Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. joulukuuta 2017

Presidentti Trumpin Jerusalem-julistuksen profeetallinen merkitys

Mitä USA:n presidentti Donald Trumpin viimeviikkoinen Jerusalem-julistus merkitsee profeetallisesti jo lähiaikoina? Tähän kysymykseen vastaa pastori J.D. Farag uusimmassa Lähi-idän profetiapäivityksessään, jonka tänään suomensin. Siis useita Raamatun lopunaikojen profetioita voi täyttyä pikatahtia tämän tunnustuksen Israelille myötä, ja Sakarjan kirjan profetia Jerusalemista juovuttavana maljana maailman kansoille on tällä hetkellä mitä ajankohtaisinta raamatunprofetian toteutumista (Sak. 12). Lopuksi pastori Farag todistaa konkreettisesti, miksi Jerusalem kuuluu Israelin Jumalalle ja siten muslimien vaatimukset pyhän kaupungin suhteen ovat oikeudettomia.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – December 10th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.12.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-12-10.pdf

Pastori J.D. puhuu presidentti Trumpin Jerusalem-julistuksen profeetallisesta merkityksestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua presidentin Jerusalem-julistuksen profeetallisesta merkityksestä.
- Ehdotan, että presidentin virallinen ja muodollinen Jerusalemin vahvistaminen Israelin pääkaupungiksi on ennemminkin profeetallista kuin historiallista.
- Näin siksi, että kun ajatellaan sitä mihin tämmöinen teko voi johtaa, ja näin ollen, tällä on nyt potentiaalia ikäänkuin nopeuttaa asioiden kehittymistä.
- Toivon, että ystävällisesti kestätte minua, kun esitän uskottavan skenaarion tämän merkittävän profeetallisen tapahtuman jälkeen.
- Seuraavaksi sellaista, joka perustuu joihinkin spesifeihin yksityiskohtiin profetioissa, kuten Sakarja 12, 1. Tessalonikalaiskirje 5:3, ja Daniel 9:27.
- Erityisesti kun Sakarja 12 liittyy Jerusalemiin, 1. Tessalonikalaiskirje 5:3 ”kahden valtion ratkaisuun”, ja Daniel 9:27 liittyy rauhansopimukseen.
- Koska tutkimme perusteellisesti Sakarjan kirjan lukua 12 viime viikolla, jatkan sillä olettamuksella, että tiedätte, mistä on kysymys.
- Yksinkertaisesti sanottuna maailman päihdyttävä pakkomielle jakaa Jerusalem on katalyytti kahdelle valtiolle, jotka elävät rauhassa ja turvallisuudessa (in peace and security).
- Tämä kyltymätön rauhan ja turvallisuuden tavoittelu juutalaisten ja niin kutsuttujen palestiinalaisten välille voi realisoitua Daniel 9:27 kohdan kautta.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in perjantaisella artikkelilla siitä, kun YK:n turvallisuusneuvosto painostaa nyt Trump'ia yksityiskohtaiselle Lähi-idän rauhanehdotukselle. Tässä muutama mielenkiintoinen poiminta: ”Britannia, Ranska, Saksa, Ruotsi ja Italia kehottivat Yhdysvaltoja perjantaina esittämään yksityiskohtaiset ehdotukset rauhalle Israelin ja palestiinalaisten välille ja kuvailivat ”hyödyttömäksi” presidentti Donald Trumpin päätöstä tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. ...Yhteisessä lausunnossaan kokouksen jälkeen he sanoivat: ”Me ovat valmiita osallistumaan kaikkiin uskottaviin ponnisteluihin rauhanprosessin käynnistämiseksi uudelleen perustuen kansainvälisesti sovittuihin parametreihin, jotka johtavat kahden valtion ratkaisuun”, ...”Kehotamme Yhdysvaltain hallintoa antamaan nyt yksityiskohtaiset ehdotuksensa Israelin ja palestiinalaisten ratkaisua varten.” ...Yhdysvaltojen YK-suurlähettiläs Nikki Haley sanoi: ”Toimintamme tarkoituksena on edistää rauhan asiaa”, hän sanoi. ”Uskomme, että voimme olla lähempänä tätä tavoitetta kuin koskaan ennen.” ”

Tämä ajatus – olla lähempänä mainittua rauhansopimusta kuin koskaan ennen – näyttää sopivan yhteen tämän RT'n raportin kanssa, jossa ulkoministeri Rex Tillerson vihjasi, että arabi-israelilaisen konfliktin ratkaiseminen voi tapahtua yhdellä iskulla. - Yhdysvaltain ulkoministeri uskoo voivansa ratkaista vuosikymmeniä vanhan konfliktin Israelin ja sen arabinaapureitten välillä yhdellä ainoalla 'vuosisadan sopimuksella'. Moskova pidättelee hengitystään kuullakseen suunnitelman yksityiskohdat...

