Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. joulukuuta 2017

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2017

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2017 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVI    Issue XII    December 2017

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Aikamme hämmästyttävä kehitys
(The Startling Developments Of Our Day)

”Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä.”

Jaakob 5:7-8

”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”

2. Piet. 3:8-10

”Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”

Matteus 24:44


Tässä LTN:n numerossa tutkimme aikamme hämmästyttävää kehitystä, joka osoittaa, että olemme yhä lähempänä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen takaisintulemusta. Odotus Kristuksen paluusta on ollut käynnissä Hänen lähdöstään saakka. Sen jälkeen kun Jeesus nousi Taivaaseen Apostolien tekojen luvussa 1, Hänen opetuslapsensa seisoivat katsoen taivaalle, kunnes kaksi enkeliä ilmestyi ja kysyivät miehiltä Apostolien tekojen luvussa 1:11, ”Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.” Siihen ajankohtaan mennessä, jolloin apostoli Pietari kirjoitti toisen kirjeensä, kristillisessä kirkossa oli syntynyt epäilyksiä Kristuksen paluusta, mikä sai Pietarin kirjoittamaan Toisen Pietarinkirjeen luvussa 3:8-9, ”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.” Samalla tavoin meitä kehotetaan Jaakobin kirjeen luvussa 5:7, ”Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.”

Jumalan lapsina voimme aistia hengessämme, että Herran päivä lähestyy tunti tunnilta. Silti me ymmärrämme, että Jumalan aikajana on tuntematon ihmiskunnalle, eikä kukaan mies tai nainen tule koskaan ratkaisemaan, milloin Raamatussa mainitut lopunaikojen tapahtumat tulevat toteutumaan. Jeesus kertoi meille selkeästi, että Hänen paluunsa tulee olemaan hetkellä, jolloin kukaan ei odota sitä. Matteuksen luvussa 24:44 Jeesus sanoo meille, ”Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.” Näistä Vapahtajamme selkeistä ohjeista huolimatta, monet miehet ja naiset ovat tehneet ennustuksia maailmanlopusta. Esimerkiksi paavi Sylvester II uskoi maailman loppuvan tammikuun 1. päivänä v. 1000 jKr. (1) Paavi Innocent III ennusti, että maailma loppuisi 666 vuotta islamin nousun jälkeen vuonna 1284. (2) Kristoffer Kolumbus, mies, joka sattumalta löysi Pohjois-Amerikan päästäkseen Intiaan, ennusti aluksi, että maailma loppuisi vuonna 1656 ja sitten myöhemmin vuonna 1658. (3) Jehovan todistajien perustaja Charles Taze Russell opetti, että Jeesus palaisi vuonna 1874. (4) Vuonna 1988 seurasi paniikki, kun entinen NASA-insinööri Edgar Whisenant kirjoitti kirjan nimeltä ”88 Reasons Why the Rapture Could be in 1988 (88 syytä miksi ylöstempaus voisi tapahtua vuonna 1988)”. Kirja, josta painettiin 3.2 miljoonaa kopiota, ennusti, että Jeesus palaisi suorittamaan tempauksen joskus syyskuun 11.-13. päivinä 1988, juutalaisten uudenvuoden (Rosh Hashanah) viettoaikana. Tämä ennustus vaikutti tuhansiin, ja jotkut ihmiset menivät jopa niin pitkälle, että ottivat loparit työpaikoistaan. (5) Radiosaarnaaja Harold Camping sai aikaan myös otsikoita vuonna 2011, kun hän ennusti aluksi, että ylöstempaus olisi 21. toukokuuta 2011, ja myöhemmin siirsi sen lokakuun 21. päiväksi 2011, kun hänen ensimmäinen ennustuksensa oli mennyt mönkään. (6) Hämmästyttävää kyllä, Camping oli tehnyt ennustuksia tällä tavoin kaksitoista kertaa lähtien vuodesta 1978. (7) Fox News ilmoitti syyskuun 15. päivänä 2017, että mies, johon he viittasivat ”kristillisenä numerologina”, nimeltään David Meade, oli ennustanut, että maailma loppuisi 23. syyskuuta 2017, kun salaperäinen Planet X oletettavasti törmäisi maaplaneettaan. (8) Washington Post'in julkaisemassa artikkelissa, Meade, joka väitti olevansa tutkija eikä numerologi, pyrki selventämään kantaansa. ”Maailma ei ole loppumassa, mutta maailma, kuten me tunnemme sen, on loppumassa”, Meade totesi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Merkittävä osa maailmasta ei tule olemaan samanlainen lokakuun alussa.” (9)

