Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue VIII    August 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

--------------------------

Amerikka – epätoivoinen kansakunta!
(America - A Nation In Desperation!)

”Sillä sinä unhotit pelastuksesi Jumalan etkä muistanut suojakalliotasi. Sentähden sinä istutat ihania istutuksia ja kylvät vieraita viiniköynnöksiä; istuttamispäivänä sinä saat ne isonemaan, ja aamulla saat kylvösi kukoistamaan-mutta poissa on sato sairauden päivänä, ja parantumaton on kipu.”

Jesaja 17:10-11

”Kadonnut lammaslauma oli minun kansani. Heidän paimenensa olivat vieneet heidät harhaan eksyttäville vuorille; he kulkivat vuorelta kukkulalle, unhottivat lepopaikkansa.”

Jeremia 50:6

”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin. Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä. Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä.”

Jaakobin kirje 5:1-6

”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.”

Matteus 6:19-21


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme läheisesti aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja vallitsevaa epätoivon tilaa joka on nyt niin yleistä ihmiskunnan ponnisteluissa. Katsoitpa sinä korkeaa työttömyysastetta Yhdysvalloissa, Euroopan kaatuvia talouksia, sekasortoa Lähi-idässä, huumeisiin liittyvää väkivaltaa Meksikossa, tahi luonnonkatastrofeja joita sattuu kaikkialla maailmassa, tulee pian selväksi että suuri osa tästä planeetasta on toivottomuuden ja kurjuuden tilassa. Miksi maailmassa on niin paljon ikävyyksiä?

Luopumus kirkoissa! (Apostasy In The Churches!)

Pyhässä Raamatussa, meitä varoitetaan murheista, jotka tulevat kohtaamaan ihmistä, jos hän joskus unohtaa Jumalan. Silti, Yhdysvalloissa, jonka perinteisesti viitataan omaavan kristillisen enemmistön, monet ihmiset ovat kääntäneet selkänsä Herralle, ja samalla kun he saattavat käyttää kauniita sanoja Hänestä, he eivät kunnioita Häntä teoillaan. On mielenkiintoista panna merkille että äskettäinen tutkimus havaitsi sen että 80 prosenttia amerikkalaisista, jotka väittävät olevansa kristittyjä, ovat passiivisia. (1) Surullista kyllä, termistä ”kristitty” on tullut pikemmin kulttuurillinen tunnistaja kuin elämäntapa useille ihmisille.

Vaikka siellä on uskonnollisia järjestöjä ja seurakuntia joka puolella Yhdysvaltoja, vaihdellen kooltaan pienistä isoihin, niin monet noista uskonnollisista seuroista toimivat vieraan hengen vaikutuksen alaisena joka ei ole Jumalasta. Esimerkiksi, Kristuksen Yhdistynyt Kirkko (United Church of Christ), mikä oli ennen vaihtoehtokirkko Barack Obamalle, on hiljattain julistanut poistavansa termin ”Isä Jumala (God the Father)” sen alkuperäisistä dokumenteista. Uskontokunta väittää että Jumalaan viittaaminen ”taivaallisena isänä” on liian rajoittava, mutta kuitenkin järjestön tiedottaja (spokeswoman) totesi, että Jumalaan viittaaminen ”Isänä ja Äitinä (Father and Mother)” on hyväksyttävää.

Jotkut kirkot ovat tulleet niin tyhjiksi arvostelukyvystä ja ymmärryksestä että ne ovat itse asiassa lukeneet katkelmia nk. Islamin ”pyhästä kirjasta”, nimeltä Koraani. Uusi uskontojen välinen liike on saavuttamassa vetovoimaa Yhdysvalloissa josta osaksi lankeaa kunnia järjestölle nimeltä Faith Shared (Jaettu usko). Ryhmän verkkosivusto toteaa, ”Faith Shared pyytää jumalanpalveluspaikkoja läpi maan järjestämään tapahtumia, joihin ottaa osaa papisto joka lukee katkelmia toistensa pyhistä teksteistä. Yksi esimerkki olisi kristitty pastori, juutalainen rabbi ja muslimi-imaami osallistuen jumalanpalvelukseen tai muuhun tapahtumaan. Ehdotetut lukemiset tultaisiin toimittamaan Toorasta, evankeliumeista, ja Koraanista käsin, mutta yhdyskuntia rohkaistaan valitsemaan lukukatkelmia jotka tulevat kaikumaan heidän seurakuntiensa keskuudessa. Jäsenten osanotto muslimiyhdyskunnasta on avain. Me tulemme myös antamaan ehdotuksia kuinka tämä ohjelma liitetään sinun säännöllisiin jumalanpalveluksiisi.” (3) Kesäkuun 26. päivänä 2011, viisikymmentä seurakuntaa 26 osavaltiosta järjesti lukemistilaisuudet Koraanista. (4) Seurakuntien jotka osallistuivat näihin ”uskontojen välisiin palvontamenoihin” on täytynyt repäistä 2. Korinttolaiskirje irti heidän Raamatuistaan. Sillä me luemme 2. Korinttolaiskirjeen luvusta 6:14-18, ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".”

