Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 8. joulukuuta 2017

Trumpin Jerusalem-tunnustus jäi kuitenkin laimeaksi, jossa jätettiin ovi raolleen ns. kahden valtion ratkaisulle eikä sanottu Jerusalemia JAKAMATTOMAKSI Israelin pääkaupungiksi

Seuraavassa kahdessa artikkelissa tiivistetysti se, mitä tämä Amerikan ja sen presidentin, Donald Trumpin, Jerusalem-tunnustus lopulta piti sisällään ja mistä oleellisesta vaiettiin. Suomentaessani nämä artikkelit, joista ensimmäinen pastori Hal Lindsey'n viikoittainen Watchman Warning -kirjoitus ja toinen israelilaisen uutislehden raportti, voin tuntea pettymystä siitä, että taas viilattiin yleisöä linssiin korulauseilla. Trumpin Jerusalem-tunnustus oli pelkästään sisäpoliittinen julkisuustemppu kannattajiaan varten, jotta saataisiin näyttämään siltä kuin keskeinen vaalilupaus olisi täytetty. Mutta kun todella tarkastellaan sitä, mistä päätettiin, tiedotettiin ja jätettiin kertomatta, niin jo se seikka, että Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystöä ei olla siirtämässä Jerusalemiin lähitulevaisuudessa (Trump allekirjoitti edeltäjiensä tapaan ”waiwer'in”) kuvastaa Trumpin julkilausuman köyhyyttä ja riittämättömyyttä. Ja puhumattakaan siitä, että Israelin mukaan status quo Jerusalemin Temppelivuorella säilyy edelleen. Nähtävästi täytyy tapahtua jotakin todella dramaattista, kunnes pyhäinhäväistys (hävityksen kauhistus) Temppelivuorella, eli muslimien Kalliomoskeija, saadaan pyyhkäistyä pois, jotta profeetallinen Jerusalemin Kolmas Temppeli voidaan rakentaa sinne.

----------------------

Jerusalem: Tunnustetaan todellisuus
Jerusalem: Recognizing Reality

By Hal Lindsey 6.12.2017

https://www.hallindsey.com/ww-12-6-2017/

Keskiviikkona presidentti Trump tunnusti virallisesti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Hän ilmoitti myös aloittavansa prosessin siirtää Yhdysvaltain Israelin-suurlähetystö sinne. Prosessi kestää vähintään kolme vuotta ja todennäköisesti paljon enemmän. Hän myös kannatti niin sanottua "kahden valtion ratkaisua" rauhanneuvotteluihin palestiinalaisten kanssa... niin kauan kuin molemmat osapuolet ovat samaa mieltä siitä.

Hän ei täsmentänyt mitään Jerusalemin tulevista rajoista, tai pitäisikö se jakaa. Hän sanoi, että päätökset on tehtävä osana Israelin ja palestiinalaisten välisiä neuvotteluja.

Israel itse on väittänyt Jerusalemia pääkaupungikseen kuningas Daavidin ajoista lähtien. Nykyaikainen Israel tunnustettiin ensimmäisen kerran kansakuntana vuonna 1948. Se otti haltuunsa Jerusalemin tuona vuonna. Mutta käynnissä olevan sodan vuoksi, se teki Tel Aviv'ista väliaikaisen pääkaupunkinsa. Seuraavana vuonna Israelin ensimmäinen pääministeri David Ben-Gurion sanoi: ”Israelin valtiota varten on aina ollut ja tulee aina olemaan vain yksi pääkaupunki – Jerusalem, ikuinen kaupunki. Näin se oli 3000 vuotta sitten – ja niin se tulee olemaan, me uskomme, loppuun asti.”

Kuuntelemalla mediaa luulisi, että Trump'in päätös ei kuulu Yhdysvaltojen diplomaattisen ortodoksisuuden valtavirtaan. Mutta se ei ole totta. Ei kukaan Yhdysvaltain presidentti ole koskaan vetänyt liipaisinta koskien suurlähetystön siirtoa, mutta ehdokkaina useat heistä olivat sen puolesta. Huolimatta siitä, että he ottivat tämän kannan, se ei koskaan ole ollut merkittävä kiistakysymys missään presidentinvaaleissa.

Kongressi hyväksyi lain vuonna 1995, jossa sanotaan, että Jerusalemin olisi "pysyttävä jakamattomana kaupunkina" ja "se tulisi tunnustaa Israelin valtion pääkaupungiksi". Laki salli presidenttien lykätä siirtoa, mutta heidän oli tehtävä niin joka kuudes kuukausi. Tähän asti, se on juuri sitä, mitä he ovat kaikki tehneet.

Senaatin demokraattijohtaja Chuck Schumer kehotti presidentti Trump'ia siirtämään suurlähetystön. ”Kuten joku, joka vahvasti uskoo siihen, että Jerusalem on Israelin jakamaton pääkaupunki”, hän sanoi, ”Vetoan sen puolesta, että Yhdysvaltain suurlähetystö Israelissa siirretään Jerusalemiin.”