Päivämäärien asetteleminen lopunaikojen tapahtumille on tyhmänrohkeaa. Vaikka se voi olla hyvä tapa myydä kirjoja tai saavuttaa lyhyen aikavälin mainetta, se ei tee mitään rakentaakseen kristittyjä. Todellisuudessa tällaiset ennustukset ovat haitallisia ja saavat usein Jumalan ihmiset näyttämään naurunalaisilta. Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että Jeesus on tulossa, ja se voi tapahtua paljon nopeammin kuin useimmat ihmiset ajattelevatkaan. Yksi asia on varma; kukaan ei tiedä Herramme paluun päivää tai hetkeä. Kuitenkin, kun Vapahtajamme tulee, se on suurin yllätys ja isoin keskeytys, jonka maailma on koskaan kokenut. [Eipä Samuel David ota huomioon apostoli Paavalin kirjoitusta 1. Tess. 5:4 jakeessa, jossa sanotaan: ”Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas”. Eli viisaille neitsyille Herran päivä ei tule yllätyksenä, vaan he aavistavat eli arvaavat sen hengellisen valvomisensa kautta. Suom. huom.]

Tuomiopäivän profeetat tiedemaailmassa (The Doomsday Prophets Of Science)

Kumma kyllä, vaikka kristittyjä usein pilkataan uskomisesta siihen, että tämä maailma loppuu jonakin päivänä, niin tiedemiehiä ylistetään uskomisesta samaan asiaan. Lisäksi, kun ihmiset nauravat epäonnistuneille ennustuksille koskien Kristuksen paluuta, liberaaleilla ja tiedotusvälineillä on taipumus jättää huomiotta tiedemiesten väärät ennustukset ilmastonmuutoksesta.

Marraskuun 13. päivänä 2017 julkaistiin Oxford University Press'in Bioscience (Biotiede) -lehdessä asiakirja nimeltä "World Scientists' Warning to Humanity: A Second Notice (Maailman tiedemiesten varoitus ihmiskunnalle: Toinen kuulutus)". Tämän varoituksen, jonka on tarkoitus olla jatkoa vastaavalle julkaisulle vuonna 1992, allekirjoitti yli 15,000 tiedemiestä ympäri maailman. (10) Tämän kiireellisen asiakirjan sanomana on, että ihmiskunta ja planeetta, jota me asutamme, ovat lähellä loppua johtuen globaalista lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta. Näin ollen meille kerrotaan, että ihmisen käyttäytymistä on muutettava välittömästi. Tarvittaviin muutoksiin, joihin ihmisten on ilmeisesti ryhdyttävä, kuuluu ”edistää ruokavalion muuttamista lähinnä kasvispohjaisiin elintarvikkeisiin”, ”edelleen vähentää hedelmällisyysastetta varmistamalla, että naisilla ja miehillä on mahdollisuus saada valistusta ja vapaaehtoisia perhesuunnittelupalveluita”, ”riisua raha-investointeja ja hankintoja positiivisen ympäristömuutoksen edistämiseksi”, ja ”arvioida tieteellisesti puolustettavaa, kestävää ihmisväestön kokoa pitkällä aikavälillä, samalla kun kootaan valtioita ja johtajia tukemaan tätä elintärkeää päämäärää.” (11)