Kyllä, valtavirran kristillisyydessä on paljon luopumusta näinä päivinä. New Yorkin osavaltiossa, josta äskettäin tuli kuudes osavaltio Amerikassa laillistamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot, monet seurakunnat nykyään sallivat tai jopa omaksuvat homoseksuaalisen elämäntavan. Uuden-Englannin evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokous Amerikassa on julkaissut asiakirjan jossa lausutaan että papit voivat suorittaa samaa sukupuolta olevien vihkimisseremonioita jos he haluavat tehdä niin. (5) Samaan aikaan, piispa Long Island’in episkopaalisessa hiippakunnassa on antanut takarajan vaatien että gay-papit aktiivikumppaniensa kanssa vihitään seuraavien yhdeksän kuukauden aikana. (6)

Kun me liikumme lähemmäksi meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, takaisintuloa, me löydämme kasvavan määrän seurakuntia jotka kannattavat epäraamatullisia oppeja. Kristityt jotka omaksuvat täysin koko Raamatun inspiroituna Jumalan Sanana tulevat harvemmiksi, mutta me tiedämme että Jumalalla tulee aina olemaan jäännöskansa. Ole vakuuttunut siitä että vaikkakin suuri osa uskonnosta maailmassa tänä päivänä on väärennettyä ja teeskenneltyä ja täynnä jumalattomuutta, niin Jumala on hyvin todellinen; ja kaikkien vaikeuksien keskellä maailmassa, Hän voi varjella meitä vaikeiden aikojen läpi joissa me elämme.

Taloudellinen epätoivo! (Economic Desperation!)

Me totisesti elämme taloudellisen epätoivon ajassa. Huolimatta Obaman hallinnon ja Keskuspankin moninaisista yrityksistä ”elvyttää” Yhdysvaltojen taloutta, kaikki heidän ponnistelunsa ovat olleet tyhjän arvoisia, ja talous on kokenut hyvin vähän paranemista huolimatta liittovaltion virkailijoiden väitteestä että maa on toipunut vuodesta 2009 lähtien. Yhä harvemmat ihmiset vielä uskovat heidän vakuutteluihinsa, kuitenkin. Hiljattainen mielipidekysely New York Times’in toimesta havaitsi että 39 prosenttia vastaajista uskoo että Yhdysvaltojen talous on astunut pysyvän matalasuhdanteen tilaan. (7) Monet asiantuntijat ovat samaa mieltä tuon näkemyksen kanssa. Peter Schiff, Europacific Capital’in toimitusjohtaja, totesi äskettäisessä haastattelussa, ”Elpyminen on vaimenemassa ja etukäteen aavisteltu krapula alkaa saapua. Talous on nyt pahemmassa jamassa koska liittovaltio elvytti sitä. Elvytys ainoastaan oli esteenä oikeanlaiselle prosessille. Joten sen sijaan että olisi ratkaistu joitakin meidän taloudellisia epätasapainoja, hallinto on tehnyt ne pahemmiksi. Nyt me olemme suuremman taloudellisen mahalaskun kynnyksellä kuin sen, jonka pelastuspaketit keskeyttivät taannoin vuonna 2009.” (8) Ekonomisti David Rosenberg lausui CNBC:n haastattelussa, ”Kaikki asiat kertovat sinulle miten pehmyt talouden arka kohta todella on. Me olemme vain yhden pienen ravistuksen päässä kun talous menee takaisin taantumaan.” (9) [USA:n talouskasvu on yskinyt pahasti alkuvuonna 2011. Nyt viimeisimpien tietojen mukaan Yhdysvaltojen bruttokansantuote kasvoi vain 0,4 prosenttia ensimmäisellä kvartaalilla aiemmin ilmoitetun 1,9 prosentin sijaan. Toisella kvartaalilla alustava kasvuprosentti oli vain 1,3 prosenttia mikä jäi odotuksista. Lue http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/07/29/usan-kulutuksen-kasvu-lahes-pysahtyi/201110672/12. Pörssikurssit ovat laskeneet viime aikoina eikä pelkästään pitkitetyn USA:n velkakattokriisin seurauksena, joka ratkesi viime tingassa 2.8.2011. USA:n velanotolle annettiin lisäaikaa ensi vuoden loppuun saakka ja velkakattoa nostettiin 2,1 biljoonalla dollarilla. Samaan aikaan USA joutuu säästökuurille kun menoja leikataan ja tämä syö varmasti talouskasvua. Suom. huom.]