Uskon, että Venäjä ei ole ainoa, joka pidättää hengitystään; Israel tekee samoin sen nojalla, mitä voi olla niputettuna tähän kaikkeen. Mieti tätä Jews News'in kolumnia, jonka on kirjoittanut Jack Engelhard, jossa hän kysyy: ”Haluaako Israel todella tämän joululahjan presidentti Trump'ilta?” Tässä jotakin siitä, mitä hänellä oli sanottavaa: ”Okei...okei...okei. Iloa maailmaan. ...Presidentti Trump ilmoittaa, että Yhdysvaltain suurlähetystö lopultakin siirretään Jerusalemiin ...juuri ajoissa silmälläpitäen joulua ja meidän Hanukka-juhlaamme; tulee olemaan tanssia. Ei koske minua. ...Tämän kolumnin lukijat viime vuosilta tietävät pirun hyvin, etten haluaisi mitään sen kiihkeämmin. Se olisi toteutuva unelma. Ehkä myös painajainen. Minä huomautin kaikesta tästä viime kesäkuun kolumnissa, jonka otsikkona oli, Amen to moving US Embassy to Jerusalem – but at what price? (Aamenet USA:n suurlähetystön siirtämiselle Jerusalemiin – mutta mihin hintaan?)” Toisin sanoen, millä ehdoilla tämä lahja tehdään? Esittelin sen tällä tavoin silloin, mutta se on vieläkin tärkeämpää nyt kaiken kiihtymyksen keskellä. Tässä osittain sitä, mitä kirjoitin: ”En voi kuvitella tällaista tapahtumaa Israelin eduksi ilman laskua.” ...Huomautin silloin, ja teen sen uudestaan, että Trump ei huolestuta minua. Jerusalem on oikea paikka ja Trump'in sydän on oikeassa paikassa. Hänen neuvonantajansa, jotka ovat vielä kahden valtion ratkaisun moodissa, ovat huolenaihe.”

On tärkeää ymmärtää, että mihin tahansa rauhansopimukseen/”kahden valtion ratkaisuun” ei pidä sisältyä ainoastaan Jerusalem Israelin pääkaupunkina, vaan siihen on sisällytettävä myöskin juutalaisen temppelin jälleenrakentaminen. Pohdi tätä Breaking Israel News'in artikkelia, otsikolla, ”Trump’s Jerusalem Declaration ‘Enormous Step Towards Bringing Third Temple’ (Trump'in Jerusalem-julistus 'Valtava askel kohti Kolmatta Temppeliä')”. Lainaten artikkelia, ”Presidentti Trump'in eeppinen julistus keskiviikkona tunnustaa Jerusalem juutalaisen kansan ikuisena pääkaupunkina oli merkittävä kehitysaskel Kolmannen Temppelin perustamista ja messiaanisen aikakauden sisäänajamista ajatellen, sanoivat useat juutalaisaktivistit, jotka pyrkivät jälleenrakentamaan Pyhän Temppelin.”

