Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. helmikuuta 2016

Northern Thunder -sotaharjoitus Saudi-Arabiassa uhkaa maailmanrauhaa – Jeesuksen toinen tulemus lähellä?!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti, jossa hän paljastaa käynnissäolevan valtavan, ennennäkemättömän Saudi-Arabian ja Egyptin johtaman sotaharjoituksen Lähi-idässä, joka uhkaa maailmanrauhaa kehittymällä pahimmillaan maailmansodaksi tai eräänl. Harmageddonin taisteluksi, kuten jotkut tahot ovat varoittaneet. Lännen valtamedia on kuitenkin pitänyt suuren yleisön pimennossa ja siksi monikaan ei ole tietoinen tästä uhasta. Muustakin lopunaikoihin liittyvästä vaarallisesta kehityksestä kerrotaan tässä raportissa, jonka suomensin. Huom. lopussa kommenttini tästä Etelän kuninkaan ja Pohjan kuninkaan välisestä tulevasta taistelusta viitaten Dan. 11:18-19 kohtaan, jolloin Putin joutuu nöyrtymään.

----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-26-2016/

Se mitä tapahtuu Lähi-idässä juuri nyt on ennennäkemätöntä niin pitkälle kuin olen käsitellyt asiaa. Tietenkin, jos saat uutisesi vain Amerikan valtamediasta, sinulla ei ole aavistustakaan siitä mihin viittaan.

Jos se ei koske palestiinalaisasian ajamista tai israelilaisten halventamista, ylistyksen laulamista John Kerry'lle tai luetteloa Benjamin Netanyahu'n rikkomuksista, BDS-liikkeen (boikotointi, disinvestointi, sanktio eli boikottiliike Israelin apartheid-hallintoa vastaan) vastoinkäymisten surkuttelua tai taputtamista Iranin paluulle maailmanlaajuiseen hyväksyntään, niin sitten se on haudattu syvälle kirjan takaosaan, mikäli siitä mainitaan lainkaan.

Mutta silloin, mitä muuta on odotettavissa? Nämä ovat lopunaikoja.

Puhun suurvaltojen liikahduksista, jotka on ennustettu Danielin kirjan 11. luvussa: Etelän kuningas ja Pohjan kuningas.

Mutta se ei ole edes näin epämääräistä. Se on oikeastaan aika vaikuttavaa ja, kuten mainitsin, ennennäkemätöntä. Ilmeisesti ei kuitenkaan tarpeeksi vaikuttavaa tai ennennäkemätöntä Amerikan medialle.

Viittaan ”Pohjoiseen Ukkosenjyrinään (Northern Thunder)”. Se on yhteistoiminnallinen sotaharjoitus – tai sotaleikit – joka on nyt käynnissä Saudi-Arabian pohjoisosissa, juuri Irakin vastaisen rajan alapuolella.

Mikä on ennennäkemätöntä, on sen koko ja laajuus, mukana olevien valtioiden määrä, ja keitä nämä kansat ovat.

Yli 25 maata, 350,000 sotilasta, 20,000 panssarivaunua, lähes 2,500 havittäjälentokonetta, ja enemmän kuin 450 hyökkäyshelikopteria. Kaikki nämä harjoittelevat koordinoidakseen toimiaan hyökkäysvaiheeseen. (Katso http://hommaforum.org/index.php?topic=111135.0 ja http://mvlehti.net/2016/02/16/alkaako-iii-maailmansota-ensi-viikon-sunnuntaina/)

Se mikä tekee tästä ainutlaatuisen, on, että nämä ovat kansakuntia, jotka kuvaillaan Danielin luvussa 11 liittoumana, jota johtaa ”Etelän kuningas” valmistautumisessa Harmageddonia varten. Ja ne eivät koskaan historiassa ole yhdistäneet voimiaan tällä tavalla tai tässä mittakaavassa.

Mikä tekee siitä vieläkin kiehtovamman, on se, kuka tuntee olevansa uhattuna näiden sotaleikkien vuoksi: Pohjan kuningas. Tämä liittouma, määritelty Raamatussa Iranin ja Venäjän johtamaksi, on tällä hetkellä huolissaan siitä, että ”Pohjoinen Ukkosenjyrinä” on joko alkua Syyrian invaasiolle tai valmistelua sitä varten.

Tämän seurauksena Venäjän pääministeri on varoittanut, että Saudi-Arabian ja Egyptin johtaman liittouman yhteisharjoitus voisi johtaa uuteen ”maailmansotaan”.

Ihmiset, en usko että tässä on kyse Hesekielin luvusta 38, mutta se voi olla kenraaliharjoitusta sille.

Ja mikä tekee siitä vieläkin kiehtovamman, on, että sillä ei lähestulkoon ole mitään tekemistä Israelin kanssa. Välienselvittelyä, joka häämöttää ”Pohjan kuninkaan” ja ”Etelän kuninkaan” välillä, on viritelty vuosisatoja vanhoilla ambitioilla, peloilla, ja vihamielisyyksillä näiden kahden hallitsevan islamin lahkon kesken: sunnit ja shiiat.