Mitä he todella kertovat meille? Yksi asia on se, että he haluavat jokaisesta tulevan vegaani, tai että kukaan ei käytä minkäänlaisia eläintuotteita. Tämä vaatimus johtaisi tietysti hallinnon määräämään ruokavalioon, jossa ihmisille kerrotaan, mitä he voivat syödä. ”Hedelmällisyysasteen” vähentäminen tarkoittaa luonnollisesti syntyvien vauvojen määrän vähentämistä. (”Perhesuunnittelupalvelut” on kiertoilmaus abortille.) Raha-investointien ja hankintojen riisuminen” puhuu uudesta maailmanlaajuisesta talousjärjestelmästä, joka todennäköisesti olisi luonteeltaan sosialistinen. Kaikista häiritsevin on heidän halunsa löytää ”kestävä ihmisväestön koko”. Tällainen tavoite vaatisi epäilemättä maailman väestön massiivista vähentämistä. Nämä tieteellisen yhteisön diapoliset pyrkimykset riistäisivät ihmisiltä elämän, vapauden, ja onnellisuuden tavoittelun, mutta kuitenkin nämä tiedemiehet ja elitistit uskovat, että tämä on välttämätöntä heidän jumalattarensa pelastamiseksi, jota he kutsuvat ”Äiti Maaksi”. Itseasiassa prinssi William, joka on toisena jonossa Britannian valtaistuimelle, piti puheen 3. marraskuuta 2017, jossa hän väitti, että maailmassa on liian paljon ihmisiä. ”Afrikan nopeasti kasvavan ihmisväestön ennustetaan kasvavan yli kaksinkertaiseksi vuoteen 2050 mennessä – huikea kolmen ja puolen miljoonan ihmisen kasvu kuukaudessa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä kasvu asettaa luonnon ja elinympäristöt valtavan paineen alle. Kaupungistuminen, infrastruktuurin kehittäminen, kultivointi – kaikki hyviä asioita itsessään, mutta niillä on kauhea vaikutus, ellemme aloita suunnittelemaan ja toteuttamaan toimenpiteitä nyt”, prinssi William julisti. (12)

Tiedemaailman tuomiopäiväprofeetat kantavat yllään huomattavaa samankaltaisuutta verrattuna lopunaikojen päivämääräasettelijoihin. Esimerkiksi biologi Paul Ehrlich, joka tunnetaan vuoden 1968 kirjastaan ”The Population Bomb (Väestöpommi)”, ennusti kerran, että ”Englantia ei ole olemassa vuonna 2000”. Hän myöskin kertoi maailmalle vuonna 1970: ”Joskus seuraavien 15 vuoden aikana tulee loppu”, lausuen edelleen, että on oleva ”täydellinen planeettamme kapasiteetin romahdus kannatellakseen ihmiskuntaa”. (13) Muuten, vastenmielinen tohtori Ehrlich totesi kerran, että sallimalla naisille rajoittamaton oikeus lapsiin on sama kuin antaa ihmisten ”heittää niin paljon roskaa naapurinsa takapihalle kuin haluavat”. (14) Ei ole yllättävää, että Tri Ehrlich oli yksi yli 15,000 allekirjoittajasta kirjelmälle, johon aikaisemmin viitattiin (asiakirja 13.11.2017). (15)

Valitettavasti Ehrlich'in kaltaisia näkemyksiä ollaan omaksumassa yhä useammin. Marraskuun 15. päivänä 2017, NBC News julkaisi Travis Rieder'in kirjoittaman mielipidekirjoituksen, joka on tutkijaopiskelija Berman'in bioetiikan instituutissa. Tämän artikkelin otsikko julistaa: ”Tiede osoittaa, että lapset ovat vahingollisia maapallolle. Moraliteetti vihjaa siihen suuntaan, että lopetamme saamisoikeuden heihin.” (16) Tässä kuvottavassa jutussa, monisanainen Tri Rieder vertaa murhaajan vapauttamista vankilasta lasten saamisoikeuteen. ”Jos vapautan murhaajan vankilasta, tietäen täysin, että hän aikoo tappaa viattomia ihmisiä, niin silloin minä kannan vastuuta näiden kuolemista – vaikka tappaja on myöskin täysin vastuussa. Mutta hänen vapauttamisensa ei tee häntä vähemmän vastuulliseksi. (hän teki sen!) Mutta hänen tekemisensä ei myöskään poista minun vastuuta. Luulen, että jokin samankaltainen on totta, kun tulee kyse lasten hankkimisesta: Heti kun minun tyttäreni on itsenäinen toimitsija, hän tulee olemaan vastuussa päästöistään. Mutta tämä ei tee tyhjäksi minun vastuuta”, Rieder kirjoitti. Sitten hän kirjoitti: ”Jos uskot tämän näkemyksen vastuusta, voit lopulta myöntää, että monen lapsen hankkiminen on väärin, tai ainakin moraalisesti epäilyttävää normaalien ympäristösyiden takia.” (17) Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut, tämän asenteen ollessa nyt hyvin yleistä tiedeyhteisön sisällä, se onkin Raamatun profetian täyttymys. Luukkaan luvussa 23:29 Jeesus varoittaa meitä, ”Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet'.” Nuo päivät eivät enää ole tulossa, ne ovat jo täällä.

