Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. elokuuta 2011

Libyan Gaddafi kaatumaisillaan, analyysia sodasta – kristityt dominionistit Illuminatin talutusnuorassa – Palestiina pyrkii YK:n jäsenvaltioksi syyskuussa 2011, Israel vastustaa

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay analysoi aluksi loppusuoralle kääntynyttä Libyan sisällissotaa kun kapinalliset ovat valloittamassa pääkaupunki Tripolia. Koko sodankulku on noudattanut illuministista kaavaa (myös okkulttiset allekirjoitukset), jolla on selkeät tavoitteet supervaltio #7:n luomista silmälläpitäen. Toiseksi, viikkokirjeessä kerrotaan kristillisen dominionismin harhaopista joka on levinnyt lähinnä Amerikasta käsin, jossa sitä käytetään hyväksi oikeistolaisessa politiikassa harhauttamaan kristittyjä äänestäjiä. Monet republikaaniehdokkaat seuraaviin USA:n presidentinvaaleihin kannattavat tätä heresiaa, jonka turvin mm. Bush nuorempi aloitti Afganistanin ja Irakin sodat. Viimeiseksi luodaan katsaus tilanteeseen koskien Palestiinan hallinnon pyrkimystä itsenäisen valtion julistamiseen syksyllä 2011. Tämä hanke kokee vastustusta useiden valtioiden päämiesten taholta ja näin Raamatun profetian mukaisesti julistuksesta tulee tynkä ja mitätön YK:n yleiskokouksessa. Kuitenkin tapahtuma on huomattava, sillä seurauksena on useiden VT:n Israel-profetioiden toteutuminen lähitulevaisuudessa. Tämän viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.8.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------




DVD















I. Taktiikka joka tunnetaan nimellä ”Arabikevät (Arab Spring)” jatkaa levittäytymistään kuten me ennustimme helmikuussa 2011, uhaten viimein kaataa Libyan Gaddafin diktatuurin.

Supervaltio numero 7 Rooman Klubin suunnitelmassa jatkaa kehittymistään, kuten me sanoimme että se tekisi meidän Headline News -artikkelissa, NEWS2436, otsikolla, ”Sodan liekit ja hallinnonvaihdokset ovat nyt nielaisemassa Afrikan valtiot muodostaen profeetalliset supervaltiot #7 ja #8”

Kun sinä luet tätä artikkelia, sinä ymmärrät että yksi pääkohteista ”ei-integroituneiden aukkovaltioiden” sisäpuolella on juurtunut diktaattori. Sinä käsität, sellaiset diktaattorit ovat olleet vallassa niin pitkään että he vastustavat heidän kansallisen suvereniteettinsa luovuttamista alueelliselle hallinnolle. Tässä tapauksessa, Libya sijaitsee maantieteellisesti Rooman Klubin suunnitelman supervaltio #7:ssä.

Nyt, tutkikaamme kuinka vakiintunut Libyan hallinto keikkuu tuulessa.

Koko päivän eilen (22.8.), kansallinen TV jatkoi uutisten töräyttelyä että Gaddafi on ”kaatumassa, kaatumassa… ja lähes kaatunut”. Gaddafin kerrottiin piileskelevän ja hänen kolme poikaansa oli kuulemma pidätetty – vain tullakseen vapautetuiksi myöhemmin.

Merkittävää Libyan opposition siirtymähallituksen jäsentä haastateltiin toistuvasti läpi päivän. Kansallinen valtamedia näytti olevan ruokintakiihkossa lähestyvän presidentti Gaddafin kuoleman suhteen.

Kuitenkin, ei ole niin kuin se näyttää – tai näyttää hyvinkin siltä.

UUTISKATSAUS: Libyan kapinalliset eivät ole varmistaneet Tripolin voittoa vielä, National Public Radio News, 23. elokuuta 2011

”On olemassa hämminkiä Libyassa juuri siitä mitä edistystä kapinalliset ovat saaneet aikaan taistelussaan ottaa haltuun pääkaupunki Tripoli. Se myös lisää kysymyksiä siitä mitä on tapahtumassa väliaikaishallituksen suhteen kapinallisten pääkaupungissa Benghazi’ssa.”