Keskuspankin pääjohtaja Ben Bernanke on pannut horjuvan talouden syyksi korkean öljyn hinnan ja viimeaikaiset luonnononnettomuudet, kuten maanjäristyksen, joka iski Japaniin maaliskuussa 2011. ”Heti kun väliaikaiset iskut jotka ovat painaneet alas taloudellista aktiviteettia menevät ohi, me odotamme näkevämme taas (viimeaikaisen FED:n politiikan) heijastusvaikutuksia vahvemmassa taloudellisessa aktiviteetissa ja työpaikkojen synnyssä”, Bernanke totesi. (10) Kuitenkin, Drew Matus, vanhempi ekonomisti UBS Investment Research’issa, ei ollut aivan yhtä optimistinen. ”Suuri osa valinnoista, joita hän pani pöydälle, olivat tosiasiassa hyödyttömiä. Joten minä luulen että Bernanke todellisuudessa vain toivoo parasta”, Matus sanoi. (11)

Surullista kyllä, työttömyys on mennyt vain pahemmaksi viimeisten muutaman kuukauden aikana. Heinäkuun 7. päivänä 2011, Barack Obama antoi ennalta laadittuja kommentteja medialle toteamalla, ”Talous kaikkineen ei vain synnytä läheskään tarpeeksi työpaikkoja jokaiselle joka etsii työtä.” (12) Obaman kommentit näyttivät olevan hiukan varovaista ilmaisua. Itse asiassa, kasvu kesäkuun 2011 työmarkkinoilla oli niin heikkoa että se järkytti monia ekonomisteja jotka olivat odottaneet noin 90,000 uuden työpaikan syntymistä. Todellisuudessa, siellä oli syntynyt vain 18,000 uutta työpaikkaa, mikä oli huonoin työllisyyden kasvuaste syyskuusta 2010 lähtien. David Semmens, ekonomisti Standard Charted -pankissa New Yorkissa, sanoi melko suoraan, toteamalla, ”Se on hirveä lukema. Ei ole olemassa mitään hyviä uutisia joita sinä voit poimia siitä.” (13)

Sellaisen puutteen kanssa koskien vankkoja ja luotettavia työllisyysvaihtoehtoja Amerikassa, monet nuoret ihmiset eivät löydä itselleen mitään muuta vaihtoehtoa kuin työskennellä kolmessa tai neljässä erillisessä työpaikassa. Carl E. Van Horn, John J. Heldrich Center for Workforce Development at Rutgers’in (Rutgersin työvoimakehityksen tutkimuskeskus) johtaja, sanoi, ”Nuoret collegesta valmistuneet työskentelemässä monissa työpaikoissa on luonnollinen seuraus huonoista työmarkkinoista ja he omaavat, keskimäärin, 20,000 dollarin edestä opintolainoja takaisin maksettaviksi.” Hra. Van Horn edelleen jatkoi sanoen, ”On olemassa kahden tyyppisiä ihmisiä tässä tilanteessa: loppututkinnon suorittanut joka ei pysty saamaan kokoaikaista työtä, ja henkilö, jonka tulot eivät ole riittäviä, vastaamaan heidän kustannuksiaan. Ainoa parannuskeino nuorille ihmisille tässä tilanteessa on vankat mittasuhteet omaava taloudellinen elpyminen.” (14)

Joissakin tapauksissa, ne, jotka omistavat työpaikan, eivät saa pitää niitä kovin kauaa. Tämä oli kylmä realiteetti 42 poliisiakatemian vastavalmistuneelle Clevelandissa, Ohion osavaltiossa. Tutkinnon suorittaneille annettiin aseet ja virkamerkit, ja heidät julistettiin poliiseiksi. Vähemmän kuin tuntia myöhemmin heidät irtisanottiin koska kaupungilla ei ollut varaa maksaa heille palkkoja. Kaksikymmentäkaksivuotias Robby Prock oli ymmärrettävästi pettynyt. ”Te olette täynnä riemua siitä että lopulta pääsitte sisälle, ja kaikki näytti menevän hyvin. Ja sitten yhtäkkiä, se vain repäistään pois teiltä”, Prock sanoi. Clevelandin kaupunki on irtisanonut 321 työntekijää tähän asti vuonna 2011. (15)

Asioiden tila tässä entisessä suuressa Yhdysvaltojen kansakunnassa on mennyt niin synkäksi että jotkut työttömät naiset ovat turvautuneet muuttamaan Nevadan osavaltioon jotta he voivat työskennellä laillisesti bordelleissa prostituoituina. Johtaja yhdessä näistä saastaisista liikeyrityksistä totesi, ”Me olemme nähneet viimeisten parin vuoden aikana massiivista naisten virtaa kaikkialta maasta. Se on heidän ensimmäinen kertansa seksiviihdebisneksessä ja he näyttäytyvät täällä – kirjaimellisesti meidän ovikynnyksellämme joskus – tarkoituksenaan työn etsiminen heidän perheittensä tukemiseksi: heidän aviomiestensä, heidän lastensa, heidän vanhempiensa. Siinä on hirveän paljon kasvua. Kun asiat alkoivat mennä todella pahoiksi, syksyllä 2007, me aloimme nähdä tällaisten juttujen lisääntymistä ja ei ole ollut mitään hiipumista.” (16)