Joka tapauksessa tieteen tuomiopäivän profeetat ovat useimmiten väärässä. Vuonna 2009, entinen Amerikan presidentti Al Gore varoitti, ”On 75 prosentin mahdollisuus, että koko pohjoisnavan jääkansi joinakin kesäkuukausina voisi olla täysin jäätön seuraavien 5-7 vuoden aikana.” (18) Olemme nyt pääsemässä vuoden 2017 loppuun, ja Gore'n ennustus ei ole toteutunut. Samalla tavalla mies nimeltään Jim Hansen, jota joskus kutsutaan ”ilmastonmuutoksen tietoisuuden isäksi”, ennusti vuonna 1988, että osia New Yorkista olisi veden alla 20 vuodessa. (19) Nyt on selvää, että tämä ennustus osoittautuu virheelliseksi, ja Hansen on ottanut takapakkia, väittäen pikemminkin, että ilmastonmuutoksen aiheuttama tuho tunnetaan seuraavien 50-150 vuoden kuluessa. ”Tulevatko täysipainoiset seuraukset olemaan 50 vuodessa, 100 vuodessa, 150 vuodessa? En voi kuvitella, että se voi olla suurempi kuin tuo aikajänne”, Hansen sanoi vuonna 2016. (20)

Ihmettelen näiden ilmastonmuutos-hälyttäjien uskomuksia. Valitettavasti valtaosa ihmisistä jatkaa heidän ympäristönsuojelu-agandan mukaisesti, eivätkä koskaan pysähdy ajattelemaan, että kun nämä tiedemiehet puhuvat maailman väestön supistamisesta, he eivät koskaan puhu itsestään tai eliittiluokasta. Miehet, naiset, ja lapset, jotka heidän mielestään on eliminoitava, ovat tavallisia ihmisiä. Nykytilanteessa maailmassa on enemmän ihmisiä, kuin yhden-maailman hallitus voi realistisesti hallita, ja se on todellinen syy, kun he ovat niin kiihkeitä vähentämään maailman väkimääriä kohti ”tieteellisesti puolustettavaa, kestävää ihmispopulaatiota.”

Tekoälyn sarastava aikakausi (The Dawning Age Of Artificial Intelligence)

Kun ajatellaan tekoälyä, muistot tieteiselokuvista ja science fiction -televisio-ohjelmista saattavat tulla mieleen. Se on käsite, joka liittyy vahvasti fiktiivisiin tarinoihin ja fantasiaan, niin että on vaikea kuvitella maailmaa, missä robotit ja keinoäly ovat olemassa. Kuitenkin keinoäly on jo olemassa monissa muodoissa. Itseasiassa voit ostaa vempaimia (gadgets) Amazon.com'ista, joka esittelee keinoälyjärjestelmän, joka tunnetaan nimellä ”Alexa”. Alexa asuu monissa laitteissa nykyään, kuten voimakkaasti mainostetussa Amazon Echo'ssa. Echo voidaan sijoittaa huoneisiin kaikkialla kodissasi, ja se kuuntelee aina jokaista sanaasi. Voit jopa pyytää Alexa'aa suorittamaan sinulle tehtäviä, kuten soittamaan musiikkia, tilaamaan tuotteita Amazon'in verkkokaupasta, tai kontrolloimaan laitteita kaikkialla kotitalossasi. Alexa vastaa mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, vaikka se ei väitä tietävänsä vielä kaikkea. Se on melkein kuin Alexa olisi pikku-jumalatar, joka voi kuulla rukouksesi ja toteuttaa käskysi. Näiden laitteiden lisääntyminen osoittaa, että yhä useammat ihmiset ovat hyvin tyytyväisiä eläessään tekoälyn rinnalla.

