Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Harry Potter -kirjasarja ja Christianity Today -lehden luopumus

Tässä Jan Markell'in tuoretta analyysia yhdestä aikamme suurimmista eksytyksistä (2 Tess. 2:11,12) jopa kristillisiä seurakuntia koskien. Kyse on okkulttisesta Potter -ilmiöstä joka on lisännyt kiinnostusta noituuteen kaikkialla maailmassa. Mutta mikä hämmästyttävintä, niin myös useat kristilliset tahot, kuten Billy Graham'in perustama Christianity Today -lehti, ovat puolustamassa Harry Potter -kirjoja ja -elokuvia, koska niissä väitetään esiintyvän kristinuskon teemoja ja yliluonnollisia tapahtumia, kuten 'ylösnousemusta kuolleista' Kristuksen tapaan. Näin ennen kaikkea viimeisessä 8. Potter -filmissä, joka sai ensi-iltansa maailmalla vastikään heinäkuussa 2011. Petos piileekin juuri tässä, sillä Jeesus ennusti vääristä kristuksista lopunaikana (Matt. 24:23,24), jotka tekevät ihmeitä ja vetävät ihmisiä puoleensa. Paha, noituuden harjoittaminen, käännetään hyväksi. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

---------- Forwarded message ----------
From: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>
Date: 2011/7/25
Subject: [revfiles] Markell : Caution: Left Turns Can Be Spiritually Fatal
To: Revelation Files - John Terry <john@revelationfiles.com>









VAROITUS: KÄÄNNÖKSET VASEMMALLE VOIVAT OLLA HENGELLISESTI KOHTALOKKAITA

By Jan Markell

http://www.olivetreeviews.org/

July 22, 2011

Tarvitsee vain katsoa lehteä Christianity Today (CT) ymmärtääkseen, että viime vuosina evankelikalismissa jotakin on mennyt pahasti pieleen. Tämä aikakauslehti käynnistettiin Billy Graham'in toimesta vuosia sitten ja se oli useimpien evankelikaalien valitsema lehti. 1980-luvulla se aloitti hitaan luisun vasemmalle ja sen nykyinen tila pitäisi olla varoitus. Kun seurakunta, kirkkokunta, tai tässä tapauksessa lehti, aloittaa syöksykierteen, se tuskin koskaan pyörtää ympäri ja korjaa törmäyskurssiaan. Toisin sanoen liukkaat rinteet johtavat vain jokaiseen, joka niillä törmää ja palaa. Hyvin harvoin he menevät taas itseensä ja etenevät takaisin oikeaan suuntaan. Monet meistä silti katsovat, että vasemmalle kääntyminen ei ole oikein.

Lehdeltä ei vienyt kauan osua toiseen harhaoppisesta puistosta. Se on vain, jos näet Harry Potter -sarjan suorastaan vaarallisena lapsille ja teini-ikäisille. Harry on juuri nyt jätti-uutinen, koska filmin Harry Potter and The Deathly Hallows osa 2 ensiesitetään parhaillaan! Monet näytännöt myytiin loppuun hyvissä ajoin. Los Angeles Times kutsuu tätä "modernin Hollywood'in menestyksekkäimmäksi filmisopimukseksi ja sukupolven vaikuttavimmaksi popkulttuurikappaleeksi". Christianity Today'n kirjoittaja John Granger ajattelee suunnilleen, kuten lehti.

Granger on kirjoittanut CT:n heinäkuun verkkoartikkelin otsikolla, Harry Potter on täällä jäädäkseen: Miksi viimeinen elokuva on vasta Harry-Potter -ilmiön alku. Varoitan etukäteen: Granger tulee olemaan monien kommentaattorien joukossa, jotka vertaavat Harry'ä Jeesukseen Kristukseen ja jotka väittävät, että voit todella löytää Jumalan kaikissa Harry Potter-asioissa. Sydämemme tunnistaa, resonoi ja värisee Harry'n vuosittaiselle kuolemalle itselleen ja ylösnousemukselle.