Joka puolella Amerikkaa sinä löydät ihmisiä epätoivon tilassa tehden asioita joita he luultavasti eivät koskaan ajatelleet tekevän. Heinäkuun 13:ntena 2011, Dallasin kaupungissa, Teksasissa, noin 5000 ihmistä asettui jonoon Jesse Owensin muistokompleksin luokse tilaisuudelle hakea rajoitettu määrä vuokrakuponkeja, joita jaetaan matalatuloisille hakijoille auttamaan osittain heidän asumisvuokransa maksussa. Kun virastorakennus avattiin tehtävää varten tuona aamuna, vauhkoontuneita ihmisiä ryntäsi kompleksiin johtaen kahdeksan ihmisen loukkaantumiseen. (17)

Osavaltiot sellaiset kuten Illinois, Teksas, Arizona, Georgia, ja Florida ovat kokeneet suuren piikin ilmastointilaitteiden varkauksissa. Laiteyksikköjä varastetaan niiden arvokkaiden kuparikomponenttien vuoksi, jotka revitään pois jäähdytysvälineistöstä ja sitten myydään romumetallina. Varkaat ovat muuttuneet kasvavassa määrin röyhkeiksi Parker’in piirikunnan sheriffin mukaan, Teksasissa. ”Jotkut heistä ovat jopa kiivenneet ylös katolle tikapuiden kanssa ja riuhtaisseet laiteyksiköt irti ylhäällä siellä ja tiputtaneet ne yli rakennuksen reunan ja hilanneet ne samantien pois”, huomautti sheriffi Larry Fowler. (18)

Varkaat Antioch’in kaupungissa, Kaliforniassa, ovat tulleet niin epätoivoisiksi että he ovat kaataneet maahan suunnilleen kolmesataa sähköpylvästä ja kiskoneet niistä niiden kuparisähköjohdot. Eräässä röyhkeässä varkaudessa, kokonainen sähkömuuntaja varastettiin pylväästä, mikä on erityisen vaarallinen toimenpide joka voisi johtaa sähkötapaturmaan jos se tehdään väärin. (19)

Leen piirikunnassa, Floridassa, varkaat ovat vieneet ainakin kymmenen sadeviemärikantta, metallirännien ja -ristikoiden ohella. Varastettu välineistö on arvoltaan noin neljätuhatta dollaria. Frank Neal, Charleston Park Neighborhood Association’in (Charlestonin puistoalueen lähiseutuyhdistys) varapresidentti, huomautti, ”Ihmiset yrittävät selviytyä elämässään.” (20)

Väkivaltaa kaduilla! (Violence In The Streets!)

Nämä ovat kovia aikoja Yhdysvalloissa. Nykyiset olosuhteet ovat erityisen huolestuttavia James Carville’lle, demokraattipuolueen strategistille, jolla oli tapana tehdä työtä entiselle presidentille Bill Clintonille. Puhuessaan taloudellisesta ahdingosta ja synkistä työmarkkinoista, Carville sanoi, ”Sinä tiedät, jos se jatkuu, me alamme nähdä kansalaistottelemattomuutta tässä maassa. Minä vihaan sanoa tuota, mutta minä luulen että se on uhkaavan pian mahdollista.” (21) On jo olemassa jotakin todistusaineistoa siitä että Hra. Carville saattaisi olla oikeassa. Minun isälläni oli tapana puhua siitä mitä tapahtuisi jos tämä turmeltunut sukupolvi ei voisi enää saada niitä tavaroita joita he haluaisivat. Hän ennusti että jos nuoret ihmiset tämän päivän paina-nappia yhteiskunnassa, joka on tullut niin tottuneeksi välittömään mielihyvään, eivät voisi enää hankkia tavaroita joita he haluaisivat ostaa, he yksinkertaisesti varastaisivat niitä. Koska aikuisväestö on vallannut monet matalapalkkaisista pikaruoka- ja vähittäiskauppatyöpaikoista, joiden oli tapana olla yleisiä nuorten ihmisten keskuudessa, suuri osa Amerikan nuorisoa ei pysty löytämään työtä.

Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa, ja useissa muissa kaupungeissa läpi Yhdysvaltojen, on nyt liikkuvia teini-ikäisten jengejä jotka liittyvät yhteen ryövätäkseen autoja, kauppoja, ja ihmisiä kadulla. Kesäkuussa 2011, mieheltä kiskottiin pois hänen skootterinsa ja hänet hakattiin ryhmän toimesta joka koostui 15-20 teini-ikäisestä Chicagon kaduilla. Pian sen jälkeen, toinen mies kaadettiin kumoon pyörästään ja häntä iskettiin nyrkillä teinijengin toimesta joka sitten varasti hänen matkapuhelimensa ja kameransa. (22) Toukokuun alussa 2011, kahta polkupyöräilijää vastaan hyökättiin jengin toimesta joka koostui suunnilleen sadasta teinistä, jotka veivät miehet ja heittivät heidät Michigan-järveen. (23) Kesäkuun 7:ntenä 2011, niin paljon kuin viisitoista teiniä astui kahteen bussiin, joita operoivat Chicagon joukkoliikenneviranomaiset, ja hyökkäsivät matkustajien kimppuun ennen syöksymistään ulos varastettujen elektronisten laitteiden kanssa. (24) Samanlaiset teinijengit ovat ryöstelleet elintarvikekioskeja ja muita putiikkeja Washington D.C:ssä; Las Vegasissa, Nevadan osavaltiossa; ja St. Paul’issa, Minnesotan osavaltiossa. (25)

Amerikkalaisten elämät – mikrojohdettuja ja valvottuja! (American Lives - Micromanaged And Controlled!)

