt liian pelokkaita tehdäkseen tehokkaasti työnsä. ”Siellä on totaalinen kunnioituksen puute ulkosalla poliisia kohtaan. Lainrikkojat tuntevat itsensä luottavaisemmiksi aseiden kantoon, koska he tietävät, että meitä ajaa pelko”, poliisivirkailija sanoi. (25) Jim McDonnell, Los Angeles'in piirikunnan seriffitoimiston päällikkö Kaliforniassa väittää, että vähennyksiä rikosmäärissä viimeisen vuosikymmenen aikana ollaan nyt pyyhkimässä pois. ”Viimeiset 10 vuotta ovat todistaneet dramaattista laskua rikollisuudessa. Nyt lyhyessä ajassa, me olemme näkemässä noiden saavutusten nollautumista”, McDonnell sanoi. (26) Useissa tapauksissa, jotka sattuivat tänä kesänä, poliiseja kohti ammuttiin ja heitä surmattiin tavanomaisten työtehtäviensä aikana. Yksi esimerkki on konstaapeli Darren Goforth, jota ammuttiin, ja hän kuoli, elokuun 28. päivänä 2015, kun hän pysähtyi tankkaamaan autoansa. Samalla tavalla, Louisianan osavaltion poliisia Steven J. Vincent'ia ammuttiin päähän ja hän sai surmansa ollessaan auttamassa autoilijaa elokuun 14. päivänä 2015. (27) On sanomattakin selvää, etteivät nämä ole toimintoja, joita normaalisti pidettäisiin vaarallisina.

Rikollisuuden lisääntyminen on ollut merkittävää liioittelematta. Itseasiassa, murha-aste Milwaukee'ssa, Wisconsinin osavaltiossa, on noussut 76 prosenttia tänä vuonna. Muualla maassa, murhat ovat lisääntyneet 60 prosentilla St. Louis'issa, Missourin osavaltiossa; 56 prosenttia Baltimore'ssa, Marylandin osavaltiossa; 47 prosenttia Minneapolis'issa, Minnesotan osavaltiossa; ja 36 prosenttia Houston'issa, Teksasin osavaltiossa. (28) Nämä ovat todellakin vaarallisia aikoja.

Kattava kuva Kiinan sotilaallisesta voimasta! (A Full View Of Chinese Military Strength!)

Viime päivinä olemme nähneet jotakin melko epätavanomaista käyttäytymistä Kiinalta. Aasian maa, jolla on maailman suurin armeija, on pullistellut sen sotilaallista mahtiaan useammin kuin kerran, mikä näyttää olevan yritys osoittaa, etteivät he ole kenenkään peloteltavissa, mukaan lukien Yhdysvallat. Syyskuun alussa 2014, raportoitiin, että sota-aluksia Kiinan laivastosta paikannettiin Yhdysvaltain alueella pitkin Alaskan rannikkoa, ja ne tulivat jopa 12 mailin (1 maili = n. 1.6 km) päähän Amerikan rannikosta. On huomionarvoista, ettei tätä ollut tapahtunut koskaan aiemmin, ja se vain on niin, että tuona ajankohtana, Barack Obama vieraili Alaskassa. (29)

Myöskin aikakauslehti Popular Mechanics on kertonut, että hiljattain julkaistiin video, joka kuvaa simuloitua Kiinan armeijan hyökkäystä amerikkalaista sotilastukikohtaa vastaan. Uskotaan, että uhattuna olleen tukikohdan tarkoitus oli edustaa amerikkalaisten tukikohtaa japanilaisella Okinawa'n saarella. Kumma kyllä, videosta kerrottiin ensimmäiseksi Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) taholta, joka on salainen ja ilkeä ryhmä sijaiten New York Cityssä, joka yrittää kuvailla itsensä ajatushautomona. Video, jonka kesto on noin kuusi minuuttia, on nimeltään ”Battle to Capture an Island: a Full View of Chinese Military Strength (Taistelu saaren valtaamiseksi: Kattava kuva Kiinan sotilaallisesta voimasta).” CFR:n mukaan, videon tuotti Kiinan armeija. (30)