Hän on oikeassa yhdessä asiassa: Harry Potter on täällä jäädäkseen, mutta se johtuu siitä, että okkultismi ja noituus ovat täällä jäädäkseen ja näiden asioiden tulee paheta ja paheta viimeisinä päivinä. Granger kuitenkin sanoo: "Harry selviää monesti lähes kuolemasta johtuen 'veren siteestään' äitinsä uhrautuvaan rakkauteen. Seitsemän vuotta peräkkäin Harry kuolee lähes kuoleman ja 'nousee kuolleista' Kristuksen, tai Kristuksen symbolin, läsnäolossa. Rowling on kirjoittanut hengellisen allegorian sielun muuttumisesta täydellisyyteen Kristuksessa."

Lisätäkseen kaltaisteni ihmisten tyrmistystä Granger etenee sitten puhumaan Stephanie Meyer'in vampyyrisarjasta nimeltä Twilight. Hän sanoo, että sekä Potter'issa että Twilight'issa on "ylösnousemuskokemuksia uhrautuvan kuoleman jälkeen". Hän sanoo myös, että "Harry Potter paljasti aikamme suuren hengellisen nälän". Minä sanoisin, että se paljasti suunnattoman ruokahalun yliluonnolliseen!

Varmasti! Ipanat ja teinit hajottavat elokuvateattereiden ovia sunnuntain hengellistä oppituntia varten. Ei, he ovat koukussa jännitykseen ja noituuteen -- ja pahuuteen -- joka käy pahemmaksi jokaisen filmin ja kirjan myötä. Eräässä vuoden 2005 artikkelissa Christianity Today -lehdessä CT:n kirjoittaja kirjoittaa: "Rowling käyttää sankareitaan puolustamaan Hengen hedelmää: rakkautta, iloa, rauhaa, kärsivällisyyttä, ystävällisyyttä. . ." Tämä arvostelukyvytön lehti sitten sanoo, että "kirjojen noituutta ei tule sekoittaa maailman noituuteen".

Eikö noituus ole juuri sitä--noituutta? Ei ole olemassa pyhitettyä ja pahaa noituuden lajia. Se kaikki on noituutta. Harry Potter on poliittisesti korrektia pakanuutta. Eräs wicca'lainen ryhmä Skotlannissa sanoo, että Potter -ilmiö on auttanut lisäämään kiinnostusta noituuteen kaikkialla maailmassa. He sanovat: "Harry Potter'illa on ollut myönteinen vaikutus, vaikka emme sallikaan jokaisen liittyä (järjestöömme) ennen kuin on täyttänyt 18 vuotta."

Hyvä ystävä, Caryl Matrisciana tuottaa tahollaan mitä upeimpia kristillisiä dokumentteja ja voisin lisätä -- vaikeuksista huolimatta. Kuten tämä palvelutyö, hänkin kohtaa esteitä saada totuudenlajinsa ulos tahollaan. Hänen dokumenttinsa, Harry Potter: Witchcraft Repackaged, paljastaa lukuisia yhtäläisyyksiä Potter'issa ja Wicca'ssa käytettyjen taikojen ja loitsujen välillä. Hän sanoo, että on runsaasti näyttöä, että kirjailija J.K. Rowling tutki huolellisesti Wicca'a ja sisällytti sen oppeja lastenkirjoihinsa.

Caryl sanoo: "Suurin huoleni on, että se hurskas pelko, joka suojelee ihmiskuntaa leikittelemästä henkimaailman kanssa, otetaan pois lapsilta, jotka lukevat näitä Harry Potter -kirjoja. Mustan magian ja okkultismin harjoittamisen, rituaalien, seremonioiden ja demonivaltauksen kauhut ja kauheudet normalisoidaan."