UUTISKATSAUS: Juhlamieltä…sitten verenvuodatusta: Kun libyalaiset juhlivat heidän sortajansa kukistumista, hänen murhanhimoiset uskolliset kannattajansa kävelevät yhä kaduilla”, by Paul Harris, The Daily Mail, 23. elokuuta 2011

”He valtasivat kadut tuhatmääräisellä – hurraavalla, laulavalla ihmismerellä äläkässä juhliakseen vapautta. Aalto toisensa jälkeen riemuitsevia libyalaisia oli liittyneenä yhteen historian virstanpylvään vuoksi pelättyään joskus, etteivät he voisi koskaan nauttia siitä. Mutta karnevaalitunnelmasta joka purkautui kun kapinallisjoukot valloittivat hetkessä Tripolin, oltiin vielä maksamassa verellä viime yönä … Kun kiivasta taistelua puhkesi vastustuspesäkkeissä ympäri kaupungin, näytti siltä ikään kuin taistelulla vapaudesta oli vielä jonkun matkaa kulkemista ennen kuin voittoa voitaisiin lopullisesti kuuluttaa.”

Sen tähden, Gaddafi ei ole vielä kaatunut. Kuitenkin, on huomionarvoista että tämä käsikirjoitettu ”kansannousu” sisältää jo yhden okkulttisen allekirjoituksen. Libyan oppositiojoukot asettuivat asemiin Tripolia vastaan elokuun 21. päivänä, mikä on tarkalleen kuusi kuukautta, kuusi päivää kansannousun alkamisen jälkeen helmikuun 15. päivänä, antaen meille siis arvokkaan okkulttisen luvun, ”66”, joka edustaa vapaamuurarikristuksen täydellistä hallintoa. Me voimme vielä saada yhden kuutosen lisää ennen kuin tämä tapahtumasarja on näytelty loppuun, mikä antaisi meille luvun, ’666’, täydellisimmän ihmisen – vapaamuurarikristuksen – täydellinen luku. [Saadaanko ’666’ lauantaina 27.6.2011 jolloin on kulunut 6 päivää Tripolin valloituksen alkamisesta 21.8., eli 6 kk ja 12 (6+6) päivää kansannousun alkamisesta? Varmasti näytelmä saadaan loppuun kun Gaddafi on lopullisesti kukistettu. Suom. huom.]

Lisäksi, massamedia toitotti Gaddafin välitöntä kaatumista koko pitkän päivän elokuun 22:sena, antaen meille okkulttisen allekirjoituksen lukuun ’22’ perustuen, mikä on ’11x2’.

Me olemme todenneet kaiken aikaa että sodat ja vallankumoukset ”ei-integroituneen aukon” sisäpuolella suunnitellaan kukistamaan juurtuneet diktaattorit jotka vastustivat liittymistä Alueelliseen Hallintoon joka oli suunniteltu heidän maataan varten. Koska tämä koko hanke suunnitellaan lopulta synnyttämään maailman uudelleenjärjestely täsmälleen 10 supervaltioksi, me näemme asteittaista, päivittäistä viimeistelyä Danielin luvun 7:7-8 täyttymyksestä!

Vasta tämän profetian täyttymisen jälkeen voi vapaamuurarikristus nousta. Sen vuoksi, meidän pitäisi odottaa näkevämme okkulttisten lukujen ponnahtelevan esiin näissä uutisjutuissa jotka numeerisesti esittelevät heidän Kristuksensa. Muista että Illuminati palvoo voimaa jonka he uskovat olevan luontaista numeroissa; he uskovat että hyvä suunnitelma voi epäonnistua jos sitä ei toteuteta ”numeroilla”, joten he suunnittelevat käsikirjoituksensa tapahtumaan tiettyjen lukujen mukaan, jotka heillä on mielessä.

Koska Illuminati esittää heidän Kristuksensa lukuna ”11” ja sen kerrannaisina, meidän pitäisi odottaa näkevämme luvut jutuissa ’11’:n kerrannaisina.

Koska Illuminati käyttää lukua ’6’ esittämään täydellistä ihmistä, lukua ’66’ esittämään hänen täydellistä hallintoaan ja lukua ’666’ esittämään absoluuttisen täydellistä ihmistä – vapaamuurarikristusta – meidän pitäisi odottaa näkevämme näitä lukuja näissä uutisjutuissa.

Ja, tähän asti, me olemme nähneet niitä.

Massamedian jutut eilen olivat niin väritettyjä Gaddafin kukistumisella että uutisjuttuja alkoi vilistä mitä tulee siihen saisiko presidentti Obama nosteen poliittisessa hyväksynnässä.