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/09/wow-chinese-attack-us-forces-in-latest-ww3-propaganda-video-3209344.html

https://www.youtube.com/watch?v=ULtzgE9mJD8

Samaan aikaan, Kiinan hallitus järjesti suuren paraatin 3. syyskuuta 2015 Tiananmenin aukiolla Pekingissä, Kiinassa. Tässä paraatissa he esittelivät sotilaallista arsenaaliaan joka sisältää nyt uuden aseen, tunnettu nimellä DF-21D anti-ship ballistic missile (ballistinen merisota-aluksia vastaan suunnattu ohjus). Tämä ohjus, joka on saanut lempinimen ”carrier killer (lentotukialusten tuhoaja)” oletettavasti mahdollistaa Kiinan armeijan hyökätä tehokkaasti eri kohteisiin kaikkialla maailmassa. (31) Voi vain ihmetellä, mitä Kiina aikoo tehdä heidän uudella kehittyneellä aseistuksellaan.

Lopuksi, nämä ovat vaarallisia päiviä, ja se voidaan helposti nähdä meidän ajankohtaisten tapahtumien uutisotsikoista, ettemme elä rauhallisessa ajassa. Huolimatta Yhdistyneiden Kansakuntien ja paavi Francisin vaatimuksista, rauha meidän ajassa jää toteutumatta maailman asukkaiden enemmistöllä. Silti voimme kääntyä Vapahtajamme puoleen, joka antaa meille rauhan jopa ahdistuksen aikana. Filippiläiskirjeen luvussa 4:6-7, meille kerrotaan apostoli Paavalin toimesta, ”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Kiitokset teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Arvostamme teitä kaikkia ja kiitämme Jumalaa, että meille on annettu tämä mahdollisuus palvella teitä. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me olemme täällä ja valmiita rukoilemaan puolestasi tai mitkä tahansa tarpeesi voivatkin olla. Uskomme vakaasti rukouksen voimaan täyden odotuksen kanssa, että Jumala kuulee ja vastaa pyyntöihimme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Charter of the United Nations, Introductory Note, http://un.org.
02. Charter of the United Nations, Preamble, http://un.org.
03. Associated Press, February 18, 2015, By The Associated Press, Kabul, Afghanistan.
04. United Nations Iraq, January 4, 2015, By United Nations Iraq, http://uniraq.org.
05. Ibid.
06. The Christian Post, December 30, 2015, By Samuel Smith, http://christianpost.com.
07. The Syrian Observatory for Human Rights, January 1, 2015, http://syriahr.com/en.
08. The Christian Post, September 21, 2015, By Samuel Smith, http://christianpost.com.
09. Ibid.
10. United Nations News Centre, September 21, 2015, By the United Nations News Centre, http://un.org.
11. CNN, September 20, 2015, By CNN, http://cnn.com.
12. Ibid.
13. The Washington Post, September 23, 2015, By Greg Jaffe, http://washingtonpost.com.
14. Ibid.
15. Time Magazine, September 24, 2015, By Ryan Teague Beckwith, http://time.com.
16. Time Magazine, September 25, 2015, By Ryan Teague Beckwith, http://time.com.
17. NBC News, September 20, 2015, By Marianna Sotomayor, http://nbcnews.com.
18. Rolling Stone Magazine, September 25, 2015, By Daniel Kreps, http://rollingstone.com.
19. CNN, September 22, 2015, By Michael Pearson, http://cnn.com.
20. Ibid.
21. National Public Radio, September 18, 2015, By Bill Chappell, http://npr.org.
22. Life News, September 17, 2015, By Steve Ertelt, http://lifenews.com.
23. Washington Post, September 27, 2015, By Wesley Lowery and Mike Debonis, http://washingtonpost.com.
24. Wall Street Journal, September 13, 2015, By Heath Mac Donald, http://wsj.com.
25. Ibid.
26. Ibid.
27. Associated Press, September 2, 2015, By Michael Tarm, Chicago, IL.
28. Wall Street Journal. September 13, 2015, By Heath Mac Donald, http://wsj.com.
29. CNN, September 4, 2015, By Jim Sciutto, http://cnn.com.
30. Popular Mechanics, September 4, 2015, By Andrew Moseman, http://popularmechanics.com.
31. CNN, September 4, 2015, By John Grevatt, http://cnn.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com