Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. joulukuuta 2017

Väärän rauhan vallitessa tulee äkillinen tuho ja Jeesus palaa seurakuntaansa varten!

Tässä tuore "Must Read" profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja soveltaa Sakarjan kirjan 1. luvun näkyä tähän nykyisen aikaan, jolloin Israelin valtion synnystä on kulunut 70 vuotta ja Jerusalem on vihdoin tunnustettu Amerikan ja sen presidentin taholta Israelin pääkaupungiksi. Tämä vertautuu Israelin 70-vuotiseen pakkosiirtolaisuuteen Babyloniassa ennen ajanlaskun alkua. Ne, jotka hajottivat Israelin aikoinaan, joutuvat nyt tuomittaviksi Jumalan määräämien ”teloittajien” toimesta. Ja tämä tuomio tai aikakauden loppu tulee silloin, kun maailman ihmiset ovat tuudittautuneet rauhaan maan päällä, joka on itseasiassa väärä rauha. Se rikkoontuu äkillisen tuhon muodossa, josta apostoli Paavali mainitsee 1. Tessalonikalaiskirjeessä. Samaan aikaan sodan tulipunaisella hevosella ratsastaja (Ilmestyskirjan 2. sinetti) lähtee liikkeelle suuren miekkansa kanssa. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Rauha maan päällä (Peace on Earth) :: By Daymond Duck

Published on: December 10, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2017/12/10/peace-earth-daymond-duck/

Profeetta Sakarjalla oli näky ratsastajasta punaisella hevosella (Sak. 1:7-17). Tämä ratsastaja osoittautui Herran enkeliksi. Tässä Herran enkeli on Jeesus (jae 11). (This rider turned out to be THE (in Hebrew THE is emphasized) Angel of the LORD (capital LORD). Here, THE Angel of the LORD is Jesus (verse 11))

Jeesuksen takana oli muita hevosilla ratsastajia. Sakarja kysyi niistä ja hänelle sanottiin: ”Nämä ovat ne, jotka Herra on lähettänyt maata kuljeksimaan.” (Sak. 1:9-10)

Tämä ratsastajien joukko oli enkelipartio, jonka Jumala oli lähettänyt partioimaan maata. Nämä enkelit olivat juuri palanneet raportin kanssa, ”Me olemme kuljeksineet maata, ja katso, koko maa on alallansa ja rauhassa. (Sak. 1:11) He havaitsivat rauhan kaikkialla maailmassa.

Historioitsijat sanovat, että viimeisten 5000 vuoden aikana on ollut yli 4000 sotaa. Rauha maan päällä on hyvin harvinaista. Tämä rauhan aika maan päällä oli juutalaisten Babylonian vankeuden lopussa, ja se oli yksi niistä hyvin harvinaisista tapauksista.

Useimmat odottaisivat, että Jeesus olisi tyytyväinen rauhaan maan päällä, mutta siinä oli jotain, joka harmitti Häntä.

Hän kysyi Jumalalta: ”Herra Sebaot, kuinka kauan sinä viivyt etkä armahda Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja, joille olet ollut vihainen nämä seitsemänkymmentä vuotta?” (Sak. 1:12)

Maan päällä oli rauha, mutta se oli rauha ilman Jerusalemia ja ympäröiviä kaupunkeja. Jeesus ei olisi voinut syntyä Beetlehemin Efratassa; Hän ei olisi voinut ratsastaa Jerusalemiin aasilla; Hän ei olisi voinut yhtäkkiä ilmestyä Temppelissä; ja monia muita profetioita olisi jäänyt toteutumatta.

Maan päällä oli rauha, mutta se oli rauha Saatanan ehdoilla, ei Jumalan.

Jumala sanoi: ”Suurella vihalla minä olen vihastunut suruttomiin pakanoihin, jotka, kun minä vähän vihastuin, auttoivat onnettomuutta tapahtumaan.” (Sak. 1:15) Jumala ei pitänyt pakanain asenteesta maan päällä.

