Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. elokuuta 2011

IMF:n SDR-yksikkö maailmanvaluutaksi – Obama kyykytti Kongressia velkakattokriisissä – The Washington Times vaatii virkasyytettä Barack Obamalle

Tässä eräs tämän kesän Cutting Edgen viikkokirjeistä joka jäi minulta väliin. Nyt kuitenkin huomasin että se sisältää tärkeää asiaa. Ensimmäiseksi, CE:n David Bay paljastaa että dollarin kuolemaa on suunniteltu jo vuodesta 1969 lähtien jolloin IMF loi perustuksen globaalille valuutalle SDR’ien (erityisnosto-oikeudet) muodossa. Ei siis tarvita mitään yksittäistä valuuttaa korvaamaan dollari maailman reservivaluuttana kun sen tekee valuuttakorimekanismi. Toiseksi, tehdään selväksi että USA:n Republikaanit ja Demokraatit ovat yhtälailla sitoutuneita Illuminatin suunnitelmiin kun velkakattokriisin voittaja oli presidentti Barack Obama, joka sai riitaisan Kongressin lopulta nöyrtymään tahtoonsa. Lopuksi kerrotaan The Washington Times -sanomalehden tuoreesta kirjoituksesta, jossa vaaditaan virkasyytettä presidentti Obamalle siinä lueteltujen rikosten tähden. Tämän valaisevan viikkokirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 20.7.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Hyvästi, Amerikan dollari – Tervehdys, uusi globaali valuutta!

Viimeinkin, suunnitelmat, jotka luotiin vuonna 1969 korvaamaan asteittain Amerikan dollari kansainvälisellä valuutalla, ovat siirtymässä lopulliseen vaiheeseen.

Kuten me olemme todenneet aikaisemmin, dollarin kuolemaa suunnitellaan ja se tapahtuu ilman talouden romahtamista.

UUTISKATSAUS: Tekemässä globaalin valuutan temppua, Alt-Martket.com, 18. heinäkuuta 2011

”Kaikkein tavallisin peruste joka on laadittu valtavirran toimesta globaalin valuutan muodostumista vastaan, on peruste, että millään muulla valuutalla maailmassa tänään ei ole sitä vahvuutta ja laajalle ulottuvaa kiertoa, joka on tarpeellista dollarin korvaamiseksi ensisijaisena reserviyksikkönä. Tämä on totta, jos, sinä katsot vain erillisiä valuuttoja, etkä isoa kuvaa.”

”Tosiasia on se, että keskuspankeilla ja IMF:llä ei ole mitään aikomusta korvata yhtä kansallista valuuttaa vielä toisella kansallisella valuutalla maailman reserviksi. Se mitä he AIKOVAT tehdä, kuitenkin, on korvata dollari kansallisten valuuttojen korilla jotka on linkitetty yhteen ja homogenoitu yhden ainoan yksikön alaisuuteen.”

Vuosien ajan, Cutting Edge on todennut että suunnitelma kansainvälistä valuuttaa varten korvaamaan dollari keskittyisi ”valuuttakorin” ympärille koska me kirjaimellisesti uskoimme tähän Illuminatin suunnitelman osaan kun me luimme sen. Milloin tämä suunnitelma pantiin alulle?

”Globaali valuutta, tai ainakin perustus sellaiselle, on jo olemassa ”erityisnosto-oikeuksien” (SDR’t, Special Drawing Rights) muodossa, mikä luotiin IMF:n toimesta vuonna 1969 … kun paperipanttia käytettiin korvaamaan kulta ensisijaisena kansainvälisen kaupan välineenä hallitusten ja keskuspankkien välillä ilman tarvetta Forex-vaihtokauppoihin … Nykypäivänä, omaisuus on kokenut tietokoneella muodonvaihdon (morphed) kaupankäyntimekanismiin vastaten valuuttakoria, ja, työkalua syrjäyttämään USA:n dollari maailman reservivaluuttana.”