Presidentti ei mennyt niin pitkälle. Hän ei sanonut mitään siitä, että Jerusalem on "jakamaton". Siitä huolimatta, hänen päätöstään ovat kritisoineet johtajat kaikkialla maailmassa, myös Yhdysvalloissa.

Kalifornian senaattori Diane Feinstein kirjoitti Trump'ille sanoen, ”Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupunkina – tai meidän suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin – tulee kipinöimään väkivaltaa ja rohkaisee ääriaineksia tämän keskustelun molemmilla puolilla.” Hän sanoi, että tällainen liike ”kaivaisi maata minkä tahansa jäljellä olevan toivon alta kahden valtion ratkaisulle.”

Palestiinan yleisedustaja Yhdistyneessä Kuningaskunnassa sanoi, että Jerusalemin julistaminen Israelin pääkaupungiksi on kuin ”sodanjulistus”. Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas varoitti, että tulee olemaan ”vaarallisia seurauksia”. Palestiinalainen terroristiryhmä Hamas vaati kolmea ”raivon päivää”, alkaen keskiviikosta, mutta tehden perjantaista pääpäivän.

Ulkoministeriö varoitti Yhdysvaltojen suurlähetystöjä ympäri maailmaa olemaan varuillaan ilmoituksen jälkeen. Se antoi myös varoituksen amerikkalaisille matkustajille Israelissa. ”Vihollisuudet Israelin puolustusvoimien (IDF) ja terroristiryhmien, kuten Hamas, välillä Gazan kaistaleella saattavat alkaa uudelleen ja turvallisuustilanne voisi heiketä hyvinkin nopeasti.”

Turkin presidentti Erdogan sanoi, että Jerusalem on muslimeille "punainen viiva”. Hän sanoi, että muutostoimenpide olisi kansainvälisen lain rikkomus, ja että, ”Tämä voisi mennä niinkin pitkälle kuin katkaisemaan diplomaattiset suhteemme Israelin kanssa.”

Presidentti Trump väitti, että hänen toimintansa on ”tosiasioiden tunnustamista”. Hän huomautti, että kaikki merkittävät Israelin hallinnon instituutit, kuten Knesset, sijaitsevat Jerusalemissa. Kansakunnat sijoittavat suurlähetystöt muiden valtioiden pääkaupunkeihin, koska ne haluavat suurlähettiläänsä lähelle vallan keskusta. Israelissa se on Jerusalem.

Vuosien varrella Yhdistyneiden Kansakuntien, Yhdysvaltojen ja Euroopan ehdottelemat rauhansuunnitelmat ovat aina antaneet Israelille mahdollisuuden pitää ainakin osan Jerusalemista. Israel sanoo, että Jerusalem on sen pääkaupunki. Koska israelilaiset tulevat pysymään Jerusalemissa näiden kaikkien suunnitelmien alaisuudessa, niin miksei maailma salli Israelin valita omaa pääkaupunkiaan?

Maallisesta, diplomaattisesta perspektiivistä katsoen, presidentin liikkeessä on minusta järkeä. Israel on ainoa suuri Lähi-idän demokratia ja Amerikan uskollinen liittolainen. Israelilaisten, ei joukon eurooppalaisia elitistejä – pitäisi päättää Israelin pääkaupungin sijainnista.

Mutta en ole diplomaatti. Olen evankeliumin saarnaaja ja Raamatun opiskelija. Katson tätä toisesta näkökulmasta. Genesiksen luvussa 12:3, Jumala sanoi Aabrahamille (silloin vielä nimeltään ”Abram”), ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat.”

”Jumala siunatkoon Amerikkaa” on rukous. Yksi niistä toimista, jonka täytyy saattaa tuota rukousta on, että Amerikka jatkaa Israelin siunaamista.Netanyahu kutsuu Trump'in Jerusalem-tunnustusta 'mieltä ylentäväksi ja yhdistäväksi hetkeksi'

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu lähetti Facebookiin videon, joka kruunasi USA:n presidentin Donald Trumpin puheen yhdeksi suurimmista hetkistä sionistisen liikkeen historiassa. ”Kerroin hänelle: Ystäväni, herra presidentti, tulet tekemään historiaa”, Netanyahu sanoi.

Dec 7, 2017, 7:15PM  Judith Abramson

http://www.jerusalemonline.com/news/world-news/the-israeli-connection/netanyahu-trumps-speech-great-moment-in-zionist-history-32900

Massiivisten mellakoiden vanavedessä, joita tapahtui kaikkialla Länsirannalla, Gazassa ja Itä-Jerusalemissa reaktiona Yhdysvaltain tekemään Jerusalemin tunnustamiseen Israelin pääkaupungiksi, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu lähetti videon tänä iltana (torstaina) osoittaen suosiotaan USA:n presidentti Donald Trumpin tekemälle päätökselle.