- Se on temppelin jälleenrakentaminen, joka uskoakseni sinetöi diilin Israelille, edellyttäen, että he antavat mitä tahansa, jotta voivat toteuttaa sen.
- Tämä on se, missä kaikki kytkeytyy Jerusalemiin ja Temppelivuoreen, jota nykyään pakanat/muslimit hallitsevat.
- Itseasiassa tämä on profetian täyttymys, joka löydetään Ilmestyskirjan luvusta 11:2, jossa kuvaillaan pakanoita tallaamassa pyhää kaupunkia kolmen ja puolen vuoden ajan.
- On tärkeää ymmärtää, että kaikki kolme maailman pääuskontoa esittävät vaatimuksia Jerusalemin suhteen, mutta vain kaksi näistä ovat oikeutettuja siihen.
- Puhun tietenkin juutalaisuudesta ja kristinuskosta, jotka molemmat ovat oikeutettuja vaatimuksiinsa, mikä tekee islamin vaatimuksista täysin oikeudettomia.
- Tosiasia on, että Jerusalemia ei mainita kertaakaan Koraanissa huolimatta muslimien yrityksestä tulkita toisin.
- Samalla kun Koraani ei mainitse Jerusalemia kertaakaan, Raamattu mainitsee Jerusalemin 806 kertaa, 660 mainintaa Vanhassa Testamentissa ja 146 mainintaa Uudessa Testamentissa.
- Mielestäni kysymys, joka täytyy esittää, on, että miksi? Miksi Jerusalemin jakaminen on juovuttava pakkomielle koko maailmalle?
- Vastataksemme tähän miksi-kysymykseen, meidän ei tarvitse katsoa muualle kuin Raamatun sivuille, joista me löydämme kohtia, joissa Jumala laittaa nimensä Jerusalemin päälle.
- Jos annatte minulle luvan esiintyä yhteisen jäljellä olevan aikamme verran, selitän, miten Jumala on asettanut nimensä Jerusalemin omistusoikeuteen.
- Jumala ei ainoastaan laittanut nimeänsä Jerusalemin omistusoikeuteen kirjaimellisesti, vaan Hän myöskin laittoi nimensä Hänen kansansa omistusoikeuteen ikiajoiksi.
- Yksi korkeimmista siunauksista, joita voit asettaa johonkuhun Lähi-idässä, on lausua ja julistaa Jumalan nimi tämän henkilön ylle.
Neljäs Mooseksenkirja 6:22-27 – ”Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille: Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua; Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen; Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."”
- Sen lisäksi, että Jumala laittoi nimensä Israelin lasten ylle, Hän myöskin laittoi nimensä Jerusalemin, Israelin ikuisen pääkaupungin, ylle.
Toinen Aikakirja 6:6a – ”Mutta Jerusalemin minä olen valinnut nimeni asuinsijaksi...”
Toinen Aikakirja 12:13b – ”...hän (Rehabeam) hallitsi seitsemäntoista vuotta Jerusalemissa, siinä kaupungissa, jonka Herra oli valinnut kaikista Israelin sukukunnista, sijoittaaksensa nimensä siihen.”
Toinen Aikakirja 33:7b – ”...Jerusalemiin, jonka minä olen valinnut kaikista Israelin sukukunnista, minä asetan nimeni ikiajoiksi.”
Toinen Kuningastenkirja 21:4b – ”Jerusalemiin minä asetan nimeni.”
- Nyt kysymys kuuluukin, mikä on Jumalan nimi. Toisin sanoen, me tiedämme, että ”Jumala” on hänen tittelinsä, mutta mikä on Jumalan nimi.
Eräs kommentaattori kirjoitti tästä: ”On yleisesti hyväksytty tosiasia, että Jobin kirja on vanhin kirja Raamatussa. On yleisesti hyväksyttyä, että Job eli patriarkaalisella aikakaudella, ja mahdollisesti jopa edelsi Aabrahamia. Jobille Jumalan yleisnimi oli 'El Shaddai'.”
Adam Clarke kirjoitti kommentaarissaan: ”El Shaddai, olen Jumala Kaikkiriittoisa; shadah'ista, vuodattamaan, tuomaan uutta valoa. Olen sellainen Jumala, joka vuodattaa siunauksia, joka antaa heille runsaasti, yllin kyllin, jatkuvasti.”
Pastori J. Mark Martin'illa Phoenix'in Golgatan kappelista (Calvary Chapel), Arizonan osavaltiossa, oli tällaista sanottavaa; ”Heprean kirjain ”Shin” on juutalaisten käyttämä lyhenne nimelle ”El Shaddai”. ”Jerusalemin vanhakaupunki” muistuttaa ”Shin”-kirjainta muodoltaan tehden mahdolliseksi sen, että Jumala Kaikkivaltias laittoi nimensä kirjaimellisesti Jerusalemiin.”
- Ehdottaisin, että tämä Shin, lyhenteenä Jumalan nimelle, mikä on El Shaddai, on itseasiassa Jerusalemin päällä, kuten Jumala sanoi.
- Mieti näitä kuvia Jerusalemin vanhastakaupungista, joka hahmottuu kaupungin muurien mukaisesti, kun me heijastamme Jumalan nimen sen päälle.

   
- Yksinkertaisesti sanottuna, tämän yksistään pitäisi romuttaa mikä tahansa myytti siitä, että Jerusalem kuuluu jollekin muulle kuin Israelille, jolle Jumala on sen antanut.
- Muista, että tämä on vain yksi pala profetian palapelistä, joka tänäpäivänä on tulossa kokoon kun profetiat täyttyvät kuin koskaan ennen.
- Lopuksi, jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluaisin kertoa pelastuksen evankeliumista Jeesuksessa Kristuksessa.
Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com