Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 21. joulukuuta 2017

Miksi Kristuksen seurakunnan ylöstempaus on nyt lähellä?

Tässä Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani artikkeli, joka listaa viisi profeetallista pääsyytä sille, miksi uskovien (hengellisesti valvovien kristittyjen) ylöstempaus on nyt lähempänä kuin koskaan ennen. Kirjoituksessa sovelletaan logiikkaa, jonka mukaan Raamatun lopunaikojen profetioiden toteutumista lähitulevaisuudessa ei voida mitenkään kieltää tai sivuuttaa nykytapahtumien perusteella, kun katsotaan erityisesti Lähi-itää, Israelia ja Jerusalemia.

-----------------------

Lähellä (Close) :: By Daymond Duck

Published on: December 17, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles


https://www.raptureready.com/2017/12/17/close-daymond-duck/

Olen usein sanonut (ja kuullut ihmisten sanovan), ”Mielestäni ylöstempaus on lähellä”, ”Olemme NIIN lähellä”, ”En ymmärrä sitä, miten tempaus ei voisi olla lähellä”, jne.

Kukaan ei tiedä tempauksen päivää tai hetkeä, joten on tärkeää ymmärtää joitain syitä, miksi ihmiset ajattelevat tällä tavoin.

Ensinnäkin monet Raamatun profetian opiskelijat tietävät, että Ahdistuksen aika alkaa silloin kun Antikristus vahvistaa liiton (rauhansopimuksen) monien kanssa yhden vuosiviikon ajaksi (7 vuotta; Dan. 9:27).

On mielipide-eroja, mutta jotkut näistä ihmisistä uskovat pre-Trib tempaukseen, joka on ajatus, että ylöstempaus tapahtuu ennen kuin Ahdistuksen aika alkaa (Sefanja 1:15; 1. Tess. 1:10; 5:9, jne.).

He tietävät, että presidentti Trump on luvannut julkistaa rauhanehdotuksensa lähiviikkoina. Rauhanehdotus on eri asia kuin rauhansopimus, ja se eroaa siitä, kun Antikristus vahvistaa sopimuksen; mutta läpimurto voisi muuttaa presidentti Trump'in rauhanehdotuksen rauhansopimukseksi, joka tarvitsee vahvistuksen.

Historia on täynnä epäonnistuneita Lähi-idän rauhanehdotuksia, mutta raportit siitä, että Saudi-Arabia on määrännyt PA:n presidentin, Mahmoud Abbas'in, hyväksymään presidentti Trump'in ehdotuksen tai eroamaan, tarkoittaa sitä, että asiat voivat olla aivan toisin tällä kertaa.

Yksi suurimmista esteistä on ollut arabien kieltäytyminen tunnustamasta Israelin oikeutta olla olemassa juutalaisena kansana. Nyt näyttää siltä, että jotkut arabit ovat muuttaneet kantaansa.

Jos rauhansopimus on horisontissa, ylöstempaus on lähellä.

Toiseksi, tuona päivänä aikakauden lopussa, sota puhkeaa Israelin ja Syyrian välille (Jes. 17:1-14).

Marraskuun lopussa 2017, Israelin pyynnöstä, Venäjä välitti varoituksen Israelilta Syyrialle: Jos annatte Iranin pystyttää tukikohtia Syyriaan, hyökkäämme niitä vastaan.

Joulukuun alkupuolella 2017, Israel hyökkäsi Syyriassa sijaitseviin tukikohtiin vähintään kahdessa eri tapauksessa; ja joulukuun 4. päivänä 2017 Israelin Yhdysvaltain suurlähettiläs sanoi, että sota Israelin rajalla voisi olla totta vain muutaman viikon (ei kuukausien tai vuosien) päästä.

Jos Israelin ja Syyrian välinen sota on vain muutaman viikon päässä, aikakauden loppu on lähellä.

Kolmanneksi, 6. joulukuuta 2017, presidentti Trump allekirjoitti julistuksen tunnustaakseen Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi ja siirtääkseen Yhdysvaltojen Israelin suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin.

Vaikka se todennäköisesti kestää jonkin aikaa selvittää asiat, jotka pyörivät Jerusalemin rajojen ja kiistan Temppelivuoresta ympärillä, monet vaikutusvaltaiset juutalaisryhmät uskovat, että presidentti Trump'in julistus oli tärkeä askel kohti Temppelin jälleenrakentamista.

Mutta Temppelin jälleenrakentaminen on jotain, jonka evankelikaaliset kristityt ajattelevat tapahtuvan ylöstempauksen jälkeen ja hyvin aikaisessa vaiheessa Ahdistuksen aikaa. He uskovat, että juutalaiset hyväksyvät Antikristuksen heidän Messiaanaan, ja liitto, jonka hän vahvistaa, antaa heille luvan jälleenrakentaa Temppeli (Joh. 5:43).

Joka tapauksessa, jos presidentti Trump'in julistus on merkittävä askel kohti Temppelin jälleenrakentamista, se on merkittävä askel kohti tempausta, koska se tapahtuu ensin.

Neljänneksi, Mark Zell, republikaanisen puolueen johtaja Israelissa, sanoi presidentti Trump'in julistuksen ”olevan osa suurempaa suunnitelmaa estää Irania hankkimasta ydinaseita.”

Päivien lopulla (Hes. 38:16), sota, jota kutsutaan Googin ja Maagogin taisteluksi, puhkeaa Israelin ja Iranin välillä (Hes. 38-39). Iranin ja sen liittolaisten (Venäjän, Turkin, ym.) joukot kuolevat Israelin vuorilla.

Kuten edellä todettiin, Iran on äskettäin perustanut tukikohtia Syyriaan, ja Israel on hyökännyt niitä vastaan. Iran pyrkii myös rakentamaan ydinaseita ja presidentti Trump'in julistus näyttää olevan osa suunnitelmaa sen lopettamiseksi.

Kun tämä sota puhkeaa, päivien loppu (the latter years and latter days) on saapunut ja ylöstempaus on lähellä.

Viidenneksi, kun Jeesukselta kysyttiin Hänen toisen tulemuksensa merkeistä ja aikakauden lopusta (Matt. 24:3), niin Hän vastasi, ”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.” (Matt. 24:32-34)

Sata vuotta sitten ei ollut mitään Israelin viikunapuuvaltiota. Kuitenkin marraskuun 2. päivänä 1917, Britannian tekemä Balfour'in julistus vaati kotimaan luomista juutalaisille.

70 vuotta sitten marraskuun 29. päivänä 1947, YK:n jakosuunnitelma vaati kotimaan luomista juutalaisille Palestiinassa. Israelin viikunapuuvaltio tuli olemassaolevaksi toukokuun 14. päivänä 1948.

50 vuotta sitten, 5.-10. kesäkuuta 1967, tapahtui kuuden päivän sota, ja Israelin viikunapuuvaltio kasvoi valtaamalla Itä-Jerusalemin ja Länsirannan; mutta YK kieltäytyi tunnustamasta, että nämä alueet olivat osa Israelia.

Joulukuun 6:ntena 2017, presidentti Trump tunnusti, että Itä-Jerusalem kuuluu Israelille.

Sadassa vuodessa (1917-2017), Israelin viikunapuuvaltio on kasvanut karusta joutomaasta kukoistavaksi kansakunnaksi, jossa on yli 7 miljoonaa ihmistä, mitä maailma kadehtiikin.

Tämä totuus yksin (Israelin rajojen virallinen laajentuminen ja kansakunnan kehittyminen) saa monet Raamatun profetian opiskelijat tietoisiksi siitä, että se on lähellä, oven edessä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com