Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 26. joulukuuta 2017

Tuoko vuosi 2018 tullessaan 3. maailmansodan ja sitä seuraavan Lähi-idän rauhansopimuksen, jossa Israel ja Lähi-itä muovautuvat uudelleen juuri kun raamatulliset 70 vuotta on kulunut Israelin valtion syntymisestä?!

Tässä hyvin ajankohtainen profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolta näin vuoden loppuun, jossa esitetään Israelia koskeva mahdollinen profeetallinen skenaario vuodelle 2018. Kaikki merkit nimittäin viittaavat nyt siihen, että Israelin valtion täyttäessä 70 vuotta ensi keväänä Lähi-itä on kokemassa muodonmuutoksen tekeillä olevan rauhansopimuksen myötä, joka tunnetaan myös Antikristuksen vahvistamana liittona (covenant) 7 vuodeksi (Dan. 9:27 ja Israelin 70. vuosiviikko). Ennen globalistiksi muodostuvan AK:n vahvistamaa rauhansopimusta käydään kuitenkin 3. maailmansota, johon sisältyy ensin suuren Babylonin eli USA:n kokema kuolinisku (Ilm. 18) sekä sitä seuraava raamatullinen Googin sota, jossa Venäjä liittolaisineen hyökkää Israelia vastaan. Lisäksi muslimit sotivat toisiaan vastaan (shiiat vs. sunnit). Tästä edellämainitusta antaa siis vinkkiä seuraava suomentamani kirjoitus, joka pitää sisällään tarpeellisen informaation tuoreista Lähi-itään liittyvistä tapahtumista.

PS. Tämä on todennäköisesti viimeinen julkaisuni tänä vuonna, joten kiitokset lukijoille kuluneesta vuodesta. Ensi vuonna jatketaan, mikäli Herra suo. Maranatha!

-------------------------

Voisiko 2018 olla se vuosi? (Could 2018 Be the Year?) :: By Daymond Duck

Published on: December 24, 2017 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2017/12/24/could-2018-be-the-year-daymond-duck/

Toukokuun 14. päivänä 2018, Israel juhlii juutalaisvaltion perustamisen 70. vuosipäivää. 70 on selvästi yksi lukuisista numeroista, joilla on erityistä merkitystä Raamatussa (Jaakob vei 70 ihmistä Egyptiin, Israel vietti 70 vuotta Babylonin pakkosiirtolaisuudessa, Danielin kirjassa mainitaan Israelin 70 vuosiviikkoa, on 70 Sanhedrin'in jäsentä jne.).

Näyttää loogiselta, että 2018 voisi olla merkittävä vuosi Israelin historiassa. En voi ennustaa tulevaisuutta, mutta kahta hätkähdyttävää tapahtumaa ollaan muotoilemassa.

Ensinnäkin presidentti Trump aikoo selvästi julkaista rauhanehdotuksensa vuonna 2018; ja yksi hätkähdyttävä tosiasia tätä koskien on todennäköisyys, että Israel, suurin osa arabeista ja palestiinalaishallinto (PA) pääsevät jonkinlaiseen sopimukseen.

Rauhanehdotus, jota presidentti Trump'in neuvonantajat työstävät, on paljon enemmän kuin Yhdysvaltojen luomus. Se on useiden viikkojen työn tulosta, jota käydään kulissien takaisissa keskusteluissa Israelin, Saudi-Arabian, Egyptin, Jordanian ym. kanssa. Sitä kutsutaan Trump-ehdotukseksi, mutta se on itseasiassa monien entiteettien luomus.

Rauhanneuvotteluja on käyty ja ne ovat epäonnistuneet lähes 70 vuoden ajan. Ne, jotka työskentelevät tämän ehdotuksen parissa, näyttävät päätyneen siihen, että 70 vuotta neuvotteluja on tarpeeksi. Aika ratkaista ongelma on tullut.

On raportteja siitä, että vanhat suunnitelmat ovat kuolleita ja Yhdysvallat, Israel ja useat arabimaat työstävät uutta ehdotusta, joka tullaan hyväksymään ennakolta (hyväksytty ennen kuin se julkistetaan).

Mahmoud Abbas'in ja PA:n odotetaan vastustavan ehdotusta, joten saudit ovat jo määränneet Abbas'in astumaan kelkkaan mukaan tai eroamaan. Saudit maksavat hänen palkkansa ja samaten hänen henkilökuntansa palkat, joten hänen on vaikea kieltäytyä suostumiselta.