Amerikan Yhdysvallat on läpikäymässä nopean muutosaallon, ja tämä muutos ei ole parempaan. Me voimme pian saavuttaa pisteen missä tämä kerran niin voimaa pursuava maa, joka asetti hyvin korkean painoarvon vapaudelle ja ihmisoikeuksille, ei tule enää edes muistuttamaan sitä kansakuntaa joka se kerran oli. Me olemme nyt näkemässä perustusta jota ollaan laskemassa viemään pois mikä tahansa jäljellä oleva vapaus jonka amerikkalaiset ovat jättäneet.

Shokeeraava artikkeli, jonka on kirjoittanut James Bamford ja julkaissut PBS vuonna 2009, kertoo pelottavan tarinan joka osoittaa juuri kuinka lähellä me olemme orwellilaista poliisivaltiota täällä Amerikassa. Kansallinen turvallisuusvirasto, tai NSA, on kehittämässä keinotekoista tiedustelujärjestelmää nimeltään AQUAINT, mikä on lyhenne sanoille Advanced Question Answering for Intelligence (edistyksellinen kysymysten vastaaja tiedustelua varten). Artikkelissa, Hra. Bamford kirjoittaa, ”Koko Internetin ja tuhansien tietokantojen avulla muodostaakseen aivot, laite kykenee vastaamaan melkein välittömästi monimutkaisiin kysymyksiin jotka esitetään tiedusteluanalyytikkojen taholta. Kun yhä enemmän tietoa kerätään – puhelinsoittojen, luottokorttisaamisten, sosiaalisten verkostojen kuten Facebookin ja MySpacen, GPS-jäljitysten, matkapuhelimen geo-paikannuksen, Internet-hakujen, Amazonin kirjahankintojen, ja jopa E-Z Pass -tietullimaksurekistereiden välityksellä – saattaa eräänä päivänä olla mahdollista tietää, ei ainoastaan, missä ihmiset ovat ja mitä he ovat tekemässä, vaan mitä ja kuinka he ajattelevat.” (26) Entinen tutkija, joka työskenteli projektissa, totesi, ”Teknologia käyttäytyy kuten robotti, ymmärtäen ja vastaten monimutkaisiin kysymyksiin. Ajattele elokuvaa ’2001: A Space Odyssey’ ja mitä mieleen painuvinta roolihahmoa, HAL 9000, joka kävi keskustelua Davidin kanssa. Me pohjimmiltaan rakennamme tätä systeemiä. Me rakennamme HAL-robottia.” (27) [Amerikkalaiset tieteis- ja katastrofielokuvat 1990- ja 2000-luvulla voivat toimia profetioina tulevia lopputapahtumia ajatellen. Ne paljastavat Uuden Maailmanjärjestyksen synnylle tarpeellisia asioita. Joku henkivalta on ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvia. Niissä on outoja yhteensattumia nykyilmiöiden ja Raamatun profetioiden kanssa. Suurin osa Hollywood-elokuvista koskee Amerikan kohtaloita. Yksi mielenkiintoinen profeetallinen Hollywood-elokuva on Deep Impact vuodelta 1998, jossa ennakoidaan komeetan iskeytymistä Maahan lähitulevaisuudessa. Voisiko tämä viitata komeetta Elenin’iin, joka saapuu lähelle Aurinkoa ja Maata syksyllä 2011? Lue http://electroniccigarettes4life.com/Elenin/, jossa video Comet Elenin Matches "Deep Impact" Even Happening Now!!! Suom. huom.]

Jopa ilman pitkälle kehitettyä järjestelmää sellaista kuten AQUAINT, liittovaltion virastot Yhdysvalloissa omaavat jo pääsyn suureen osaan informaatiota koskien Amerikan kansalaisten elämiä ja tottumuksia. USA:n Patriot Act -laki on antanut virastoille sellaisille kuten FBI kelpoisuuden pakottaa yhtiöitä kuten Facebook, Microsoft, Google, Apple, ja muita teknologian tarjoajia luovuttamaan mitä tahansa tietoa he pyytävät. Itse asiassa, kaikki Amerikan yritykset ovat alamaisia Patriot Act’ille, jopa silloin kun ne eivät operoi Yhdysvalloissa. Gordon Frazer’ilta, Microsoftin Britannian haaraosaston toimitusjohtajalta, kysyttiin hiljattain kysymys, ”Voiko Microsoft taata että EU:ssa (Euroopan Unioni) kerätty tieto, jota hallitaan EU-pohjaisissa datakeskuksissa, ei lähde Euroopan talousalueelta minkään olosuhteen alla – edes Patriot Act’in tekemän pyynnön nojalla?” Hra. Frazer vastasi, ”Microsoft ei voi antaa noita takeita. Eikä myöskään mikään muu yhtiö.” (28)