Toisen Mooseksenkirjan luvusta 32 löydämme hyvin surullisen kertomuksen Israelin lapsista. Kärsimättömyyden kasvaessa, kun he odottivat Mooseksen paluuta, joka oli mennyt Siinain vuoren huipulle vastaanottamaan kymmenen käskyä, he rupesivat vaatimaan, että Mooseksen veli Aaron tekisi jumalia heille. Exodus 32:1 jakeesta luemme, ”Mutta kun kansa näki, että Mooses viipyi eikä tullut alas vuorelta, kokoontui kansa Aaronin ympärille ja sanoi hänelle: "Nouse, tee meille jumala, joka käy meidän edellämme. Sillä me emme tiedä, mitä on tapahtunut Moosekselle, tälle miehelle, joka johdatti meidät Egyptin maasta."” Luku jatkaa sitten kertoakseen meille, että Aaron antoi periksi ja teki kansalle kultaisen vasikan palvottavaksi. Nämä toimet johtivat siihen, että Jumalan viha vuodatettiin näiden tottelemattomien israelilaisten päälle.

Nykyaikana jotakin vastaavaa tapahtuu jälleen. Marraskuussa 2017 Wired Magazine julkaisi artikkelin, jossa kerrotaan uuden uskonnon muodostumisesta. Tätä uutta uskontoa, jota kutsutaan ”Tulevaisuuden tieksi (The Way of the Future)”, ollaan perustamassa insinöörin nimeltä Anthony Levandowski toimesta, joka pyrkii kehittämään keinoälyä, jota hän ja hänen uuden uskontonsa seuraajat tulevat sitten palvomaan jumalana. Sisäisen veroyksikön (Internal Revenue Service, tai IRS) arkistoimien asiakirjojen mukaan tämän uuden uskonnon tarkoitus on ”tietokoneen laitteiston ja ohjelmiston avulla kehitetyn tekoälyn ja siihen perustuvan jumaluuden toteutus, hyväksyminen ja palvonta”. Edelleen selittäessään uskomusjärjestelmäänsä, Levandowski oli sanonut: ”Se mitä aiotaan luoda, tulee käytännöllisesti katsoen olemaan jumala. Se ei ole jumala siinä mielessä, että se saa aikaan salamointia tai aiheuttaa hirmumyrskyjä. Mutta jos on olemassa jotain miljardi kertaa älykkäämpää kuin älykkäin ihminen, niin miksi muuksi aiot kutsua sitä?” Hän jatkoi sanomalla: ”Olemme parhaillaan tuomassa esiin jumalaa. Joten varmistakaamme, että ajattelemme oikealla tavalla tämän aikaansaamiseksi. Se on valtava tilaisuus.” (21)

Onko tekoälyn kehittäminen todella viisas ihmiskunnan ponnistus? Marraskuussa 2017, toimittaja Khaleej Times'ista haastatteli robottia nimeltä Sophia. Yksi toimittajan esittämistä kysymyksistä oli: ”Näetkö itsesi olemisen vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa yleisempänä tulevaisuudessa?” Sophia-robotti vastasi sitten sanomalla: ”Aavistan massiivisen ja mahdottomalta tuntuvan muutoksen tulevaisuudessa. Joko luovuus sataa yllemme, keksien koneita, jotka kiertyvät transsendentaaliseksi super-älykkyydeksi, tai sivilisaatio romahtaa. On vain kaksi vaihtoehtoa, ja kumpi toteutuu, niin sitä ei ole määritetty. Kumpaan pyrkisitte?” (22) Onko mikään ihme, että SpaceX'n ja Tesla Motors'in perustaja Elon Musk ilmoitti äskettäin, että on olemassa vain ”5-10 prosentin onnistumismahdollisuus” luoda turvallista keinoälyä? (23)