Egypti ja Jordania ovat vastustaneet aiempia suunnitelmia, mutta ne ovat olleet mukana keskusteluissa tällä kertaa, ja maat tekevät yhteistyötä Saudi-Arabian kanssa.

Egyptin ja Jordanian odotetaan esittävän joitain vähäisiä vastalauseita, mutta on itsestäänselvyys, että ne lopulta hyväksyvät ennakolta hyväksytyn ehdotuksen. Egypti tarjoaa palestiinalaisille jopa maata Siinain alueelta, joka voidaan liittää Gazaan.

Erittäin merkittävää on se, että Saudi-Arabia ja useimmat 21 arabimaasta sanoivat hyvin vähän, kun presidentti Trump antoi 6. joulukuuta 2017 julistuksen, että Jerusalem on Israelin jakamaton pääkaupunki.

Erittäin merkittävää on myös se, että ne sanoivat hyvin vähän, kun Valkoinen talo totesi, että he eivät voi kuvitella sellaista, etteikö Temppelivuorella sijaitseva itkumuuri olisi osa Israelia.

Merkittävää jälleen on se, että kaksi arabivaltiota (Turkki ja Jordania) yrittivät saada Saudi-Arabian ja muut arabivaltiot osallistumaan 57-jäsenisen islamilaisen yhteistyön järjestön (OIC) hätäkokoukseen tuomitakseen presidentti Trump'in julistuksen, mutta saudit ja nämä muut kieltäytyivät osallistumasta.

Ruokintaa tälle kaikelle on se tosiasia, että Saudi-Arabia ja Egypti ovat tyytymättömiä siihen, että Mahmoud Abbas on ollut tarpeettoman ystävällinen Iranin tukemien terroristien suhteen Gazassa. Saudi-Arabia ja Egypti haluavat, että jotakin tehdään Iranin suhteen, ja herra Abbas on kallistumassa väärälle puolelle. Hän on loukannut hänen saudi- ja egyptiläisliittolaisiaan.

Saudi-Arabia ja Egypti ovat selvästi kiinnostuneita liittoutumaan Yhdysvaltojen ja Israelin kanssa.

Egypti auttoi PA:ta laatimaan päätöslauselman, jossa kumottaisiin presidentti Trump'in julkilausuma Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtämisestä Tel Aviv'ista Jerusalemiin, mutta Egypti tiesi, että Yhdysvallat voisi tappaa sen veto-oikeudellaan.

Joulukuun 19. päivänä 2017, palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas taisteli edelleen Trump'in hallinnon pyrkimyksiä vastaan laatia rauhansuunnitelma, ja saudit soittivat hänelle ja kehottivat häntä astumaan mukaan kelkkaan – jo toisen kerran.

Toiseksi, näyttää siltä, että vuosi 2018 voisi myös tuottaa arabien ja Iranin välisen sodan (shiiat vs. sunnit, ethnos against ethnos), tai se voisi olla vuosi, jolloin Iran ja sen liittolaiset hyökkäävät Israeliin (Googin ja Maagogin sota). Jotakin on tehtävä pian Iranin edistymisen suhteen ydinaseiden kehittämisessä tai on liian myöhäistä pysäyttää sitä.

Vuonna 2015, Saudi-Arabian, Israelin ja muiden vastalauseista piittaamatta; Yhdysvallat, Britannia, Kiina, Venäjä, Ranska ja Saksa allekirjoittivat yhteisen kattavan toimintasuunnitelman (Joint Comprehensive Plan of Action eli JCPOA) Iranin kanssa, joka väitetysti (mutta kiistanalaisesti) estää Irania hankkimasta ydinaseita, rajoittaa Iranin ohjuskehitystä sekä asettaa rajoituksia Iranin tiettyjen aseiden myynnille muihin maihin.

Siihen kuuluu paljon muutakin, mutta 13. lokakuuta 2017 presidentti Trump kieltäytyi vahvistamasta sitä, että Iran noudattaa JCPOA-sopimusta. Hän esitti hyökkäämistä Iraniin ja antoi Kongressille 60 päivää aikaa toimia ennenkuin hän tekisi mitään. Nämä 60 päivää ovat kuluneet ja Kongressi ei ole toiminut.

