Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. joulukuuta 2017

Raamatun profetian huippujutut vuonna 2017 by Jan Markell

Tässä Rapture Ready -sivustolta Jan Markell'in profeetallinen katsaus kuluneesta vuodesta 2017, jolloin tapahtui paljon profeetallisesti merkittävää. Markell esittää 15 kohdan listan asioista, jotka kertovat Jeesuksen paluun olevan lähellä. Artikkelin suomensi: Olli R.

-------------------------

Raamatun profetian huippujutut vuonna 2017 (Top Bible Prophecy Stories of 2017) :: By Jan Markell

Published on: December 20, 2017 by RRadmin7 Category: General Articles

https://www.raptureready.com/2017/12/20/top-bible-prophecy-stories-2017-jan-markell/

Eskatologisen palapelin palaset jatkavat ilmenemistään päivittäin. Jopa merkit, jotka kuuluvat ennenkaikkea Ahdistuksen ajan tapahtumiin, heittävät varjoaan nykypäivänä. Kun tutustuin menneen vuoden uutisaiheisiin, valitsin 15 kohdetta, jotka kertovat meille, että aika on lyhyt. Kuningas on tulossa pian. Älä koskaan epäile tätä.
 • Jerusalemista tuli suuri ”väkikivi (burdensome stone)” Donald Trump'in tunnustuksella, että tämä on todellakin Israelin pyhä pääkaupunki. Katso Sakarja 12:3. Suuri kiista tulee ympäröimään sitä tulevana vuonna.
 • Googin ja Maagogin liittouma kehittyi pikatahtia. Iran, Turkki ja Venäjä ovat yhdistymässä ensisijaisena päämääränään – käydä Israelia vastaan kuten ennustettiin Hesekielin luvuissa 38-39. Turkin Erdogan uhkasi ”tuhota kaikki juutalaiset” Jerusalem-ilmoituksen jälkeen.
 • Uusi väärä jumala ilmestyi näyttämölle ja monet tervehtivät sen saapumista. Entinen Googlen johtaja on perustamassa kirkkoa, missä keinoälyä tullaan palvomaan. Se on lyhyesti nimeltään Al ja pidä silmällä tätä vuonna 2018.
 • Eskatologian ilkkuminen meni uudelle tasolle. Monet sanoivat, että ilmoitus koskien Jerusalemia sai hyvän vastaanoton monilta kristityiltä vain siksi, että se jouduttaa Kristuksen paluuta. Monet, jotka rakastavat profetiaa, ovat luopuneet etsimästä seurakuntaa, joka käsittelee tätä.
 • Ajatus mikrosirun ottamisesta on nyt niin hyväksyttyä, että erään uutiskanavan mukaan ihmiset tulevat pian olemaan innokkaita saadakseen mikrosirun. On esitetty, että tulemme yhtä innokkaasti asettumaan riviin kuin koirat mikrosirua varten.
 • Laittomuus kasvaa ja tuntuu siltä, että 'Antikristuksen henkeä' vuodatettiin maan päälle suuremmassa määrin kuluneena vuonna. Antifa-liike on yksi esimerkki. George Soros on kiireisempi kuin koskaan hänen hupenevien elinvuosiensa kanssa.
 • Pahan kutsuminen hyväksi on kiihtynyt (Jesaja 5:20). Islamilainen jihad-kannattaja Linda Sarsour esitti uhkaavia kommentteja presidentti Trump'ista, josta melkein tuli Time -aikakauslehden ”vuoden henkilö”. Vasemmiston mielestä islamia on juhlittava.
 • Teknologian maailma on julistanut sodan kristittyjä ja konservatiiveja vastaan. Google, YouTube, Facebook, Twitter, ym. estävät täysin tai rajoittavat vanhurskaiden kommentteja ja ideologian levittämistä, mutta usein ne itse ylistävät pahaa. Tämä saavutti uudet tasot vuonna 2017.
 • Termejä ”rauha ja turvallisuus” käytetään Raamatussa 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 5:3. Se on väärää rauhaa ja turvallisuutta. Termiä käytettiin yhä voimakkaammin menneenä vuotena. Donald Trump'in on ennustettu olevan presidentti, joka tuo ”rauhan ja turvallisuuden”. Joulukuun 18. päivänä Fox News ilmoitti, että presidentti Trump toisi rauhan ja turvallisuuden joka puolelle maailmaa. Presidentti totesi, että hän ”on luonut tien rauhaan ja turvallisuuteen maailmassamme.”
 • Maailman myllerryksestä huolimatta vallalla on suurempi "kuin mitään ei olisi tapahtunut (business-as-usual)" -ilmapiiri ja erityisesti Amerikassa. Siitä asti kun Donald Trump astui presidentiksi, Dow Jones Industrial Average (New Yorkin teollisuusosakkeiden pörssi) on sulkeutunut ennätyslukemiin 82 kertaa. Raamattu antaa ymmärtää, että tulee olemaan tällainen hyvinvoipa ajanjakso maan päällä kun Kristus palaa huolimatta tiheään esiintyvistä ”synnytystuskista”, jotka ovat myös olleet ennätyksellisiä.
 • On vieläkin enemmän todisteita siitä, että vain Jeesuksen johtaessa ja hallitessa Jerusalemista käsin voidaan tuottaa loistava hallinto. On käynyt selväksi, että ihmiskunta ei voi kuivattaa suota, joka on täynnä alligaattoreita ja myrkyllisiä käärmeitä! Washington on korruptoitunut ytimeen asti, koska ihmiskunnan sydän on ”toivottoman paha” (Jeremia 17:9). Suon kuivattaminen oli loistava vaalikampanjan iskulause, mutta vuosi 2017 osoitti meille, että maan ensimmäisen miehen (presidentti Trump'in) sydän on tehtävä uudeksi.
Voimme katsoa tällaista listaa ja keskittyä mieluummin ”aikojen havinaan” kuin ymmärtää, että ne ovat ”aikojen merkkejä”. Palapelin palaset jatkavat loksahtamista kohdalleen. Mikään ei ole hajoamassa, vaan sensijaan asettumassa paikoilleen.

Johtuen aikamme myllerryksestä, joku on sanonut, että tulevaisuus ei ole sellainen, mitä se on ollut. Tämä ei ole totta. Tulevaisuus on ennustettu ja se tapahtuu täsmällisen käsikirjoituksen ja ennustettavan lopputuloksen mukaisesti vain siksi, että kaikki on kuvattu Raamatussa. Voimme katsella sitä teräväpiirtoväreillä ympäröivän äänen kanssa ja jopa 3D:ssä. Meillä on eturivin istuimet!

Kuningas on tulossa, ehkäpä jo tänään.

1 kommentti:

 1. Israel valtasi ja liitti itseensä pääosin arabien asuttaman Itä-Jerusalemin kuuden päivän sodassa vuonna 1967. Kansainvälinen yhteisö ei ole koskaan hyväksynyt miehitystä.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com