”Sionistien historiassa on suuria hetkiä: Balfourin julistus, Israelin valtion perustaminen, Jerusalemin vapauttaminen ja eilen – Trumpin julistus”, Netanyahu totesi. ”Kerroin hänelle: Ystäväni, herra presidentti, tulet tekemään historiaa. Ja eilen, hän teki historiaa.”

”Tämä on mieltä ylentävä ja yhdistävä hetki oikeistolaisille, vasemmistolaisille, uskonnollisille ja sekulaareille. Me nostamme Jerusalemin ilomme kukkulalle”, Netanyahu lisäsi, mainitsematta kuitenkaan Israelin arabivähemmistöä. Lisäksi viime viikkoina ennen eilistä puhetta, Netanyahu puhui kahdesti Trumpin kanssa kansainvälisessä mediassa julkaistun keskustelun lomassa. Trumpin kanssa käydyissä kahdessa keskustelussa Netanyahu korosti tämäntyyppisen julkilausuman historiallista merkitystä selvittämällä, että huolimatta pyhän kaupungin tunnustamisesta Israelin pääkaupungiksi, valtio säilyttää status quo'n Jerusalemin sisällä.

Kuten JOL (jerusalemonline) raportoi aiemmin tänään, Jerusalemin poliisiosasto selvensi, että se on sitoutunut turvaamaan kaupungin asukkaiden normaalit rutiinit, mutta korosti, että ”jos joku koettelee meitä, me vastaamme lujalla kädellä.” Viranomaiset selittivät, että näyttää siltä, kuin palestiinalaiset olisivat ymmärtäneet sen, että presidentti Donald Trumpin ilmoitus oli amerikkalainen liike, joka ei vaikuta Temppelivuoren asemaan. Viranomaiset lisäsivät, että koska palestiinalaiset ovat käsittäneet, että tämä on kansallinen kysymys, ei uskonnollinen, niin tilanne on suhteellisen rauhallinen.


Netanyahu praises Trump's speech Photo Credit: GPO/Channel 2 News

3 kommenttia:

 1. Petri Paavolakin ottaa kantaa Trumpin Jerusalem-puheeseen, joka oli lopulta hyvin ristiriitainen.

  http://www.kotipetripaavola.com/mitatrumpoikeastisanoijerusalemistaisraelinpaakaupunkina.html

  Tällaista antikristillistä puhetta ei kukaan Jumalan hengessä vaeltava uudestisyntynyt kristitty voisi tehdä.

  VastaaPoista
 2. Tärkeintä tässä ei mielestäni ole presidentti Trump ja kuinka kristitty hän on. Hän teki kuitenkin teon, joka ajaa Jerusalem kysymystä kohti Jumalan ilmoittamaa, eli että Jumala asettaa Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille. Ja Jumala pitää sanansa, juuri näin on tapahtumassa. Maailma haluaisi pikkuhiljaa nujertaa juutalaisten uskon maansa omistukseen tavalla tai toisella, enimmäkseen valheella, mutta tätä Jumala ei salli ja siksi Hän kärjistää tilanteen haluamalleen tasolle. Siis miksi? Tuomitakseen kansat ja saadakseen juutalaiset katsomaan Häneen, jonka ovat lävistäneet. Maailma ei pikkuhiljaa muutu Jumalan valtakunnaksi vaan "se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti". Enkeli taivaasta ei tule ja yritä kosiskella maailmaa ymmärtämään Jumalan suunnitelmaa, jos he eivät välitä Jumalan sanasta eivätkä tunnusta totuutta. "Kiltti pieni" Jumala onkin lopulta hurjana kaikelle vääryydelle ja valheelle ja nyt hän jo pakottaa ihmisiä paatumaan tai heräämään ja Jerusalem on Hänen käsikassaransa, työrukkasensa. Tulee ratkaisujen aika ja on jo. Toiset löytävät elämän, toiset tulevat tuomituiksi. Mutta Jumala ei voi vaieta eikä levätä, kunnes Hän saattaa oikeuden voittoon "ennenkuin sen (Jerusalemin) vanhurskaus nousee kuin aamunkoi ja sen autuus kuin palava tulisoihtu".


  Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.Sak. 12:3


  Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä. Jes. 9:7


  Totisesti, totisesti minä sanon teille: aika tulee ja on jo, jolloin kuolleet kuulevat Jumalan Pojan äänen, ja jotka sen kuulevat ne saavat elää. Joh. 5:25


  Siionin tähden minä en voi vaieta, ja Jerusalemin tähden en lepoa saa, ennenkuin sen vanhurskaus nousee kuin aamunkoi ja sen autuus kuin palava tulisoihtu. Jes. 62:1

  VastaaPoista
 3. Niin, yksinkertaisesti sanottuna Trump toteuttaa Jumalan aivoituksia ja Raamatun profetiaa. Siksi hänet valittiinkin viime vuoden pressan vaaleissa toimimaan Herran "agenttina".

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com