Heidän asenteensa ei ollut suuri ongelma aluksi, kun Jumala salli Babylonin siirtää juutalaiset pois Luvatusta Maasta 70 vuoden ajaksi, mutta Hän oli hyvin tyytymätön 70 vuotta myöhemmin, kun he yrittivät pitää Israelin poissa maasta ikuisesti. Jumala sanoi, että juutalaiset palaisivat 70 vuoden kuluttua, mutta pakanat yrittivät tehdä Israelin tilanteesta huonomman kuin Jumala oli määrännyt, pitämällä juutalaiset ikuisesti pois maastaan, antamatta rakentaa uudestaan Jerusalemia ja sen Temppeliä, jne.

Jumalan rangaistus Juudalle ei ollut tarpeeksi pakanoille. He halusivat mennä pidemmälle kuin Jumala sanoi. He halusivat pysyvän tuhon Juudalle.

Jumala ei ollut tyytyväinen tähän. Hän sanoi, että Vaimon siemen murskaisi Saatanan pään, ja sen oli tapahduttava. Kansakunnat eivät saa estää Jumalan sanan täyttymistä.

Tämä vie meidät Sakarjan toiseen näkyyn (Sak. 1:18-21).

Ensinnäkin Sakarja näki ”neljä sarvea”, (kuninkaita, valtakuntia tai kansoja; Dan. 7:24: Ilm. 17:12). Hänelle sanottiin: ”Nämä ovat ne sarvet, jotka ovat hajottaneet Juudan ja Israelin ja Jerusalemin.” (Sak. 1:19)

Seuraavaksi Sakarja näki ”neljä seppää”. Hänelle kerrottiin: ”Nämä ovat tulleet saattamaan ne pelkoon ja heittämään maahan niiden pakanakansain sarvet, jotka ovat nostaneet sarven Juudan maata vastaan hajottaaksensa sen.” (Sak. 1:21) Nämä neljä seppää edustavat asioita ja kansakuntia, jotka Jumala on lähettänyt kaatamaan maahan ne ja pääsemään eroon niistä, jotka haluavat lisätä Juudan rangaistusta.

Nämä näyt koskevat Sakarjan päiviä, mutta Vanhan Testamentin asiat ovat esimerkkejä meille tänään (1. Kor. 10:11).

Jumala on kokoamassa juutalaiset takaisin Luvattuun Maahan (Jes. 43:5-8). Hän antoi koko Luvatun Maan Israelille ikuisiksi ajoiksi (1. Moos. 17:7-8).

Enkeli Gabriel sanoi, että Antikristus lopettaa eläinuhraukset seitsemänkymmenennen vuosiviikon keskellä (Dan. 9:27). Paavali sanoi, että Antikristus istuu Temppelissä ja sanoo olevansa Jumala (2. Tess. 2:3-4).

Monet pakanat yrittävät estää Israelia saamasta kaikkea Luvatusta Maasta ja pysäyttää Israelin jälleenrakentamasta Temppeliä jatkaakseen eläinten uhraamista, jne.

Maailman johtajat ajattelevat, että heillä voi olla rauha maan päällä jakamalla Jerusalem ja Luvattu Maa, antamalla osa tai koko Jerusalem ja Luvattu Maa muslimeille, jne., mutta he eivät voi sen takia, että jokaisen hitusen ja hippusen Jumalan Sanasta on toteuduttava.

Lopun aikaan, Antikristuksen on tultava, Temppeli on rakennettava uudelleen, eläinten uhrauksia on jatkettava, jne. Yhdysvaltojen tekemä Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupunkina on tärkeä indikaattori tulevista asioista.

Ennenkuin Temppeli on jälleenrakennettu, rauhanuskonnon jäsenet laativat aikatauluja vihan, raivon ja väkivallan päiville protestoidakseen Jerusalemin tunnustamista Israelin pääkaupungiksi, mutta lopulta siellä tulee olemaan väärä rauha, ja Temppeli tullaan rakentamaan uudelleen.

Kun tämä väärä rauhansopimus allekirjoitetaan, Jumalan vihanpäivä alkaa (Ilm. 6:16). Hän käyttää neljää ratsumiestä (kutsutaan Ilmestyskirjan neljäksi ratsastajaksi) uuvuttamaan maailmaa (Ilm. 6:1-8). [En usko, että Ilm. 6:16 alkaa rauhansopimuksesta, vaan Ilmestyskirjan 1. sinetti (Ilm. 6:1-2), joka on ratsastaja valkoisella hevosella eli Antikristus (valkoinen on tässä eksytyksen väri, huom. Donald Trump). Ilmestyskirja 6:16 jae eli 6. sinetti (vihanpäivä) on vasta 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä. Suom. huom.]

