Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Spekulointia Yhdysvaltain suurlähetystön siirrosta Jerusalemiin sekä pyhän kaupungin tunnustamisesta Israelin pääkaupunkina Yhdysvaltain presidentin, Donald Trumpin, toimesta, kun Raamatun Israel-profetiat ovat huipentumassa

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka puhuu hyvin ajankohtaisesta aiheesta tänäpäivänä, jolla on suuri profeetallinen painoarvo lopunaikojen tapahtumissa, ja erityisesti Israelin kohdalla. Yhdysvallat on nimittäin tekemässä presidenttinsä kautta historiallisen päätöksen, kun maan suurlähetystö Israelissa ollaan siirtämässä Jerusalemiin ensimmäistä kertaa ja samalla maailman muista valtioista poiketen USA aikoo tunnustaa Jerusalemin Israelin pääkaupunkina. Tällä muutoksella tietenkin on vakavat seuraukset, kun se herättää suuttumusta islamilaisessa maailmassa, joka katsoo Jerusalemin olevan yksi pyhimmistä paikoistaan, jonka itäisestä osasta pitäisi tulla tulevan Palestiinan valtion pääkaupunki. Tämä ns. kahden valtion malli rauhanneuvotteluiden keskiössä onkin nyt tekemässä kuolemaa, jos Trump todella tunnustaa Jerusalemin täysin Israelille kuuluvaksi. Pastori Farag ottaa tässä suomentamassani profetiapäivityksessä myöskin esille Syyrian ja Israelin välisen tilanteen, joka on kärjistymässä ilmaiskujen myötä. Israel pelkää, että Iran saa liian suuren jalansijan Israelin pohjoisrajalla välikäsiensä kautta.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update December 3rd, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.12.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-12-03.pdf

Pastori J.D. puhuu tulevasta päätöksestä, joka koskee Yhdysvaltain suurlähetystön siirtoa Jerusalemiin ja sen tunnustamista Israelin pääkaupunkina.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua jostakin, jonka Herra laittoi sydämelleni oltuani jonkun aikaa rukouksessa perjantaiaamuna.
- Nimittäin, Jerusalemin keskeinen asema profeetallisena kellona paljastaen ajan myöhäisyyden ja ylöstempauksen läheisyyden.
- Sanoisin, että miltei kaikilla merkittävillä ja tunnetuilla profetioilla on ytimessään Jerusalem, Israelin ikuinen pääkaupunki.
Sakarja 12:1-9 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa-Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.”
- Uskon, että tämä profetia koskien Jerusalemia on alkamassa toteutua, josta osoituksena se, mitä tapahtui kuluneella viikolla.
- Tarkemmin sanottuna, kun se liittyy tulevaan kuuden kuukauden lykkäykseen (waiver) USA:n suurlähetystön siirtämiseksi Jerusalemiin Yhdysvaltain presidentin allekirjoituksella.
- Yhdysvaltain kongressissa säädetty laki, jonka Bill Clinton allekirjoitti vuonna 1995, vaatii suurlähetystön siirtämistä, ellei presidentti lykkää siirtoa, kuten on tapahtunut viimeiset 22 vuotta.
- Edellämainittu laki edellyttää Yhdysvaltain presidentin allekirjoittamia lykkäyspäätöksiä perätysten puolen vuoden välein, joita on tehty tähän mennessä 44 kertaa.
- Näin ollen kuuden kuukauden määräaika on täyttymässä ja presidentti Trump tekee nyt päätöksen siitä, että lykkääkö hän taas lain toimeenpanoa vaiko ei.
- Tällä kertaa kuitenkin panokset ovat huomattavasti korkeammat sen nojalla, mitä tulee nyt niputettua yhteen päätöksen kanssa: Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupunkina.
Aloitan tällä Arutz Sheva'n raportilla koskien Trumpia julistamassa Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi. ”Wall Street Journal raportoi, että Yhdysvaltojen hallitus on ilmoittanut useille amerikkalaisille suurlähetystöille ympäri maailman, että presidentti Trump harkitsee Jerusalemin julistamista Israelin ”jakamattomaksi pääkaupungiksi” samaan aikaan, kun hän allekirjoittaa lykkäyksen USA:n suurlähetystön siirtämiselle Tel Aviv'ista Jerusalemiin.”

Times of Israel'in mukaan, Trumpin Jerusalem-julistus tapahtuu suurlähetystön siirron asemesta. Lainaten Times'ia: ”Ilmoitus olisi keino korvata todennäköinen päätös, jolla lykätään hänen kampanjalupaustaan siirtää USA:n suurlähetystö pyhään kaupunkiin Tel Aviv'ista, Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat.”

Kuten voitte kuvitella, ennen mitään päätöstä ja/tai julistusta Yhdysvaltain presidentin osalta, ei ole pulaa varoituksista ja uhkauksista islamilaisista maista, kuten osoitetaan tällä Ynet News'in raportilla, jossa he lainaavat Jordanian kuningas Abdullah'ia. Ynet News'in mukaan, huhut Trumpin suunnitellusta ilmoituksesta kohdattiin varoituksilla Jordanian kuningas Abdullah II:lta, joka sanoi vierailunsa aikana Yhdysvaltoihin, että ”Amerikan suurlähestystön siirrolla Jerusalemiin tässä vaiheessa tulee olemaan jälkivaikutuksia palestiinalaisella, arabialaisella ja islamilaisella näyttämöllä.” Hän myös lisäsi, että se ”vaarantaisi kahden valtion ratkaisun, jota terroristit hyödyntävät, lietsoen vihaa, turhautumista, ja epätoivoa heidän ideologioittensa levittämiseksi.”