Mutta se, MIKSI se tapahtuu, ei ole niin tärkeää kuin pelkästään se tosiasia, että se ON tapahtumassa – tällä viikolla – kuten muinaiset Raamatun profetiat ennustivat tuhansia vuosia sitten.

Siksi aloittava lause jokaviikkoiselle ”Hal Lindsey -raportille” on ”Eilisiä profetioita. Tämänpäivän uutisotsikoita.”

Nämä ovat lopun aikoja, jotka ponnahtavat elämiimme meidän uutisotsikoissa ja meidän TV-sarjoissamme. On aika valmistautua jättämään tämä vanha maailma kun Jeesus palaa totisia seuraajiaan varten.

Mutta ei tässä kaikki, mitä aion käsitellä tämän viikon ohjelmassa.

Äskettäinen USA:n korkeimman oikeuden tuomarin Antonin Scalia'n äkillinen kuolema kiinnittää huomion uhkaavaan taisteluun oikeusvaltiosta, perusta, jonka päälle Amerikan Yhdysvallat on luotu. Se mikä on panoksena – kirjaimellisesti – on, että tuleeko Yhdysvaltain perustuslaki kaikkine takauksineen ja suojauksineen olemaan edelleen meidän vankka perustuksemme. Vai tuleeko siitä, kuten vasemmisto Amerikassa haluaa, pelkästään sääntökirja, jota voidaan muuttaa kenen tahansa tuomarin mielijohteesta vastaamaan niiden, jotka nykyisin ovat vastuussa, vallitsevaa mielialaa?

En liioittele tätä, kun sanon, että seuraavan Korkeimman oikeuden tuomarin valinta saattaa hyvinkin määrittää sen, kuinka nopeasti Amerikka laskeutuu ”kaupungista joka loistaa kukkulalla” dystopiseksi yhteiskunnaksi, joka ennakoitiin Orwell'in kirjassa ”Vuosi 1984”.

Jälleen kerran, muinaisten Raamatun profeettojen ennustusten kaiut soivat meidän maamme hallintorakennusten saleissa.

Mutta et kuullut tuota valtavirran medialta.

Lopuksi, kun paavi Franciscus näytti lisäävän itsensä Amerikan presidentinvaalien yleiseen tappeluun, hän luultavasti esitti kutsun ei-toivotulle tarkastelulle koskien hänen omaa voimakasta poliittista vaikutusvaltaansa. Ja tarkastelun tulokset eivät ole mairittelevia. Erityisesti ”Kristuksen sijaiselle (Vicar of Christ)”.

Hänen poliittisen ideologian erikoinen sekoittaminen väärintulkintaan (tai väärinymmärrykseen?) edistää vaarallista kehityssuuntaa. Varsinkin näinä viimeisinä päivinä armotalouskautta.

Kuten olemme saaneet tietää hänen kuolemastaan lähtien, niin jopa oikeutetusti hyvin rakastettu ja arvostettu Äiti Teresa kamppaili koko elämänsä ristiriidan kanssa joka koski hyviä tekoja ja armoa.

Ja se on erittäin tärkeä ristiriita, joka on ratkaistava jokaisen uskovan elämässä. Itseasiassa, se kirjaimellisesti määrittää sinun iankaikkisen kohtalosi.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

-------------------

Suomentajan kommentti:

Nyt on todellakin käynnissä Pohjan kuninkaan ja Etelän kuninkaan välinen taistelu Syyriasta. Katso Dan. 11:18-19

18. Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet (Syyrian länsiosasta Tartus ja Latakia Venäjän hallussa nyt). Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa (Saudi-Arabian johtama arabikoalitio ja mukana myös Israel, Turkki, Ranska ym.).
19. Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole (Putin palaa omaan maahansa ja saa surmansa).

Näin käy toteen tämä skenaario: (https://www.superstation95.com/index.php/world/930)

Unless the Russians, who have been acting in good faith and ardently seeking solutions to the Syria issue, prepare (and prepare fast) they will be totally overwhelmed in a manner against which they cannot use nukes. Russia will lose Syria and be humiliated on the world stage for all to see. (Eli Venäjä menettää Syyrian ja tulee nöyryytetyksi, kuten Dan. 11:18-19 sanoo)

At that point, Russia will be given a choice:

Take your losses, push back from the table, call it a day and go home, OR; (Dan. 11:19 eli Putin palaa häntä koipien välissä kotimaahansa, mutta kaatuu lopulta)
Engage in massive full-scale war to save a country (Syria) that has already been conquered.

Lähellä ollaan! Vekkuli Putin ei ehkä olekaan Hesekielin Goog vaan vasta hänen seuraajansa (Dan. 11:21-45)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker