Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 5. elokuuta 2011

Superkongressin muodostuminen velkakattokriisin seurauksena – USA:n rooli vahvistuu Meksikon väkivaltaisuuksissa – toisinajattelijoita uhkaa pian vankila poliitikon kritisoimisesta

USA:n pitkään venyneessä velkakattokriisissä saatiin viimein tällä viikolla ratkaisu Kongressin osapuolten päästessä kompromissiratkaisuun. Kuitenkin tämän kummallisen vetkuilun taustalla piilee Perustuslain romuttaminen tulevaa NWO-diktatuuria varten. David Bay kertoo tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä miten Kongressin runkoa muutettiin tavallisia kansalaisia ahdistavaksi ja demokratian peruspilareita kaatavaksi. Sitten kerrotaan USA:n salaisesta operaatiosta lietsomaan Meksikon huumesotia. Meksikolaiset rikollisjengit ovat pääosin saaneet aseensa Yhdysvalloista. Viimeiseksi muistutus sananvapaudesta nykyaikana kun Amerikassa toisinajattelijoita aletaan vaatia tilille poliitikoiden kritisoimisesta. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 3.8.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Väkinäinen velkakattokriisin ”ratkaisu” on iskenyt paalun Perustuslain sydämeen.

Älä koskaan salli hyödyllisen kriisin mennä hukkaan!

UUTISKATSAUS:Superkongressi on saamassa vielä lisää supervaltuuksia velkakattosopimuksessa, Huffington Post, 31. heinäkuuta 2011

”WASHINGTON – Pönkittääkseen republikaanipuolueen tukea sopimukselle nostaa velkakattoa, Senaatin demokraattijäsenet etsivät tapoja luovuttaa ehdotetulle ’Superkongressille’ vielä suurempia supervaltuuksia…”

Odota hetkinen! Pettävätkö minun korvani? Isoja, pahoja, liberaaleja vasemmalle kallistuvia Demokraatteja on aina kuvailtu pahoina heppuina jotka haluavat heikentää Perustuslakia samalla kun konservatiivisia Republikaaneja on aina pidetty hyvinä kavereina jotka haluavat aina säilyttää Perustuslain.

Mutta kuitenkin, tässä me tulkitsemme että Senaatin Demokraatit ovat vastahakoisesti hyväksymässä Republikaanien ehdotusta perustuslain vastaisen Kongressin uuden rungon luomisesta Kongressin sisäpuolelle keinona saada tarpeeksi ääniä nostamaan velkakattoa!

Jälleen kerran, me joudumme vastatusten todellisuuden kanssa, toisin sanoen, että Republikaanien johto on yhtä sitoutunut Uuden Maailmanjärjestyksen diktatuurin perustamiseen kuin on Demokraattien johto. Kun sinä näet selviä ”tilanteen vaihtumisia”, sinun täytyy käsittää että sinä katselet vuorenvarmoja todisteita siitä että Republikaanit ja Demokraatit ovat päivittäin toistensa kanssa sängyssä.

Mitä valtuuksia tämä uusi Superkongressi omaa?

”Uuden ehdotuksen nojalla, jos uusi lakiasäätävä runko, koostuen kuudesta Demokraatista ja kuudesta Republikaanista molemmista kamareista, ei keksi lakiesitystä joka leikkaa menoja ainakin 1,5 biljoonalla dollarilla Kiitospäivään (torstai 24.11.2011) mennessä, liittovaltion tukiaisohjelmia tullaan automaattisesti sivaltamaan.”

Sen vuoksi, republikaanijohtajat lyövät raskaasti vetoa että Kongressi tulee epäonnistumaan säätäessään 1,5 biljoonan menoleikkauksia Kiitospäivään mennessä; jos historia on mikään opas, he tulevat olemaan oikeassa!

Lisäksi, jos sosiaalitukia leikataan merkittävästi tällä automaattisella varautumisella, niin sitten ei kukaan voi syyttää nimenomaan Republikaaneja! Mikä suuri poliittinen temppu onkaan suunniteltu tullakseen voimaan vähemmässä ajassa kuin yhdessä vuodessa ennen presidentinvaaleja! [Se syö Demokraattien kannatusta ja Rep. Mitt Romney on varma voittaja vaaleissa. Suom. huom.]

Mutta, on olemassa lisää kauhuntunnetta tätä uutta Kongressin runkoa kohtaan.