Uusi normaali! (The New Normal)

Ei ole mikään salaisuus, että jos ihmiset uskovat, että on olemassa selvä ja läsnä oleva vaara niin monet tulevat luopumaan heidän vapaudestaan turvallisuuden ja suojelun tähden. Turvatoimenpiteet nykyään sijoitettuna lentokentille olisivat olleet mahdottomia ajatella amerikkalaisille vain muutama sukupolvi sitten. Kuitenkin samalla kun ihmiset protestoivat liikenneturvallisuusviraston (Transportation Security Administration) metodeja ja menetelmiä vastaan, lähes kaikki mukautuvat heidän vaatimuksiinsa. Todellisuus on se, että jokaista matkustajaa lentokentällä kohdellaan nyt potentiaalisena terroristina, huolimatta siitä miten nuori tai miten vanha henkilö saattaa olla. Tämä surullinen tosiasia tuli kirvelevän selväksi kun lentokenttätarkastajat Louis Armstrongin New Orleansin kansainvälisellä lentokentällä alistivat kuusivuotiaan tytön tiukkaan pat-down -ruumiintarkastukseen huhtikuun 5:ntenä 2011. Kesäkuun 18:ntena 2011, yhdeksänkymmentäviisivuotias vanha nainen alistettiin ruumiintarkastukselle ja tutkimiselle lentokentällä Floridassa. Vanhempaa naista pakotettiin poistamaan hänen aikuisalapäävaippansa tutkimisen aikana. (29) Koskien tapausta, TSA-tiedottaja Sari Koshetz lausui, ”TSA ei voi vapauttaa mitään ryhmää tarkastukselta koska me tiedämme tiedustelupalvelulta että on olemassa terroristeja liikkeellä jotka sitten hyödyntäisivät tuon haavoittuvuuden.” (30)

Heinäkuun alussa, TSA antoi lausunnon ilmaisten että terroristit voisivat mahdollisesti yrittää petkuttaa lentokentän turvallisuusmenettelyjä istuttamalla kirurgisesti räjähteitään heidän kehoonsa. Tästä mahdollisuudesta johtuen, TSA-viranomaiset ovat varoittaneet että sinne voitaisiin asentaa paikoilleen lisäturvallisuusmenettelyjä. ”Varotoimena matkustajat lentäessään kansainvälisistä sijainneistaan USA:n määränpäihin saattavat huomata uusia turvallisuustoimenpiteitä paikallaan. Näiden turvallisuustoimenpiteiden suunnitellaan olevan ennalta arvaamattomia, joten matkustajien ei pitäisi odottaa näkevän samaa aktiviteettia jokaisella kansainvälisellä lentokentällä. Toimenpiteet voivat sisältää vuorovaikutuksen matkustajien kanssa, lisäyksenä muiden tarkastusmetodien käyttöön sellaisten kuten ruumiintarkastukset sekä parannettujen työkalujen ja teknologioiden käytön”, lausunto sanoi. (31) Minä en voi muuta kuin miettiä ihmetellen mitä muuta he mahdollisesti voisivat tehdä tutkistellakseen enemmän matkustajia.

Olisi kohtuullista olettaa että kaikkien turvallisuustoimenpiteiden kanssa, jotka on toteutettu lentokentillä halki Yhdysvaltojen, turvallisuusrikkomuksen pitäisi olla mahdotonta. Silti, kesäkuun 24:ntenä 2011, Nigerian kansalaisen nimeltään Olajide Noibi sallittiin astua koneeseen John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä New Yorkissa käyttäen yliopiston henkilökorttia (college ID) ja vanhentunutta koneeseenmeno-passia nimellä joka ei edes sopinut hänen tunnistukseensa. Hra. Noibin sallittiin lentää koko matkan Los Angelesiin Virgin Atlantic -lennolla, jopa sen jälkeen kun lentoyhtiön henkilökunta tuli tietoiseksi rikkomuksesta lennon aikana. Laskeuduttuaan miestä ei edes pidätetty. (32) Tarkastelemalla tosiasiaa että tätä suuruusluokkaa oleva rikkomus tapahtui, me voisimme perustellusti kysyä itseltämme saavatko kaikki TSA:n niin kutsutut ”parannetut” tarkastusmenettelyt todella amerikkalaiset turvallisemmalle mielelle.

Kun aika kulkee eteenpäin, turvallisuustoimenpiteet tulevat ankarammiksi, ja juuri sitä miten tunkeileviksi ne saattavat muodostua tulevaisuudessa voidaan vain kuvitella. Uusia turvallisuusmenettelyjä on jo pantu paikalleen lentokenttien ulkopuolisissa paikoissa, sellaisissa kuten New York Cityn maanalaisissa metroasemissa. Matkustajia metrojunissa tarkkaillaan nyt, tutkistellaan, ja satunnaisesti tarkastetaan (pat-down). Turvallisuusmenettelyistä, jotka nyt ovat paikoillaan, komisario Scott Shanley New Yorkin poliisiosastosta kommentoi, ”Tämä on uutta normaalia.” (33)

Amerikka – kuiva ja kuihtuva maa! (America - A Dry And Withering Land!)