Sen tähden, Amerikan dollariin on tähdätty vuodesta 1969 lähtien lopulta tapahtuvaa korvaamista varten kansainväliseksi reservivaluutaksi. Unohda kaikki nuo huhut siitä että joku yksittäinen valuutta on korvaamassa dollarin; suunnitelman, alusta saakka, on määrä korvata dollari SDR-yksiköllä (erityisnosto-oikeudet).

Jo nyt, the IMF laskee liikkeelle SDR’iä ulkomaille mieluummin kuin dollareita tai mitään muuta ulkomaista valuuttaa. Käsite SDR’stä valuuttana on niin vieras useimmille amerikkalaisille että he eivät tule vastustamaan sitä että heidän kallisarvoista dollariaan oltaisiin hitaasti ja asteittain lähettämässä historian roskalaatikkoon jotta SDR voi korvata sen.

Yhdysvaltojen sisällä, tietenkin, ihmiset tulevat yhä käyttämään dollareita meidän vaihtokaupan välineenä, ellei Amerikan dollaria ole korvattu AMERO’lla, Pohjois-Amerikan Unionin valuutalla!

Varaudu, myöskin, että luokituslaitokset alentavat systemaattisesti Amerikan luottoluokitusta maailmalla, äläkä pelästy. Tämä luokitussysteemi ei tule aiheuttamaan Amerikan talouden romahtamista, mutta tulee pelästyttämään amerikkalaiset niin että he tulevat olemaan auliisti suostuvaisia Pohjois-Amerikan Unionille ja sen valuutalle.

Mitä ovat muutokset joita vielä aiotaan tehdä, jotka tulevat tapahtumaan, ennen kuin dollari korvataan maailman näyttämöllä?

1) IMF:n täytyy lisätä SDR-yksikköjen kiertoa

2) Standardisoidut vaihtokauppataulukot SDR’ää varten täytyy asettaa paikalleen

3) SDR täytyy tehdä korvaamattomaksi globaaleille markkinoille

4) Kiinalle täytyy suoda jäsenyys SDR-järjestelmässä

5) Kiina täytyy erottaa täysin dollarista

6) Dollari täytyy poistaa maailman reservivaluuttana

Kun me tarkastelemme Yhdysvaltojen roolia tässä dollarin jälkeisessä maailmassa, meidän pitää kääntyä joihinkin peruskäsityksiin:

1) Illuminati päätti, useita vuosikymmeniä sitten, että amerikkalaiset eivät koskaan sietäisi Uutta Maailmanjärjestystä, elleivät he tuntisi tarpeeksi vauraiksi itseään jatkaakseen edelleen juoksemista materialististen mammonan jumalien perässä. Sen vuoksi, samalla kun nyrjäytetään taloutta usein ja rankasti, Eliitillä ei ole todellisuudessa mitään aikomusta aiheuttaa romahdusta – ennen Kolmannen maailmansodan alkua joka tulee panemaan Antikristuksen maailman näyttämölle.

2) Dollari täytyy tarkoituksellisesti tuoda alas ja lopulta poistaa vaiheittain käytöstä; muutoin, uutta globaalia valuuttaa ja Pohjois-Amerikan Unionin valuuttaa ei voitaisi ottaa vaiheittain käyttöön.

3) Ilmestyskirja maalaa kuvan että jotkut valtiot tulevat kokemaan kukoistusta juuri ennen Antikristuksen ajan keskikohtaa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2239, otsikolla, ”Tulevatko jotkut kansakunnat kokemaan taloudellista menestystä Ahdistuksen ajassa?”).

Me uskomme että kaikki ”Toimivan Ytimen (Functioning Core)” kansakunnat tulevat olemaan niitä jotka kokevat tätä menestystä ennen kuin kauhu Jumalan tuomioista alkaa laskeutua heti keskikohdan jälkeen.