Ei ehkä ole olemassa kytkentää, mutta yksi noista ratsumiehistä ratsastaa punaisella hevosella, kuten Herran enkeli Sakarjan kirjan jakeessa 1:8. Ratsastaja punaisella hevosella poistaa rauhan maasta (Ilm. 6:3-4).

Onneksi seurakunta ei ole enää täällä, kun Ilmestyskirjan neljä ratsumistä tulevat esiin. Katsos, äkillinen tuho kohtaa heitä (kadotettuja) kun he (kadotetut) sanovat: ”Peace and safety (Rauha ja turvallisuus).” (1. Tess. 5:3)

Kadotetut sanovat epäoikeudenmukaisesti ”Rauha ja turvallisuus” ennenkuin äkillinen tuho (sudden destruction) yllättää heidät (ennen Ahdistusta, Pre-Trib). He eivät sano rauha ja turvallisuus puolivälissä Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period) tai lähellä se loppua (Post-Trib).

Joulu on lähellä, ja monet ihmiset puhuvat rauhasta maan päällä, mutta he eivät ole kiinnostuneita, tai halukkaita, Jeesuksen paluulle. He eivät näytä ymmärtävän, ettei maan päällä tule olemaan rauhaa ennenkun Jeesus palaa (Dan. 9:24). Jos Jeesus ei palaisi, mikään liha ei pelastuisi, mutta Jeesus tulee takaisin (Matt. 24:22; Apt. 1:11).

Joka tapauksessa, Israel tarvitsee ainakin jonkin verran hallintaa Jerusalemiin ja Temppelivuoreen, jotta he ajattelisivat, että he ovat riittävän turvassa jälleenrakentaakseen Temppelin. Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin on jättiaskel tähän suuntaan. Lisää askeleita tarvitaan, mutta pallo liikkuu.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. "Joka tapauksessa, Israel tarvitsee ainakin jonkin verran hallintaa Jerusalemiin ja Temppelivuoreen, jotta he ajattelisivat, että he ovat riittävän turvassa jälleenrakentaakseen Temppelin. Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin on jättiaskel tähän suuntaan. Lisää askeleita tarvitaan, mutta pallo liikkuu.

    Jumala on nyt ottamassa Jerusalemin väkikiveksi toteuttaessaan suunnitelmaansa ja valmistaakseen asetelmat sellaisiksi kuin niiden pitääkin olla ennen Herran päivää ja Jeesuksen paluuta varten. Miksi kansat ovat Jerusalemista niin kiihdyksissään? Koska kansoja hallitsevat pimeyden voimat tietävät mitä tuleman pitää, mitä Jumala on luvannut tehdä ja missä kaikki on tapahtuva. Nämä voimat nyt kiihottavat niitä ihmisiä, jotka eivät rakasta totuutta vaan "pitävät totuutta vääryyden vallassa". He ovat hengellisesti sokeita ja palvelevat ruhtinastaan, tuota Kristuksen vastustajaa, joka on ollut "murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole." Ei ole mitään mahdollisuuksia ymmärtää maailman tapahtumia, jos ei ole hengellistä näkökykyä siitä mitä on tapahtumassa. Ja jos ei ole näkökykyä ei ole toivoakaan, sillä Kristus on ainoa toivo jokaiselle yksilölle ja koko maailmalle. Kaiken tämmöisen puheen voi kuitata uskonnolliseksi höpinäksi ja jatkaa turvautumista ihmisviisauteen, mutta sillä ei ole mitään mahdollisuutta eikä voimaakaan pelastaa ketään. Ikävä sanoa, mutta tuho odottaa niin monia tämän maailman viisaitakin. Ihmisjärki osoittautuu paperiksi kaiken keskellä ja Jeesuksen hylkääminen saa ihmisen lopulta turvautumaan pimeyden voimiin, jotka erikoisesti lopun lähestyessä eksyttävät eksyttämistään suurella vimmalla monilla tavoilla. Mikään muu ei pelasta näiltä eksytyksiltä kuin usko Totuuteen.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com