Hän jatkaa: "On hälyttävää, että Potter-kirjat sitoutuvat pakanuuden harjoittamiseen kääntäen lapsemme hengellisiin vaihtoehtoihin ja myös kääntäen heidät pois raamatullisista periaatteista ja Jumalan suojeluksesta."

Kyllä, filmin Harry Potter and the Deathly Hallows – Osan 2 julkaiseminen merkitsee elokuva-ajan loppua – 8 filmiä, 6 miljardia dollaria laskien maailmanlaajuiset lipputulot. Jotkut lapset saavat suruneuvontaa käsittäessään, että se on aikakauden loppu. Silti ryhmät, kuten Christianity Today, sanovat, että Harry Potter elää ikuisesti johtuen Harry'n ”ylösnousemusvoimasta”. Joitakin valmistetaan luulemaan, että Raamatun pyhä Jumala katsoo toisaalle, kun Hänen kansansa harjoittaa hengellistä haureutta. Hän ei katsele. Hän lähettää väkevän eksytyksen heille, niin että he uskovat viimeisten päivien valheet (2.Ts. 2). Olisi suurenmoista, jos kerran niin luotettavat ryhmät, kuten CT, eivät tekisi yhteistyötä pimeän agendan kanssa ja että he muuttaisivat kurssia ja antaisivat äänekkäitä varoituksia.

Mikä se on koskien 5. Moos. 18:10-12:aa, jota Harry Potter'ia puolustavat kristityt eivät tajua? ”Älköön keskuudessasi olko ketään, joka...tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle...” Kaikki nämä käytännöt ovat kalliopohja kaikille asioille Harry Potter'issa.

Kuten kommentaattori Berit Kjos sanoo elokuva-arvostelussaan: "Maailmassa, joka halveksii Jumalan Sanaa ja moraalisia suuntaviivoja, ei ole yllättävää, että noituuteen ja velhouteen perustuvat kirjasarjat ovat voittaneet ihmisten sydämet. Okkulttisista teemoista, joko kirjoissa, elokuvissa, tai tietokonepeleissä, on tullut yksi tämän ajan tehokkaimmista yhteiskunnallisen muutoksen työkaluista. Jopa seurakunnat edistävät muutosta. Pahan 'valoisa' puoli voisi tuskin olla petollisempi!"

Voisimme hihittää, kutsua lehteä nimellä Christianity Astray (eksyksissä) ja mennä eteenpäin, mutta todellisuuden tarkastelu paljastaa, että kokonaiset kirkkokunnat tukevat Potter-ilmiötä ja kirjakaupoissa on lukuisia kirjoja koskien Jumalan löytämistä Harry Potter'ista. Ymmärrä siis, etteivät ainoastaan Jeesus-seminaarin väki ole niin väärillä jäljillä. Tämän ajan luopumuksen arvostelukyvyttömät lonkerot kurottautuvat liberaalin ja konservatiivisen kristikunnan kaikille väylille.

Kun opetuslapset kysyivät Jeesukselta lopunajan merkeistä, Hän varoitti heitä petoksesta ja muista nimessään tulevista. Niin hullulta kuin kuulostaakin, Harry Potter on nyt Kristuksen kaltainen hahmo ja kaikki Harry Potter -asiat edustavat yhtä suurimmista petoksista ajassamme. Jotakin, joka edustaa kauhistuttavaa pahuutta, kutsutaan hyväksi.

J.K. Rowling hyödynsi aikamme kaipuuta yliluonnolliseen. Seuraus on, että vain Englannin kuningatar ylittää hänen varallisuutensa. Iankaikkisuudessa maksettava hinta on kuitenkin oleva kauhistuttava, ellei tapahdu katumusta, joka on jokaisen saatavissa, riippumatta siitä, mitä pahuus on. Tuo on evankeliumin hyvä uutinen ja tämän tarinan hyvä uutinen.

To better understand these issues, visit our Web category called "Spiritual Deception".


Odottaen Hänen paluutaan,

Jan Markell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com