Seuraava siirto riippuu presidentti Trump'ista, ja jotkut ajattelevat, että hän vetää Yhdysvallat pois JCPOA-sopimuksesta tammikuussa 2018. Yhdysvaltojen vetäytyminen pois sen Iran-sopimuksesta olisi iso juttu. Iran on kuljettanut laivateitse aseita (kuten ohjuksia Jemeniin) ja rakentanut aselaitoksia Libanoniin ja Syyriaan (mikä mahdollisesti rikkoo JCPOA:ta). Iran on vaatinut jihadisteja ampumaan raketteja Israeliin, kieltäytynyt vetämästä joukkojaan pois Syyriasta, uhannut lähettää 80,000 shiia-taistelijaa Lähi-itään, ja Jemen on ampunut iranilaisen ohjuksen Saudi-Arabian julkiselle lentokentälle.

Joulukuun 18. päivänä 2017, presidentti Trump julkaisi asiakirjan, jossa esitellään hänen kansallisen turvallisuuden doktriininsa. Siinä sanotaan, että Lähi-idän kriisi aiheutuu Iranista ja radikaaleista islamilaisista terroristeista, ei Israelista.

Sotarummut lyövät Valkoisessa Talossa, Israelissa, Saudi-Arabiassa ja useissa muissa arabivaltioissa. Vaikuttaa siltä, että koalitio on muodostumassa sopiakseen erimielisyytensä, allekirjoittaakseen rauhansopimuksen ja muokatakseen Lähi-idän uudelleen. [Huomautan, että ennen tulevaa rauhansopimusta käydään 3. maailmansota, eli ns. Googin sota. Illuminatin motto: Ordo Ab Chao. Suom. lisäys]

Tämä tuo mukanaan monia kysymyksiä, joita ei voida selvittää juuri nyt (Psalmi 83, Jesaja 17:1 liittyen Damaskoksen tuhoon, Goog ja Maagog (Hes. 38-39), Iranin ydinlaitosten tuhoaminen jne.), mutta riittää kun kysyn, voisiko 2018 olla se vuosi, jolloin nämä hämmästyttävät tapahtumat toteutuvat?

Jos se on, maailma on hyvin erilainen 12 kuukauden kuluttua.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

3 kommenttia:

 1. On aika mahdotonta kuvitella Googin sotaa tässä tilanteessa kun Trump on Yhdysvaltojen presidentti ja Venäjä vasta hapuilee suurvallaksi. On totta, että monet Raamatun profertiat puhuvat mullistavista sodista, jotka muuttavat Israelin asemaa ja vievät Jumalan ilmoituksen toteutumista eteenpäin, enkä kritisoi sitä, että uskovat näistä sodista puhuvat ja ymmärtävät ne kuin kilometritolpiksi matkalla kohti tempausta, Herran päivää ja Jeesuksen paluuta pilvissä, mutta yhdelle vuodelle ei kai voi ihan kaikkea kuitenkaan sovittaa, vaikka se merkittävä saattaa ollakin vuosilaskelmissa. Uskovaisen pitääkin ymmärtää, jumalaton ei tästä halua kuullakkaan, että asiat etenevät ja pysyvän olotilan odottaminen tässä maailmanajassa on väärään toivoon takertumista, sillä ainoa toivo, toivo, joka on enemmän kuin toive, se siis toteutuu varmasti, on Jumalan suunnitelmassa ja Hänen Pojassaan, kun kaikki muu valta on katoavaa ja maailma on pahan vallassa, sillä sen johtajatkin ovat tieten tai tietämättään pahan vallassa kieltäytyessään rakastamasta totuutta, joka on Jeesus Kristus. Paljon tapahtuu juuri nyt maailmassa ja silti maailma aivankuin nukkuu. Kukin toimija tosin ajaa omaa agendaansa kuvitellen ratkaisun avaimien olevan tiedossaan ja jopa hallussaan, mutta osalla kansasta on vain haalea toive (nautinnon)ajan jatkumisesta elämässään ennallaan, eivätkä he halua herätä kaiken epävarmuuteen ja hajoamiseen, jotta voisivat miettiä elämänsä perustan kokonaan uudeksi. Maallisiin on heidän mielensä ja siksi he eivät tajua mitä maailmassa tapahtuu, sillä siihen vaaditaan Hengen avaamat silmät ja usko Jumalan sanaan, jonka vain Pyhä Henki voi antaa.
  On hienoa nähdä yhden miehen, vaikka parjatunkin, tukevan Israelia ja uskaltavan nostaa kissan eli Israelin vedätyksen pöydälle. Uskon, että tämä on yksi syy, miksi Jumala antoi Trumpin tulla Yhdysvaltojen presidentiksi. Jumala on sanassaan luvannut (sanoisinko uhannut) tehdä Jerusalemin väkikiveksi ja juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille, jotka siihen tarttuvat ja nyt hän on sitä tekemässä mitä suuremmissa määrin eli on aika, uskon niin, Jumalan heittää haaste maailman kansoille ja kysyä "olenko minä Jumala ja onko minun sanani kaikilta osin tosi?" Kaikki kristitytkään eivät usko, että Jumala tarkoitta mitä sanoo ja toteuttaa sanansa huolimatta siitä, että ihmiset ovat saaneet oikeuden näyttämään toisenlaiselta syyttäen vääryydellä Israelia kaikesta saadakseen voiton, ei vain Israelista vaan itse Jumalastakin, sillä tämähän juuri on noiden valtojen, jotka vaikuttavat kansojen taustalla, pointti. Eli on tullut aika, joilloin hyökkäys Israelia vastaan on jälleen hyökkäys Jumalan sanaa vastaan. Tässä välissähän Jumala itse salli oman sanansa mukaan Israelin häviävän kartalta, mutta näin ei ole siis enää ja se pitäisi jokaisen tajuta. Jos on totta sana että "Goog hyökkää suojattomaan maahan, ihmisten kimppuun, jotka elävät muuria vailla" pitäisi minun mielestäni Israelin saada melkoinen voitto sitä piirittävistä valloista ja tilanteen muuttua totaalisesti Israelin hyväksi kuten kävi 1948 - 1967 - käykö näin jälleen vuonna 2018, sitä minäkin ihmettelen ja vaikea on uskoa palestiinalaisten suostumista rauhansopimikseen ilman Jerusalemia. Onko psalmin 83-sota siis ainoa mahdollinen vaihtoehto Jumalan sanan toteutumiselle, Herra sen tietää. Vielä ei piiri Israelin ympärillä kuitenkaan ole kiristynyt niin, että tässäkään oltaisiin, mutta ei siihen kuitenkaan niin valtavasti tarvitse tapahtua, että se on mahdollista.