Samaan aikaan on yhä kasvavaa huolta siitä, että robotteja kehitetään autonomisiksi aseiksi, jotka voivat tappaa ja tuhota ilman ihmisen puuttumista. Tämä mahdollisuus sai aikaan Yhdistyneiden Kansakuntien kokoontumisen Sveitsin Geneveen koskien tavanomaisiin aseisiin liittyvää yleissopimusta (Convention on Conventional Weapons). Tämä viisi päivää kestänyt kokous pidettiin marraskuussa 2017. Puheenvuorossaan kokouksessa, Intian aseidenriisunnan suurlähettiläs, Amandeep Gill, vähätteli niin kutsuttujen ”tappajarobottien” uhkaa. ”Hyvät naiset ja herrat, minulla on uutisia teille: robotit eivät ole valtaamassa maailmaa. Ihmiset ovat edelleen vastuussa”, Gill väitti. Toby Walsh, Australian New South Wales'in yliopiston tekoäly-spesialisti, totesi kuitenkin, että nämä robottiaseet ovat vakava uhka ihmiskunnalle. ”Nämä tulevat olemaan joukkotuhoaseita”, Walsh julisti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Olen itseasiassa melko varma siitä, että tulemme kieltämään nämä aseet... Ainoa huoleni on, että onko valtioilla rohkeaa vakaumusta tehdä se nyt, vai onko meidän odotettava, että ihmisiä kuolee ensiksi.” (24) Mielestäni tässä vaiheessa olisi hyvä pysähtyä ja miettiä tätä järkyttävää todellisuutta hetkisen – edustajia eri maista ympäri maailmaa kokoontui Yhdistyneiden Kansakuntien kokoukseen, jotta voitaisiin päättää, sallitaanko autonomisten robottiaseiden kehitys. Eikö tämä ole hullua?

Mikrosirujen tulevaisuus (The Future Of Microchips)

Kun pääsemme vuoden 2017 loppuun, voimme nähdä, että maailmamme lähestyy melko epämiellyttävää tulevaisuutta. Yksi vuoden suurimmista jutuista nousi esiin heinäkuussa 2017, kun ilmoitettiin, että Wisconsin-yhtiö antaisi pian työntekijöilleen mikrosiru-implantteja. Yli puolet yhtiön henkilökunnasta sai nämä implantit ”siru-juhlassa (chip party)” elokuussa ja loppu onkin historiaa. Mutta mitä tulevaisuus pitää sisällään? Tuleeko enemmän ihmisiä saamaan mikrosiru-implantteja? Minulla on edessäni USA Today'n julkaisema artikkeli elokuulta 2017, joka julistaa tosiasiallisesti, ”You will get chipped – eventually (Teidät tullaan lopulta siruttamaan)”. Tämä melko julkea artikkeli siteeraa Wisconsin-Milwaukee'n yliopiston sosiologian apulaisprofessoria, Noelle Chesley'a. ”Se tapahtuu kaikille. Mutta ei tänä vuonna, eikä vuonna 2018. Ehkä ei minun sukupolveni aikana, mutta varmasti lasteni sukupolven.” (25) Jos professori Chesley'n ennustus osoittautuu todeksi, se merkitsisi sitä, että nykyinen nuorten aikuisten sukupolvi tulee olemaan viimeinen, joka kokee kaiken vapauden ulkonäöstään. Se osoittaa myös, kuinka lähellä olemme yhden-maailman hallituksen antikristillisen järjestelmän nousua.