Kuten me ennustimme yli viikko sitten, ja jos historia on jokin opas, velkakattosopimus syntyisi aivan viimeisellä mahdollisella sekunnilla jotta katastrofi voitaisiin välttää. Tarkastelkaamme yksityiskohtia:

UUTISKATSAUS: Obama allekirjoittaa velkakatto-lakiesityksen lopullisen Senaatin äänestyksen jälkeen, Yahoo Financial News, 2. elokuuta 2011

”WASHINGTON (AP) – Senaatti hyväksyi painokkaasti hätälain tiistaina välttääkseen kaikkien aikojen ensimmäisen hallinnon maksukyvyttömyyden, kiirehtien lakia presidentti Barack Obamalle hänen allekirjoitustaan varten vain tunteja ennen takarajaa. Äänestys meni äänin 74-26.”

Kyllä, tämä laki hyväksyttiin sopivasti ”vain tunteja ennen määräaikaa”! Kuten me olemme todenneet kerta toisensa jälkeen, niin kutsuttua ”velkakattoa” nostettiin vain muutama tunti ennen elokuun 2. päivän takarajaa. Talousasiantuntijat ilmeisesti asettivat elokuun 2:sen päiväksi johon mennessä Kongressin täytyy hyväksyä velkakatto-lakiesitys tai Amerikka joutuisi maksukyvyttömyyteen.

Menneisyydessä, tämänkaltaisia draamatuloksia, kun Valkoinen Talo pyytää velkakaton nostoa, tulee aikana, jolloin puolue, joka hallitsee ainakin yhtä Kongressin kamaria, on eri, kuin puolue joka hallitsee Valkoista Taloa.

Tässä tapauksessa, Republikaanit Kongressin kamarissa antautuivat presidentti Obaman pyynnölle aivan viime sekunnilla. Osakemarkkinoille ja keskiverto kansalaiselle Main Street’illä kohdistettiin uskomaton määrä huolta ja pessimismiä. Muista käsitys joka annettiin demonin, ”Master D.K.”, kautta Alice Bailey’lle Teosofisesta Seurasta:

”Taloudellista painetta tarvitaan muodostamaan Uusi Maailmanjärjestys.” (lainattu DVD:stä, ”Paradigm Shift: 2012 & Beyond (Paradigman muutos: 2012 ja sen jälkeen)”, by Doc Marquis)

Huomaa että Master D.K. sanoi, että ”taloudellinen paine”, ei taloudellinen romahdus!

Taloudellinen paine tarkoituksellisesti luotujen kriisien muodossa kuten tämä velkakatto, yhtä hyvin kuin tuhansien tahallisesti luotujen huonojen uutisjuttujen muodossa ja yhtä hyvin kuin vilpilliset varoitukset välittömästä romahduksesta, varmasti toteuttavat tämän demonisen lausunnon.

Itse asiassa, taloudellisen paineen juttuja on ollut olemassa Dwight Eisenhowerin hallinnon (1952-1960) ajoista lähtien!


DVD

UUTISKATSAUS: Superkongressin maalitauluna Perustuslain toinen lisäpöytäkirja (Second Amendment), InfoWars, 1. elokuuta 2011

”Niin kutsutulla ’Superkongressilla’, joka on määrä luoda velkakattoäänestyksen kanssa, tulee olemaan valtuudet jotka ylittävät reilusti pelkästään kansakunnan kukkaronnyörien kontrolloimisen – sen käskyvalta tulee ulottamaan maalitaulun toiseen lisäpöytäkirjaan – poistaen normaalit suojat jotka estävät peruslain vastaista lainsäädäntöä olemasta oikotienä laeiksi.”

Ei tule olemaan enää merkitystä sillä kuinka monta kirjettä, sähköpostiviestiä ja puhelinsoittoa raivostunut yleisö lähettää heidän (kansan)edustajilleen, koska tämän uuden ”Superkongressin” suunnitellaan mitätöivän vihaisten asukkaiden vaikutukset.