UUTISKATSAUS: Tuleeko Obama saamaan poliittisen ponnahduksen Gaddafin kukistumisesta?, The Wall Street Journal, 22. elokuuta 2011

”Ilmeisesti kenraali Muammar Gaddafin uhkaava kukistuminen edustaa voittoa presidentti Barack Obamalle ja hänen Libyan lähestymiselleen, jota kritisoitiin sekä liian aggressiiviseksi että liian vähän aggressiiviseksi. Mutta ei ole selvää tuleeko hän saamaan poliittisen kimmokkeen.”

”Se seuraa Osama bin Ladenin tappamista vuosikymmenen pituisen ihmisjahdin jälkeen, ja tulee kun USA:n joukot valmistautuvat lopullisesti poistumaan Irakista. Yhdessä, nämä voitot antavat presidentille troikan kansallisen turvallisuuden saavutuksista pantavaksi esille hänen uudelleenvalintapyrkimyksessä.” [Ilmestyskirjan 1. sinetin valkoisella hevosella ratsastaja lähti nimenomaan voittamaan ja hänelle annettiin seppele. Suom. huom.]

Tämä artikkeli päättelee että presidentti Obaman työtyytyväisyysluvut tulevat vain nousemaan jos talous muuttuu paremmaksi, ja se on aivan totta. Normaalisti, amerikkalaisten sanotaan ”äänestävän lompakoillaan” vaaleissa. Sen vuoksi, tämäntyyppinen perinteinen viisaus toteaa että Obaman tulevaisuus on sidottu talouteen ja ei maailman tilaan, eikä ulkopolitiikan tapahtumiin.

II. Koska NATO olisi voinut kukistaa Libyan presidentti Gaddafin välittömästi, niin miksi tämä koko ”sodankäynti” on venynyt nyt yli kuuden kuukauden mittaiseksi?

NATO:n täytyi kehittää olematonta libyalaista oppositiovoimaa joka pystyy johtamaan Libyaa heti kun Gaddafi kukistetaan, ja ilman Libyan lankeamista anarkistisen roskaväen johdettavaksi.

UUTISKATSAUS: USA:n, NATO:n virkailijat myöntävät avoimesti aseistaneensa, kouluttaneensa Libyan kapinallisia, pakottaen hallinnonvaihdokseen, InfoWars, 22. elokuuta 2011

”Kun jotkut tahot valtavirran mediasta raportoivat yhä että taistelu Libyan pääkaupungista Tripolista on osa suosittua kansannousua, vanhemmat USA:n ja NATO:n virkailijat vahvistivat tänään että taistelujen kiihtyminen pantiin alulle NATO:n toimesta, kun se suoraan johti kapinallisjoukkoja.”

”Lähde totesi myös että huomattava askellus ylöspäin USA:n ilmavalvonnassa Tripolin ympärillä näytteli keskeistä roolia kapinallisjoukkojen avustamisessa murentaa Libyan hallitukselle uskollisia joukkoja … Raportti myöskin toteaa avoimesti, että muut NATO-jäsenet käsittäen Britannian ja Ranskan lähettivät lisää erikoisjoukkoja maaperälle kouluttamaan ja aseistamaan kapinallisia.”

Illuminati pelkää anarkiaa enemmän kuin juurikaan mitään muuta, koska he eivät kestä ajatusta menettää tilanteen kontrollia, jonka he ovat panneet peliin heidän suunnitellun ”kriisin” avulla. Sen tähden, koska he panivat alulle suunnitelman kaataa Libyan diktaattori, heidän täytyi saada aikaan muutos ikääntyneeseen ”demokraattiseen” hallitukseen jonka virkailijat tekisivät täsmälleen, kuten heille sanotaan.

Kuitenkin, kenraali Gaddafi oli käynyt niin tehokasta sotaa vihollisiaan vastaan viimeisten 40 vuoden aikana, ettei kukaan henkilö tai järjestö voisi välittömästi astua aukkoon ottamaan hallitusvaltaa kenraalilta heti kun hän kukistuisi. Kaaos purkautuisi mitä varmimmin täyttämään tuon valtatyhjiön.

Sen vuoksi, länsivallat loivat suunnitelman jonka avulla kenraali Gaddafi syöstäisiin vallasta tietyn aikajakson kuluessa, siten antaen heille tilaisuuden kohottautua, ja antaa uskottavuutta, siirtymähallitukseen.

Mutta, entäpä Libyan väliaikaishallituksen kyky hallita poliisivoimia ja armeijaa jotka voisivat ylläpitää valtaa? Ainoa ”sotilaallinen” oppositio kenraali Gaddafia vastaan olivat repaleiset ryhmät jotka näyttivät arabiterroristeilta kun he kulkivat ympäriinsä heidän vanhoilla Toyota ja Nissan -merkkisillä avopakettiautoillaan tulittaen aseillaan umpimähkäisesti.