Useimmat amerikkalaiset ovat luultavasti kuulleet laulun ”America the Beautiful (Kaunis Amerikka)” kerran tai useammin. Tämä isänmaallinen laulu alkaa seuraavilla säkeillä, ”O beautiful for spacious skies, for amber waves of grain, for purple mountain majesties, above the fruited plain (Voi miten kaunis avarien taivaiden tähden, kullanruskeitten viljalaineiden tähden, purppuranpunaisten vuorimajesteettien tähden, yläpuolella hedelmäisen tasangon).” Surullista kyllä, ”kullanruskeat viljalaineet”, joista puhutaan laulussa, ovat havaittavasti poissa olevia kauttaaltaan monissa Amerikan osavaltioissa johtuen hävittävästä kuivuudesta, mikä on levinnyt poikki neljäntoista osavaltion. Kuivuus on erityisen pahaa Teksasin osavaltiossa joka näki kaikkien 254 piirikunnan julistettavan luonnonkatastrofialueiksi Yhdysvaltain Maa- ja Metsätalousministeriön toimesta kesäkuussa 2011. (34) Heinäkuun 14. päivästä 2011 lukien, poikkeuksellinen kuivuus, jolle on osoitettu mitä ankarin luokitus klimatologien (ilmastotieteilijöiden) taholta, on nielaissut yli 70 prosenttia Teksasista ja yli 58 prosenttia Oklahomasta. Kuivuus on myös vaikuttanut 17 prosenttiin Kansasista, kolmeen neljäsosaan Georgiasta, puoleen Floridasta, ja 40 prosenttiin Alabamasta. (35) ”Me todella katselemme vastoinkäymisten kesää muistumana joihinkin meidän vielä kovempiin kuivuusjaksoihin kuten 1930-luvun ja 1950-luvun ja tietysti 1980-luvun kuumuusaaltoon yhtälailla”, sanoi klimatologi Gary McManus. (36) Valitettavasti, kuivuuden odotetaan aiheuttavan heikkoja viljasatoja tänä vuonna, jotka tulevat todennäköisesti johtamaan vieläkin korkeampiin hintoihin supermarketeissa. Kuivuus on jatkunut kuukausien ajan, ja monet ihmiset, erityisesti Teksasissa, ovat tulleet niin turhautuneiksi, että he ovat itse asiassa toivoneet hurrikaania joka tuo kosteutta alueelle. ”Ne voivat olla hengenpelastus”, sanoi eräs karjatilallinen. (37)

Epätoivoa ympäri maailman! (Desperation Around The World!)

Hyvin monien vaikeuksien kohdatessa Amerikan Yhdysvaltoja, ne meistä, jotka elävät täällä, unohtavat joskus että suuri osa maailmaa on syvissä vaikeuksissa yhtälailla. Afrikka kärsii sen pahimmasta kuivuudesta 60 vuoteen, mikä on vaikuttanut kymmeneen miljoonaan ihmiseen läpi mantereen; erityisesti Djibout’issa, Etiopiassa, Keniassa, Somaliassa, ja Ugandassa. (38)

Japanissa, suuri osa kansakunnasta kamppailee yhä maaliskuun 11. päivän 2011 maanjäristyksen ja tsunamin, sekä tietysti ydinonnettomuuden, joka tapahtui sen jälkeen, jälkimainingeissa. Ishinomakin kaupunki oli yksi alueista johon onnettomuus vaikutti mitä ankarimmin. ”Toipumisasteikolla nollasta kymmeneen, jotkut osat Ishinomakista ovat nollassa ja jotkut ovat yhdessä. Ei missään ole paremmin kuin tuo”, sanoi kaupungin pormestari, Hiroshi Kameyama. (39)

Nälänhätä on niin ankaraa kommunistisessa Pohjois-Korean valtiossa että monet ihmiset nääntyvät kuoliaaksi. ”Ihmiset ovat hyvin köyhiä jälleen, he ovat menossa vuorille hakemaan ruohoja ja heiniä tehdäkseen soppaa”, sanoi Kim Yeong, 68-vuotias korealainen mies joka nyt asuu Kiinassa. (40)

Euroopassa, finanssikriisit Kreikassa, Espanjassa, ja Italiassa ovat saaneet useat huolestuneiksi Euroopan Unionin taloudellisen tulevaisuuden suhteen. ”Globaalit pääomat voisivat menettää jopa 35 prosenttia niiden arvosta jos tilanne heikentyy täysimittaiseksi finanssikriisiksi mittakaavassa joka on verrannollinen Lehman Brothers’in romahduksen vuonna 2008 aiheuttamaan laskeumaan”, analyytikot Deutsche Bank’ista varoittivat. (41)