”Laki, joka on päätetty Superkongressin toimesta, olisi immuuni lisäpöytäkirjalle ja lainsäätäjät voisivat kirjata vain ylös- tai alas-äänestyksen (up or down vote), eliminoiden kyvyn jarruttaa … Senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid (Nevadan Demokraatti) ei säästellyt sanojaan tehdessään selväksi sen että Superkongressilla olisi korkein määräysvalta. ’Yhteiskomitea – siinä ei ole mitään rajoituksia’, Reid sanoi Senaatin puheenvuorossa. ’He voivat tarkastella mitä tahansa ohjelmaa mikä heillä on hallinnossa, kaikkia ohjelmia. … Sillä on lupa tarkastella kaikkea’.”

Minä pidän sitä hyvin mielenkiintoisena että Kongressin Republikaanien ja Demokraattien pitäisi tehdä yhteistyötä niin läheisesti luodessaan perustuslain vastaisen Kongressin rungon hyvin lähellä vuoden 2012 vaaleja!

Tämä temppu voisi oikein hyvin piristää mormoni-presidenttiehdokasta, jonka uskonnollinen oppi on aina keskittynyt ”Valkoisen Hevosen Profetian” ympärille, näky, joka annettiin Brigham Young’ille sisällissodan päättymisen jälkeen.

Me olemme kirjoittaneet tästä heikosti tunnetusta profetiasta artikkelissamme, ”Republikaani Mitt Romney ja mormonien suunnitelma Amerikkaa varten”, NEWS2226.

Siteeraamalla lyhyesti artikkelistamme, me luemme omituisesta uskomuksesta, jonka mormonit omaavat liittyen Perustuslakiin.

”Vielä yksi sen ainutlaatuisista opinkappaleista tässä mielessä on heidän uskomuksensa että USA:n perustuslaki on jumalallisesti inspiroitu asiakirja. He näkevät sen käytännössä samalla tavalla kuin he näkevät Raamatun tai Mormonien Kirjan tai muut heidän kirkkonsa teokset … aika saapuisi jolloin USA:n perustuslaki olisi ’hiuskarvan varassa’ ja että Israelin vanhimmat (tarkoittaen LDS (Latter-day Saints )-johtoa) tulisivat ja pelastaisivat tilanteen.”

Jos mormonikandidaatti voittaa Republikaanien vuoden 2012 presidentinvaaliehdokkuuden, hän tulee olemaan hyvin vahvassa asemassa pelastaakseen USA:n perustuslain, joka totisesti tulee olemaan ”hiuskarvan varassa” aikana, jolloin äänestäjät menevät uurnille.


DVD

II. Meksikon kansalaiset uskovat että Amerikan hallinto näyttelee suurta roolia huumeväkivallassa joka pyyhkäisee tuota maata.

Mikä on Illuminatin tunnuslause: ”Kaaoksesta järjestys”!

UUTISKATSAUS: Meksikolaisille, Fast and Furious -konflikti vahvistaa USA:n roolia Meksikon väkivaltaisuuksissa, Miami Herald, 31. heinäkuuta 2011

”MEXICO CITY – Samalla kun aseiden salakuljetus -huijaus nimeltä Fast and Furious (nopea ja raivoisa) nostaa esiin kritiikkiä Kongressissa aseiden, joita salakuljetettiin Meksikoon, jäljityksen kadottamisen vuoksi, meksikolaiset sanovat että kiista vahvistaa heidän vakaumustaan että USA:n aseteollisuus korjaa voitot kotiin verenvuodatuksesta rajan eteläpuolella. Kun uusia yksityiskohtia USA:n salaisesta operaatiosta nousi esiin viime viikolla Kongressin kuulemisissa Washingtonissa, monet meksikolaiset sanoivat että skandaali osoittaa kuinka helposti rikollisjengit saavat suuria määriä hyökkäysaseita USA:n aseputiikeista läheltä rajaa.”

Mihin ”salaisiin operaatioihin” nämä meksikolaiset viittaavat? Operaatioon ”Fast and Furious”, joka luotiin liittovaltion viraston, ”Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (Alkoholin, tupakan, käsiaseiden ja räjähteiden virasto)”, taholta.

Kun USA:n liittohallitus aloitti aseiden kuljetuksen Meksikon sisälle, heidän agenttinsa päästivät valloilleen väkivallan ryöpyn mikä järkytti Meksikon hallituksen ja synnytti todellisen kriisin pitkin Amerikan rajaa.

Mikä on tuo tunnuslause jälleen kerran? Jos sinä luot kriisin, niin sitten sinä voit astua sisään omalla ”ratkaisullasi”. Oliko tämä kriisi suunniteltu lietsomaan lisää näitä huumesotia, jotka runtelevat Meksikoa juuri nyt?