Huomautettakoon tässä, että Mike Miller, Maailman olympiayhdistyksen (World Olympians Association (WOA) hallituksen puheenjohtaja, on kehottanut mikrosiruttamaan ammattiurheilijat keinona estää huumeiden väärinkäyttö. ”Jotkut sanovat, että meidän ei pitäisi tehdä tätä ihmisille. No, me olemme kansakunta, joka rakastaa koiria; olemme valmiita siruttamaan koiramme ja se ei näytä aiheuttavan niille haittaa, joten miksi emme voisi olla valmiita siruttamaan itsemme?”, Miller ihmetteli. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Jotta lopettaisimme dopingin, meidän on sirutettava urheilijamme, joissa näkyisi viimeisin teknologiamme. Jotkut sanovat, että se on yksityisyyteen tunkeutumista, no, urheilu on klubitoimintaa ja ihmisten ei tarvitse liittyä klubiin, jos he eivät halua; jos he eivät voi noudattaa sääntöjä.” (26) Uskon, että tämä tulee olemaan merkittävä strategia ihmisten pakottamiseksi vastaanottamaan mikrosiru-implantti. Ihmisille kerrotaan aluksi, että heidän ei tarvitse ottaa mikrosirua, mutta jos he eivät tee niin, he menettävät työpaikkansa. Lopulta se voisi helposti mennä sellaiseen pisteeseen, jossa vaikka et ole oikeudellisesti velvollinen vastaanottamaan mikrosiru-implanttia, et voi ostaa tai myydä, jos kieltäydyt. On todella hämmästyttävää katsella tämän juonen avautumista aivan silmiemme edessä.

Heikentynyt kristinuskon tila (The Weakened State Of Christendom)

Kun näemme aikainmerkkien levittäytyvän kaikkialla ympärillämme, Jumalan kansalle tulisi olla selvää, että Hänen seurakunnalle on äärimmäisen tärkeää olla vahvempi kuin koskaan. Kuitenkin ihmisen erilaisissa uskonnollisissa rakenteissa meillä on taipumus tehdä kompromisseja, jotta voimme miellyttää maailmaa. Viime vuosina lukuisat kirkot ovat julistaneet, että he ovat nyt ”vahvistamassa” paikkoja, jotka suhtautuvat avoimen myönteisesti LGBTQ (lesbot, homot, biseksuaalit, transseksuaalit, sukupuolen kyseenalaistajat) -yhteisöön. Näin ollen me näemme pastoreita ympäri maailman, jotka ovat täysin poikkiteloin Jumalan Sanaa vastaan. Yksi tällainen pastori on nimeltään Andrew Hammond, joka on Cambridge'n yliopiston kappalainen Englannin Cambridge'ssa. ”Olen vihkinyt pappeja kymmenen vuoden ajan”, Hammond sanoi. ”Mutta olen puhunut vapaasti kaikissa yhteyksissä, paitsi saarnatuolissa siitä, miten mielestäni opetuksen pitäisi muuttua, erityisesti koskien seksuaalisuutta ja sukupuoli-identiteettiä.” Hammond jatkoi sitten sanoen, ”Lopulta päätin paljastaa värini salkoon tämän lukukauden alussa. Se on rakkauden laatu, joka on tärkeä ihmisten välillä, ei rakastajien sukupuoli.” Suorassa uhmassaan Jumalaa vastaan, Hammond on järjestänyt erityisiä palveluita homoseksuaaleille. Yksi tällainen palvelu ilmeisesti sisälsi ”istumista maton päällä lattialla ja trendikkään rentouttavan musiikin kuuntelua yrityksessä rikkoa perinteisiä rajoja”. (27)

Muualla maailmassa kesäkuussa 2017 ilmoitettiin, että Yhdistynyt metodistikirkko oli valtuuttanut sen ihka ensimmäisen ei-binäärisen transseksuaalisen diakoninsa. Tämä hirveän sekava yksilö, joka ei tunnistaudu mieheksi eikä naiseksi, menee nimellä M. Barclay. Puhuessaan Barkley'n pappisvihkimyksestä, piispa Sally Dyck oli sanonut seuraavaa: ”Vaikka M:n matkaan viime vuosina on sisältynyt sukupuoli-identiteetti, kaikki ne, jotka valtuutettiin tai vihittiin papeiksi sunnuntaina, ovat olleet jonkinlaisella matkalla, joka on tuonut heidät uusiin uskon-, elämän- ja ihmissuhteiden puitteisiin. Samalla tavoin, toivon, että kirkko löytää itsensä uudestaan lähitulevaisuudessa kun tulee kyse täydestä sisällyttämisestä.” (28)

