Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 7. joulukuuta 2017

Maailma ei välitä kun Israelin vihollisvoimat kerääntyvät sen pohjoisrajalle ennakoiden Googin sotaa (Hes. 38,39)

Tässä tuore Israelia koskeva profeetallinen artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa selitetään maailman välinpitämättömyyttä Israelin huolenaiheille koskien maan pohjoisrajaa, jonne Iran ja sen edustajat ovat koonneet asevoimaa ja sotilaita. Tämä kaikki ennakoi Hesekielin kirjassa profetoidun ns. Googin sodan läheisyyttä, kun pohjoisessa vaanii vaara. Jooelin kirjan luvussa 2:20 todetaan myös kyseisestä sodasta ja sen lopputuloksesta: ”Ja mikä pohjoisesta tulee, sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.” Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------

Maailma ei kuuntele (Not Listening) :: By Daymond Duck

Published on: December 3, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2017/12/03/not-listening-israel/ 

Puheissaan, haastatteluissaan, puhelinsoitoissaan, yleisissä keskusteluissaan ja toimissaan israelilaiset lähettävät erittäin selkeän viestin maailman johtajille, että Israel ei salli Iranin tai Iranin välikäden, Hizbollah'in, koota joukkojaan Israelin rajoille Libanonin ja Syyrian kanssa.

Maailman johtajien olisi viisasta ottaa vaarin siitä, mitä Israel sanoo, mutta suurelta osin he kieltäytyvät kuuntelemasta.

Esimerkiksi elokuussa 2017, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putin'in Moskovassa. Hra Netanyahu kertoi Hra Putin'ille, että Israel pommittaa Syyrian presidentin Bashar al-Assad'in palatsia Damaskoksessa, jos Iran jatkaa läsnäolonsa laajentamista Syyriassa. Kielellä, joka on kaikkien helppo ymmärtää, Hra Netanyahu sanoi, että Israelin huolenaiheet täytyy kohdata tai Israel tulee olemaan pakotettu toimimaan.

Suunnilleen samaan aikaan, Hra Netanyahu ilmoitti YK:n pääsihteeri Antonio Guterres'ille, että Iran on muuttamassa Syyrian sotilastukikohdaksi, jota voitaisiin käyttää toteuttamaan sen uhkaukset Israelin tuhoamiseksi. Hra Netanyahu sanoi, ”Tämä on jotakin, jota Israel ei voi hyväksyä. Tämä on jotakin, jota YK:n ei pitäisi hyväksyä.”

Noin kaksi kuukautta myöhemmin, lokakuussa 2017, pääministeri Netanyahu tapasi Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu'n Jerusalemissa. He keskustelivat Iranin yrityksestä muuttaa Syyria Iranin sotilastukikohdaksi. Hra Netanyahu kertoi Hra Shoigu'lle, ”Iranin on ymmärrettävä, ettei Israel salli tätä.”

Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman tapasi Hra Shoigu'n ja sanoi, ”Emme yksinkertaisesti salli shiiojen ja iranilaisten taisteluhautoja Syyriassa. Emmekä salli koko Syyrian siirtyvän operoivaksi tukikohdaksi Israelin valtiota vastaan. Joka ei vielä ole perillä tästä, pitäisi ymmärtää tämä.”

Lokakuussa ja marraskuussa 2017, Israel lähetti viestin useiden ilmaiskujen kanssa Iranin ja Hizbollah'in asesaattueita ja tukikohtia vastaan Syyriassa.

Samana ajanjaksona, ainakin kahdessa eri tapauksessa, israelilaiset tankit ampuivat varoituslaukauksia kohti laittomia linnoituksia demilitarisoiduilla alueilla Golanin kukkuloilla Syyrian puolella vasten Israelin rajaa.

Marraskuun 19. päivänä 2017, puhelinkeskustelussa Ranskan presidentin Emmanuel Macron'in ja Israelin pääministeri Netanyahu'n välillä, Israelin pääministeri kertoi Hra Macron'ille, että ”tästä eteenpäin, Israel näkee Iranin toiminnan Syyriassa hyökkäyskohteena. Emme epäröi toimia, jos turvallisuustarpeemme vaativat meitä tekemään niin.”

Marraskuun 21. päivänä 2017, puhelinkeskustelussa Venäjän presidentti Putin'in ja Israelin pääministeri Netanyahu'n kesken, Israelin pääministeri muistutti Hra Putin'ia Israelin vaatimuksesta, että Iranin ja Hizbollah'in on pysyttävä poissa demilitarisoidulta alueelta Golanin kukkuloilla Syyrian puolella lähellä Israelin rajaa.

Marraskuun 23. päivänä 2017, Iranin vallankumouskaartin johtaja, Mohammad Ali Jafari, sanoi TV-haastattelussa, että ”Hizbollah täytyy aseistaa taistelemaan Libanonin vihollista vastaan, joka on Israel. Luonnollisesti heillä olisi oltava parhaat mahdolliset aseet Libanonin turvallisuuden suojelemiseksi. Tämä kysymys ei ole neuvoteltavissa.”

Ja juuri äskettäin, 26. marraskuuta 2017, ilmoitettiin, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu lähetti Syyrian presidentti Bashar al-Assad'ille viestin Venäjän välityksellä, että Israel hyökkää sotilaallisia kohteita vastaan Syyriassa, jos maa antaa Iranin pystyttää tukikohtia sinne.

Tässä tärkein asia: Syyrian sisällissota on muuttanut radikaalisti Lähi-itää. Iranilla on nyt enemmän kuin kymmenen asetukikohtaa ja kymmeniätuhansia sotilaita Syyriassa. Iran kontrolloi Hizbollah'ia. Hizbollah kontrolloi Libanonia.

Israel kertoo maailmalle. Maailma voi olla koko tätä maailmaa muuttavan sodan kynnyksellä ja aika on loppumassa, mutta maailma ei silti kuuntele.

Jumalan Sanan jokaisen hitusen ja hippusen täytyy toteutua.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com