Puhuessamme aseiden tulvimisesta rajaseudulle, 70% tuli Yhdysvalloista, yllyttäen erään lainsäätäjän huomauttamaan, ’Kaikki saatavilla oleva todistusaineisto viittaa siihen että aseet tulivat USA:sta’, (Sergio Aguayo, akateemikko ja sanomalehtikolumnisti).

”Paljastukset ovat … lujittaneet pitkäkestoisia uskomuksia että asekauppa pitää itsellään voimakkaan valta-aseman USA:n poliittisessa elämässä. Meksikolaiset kommentaattorit näkevät Fast and Furious -konfliktin poliittisen kohun – ilman mitään samanlaista keskustelua siitä miten pysäyttää voimakkaiden aseiden virta huumekartelleille – merkkinä tuosta.

Me puhumme täällä merkittävästä huumesodasta, huomattavan määrän kanssa elämänmenetyksiä.

”… Meksikon rikollisryhmät, joiden taistelut huumereittien suhteen ja muut rikolliset aktiviteetit ovat vaatineet 40,000 ihmisen elämän vuodesta 2006 lähtien, käyvät ostoksilla Rio Granden pohjoispuolella heidän tulivoimansa vuoksi. Heidän suosimat käsituliaseet ovat muunnoksia AK-47 ja AR-15 hyökkäysaseista, laillisesti saatavilla USA:n asemyymälöistä lähellä rajaa.”

”Videossa, joka julkaistiin aiemmin tässä kuussa, Meksikon armeijan loikkarilta, jonka väitetään nousseen kolmosmieheksi (No. 3) brutaalissa ja voimakkaassa syndikaatissa nimeltä Los Zetas, kysyttiin poliisikuulustelijan toimesta mistä Los Zetas saa heidän aseensa. ’Yhdysvalloista’, Jesus Aquilar, jonka Meksikon viranomaiset pidättivät heinäkuun 4:ntenä, kertoi kysyjälleen, jolla oli kamera kytketty pois päältä. ’Kaikki aseet tulevat Yhdysvalloista.’ ”

Mikä on tarkoitus lietsoa tuollainen kauhistuttava sota? Illuminati on suorittanut tämänkaltaista operaatiota siitä saakka kun se perustettiin toukokuun 1. päivänä 1776.

Tullessaan ulos pölystä ja hävityksestä, he toivovat luovansa ”uuden järjestyksen”. Joskus tämä järjestys on alueellinen ja joskus se on globaali ”Uusi Maailmanjärjestys”.

Tässä tapauksessa, tavoitteena on luoda niin hankala sota että amerikkalaisia sotilaita täytyisi lähettää Meksikoon. Tämän invaasion tuloksena, on mahdollista että Pohjois-Amerikan Unioni syntyy!


DVD

III. On nopeasti tulossa aika jolloin mikä tahansa kritiikki hallinnon virkailijasta tulee saattamaan sinut vankilaan.

UUTISKATSAUS: Piruillako poliitikolle? Se voisi merkitä vankilaa, World Net Daily, 1. elokuuta 2011

”Liittovaltion tuomari joka on kiitollisuuden velassa elinikäisestä nimityksestään Barack Obamalle tuli tänään siihen johtopäätökseen että elämän-puolesta järjestö, jonka johtajat olivat kritisoineet poliitikkoa Obamacare’n tukemisesta aborttien rahoittamista varten, saattaisi juurikin olla syyllinen kunnianloukkaukseen – ja mahdollisesti ansaitakseen vankilassaoloajan.”

” ’Tämä ohjeistus tarkoittaa sitä että kuka tahansa joka kritisoi poliittista ehdokasta on vaarassa kunnianloukkausväitteelle’, hän varoitti.”

Itse asiassa, tämä kehitys ei ole uutta. Lokakuussa 2001, me varoitimme että Patriot Act -lakiesitys, jota oltiin runnomassa läpi hyvin mukautuvaisen Kongressin välityksellä, tulee valtuuttamaan presidentin panemaan kenet tahansa toisinajattelijan vankilaan minä tahansa aikana, mistä tahansa syystä, määrittelemättömäksi aikajaksoksi.