4) Cutting Edge on opettanut nyt kahden vuosikymmenen ajan että taloudellinen Babylon joka niin kovasti dominoi maailmantaloutta Ilmestyskirjan luvussa 18, on Yhdysvallat (Lue kaikki yksityiskohdat kirjoituksesta CE1038, otsikolla, ”Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen Babylon saattaa olla Amerikka”).

Heti kun sinä ymmärrät miten nämä profetiat ovat löytämässä ratkaisun nykypäivän maailmassa, sinä et tule enää huolehtimaan talouden romahtamisesta.

Todellakin, nämä ovat päiviä joista Jeesus ennusti. Hän sanoi että eräs aikakauden lopun merkeistä on: ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa…” (Luukas 21:26)

Raamatullinen vakuus pysyy lujasti: ”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” (Jesaja 41:10)

Ei tule olemaan mitään taloudellista romahdusta ennen 3. maailmansodan alkua. Sinä voit viedä tämän neuvon ”pankkiin”!


II. Kongressi on nyt lähes impotentti, kun suunnitelma vuodesta 1776 lähtien viimein lähestyy sen edeltämäärättyä loppua.

Republikaanit yhtä hyvin kuin Demokraatit ovat myötävaikuttaneet tähän perustuslailliseen kriisiin.

UUTISKATSAUS: Pelkurimainen Kongressi ja tyrannimainen presidentti, InfoWars, 18. heinäkuuta 2011

”Kongressin kruunustaan luopuminen yhdenvertaisena haarana keskushallinnon monoliitista on täydellinen. Se vei vuosikymmeniä 535 jäsenen pelokkaalta klaanilta antautua ’niin kutsutulle’ mahtavimmalle henkilölle planeetalla … Petos on valtakunnan kolikko tässä imperiumissa, niin kauan kuin imperiumin perusrakenne pysyy koskemattomana.”

Kerrottuaan silmiinpistävästä roolista jota Nancy Pelosi ja hänen demokraattipuolueensa on näytellyt tässä pelissä, tämä kirjoittaja sitten kääntää huomionsa Republikaaneihin.

”… Republikaanien johto voidaan aina laskea sen varaan että se sallii voiton karata käsistä, kun heillä on ääniä pakottaa merkittävään uudelleenjärjestelyyn.”

Sen vuoksi, tämä nykyinen Edustajainhuoneen ja Senaatin republikaanijohto on pettämässä tämän ydinvalitsijakunnan hyvin samalla tavalla kuin teki Newt Gingrich ja hänen vuoden 1994 republikaanijenginsä. Itse asiassa, joka ainut kerta lähtien Toisen maailmansodan lopusta kun Republikaaneilla on ollut ääniä suistaa osuus Uuden Maailmanjärjestyksen agendasta, he ovat ”sallineet voiton karata käsistä”!

Kuinka näin voi olla? Sekä republikaani- että demokraattijohto on tasapuolisesti sitoutunut täydelliseen ja yksityiskohtaiseen agendaan Uutta Maailmanjärjestystä varten. Samalla kun he saattavat julkisesti olla eri mieltä monista asioista, he tulevat olemaan samaa mieltä avainasioissa jotka ovat vankasti saattamassa meitä lopulliseen globaaliin diktatuuriin, tunnettu Uutena Maailman Järjestyksenä.

Heti kun sinä täysin käsität tämän todellisuuden, sinä tulet olemaan lähempänä draaman ymmärrystä joka levittäytyy niin surullisesti Washington D.C:ssä.


DVD

III. The Washington Times on ensimmäinen vallanpitäjien uutismedia joka avoimesti vaatii virkasyytettä presidentti Obamalle.

Tiesikö Obama jotakin kun hän kommentoi mahdollisesti olevansa yhden kauden presidentti?