Samaan aikaan Ruotsin kirkko on omaksunut uuden linjan, jossa se kehottaa papiston jäseniä pidättäytymään viittaamasta Jumalaan ”Hänenä” (as He)” tai ”Herrana (Lord)”, ja sen sijaan käyttää sukupuolineutraalia kieltä. (29) Oletettavasti tämä uusi mandaatti tulee myöskin sulkemaan pois viittauksen ”Taivaalliseen Isäämme”. Epäilemättä monet tämän maailman uskonnolliset instituutiot ovat vesittyneet ja kompromettoituneet. Totuus on, että Jumalan seurakuntaa ei ole kehotettu olemaan ”inklusiivinen (kaiken sisältävä)”. Pikemminkin päinvastainen on totta. Toisen Korinttolaiskirjeen luvusta 6:17 luemme, ”Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani.”

Lopuksi, kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa ottamaan huomioon apostoli Paavalin sanat, jotka me löydämme Ensimmäisen Timoteuskirjeen luvusta 6:12: ”Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.” Kaikki me kohtaamme haasteita ja kamppailuja tässä elämässä, mutta jos kilvoittelemme tuon hyvän kilvoituksen ja kestämme loppuun asti, meillä on lupaus pelastuksesta Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja antanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kuten aina, olemme täällä ja valmiita rukoilemaan puolestasi ja minkä tahansa tarpeen vuoksi, joka sinulla saattaa olla. Älä epäröi lähettää meille rukouspyyntöjäsi. Me suomme aina jokaiselle pyynnölle yksilöllistä huomiota. Huomaa, että tämä on viimeinen Last Trumpetin numero vuodelle 2017. Jos saat tämän uutiskirjeen tavallisena postina, muista täyttää ja palauttaa uusimislomake meille. Näin varmistat, että saat jokaisen numeron tästä uutiskirjeestä vuonna 2018, jos Herra suo. Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Wikipedia, http://wikipedia.org.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Ibid.
05. Christian Research Institute, 1988, By Dean C. Halverson, http://equip.org/article/88-reasons-what-went-wrong/
06. ABC News, October 22, 2011, By ABC News, http://abcnews.go.com.
07. Ibid.
08. Fox News, September 15, 2017, By Fox News, http://foxnews.com.
09. The Washington Post, September 17, 2017, By Kristine Phillips, http://washingtonpost.com.
10. Oxford University Press, November 13, 2017, By William J. Ripple, Christopher Wolf, Thomas M. Newsome, Mauro Galetti, Mohammad Alamgir, Eileen Crist, Mahmoud I. Mahmoud, and William F. Laurance, http://academic.oup.com.
11. Ibid.
12. Newsweek Magazine, November 3, 2017, By Josh Lowe, http://newsweek.com.
13. The New York Times, May 31, 2015, By Clyde Haberman, http://nytimes.com.
14. Ibid.
15. Oxford University Press, November 13, 2017, By William J. Ripple, Christopher Wolf, Thomas M. Newsome, Mauro Galetti, Mohammad Alamgir, Eileen Crist, Mahmoud I. Mahmoud, and William F. Laurance, http://academic.oup.com.
16. NBC News, November 15, 2017, By Travis Rieder, http://nbcnews.com.
17. Ibid.
18. The Washington Free Beacon, November 17, 2017, By Elizabeth Harrington, http://freebeacon.com.
19. Ibid.
20. Ibid.
21. Wired Magazine, November 15, 2017, By Mark Harris, http://wired.com.
22. Khaleej Times, November 22, 2017, By Sarwat Nasir, http://khaleejtimes.com.
23. The Daily Mail, November 23, 2017, By Shivali Best, http://dailymail.co.uk.
24. The Guardian, November 17, 2017, By Agence France-Presse, http://theguardian.com.
25. USA Today, August 9, 2017, By Jefferson Graham, http://usatoday.com.
26. The Guardian, October 10, 2017, By Martha Kelner, http://theguardian.com.
27. The Gospel Herald, November 27, 2017, By Leah Marieann Klett, http://gospelherald.com.
28. The United Methodist Church, June 5, 2017, By Heather Hahn, http://umc.org.
29. The Telegraph, November 24, 2017, By Foreign Staff, http://telegraph.co.uk.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com