Ainoa syy miksi toisinajattelijoita ei ole pantu vankilaan ennen tätä hetkeä, on se, että Jumalan suojaavaa voimaa uskovien ympäriltä ja päältä ei ole vielä täysin poistettu (2. Tessalonikalaiskirje 2:6-7). Heti kun tuo tapahtuu, kaikki toisinajattelijat tullaan saartamaan ja lähettämään vankilaan.

Jos tempaus ei ole tapahtunut tähän aikaan mennessä jolloin tapahtuu poliittinen muodonmuutos absoluuttiseen diktatuuriin, niin tuletko vierailemaan luonani vankilassa? [Heh, tuskinpa kukaan meistä muistakaan välttyy vankilatuomiolta ja näin pystyy vierailemaan Davidin luona vankilassa pahoina aikoina. Hieman puhui itsensä pussiin kun sanoi aikaisemmin KAIKKIEN toisinajattelijoiden joutuvan vankilaan. Eiköhän kaikki Davidin säännölliset lukijat ole toisinajattelijoita. Suom. huom.]

------------------------------


Suomentajan kommentti: Velkakattokriisin ratkaisu viime tingassa ja Superkongressin luominen NWO:ta varten ei tapahtunut sattumalta juuri 1.-2. elokuuta. Sehän on myös noitien Lugnasadh-sadonkorjuujuhlan (harvest festival) aikaa, joka alkoi maanantaina 1.8.2011 (sapatti) ja kestää viikon verran. Lugnasadh-sapatti kuuluu noitien suuriin sapatteihin, ristineljännessapatit, joita on neljä vuodessa. Lainaus eräältä nettisivulta: ” ’The Harvest’ campaign will begin Monday, August 1 at approximately 11:00 AM PDT and will run for one full week.” Tältä nettisivulta voit lukea lisää Lammas/Lugnasadh -festivaalista: “Lammas is one of the four major pagan festivals originally celebrated in Britain and now celebrated in other countries, including the United States. Its the first of the three Pagan harvest festivals.” Lisäksi luetaan netistä: “Lammas, also known Lughnasadh, is a celebration of the fruits of the first harvest of all grains, fruits, and vegetables. This is the first of three harvest celebrations. It is celebrated either on the 1st or 2nd of August and marks the beginning of the end of summer and the start of Autumn and so preparation for the winter by harvesting the crops.” Varmistukseksi vielä yhdeltä sivulta: “Lugnasadh takes place August Eve through August 2.” Ja mikä merkittävintä, tähän Lugnasadh-sapattiin liitetään okkulttiset rituaalimurhat. Lue http://daysofevil.blogspot.com/2009/02/calendar-dates-for-major-cult.html. Oliko Norjan verilöyly 11 päivää ennen lopullista velkakatto-lakiesityksen läpimenoa Senaatissa rituaalimurha (kuoli 77=7x11 ihmistä), joka vaadittiin tämän NWO:ta ajavan suunnitelman onnistumiseksi? Päivämäärät ja muut luvut sopivat kyllä hyvin yhteen. Yleensä Lugnasadh-juhla ajoitetaan siis välille 31.7.-2.8., vaikka muuten sadonkorjuujuhla jatkuu aina 7.-8. elokuuta asti. Nyt, koska Breivikin murhat tapahtuivat 22.7.2011, saadaan 9-11 päivää eli 911-koodi Superkongressin luomiselle elokuun alussa ja noitien juhlan aikana. Loppuun erään lukijani vieraskirjakirjoitus blogissani koskien tätä Superkongressia ja diktatuurin muodostumista USA:ssa (huom. 77 vuotta Hitlerin valtaannoususta).



Vieraskirja


Nimi : jonah

Viesti : Eilen hyväksytty velkakattosopimus toteutti Yhdysvalloissa vallankaappauksen -> ylin valta siirtyi Obamalle ja 12 kongressin edustajalle ja näin ollen USA:n perustuslaki on käytännössä kumottu.

Obamasta tuli siis diktaattori päivälleen tasan 77 vuotta Hitlerin jälkeen.

http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/08/halytys-pankkiirioligarkismin-katyrit.html

http://www.youtube.com/watch?v=tOaZrEEasHY&feature=player_embedded

Enää ei näytä puuttuvan kuin mellakat -> false-flag -> Martial Law ja Obamalla on täydet valtuudet aloittaa Amerikan holokausti!

3. elokuuta 2011 23:12:44


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com