Vastatakseen tähän tilanteeseen, länsivallat – käsittäen Yhdysvallat – lisäsi erikoisjoukkotiimejä maaperällä kouluttaakseen näitä ryysyisiä miehiä jotta he voisivat toimia kurinalaisesti ja tehokkaasti toteuttaessaan siviilimuutostiimin toiveita.

Tämän vuoksi, me olemme todistaneet mitä epätavallisinta ”sotaa”, jossa selvästi ylivertaiset sotajoukot ampuivat jatkuvasti pahasti harhaan, mutta käyttäen juuri tarpeeksi vaikuttavaa voimaansa syövyttämään hitaasti Gaddafin joukkoja.

Mutta, päivittäin, sekä Libyan väliaikaista hallitusta että sen poliisi- ja asevoimia koulutettiin ja varustettiin eräänä päivänä johtamaan Libyaa.

Ilmeisesti, tuo päivä on tulossa pian. Eräänä päivänä, Gaddafin hallinto – ja tuo käsittää hänen poikansa – tullaan kaatamaan niin että sellainen hallitus voi tulla valtaan joka ei tule vastustamaan sen kansallisen määräysvallan luovuttamista suunnitellulle Alueelliselle hallinnolle numero 7, ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä”.

BREAKING NEWS (Tuoreimpia uutisia)

Ehkäpä, länsivallat ovat tulleet johtopäätökseen, etteivät he voi luottaa väliaikaiseen hallitukseen eivätkä sen politiikkaan ja puolisotilaallisiin joukkoihin ylläpitämään kontrollia. Jos tämä seuraava juttu on totta, länsivallat ovat pystyttämässä uuden kansainvälisen kriteerin mitä tulee siihen milloin he voivat miehittää vieraan valtion joka ei ole aiheuttanut heille mitään harmia, ja kaikissa olosuhteissa.

UUTISKATSAUS: NATO valmistelee Libyan ’humanitaarista’ miehitystä, Prison Planet News, tiistai, 23. elokuuta 2011

”Valmistautuessaan torjumaan minkä tahansa potentiaalisen vastahyökkäyksen Gaddafin joukkojen toimesta, NATO-vallat ovat valmiita Libyan ’humanitaariseen’ miehitykseen tuhansilla brittiläisillä ja amerikkalaisilla sotilailla, mahdollistaen riskin että sotajoukkoja voitaisiin lähettää vielä yhteen upottavaan suohon vetäen vertoja Afganistanille ja Irakille.”

Tämä seuraava lainaus paljastaa että suunnitelma tämäntyyppiselle miehitykselle on ollut paikoillaan nyt jo jonkun aikaa.

”Satoja brittiläisiä sotilaita voitaisiin lähettää Libyaan palvelemaan rauhanturvaajina jos maa laskeutuu kaaokseen, Downing Street ilmaisi viime yönä … ’Joukot ovat olleet valmiustilassa Libyaa varten heinäkuun alusta. Kaikki heidän matkatavaransa on pakattu ja he ovat vain odottamassa saadakseen kutsun lähteä’, sanoi eräs lähde. Samalla tavoin, USA:n miehitysjoukot ovat myöskin olleet valmiustilassa useiden kuukausien ajan. Kuten InfoWars kertoi taannoin kesäkuussa, sotilaslähteet osoittivat että 30,000 miehen joukot Ensimmäisestä Golgata-divisioonasta (1st Calvary Division, raskaat panssarijoukot (heavy armor)) ja 3. armeijakunnasta Fort Hood’ista (III Corps at Ft. Hood) olivat valmiita komennukselle Libyaan lokakuuhun mennessä.”

Minä sanoisin että TODELLINEN syy tämänkaltaiselle miehitykselle, jota haudotaan mielessä, on se, että länsivalloilla ei ole mitään luottamusta Libyan väliaikaishallitukseen, eikä sen poliisivoimiin ja puolisotilaalliseen hallitsemiseen.

Kaaos on mahdoton hyväksyä Globaalille Eliitille.


DVD

III. Illuminati jatkaa ”dominionistisen” harhaopin käyttöä hallitakseen republikaanipuoluetta / konservatiivisia kristittyjä ja edelleen yllyttämään sotiin ja vallankumouksiin ulkomailla.