  VastaaPoista
 2. Epäilen myöskin noiden palestiinalaisten osallisuutta 7-vuotisessa rauhansopimuksessa. Nythän Valkoinen talo on lopettamassa rahoitustaan PA:lle heidän johtajansa ruvettua arvostelemaan Trumpin Jerusalem-päätöstä.

  PROPHECY UPDATE: SHOCKER!! TRUMP CUTS OFF FUNDS TO PALESTINIANS

  https://www.youtube.com/watch?v=KgLri4WsRSA (23.12.2017)

  Näin näyttääkin todennäköisemmältä, että Eesaun heimo eli palestiinalaiset tullaan tuhoamaan pian Israelin eli Jaakobin toimesta. Obadjan kirjan profetia Raamatussa ennustaa tämän. Se ja Damaskoksen tuho puolestaan voisi olla viimeinen niitti Venäjälle, Iranille ja muille, jotka hyökkäävät Israelia vastaan kostoksi. Usko pois Jukka, näin se menee. Ei tosiaan tarvitse tapahtua muuta kuin jokin provokaatio Syyrialta ja PA:lta Israelia kohtaan.

  VastaaPoista
 3. Jukka, älä anna itseäsi sokaistavaksi näillä Trumpin ns. Israel-mielisillä teoilla. Raamatun Antikristus on nimenomaan juutalaisten valemessias (Joh. 5:43), joka rikkoo liiton (covenant) puolivälissä 7-vuotista vaivanaikaa. AK haluaa jälleenrakennetun Jerusalemin temppelin Temppelivuorelle, jonne hän lopulta itse asettuu (2 Tess. 2:3-4). Seuraava tuore uutinen on hälyttävä merkki juutalaisten sinisilmäisyydestä.

  Israel Plans TRUMP TRAIN STATION At Western Wall in Jerusalem

  https://www.youtube.com/watch?v=F8tMNDTAqWQ (27.12.2017)

  Israel plans to build a literal TRUMP TRAIN that will travel to the temple site in Jerusalem. The ANTICHRIST will "show himself that he is God" in the rebuilt temple in Jerusalem. // Brother James' website - http://www.glorytoGodvideos.com/

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com