UUTISKATSAUS: THE WASHINGTON TIMES – ENSIMMÄINEN JULKINEN SANOMALEHTI JOKA VAATII VIRKASYYTETTÄ, by Jeffrey T. Kuhner, reprinted on Randy’s Right News, 17. heinäkuuta 2011

”Presidentti Obama on kytkeytynyt lukuisiin huippurikoksiin ja väärinkäytöksiin. Demokraattien enemmistö Kongressissa on vaarassa kun amerikkalaiset hylkäävät hänen agendansa. Silti lisää täytyy tehdä: Hra. Obama pitäisi panna virkasyytteeseen.” [Tässä on jotakin tuttua Mihail Gorbatshovin valtakaudelta NL:n johdossa kun vanhoilliset vastustivat perestroikka-politiikkaa ja lopulta kaappasivat hetkeksi vallan. Suom. huom.]

Tämä pääkirjoitus sitten luettelee rikokset joista Obamaa syytetään ja joiden vuoksi hänet pitäisi panna virkasyytteeseen.

1) ”Hän on hitaasti – tuskallisesti pala palalta – pystyttämässä sosialistista diktatuuria. Me emme ole siellä – vielä. Mutta hän on panemassa Amerikkaa tuolle vaaralliselle polulle.” [Heh, NL oli diktatuuri joka muuttui ”demokraattiseksi” Venäjäksi. Yhdysvallat puolestaan on demokratia joka muuttuu pian diktatuuriksi. Siis molempien supervaltojen kohtalona vaihdokset, mutta keskenään käänteiset. Suom. huom.]

Amerikka on ollut polulla absoluuttiseen diktatuuriin siitä saakka kun meidän perustajaisämme loivat tämän tasavallan! Tapahtumat kuohahtivat dramaattisesti tuohon suuntaan Toisen maailmansodan jälkeen ja erityisesti 9/11 -iskujen jälkeen. Vuosina jotka seurasivat 9/11 -iskuja, Kongressi hyväksyi, ja presidentti Bush allekirjoitti, Patriot Act I:sen ja II:sen sekä koko lauman oheislakeja jotka, kun pannaan täytäntöön, tulevat kiskaisemaan pois meidän perusoikeutemme jotka on taattu Perustuslaissa.

Itse asiassa, presidentti Obama ei edes ole syyllinen ”sosialistisen diktatuurin pystyttämiseen”. Hän on puhtaasti seuraamassa Illuminatin käsikirjoitusta fasistisen diktatuurin pystyttämisessä (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2197 (suomennettu), otsikolla, ”Presidentti Bush on jatkamassa Clintonin aloitetta muuttaa Amerikan talous suunniteltuun fasistiseen talousjärjestelmään”).

Juuri se tosiasia, että presidentti Obama voisi erottaa General Motorsin pääjohtajan osoittaa että meidän taloutemme on siirtynyt suunniteltuun fasistiseen talouteen.

2) ”Hän horjuttaa meidän budjettitarkistuksien ja -tasapainojen perustuslaillista järjestelmää; turmellen demokraattiset menettelytavat ja lakiohjeistuksen…”

Tämä lause on totta, mutta presidentit Bush ja Clinton ovat syyllisiä samaan rikkomukseen.

3) ”Hän on käyttänyt väärin asemaansa ja rikkonut virkavalansa puolustamaan Perustuslakia.”

Jälleen, samalla kun tämä lausunto on totta, presidentti Bush käytti väärin hänen asemansa valtuuksia paljon korkeammalla asteella, sekä kotimaisesti että kansainvälisesti. Hän ei tule kohtaamaan tuomiota hänen Afganistanin ja Irakin invaasioistaan – jotka kaikki perustuivat yksinomaan valheisiin – ennen kuin Jeesus vaatii hänet tilille Valkoisen Valtaistuimen tuomiopäivänä (Ilm. 20:11-15)!