Kai meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä, kun otetaan huomioon tämä Jerusalem Post'in raportti siitä, miten 151 YK:n jäsenvaltiota äänesti kieltääkseen Israelin siteet Jerusalemiin. Lainaten Post'ia: ”YK:n yleiskokous äänesti musertavasti kieltääkseen Israelin siteet Jerusalemiin osana kuutta Israelin vastaista päätöslauselmaa, jotka se hyväksyi torstaina New Yorkissa. Äänestystulos oli 151 puolesta ja kuusi vastaan, yhdeksän valtion pidättyessä äänestämästä. Päätöslauselma syntyi, kun Trumpin hallinnon huhuttiin harkitsevan aktiivisesti suurlähestystönsä siirtämistä Jerusalemiin. ...Päätöslauselmassa todettiin, että ”kaikki toimenpiteet, joihin Israel miehitysvaltana ryhtyy, asettamalla lakejaan, toimivaltaansa ja hallintoaan pyhän Jerusalemin kaupungin ylle, ovat laittomia ja siksi mitättömiä, eikä niillä ole minkäänlaista pätevyyttä.” ...Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri (UNSG) hyväksyi torstaina myös toisen kuudesta päätöslauselmasta, joka tuomitsi Israelin siirtokuntapuuhakkuuden ja pyysi sen päälle Israelia vetäytymään ennen vuotta 1967 vallinneille rajoille. Siihen sisältyi poislähtö Golanin kukkuloilta, jotka Israel valtasi Syyrialta kuuden päivän sodan aikana. ...Näiden kuuden päätöslauselman mukana oli yksi Syyrian esittämä, joka tuomitsi Israelin jatkuvan läsnäolon Golanin kukkuloilla. ...Israel huomautti tällaisen päätöslauselman järjettömyydestä aikana, jolloin Syyrian hallinto käyttää kemiallisia aseita omia kansalaisiaan vastaan, kun taas Israel on hoitanut tuon konfliktin haavoittuneita, jotka ovat onnistuneet ylittämään sen maarajan. YK:n yleiskokouksen odotetaan hyväksyvän vielä kymmenen Israelin vastaista päätöslauselmaa tämän vuoden loppuun mennessä.”

Mitä tulee Syyriaan, viimeisen 24 tunnin aikana on ollut tuoreita uutisia, joiden mukaan Israelin ilmavoimat ovat iskeneet iranilaiseen sotilastukikohtaan Damaskoksen ulkopuolella. ”Aiemmin Israelin kerrotaan suorittaneen tällaisia iskuja Syyrian sotilassaattueita ja -laitteita vastaan, jotta Syyria ei voisi siirtää kehittyneitä aseita Iranin paikalliselle edustajalle, Hizbollah'ille.”

- Tämä antaa olettaa, että Syyria omistaa edellämainittuja ”kehittyneitä aseita”, joita se siirtää Iranin paikalliselle välikädelle, Hizbollah'ille.
- Ehdotan, että Syyrialla ei ole vain kemiallisia aseita Iranille, vaan erään lähteen mukaan, sillä on seuraavaksi ydinaseita.
- Vien se askeleen pidemmälle ja ehdotan, että he saavat näitä aseita ei keneltäkään muulta kuin Pohjois-Korealta, joka kuljettaa niitä laivoilla Syyriaan.
- On tärkeää ymmärtää, että Pohjois-Korea tarvitsee epätoivoisesti rahaa aseiden myymisestä ja kuljettamisesta Syyriaan.
- Lisäksi Pohjois-Korean sekaantuminen Syyriaan ja jopa Syyrian tukemiseksi, menee niinkin kauas ajassa taaksepäin kuin vuoteen 1995.
- Vuonna 1995, Syyria hankki Scud-ohjuksia Pohjois-Koreasta. Vuonna 2007 Israel tuhosi Pohjois-Korean rakentaman ydinreaktorin Syyriassa.
Tämän ja muiden syiden takia otan Pohjois-Korean vakavasti, erityisesti täällä Havaijilla. Näyttää siltä, että myöskin osavaltiona me otamme Pohjois-Korean uhan vakavasti. Näin ollen Havaiji jatkaa kuukausittaista koko osavaltion käsittävää kylmän sodan aikakauden ydinasehyökkäystä varten olevien varoitussireenien testaamista ensimmäistä kertaa noin 30 vuoteen, valmistelussa mahdolliselle ohjuslaukaisulle Pohjois-Koreasta. Sinä, kuten minäkin, kuulimme ensimmäisen tällaisen sireenin huudon perjantaina klo 11:45 aamupäivällä. Tämä Ynet News'in artikkeli kertoo, että kuukausittaiset testit ydinasehyökkäys-sireeneille on jälleen otettu käyttöön Havaijilla yhdessä julkisen palvelun ilmoitusten kanssa, jotka kehottavat saaren asukkaita ”menemään sisälle, pysymään siellä ja olemaan kuulolla”, jos he kuulevat varoituksen.

- Kysymys tästä kaikesta kuuluu, että mitä tämä kaikki merkitsee meille, ei vain täällä Havaijilla, vaan kaikkialla maailmassa.
- Henkilökohtaisesti uskon, että asiat ovat tulossa todellisiksi, todella nopeasti, ikäänkuin sen nojalla, että jokin, tai joku, lopulta napsahtaa poikki.
- Jokin aika sitten, käytin esimerkkiä kuminauhasta, jota voidaan venyttää vain niin pitkälle, niin kauan, kunnes sen on lopulta napsahdettava poikki.
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”
- Ennenkuin vietämme yhteistä ehtoollista, haluan kertoa Jeesuksen Kristuksen evankeliumista, tavalla, joka tunnetaan pelastuksen ABC'nä.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com