Olisi hyvin paljon enemmän jota voitaisiin sanoa epätoivoisista ajoista joissa me elämme. Kuitenkin, minulta jälleen kerran loppuu tila. Minä olen kiitollinen siitä että me voimme luottaa Jumalaan, sillä ilman Hänen sääliväisyyttään ja armoa, elämä totisesti näyttäisi toivottomalta. Hän on turva myrskyltä, ja ratkaisu meidän ongelmiin. Sillä kuten sanotaan Psalmissa 34:4-6, ”Minä etsin Herraa, ja hän vastasi minulle, hän vapahti minut kaikista peljätyksistäni. Jotka häneen katsovat, ne säteilevät iloa, heidän kasvonsa eivät häpeästä punastu. Tässä on kurja, joka huusi, ja Herra kuuli ja pelasti hänet kaikista hänen ahdistuksistansa.” Samalla tavoin, Psalmista 33:18-20, me luemme, ”Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa, pelastaaksensa heidän sielunsa kuolemasta, elättääksensä heitä nälän aikana. Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme.” Jos sinä löydät itsesi kamppailemasta ja et tiedä minne kääntyä, please muista että Jumala on aina siellä. Minä kehotan teitä kaikkia luovuttamaan kokonaan sydämenne meidän Kaikkivaltiaalle Jumalalle.

Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia teitä tuestanne tälle ministeriölle. Teidän lahjoituksenne, rohkaisukirjeenne, informaatiopakettinne, ja sanomalehtileikkeenne ovat kaikki suuresti arvostettuja. Me Last Trumpet -ministeriössä haluamme edelleen palvella teitä niin kauan kuin aikaa on jäljellä. Toiveeni ja rukoukseni on, että tämä uutiskirje tulee olemaan siunaus ja apu sinulle tunnistettaessa merkkejä kaikkialla ympärillämme jotka osoittavat että meidän Vapahtajamme tulemus on lähellä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijamme tulevat antamaan kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota ja kantavat teidän anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Christian Post, June 26, 2011, By Stephanie Samuel, http://christianpost.com/.
02. WorldNetDaily, July 5, 2011, By Bob Unruh, http://wnd.com/.
03. Faith Shared Official Website, http://faithshared.org/.
04. Human Rights First, May 17, 2011, By Human Rights First, Washington, D.C.
05. Associated Press, July 16, 2011, By Rachel Zoll, New York, NY.
06. Ibid.
07. Business Insider, June 29, 2011, By Joe Weisenthal, http://businessinsider.com/.
08. King World News, June 6, 2011, By Eric King, http://kingworldnews.com/.
09. CNBC, July 15, 2011, By Jeff Cox, http://cnbc.com/.
10. MSNBC, July 13, 2011, By John W. Schoen, http://msnbc.com/.
11. Ibid.
12. Yahoo News, July 8, 2011, By Zachary Roth, http://news.yahoo.com/.
13. Reuters News Service, July 8, 2011, By Barani Krishnan, New York, NY.
14. The New York Times, June 27, 2011, By Hannah Seligson, http://newyorktimes.com/.
15. CBS News, July 12, 2011, By Cynthia Bowers, http://cbsnews.com/.
16. LA Weekly, September 2, 2010, By Michael Albo, http://laweekly.com/.
17. WFAA News, July 14, 2011, By Cynthia Vega and Rebecca Lopez, Dallas, TX.
18. Huffington Post, July 12, 2011, By James Sunshine, http://huffingtonpost.com/.
19. CBS News, June 17, 2011, By KCBS, Antioch, CA.
20. WINK News, June 9, 2011, By WINK News, Alva, FL.
21. Newsmax, June 6, 2011, By Dan Weil, http://newsmax.com/.
22. Fox News, June 18, 2011, By Fox News, http://foxnews.com/.
23. Huffington Post, June 8, 2011, By Janet Tavakoli, http://huffingtonpost.com/.
24. CBS News, June 8, 2011, By Devin Brown, http://cbsnews.com/.
25. Fox News, June 18, 2011, By Fox News, http://foxnews.com/.
26. PBS, January 1, 2009, By James Bamford, http://pbs.org/.
27. Ibid.
28. ZDNet, June 28, 2011, By Zack Whittaker, http://zdnet.com/.
29. CBS News, June 27, 2011, By Alex Sundby, http://cbsnews.com/.
30. Ibid.
31. BBC News, July 7, 2011, By BBC News, http://bbc.co.uk/.
32. CBS News, June 30, 2011, By CBS News, New York, NY.
33. CBS News, July 18, 2011, By CBS News, New York, NY.
34. The New York Times, July 11, 2011, By Kim Severson and Kirk Johnson, Colquitt, GA.
35. Reuters News Service, July 14, 2011, By Karl Plume, Chicago, IL.
36. Ibid.
37. Financial Times, July 17, 2011, By Gregory Meyer, New York, NY.
38. France 24, June 28, 2011, By France 24, http://france24.com/.
39. The Christian Science Monitor, July 7, 2011, By Melanie Stetson Freeman/Staff and Peter Ford.
40. The Telegraph, July 16, 2011, By Peter Foster, http://telegraph.co.uk/.
41. The Telegraph, July 16, 2011, By Emma Rowley, http://telegraph.co.uk/.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com