4) ”Hänen terveydenhuoltorukkauksensa runnottiin läpi Kongressissa. Se oli – ja on edelleen – kansan enemmistön vastustama. Se voitiin hyväksyä vain lahjonnan ja poliittisen uhkailun kautta.”

Presidentti Bush runnoi Patriot Act I:sen läpi Kongressissa. Itse asiassa, suunnaton lakipaketti joka tulee eräänä päivänä pakottamaan Amerikan absoluuttiseen diktatuuriin, tiputettiin kunkin kansanedustajan virkahuoneeseen vain tunteja ennen äänestystä, suomatta kenellekään tilaisuutta edes lukea sen sisältöä! Tuo on paljon vakavampaa kuin Obaman terveydenhuoltolakiesityksen käsittely.

DVD

5) ”Hra. Obama käy suoraan hyökkäykseen omistusoikeuksia vastaan.”

Uuden Maailmanjärjestyksen alaisuudessa, kenenkään yksilön ei sallita omistaa omaisuutta! Tuo osa suunnitelmasta menee koko matkan takaisin Siionin Viisaiden Pöytäkirjoihin lähes 200 vuotta sitten. Kuuntele suunnitelmaa:

”Sen tähden meidän ei pidä pysähtyä lahjonnan, juonittelun ja petoksen tähden kun niiden pitäisi palvella meidän loppusaavutustamme kohden. Politiikassa jonkun täytyy tietää kuinka anastaa muiden omaisuus ilman epäröintiä jos sen kautta me varmistamme itsellemme kuuliaisuuden ja ylimmän vallan.” [Pöytäkirja numero yksi – Perusdoktriini – Kappale #23].

Muistatko kun presidentti Bush loi säädöksen Executive Order (toimeenpaneva määräys, lue tästä) joka tähtäsi yksityisiä omistusoikeuksia vastaan? Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2221, otsikolla, ”Presidentti Bush uhkailee Irakin sodan toisinajattelijoita omaisuuden ja varojen takavarikoinnilla”.

6) ”Hra. Obaman monikulttuurinen sosialismi pyrkii hävittämään perin pohjin perinteisen Amerikan.”

Jälleen, tämä syytös on totta, mutta on ollut totta useimpien presidenttien kohdalla 2. maailmansodasta saakka.

7) ”Hra. Obaman alaisuudessa, Perustuslaista on tullut merkityksetön paperinpalanen.”

Bushin hallinnon viimeisen seitsemän vuoden ajan ja koko Clintonin valtakauden aikana, Cutting Edge osoitti esimerkin toisensa jälkeen missä Valkoinen Talo oli syövyttämässä Perustuslakia pala palalta.

Tässä kohtaa, tämä kirjoittaja näyttää, ettei hän ymmärrä lainkaan kuinka politiikka toimii!

Kuuntele:

”Jos Republikaanit voittavat takaisin Kongressin marraskuussa, heidän pitäisi ja todennäköisesti haluavatkin – käynnistää muodolliset tutkimukset tästä rikollisesta, skandaalien ryvettämästä hallinnosta. Kansanedustaja Darrell Issa, kalifornialainen republikaani ja johtava jäsen Hallinnon valvonta- ja uudistuskomiteasta (Oversight and Government Reform Committee), on luvannut juuri niin. Hra. Obama on pettänyt Amerikan kansan. Virkasyyte on ainoa vastaus. Tämän vallananastajan täytyy kaatua.” [Voi kuinka tuo sopiikaan NL:n loppuaikoihin kun Gorbatshovia syytettiin patakommunistien taholta maanpetturiksi. Sama toistuu nyt nykyajan Länsi-Roomassa (USA), mutta käänteismerkityksin Itä-Roomaan (NL) nähden. Suom. huom.]

Kuten kuvernööri George Wallace rakasti sanoa: ”Ei ole rahdunkaan verran eroa Demokraatin ja Republikaanin välillä”! (There ain't a dime's worth of difference between Democrat and Republican)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com