Presidentti Bush käytti hyväkseen dominionistista doktriinia oikeuttaakseen Afganistanin ja Irakin invaasionsa, ja surullista kyllä, useimmat fundamentalistipastorit ”menivät mukana päästääkseen mukaan”!

UUTISKATSAUS: Kristillisen oikeiston ’dominionistinen’ strategia, OpEd News, 21. elokuuta 2011

” ’Kuinka paljon se huolettaa sinua jos sekä Michele Bachmann’illa että Rick Perry’llä on siteitä dominionismiin?’ Tuo huoli putkahtaa esiin jokaisessa presidentinvaalisyklissä. Jos ihmiset todella ymmärtäisivät dominionismia, he olisivat huolissaan siitä vaalisyklien keskellä.”

Tämä lausunto on todellakin totta: jos keskiverto kristitty todella käsittäisi dominionismin vaarat ja kuinka se sallii Globaalin Eliitin käydä heidän valloitus- ja kuohuntasotiaan 9/11 -iskujen jälkeen, me nousisimme esiin jokainen vihapäissämme lakkauttaaksemme tämän hirvittävän harhaopin.

Pastori Mike Hoggard selittää tätä kerettiläistä oppisuuntaa oikein hyvin DVD:llään, yläpuolella, ”Jooelin armeija”. Joyner, Sarah Palin ja muut opettavat lukemattomille tuhansille ihmisille ’uudesta rodusta’ joka aikoo kaapata valtakunnan ja antaa sen Jeesukselle. Kuuntele tätä uutisartikkelia joka selittää tätä doktriinia, että kristittyjen täytyy vallata maailma Jeesukselle.

”Tämä ’uusi’ liike, Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus, on yksi piirre uushelluntailaisuudesta joka turvautuu dominionismin ideoihin ja hengelliseen sodankäyntiin. Sen kannattajat esittelevät hengenlahjoja, uskonnollinen ilmaisu helluntailaiskarismaattisilta uskovilta johon sisältyy kielilläpuhuminen, profetiat, parantaminen ja uskominen merkkeihin, ihmeisiin ja tunnustekoihin. Nämä evankelistat myös saarnaavat ’Seitsemän Vuoren’ dominionismiteoriaa: että kristittyjen täytyy ottaa hallinta julkisen elämän eri sektoreista, kuten hallinnosta, mediasta ja oikeudenkäytöstä.”

Tämän vuoksi, kristittyjen innokkuutta ”ottaa Amerikka takaisin” ja ”vaatia takaisin kristillisiä arvoja” ollaan turmelemassa ja uudelleenkanavoimassa tähän salakavalaan liikkeeseen jota kutsutaan ”dominionismiksi”. Bilderbergiläiset käyttävät päivittäin hyväksi tätä harhaoppia taivutellakseen kristittyjä tukemaan poliittisia johtajia kuten Michele Bachmann’ia ja Rick Perry’ä presidenttiyttä varten!

Me elämme petollisessa aikakauden lopun jaksossa, jossa vertaansa vailla oleva poliittinen ja uskonnollinen petos tulvii päivittäin maapallolla!


IV. Israel jatkaa taisteluaan palestiinalaisia vastaan heidän yrityksessään muovata uusi valtio Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselman avulla.

UUTISKATSAUS: YK 194 – Ei!, Front Page Magazine, 23. elokuuta 2011

”Lauantaina, elokuun 13. päivänä, Palestiinan hallinnon ulkoministeri, Riyadh al-Malki, informoi YK:ta että Palestiinan hallinnon (PA) presidentti Mahmoud Abbas tulee henkilökohtaisesti ottamaan osaa YK:n 66. yleiskokoukseen syyskuun 20. päivänä, ja pyytämään YK:n hyväksyntää ”Palestiinan” asemalle itsenäisenä valtiona. Hän pyrkii tekemään ’Palestiinasta’ Yhdistyneitten Kansakuntien 194. jäsenvaltion YK:n mahtikäskyn avulla.

Israel käynnisti välittömästi diplomaattisen vastahyökkäyksen ja sai voimakkaan tuen.

”… sekä presidentti Obama että Saksan liittokansleri Angela Merkel puhuivat suoraan tätä siirtoa vastaan lehdistötilaisuudessa kesäkuun 8:ntena. Obama sanoi että hän käyttäisi veto-oikeutta myönteisessä turvallisuusneuvoston äänestyksessä. Kongressi uhkaa katkaista kaikki siteet Palestiinan hallintoon jos se jatkaa sen itsenäisen valtion tunnustamisen pyrkimystä, lopettaen satojen miljoonien dollareiden USA:n avun. Joten PA:n johdolla on toissijaiset ajatukset.”

Palestiinalaiset vastasivat vielä yhdellä muunnoksella suunnitelmastaan.

”… Palestiinan hallinto on ’tarkistanut sanamuotoa’ pyytäessään ainoastaan ylennystä PLO:n statukseen YK:ssa ’tarkkailijasta’ ’epäjäsen-valtioksi’. Otaksuen että PA vaikuttaa sitoutuneelta luomaan valtionsa, tai jonkun näköispainoksen siitä, ’tiejyrä’-taktiikalla YK:ssa, tulee olemaan hyödyllistä ymmärtää miksi meidän Kongressimme ja presidenttimme ja jotkut EU-valtiot vastustavat tätä PA:n manööveriä.”

Hesekielin kirjan luku 34:12 kertoo ennalta, että Palestiinan hallinto on tyhjä valtio ja ei voi lähitulevaisuudessa alkaa toimia kansakuntana. Muistatko tämän 2600 vuotta vanhan profetian liittyen nykypäivän ”Edomin heimoon”, palestiinalaisiin? Kuuntele:

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." (Isaiah 34:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta ketään ei ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tämä epäonnistunut yritys YK:n päätöslauselmasta, on yritys ”valtakunnan julistamisesta (proclaim the kingdom)”, mutta ketään ei ole paikalla ja valtakunnasta tulee jonninjoutava. Miksi ehdotettu Palestiinan valtio on ”tyhjä valtakunta”? Palatessamme meidän esille ottamaamme uutisjuttuun, me huomaamme syyn.

”… PA ei pysty vielä näyttämään kaikkia neljää tunnusmerkkiä jotka vaaditaan itsenäisen valtion asemalle kansainvälisen lain mukaan.”

Mitkä ovat nämä neljä tunnusmerkkiä jotka edellytetään miltä tahansa kansakunnalta? Suvereeni valtio on poliittinen kokonaisuus jolla on:

1) ”määritelty alue”

2) ”vakinainen väestö”

3) ”toimiva hallitus kyvyllä harjoittaa ylintä valtaa tuon alueen suhteen (ts. nauttia tavanomaista kuuliaisuutta tuolta väestöltä tuon valtion yksinoikeuden voiman käyttöön avulla)”

4) ”kyky solmia yhteyksiä muiden itsenäisten valtioiden kanssa”

”The PA epäonnistuu kahdessa kohtaa. Se ei nykyisin pysty nauttimaan tavanomaista kuuliaisuutta sen väestöltä koska se on sisällissodan tilassa Hamasin kanssa ja koska siellä on ainakin tusina erilaisia aseistettuja terroristijärjestöjä toimien riippumattomasti Palestiinan hallinnon sisäpuolella. Ilman yksinoikeutta voiman käyttöön, ei mikään hallitus voi harjoittaa kontrollia sen väestön suhteen. Ilman kiistämätöntä valtion päämiestä ja yhdistynyttä valtion hallintoa, the PA ei voi taata sen sopimusten muiden valtioiden kanssa toimeenpanoa. Hamas ylläpitää kontrollia Gazan kaistaleesta, taistelukentistä sen omalle terroristiarmeijalle, joka on 13,000 miehen vahvuinen, on riippumaton PA:sta, ja on kieltäytynyt yhteistyöstä Abbasin kanssa koskien kysymyksiä jotka liittyvät Israeliin.”

Tämän vuoksi, vaikkakin Yhdistyneitten Kansakuntien yleiskokous julistaa Palestiinan valtion, tuo julistus tulee olemaan mitätön ja tyhjä ja siitä ei tule syntymään mitään – aivan kuten Jesaja 34:12 ennusti 2600 vuotta sitten!

Sitten tapahtumat alkavat nopeasti levittäytyä jotka tulevat toteuttamaan Jesajan luvun 34:12 loppuosan:

”kaikki sen ruhtinaat ovat poissa (all its princes shall be no more)”

Tapahtumat Obadjan kirjan jakeista 15-18 ja Hesekielin luvusta 38 sekä Psalmista 83 alkavat nopeasti kehkeytymään, tuhoten Palestiinan ruhtinaat ja kansan, joka niin hölmösti jatkaa ”muinaista vihanpitoaan” Israelia kohtaan.

Tämä DVD, "Isralestine", kertoo erinomaisesti koko profeetallisen tarinan ja miten se sopivasti avautuu meidän päivittäisissä uutisissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com