Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 20. elokuuta 2011

USA:n luottoluokituksen laskun takana Illuminatin juoni – mielipidekyselyt hankaloittavat Obaman uudelleenvalintaa vuoden 2012 vaaleissa

Tässä viimeviikkoisessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay kertoo Illuminatin juonesta saada rahamarkkinat sekaisin tulevaa UMJ:tä varten. Talouteen kohdistetaan niin paljon painetta että halutut muutokset saadaan aikaan, ja eritoten Amerikassa, jonka taloudellinen suvereniteetti täytyy romuttaa globaalin talouden tieltä. Illuminati jätti okkulttisen allekirjoituksen ensimmäisenä osakkeiden kaupankäyntipäivänä joka seurasi USA:n kansallisen luottoluokituksen yllättävää laskua S&P:n taholta. Toisessa osiossa kerrotaan tuoreet lukemat Barack Obaman kannatuksesta Amerikan kansan keskuudessa. Mielipidekyselyt eivät näytä hyviltä hänen osalta ja Obamasta tuskin tulee kahden kauden presidenttiä. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 10.8.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

Väkisintehdyn taloudellisen kriisin sanotaan olevan niin vakava että G-7 on valmiina puuttumaan peliin!

G-7 -ryhmän liikahdus tulee työntämään kansallisia talouksia enemmän globaalin talous- ja pankkijärjestelmän kontrollin alaisuuteen.

UUTISKATSAUS:G-7 vannoo suorittavansa ’kaikkia tarvittavia toimenpiteitä’ vakauttaakseen talouksia, markkinoita, Bloomberg News, 8. elokuuta 2011

”Seitsemän kansakunnan ryhmä pyrki torjumaan romahduksen sijoittajaluottamuksessa sen jälkeen kun USA:n kansallisen luokituksen lasku ja rojahdus Italian ja Espanjan velkamäärässä voimisti uhkia globaalille taloudelle. G-7:n rahaministerit ja keskuspankkien pääjohtajat lupautuivat lausunnossaan ’ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin tukeakseen taloudellista vakautta ja kasvua’. Viranomaiset tulevat pumppaamaan likviditeettiä ja toimimaan levottomia valuuttasiirtoja vastaan tarvittaessa, he sanoivat visiitin jälkeen myöhään eilen Euroopan aikaa. The G-20, joka käsittää esiintulevat markkinat, antoi samanlaisen tiedonannon.”

Pystytkö täten näkemään että Amerikan talous voi olla saamaisillaan dramaattisen syötteen globaalia käteisrahaa kuten USA:n pankit ja autonvalmistajat saivat pelastusrahoina Obaman hallinnon ensimmäisenä vuotena?

Lisäksi, aivan kuten Amerikan liittovaltion hallitus saavutti hallinnan näistä teollisuudenaloista massiivisten pelastuspakettien kautta, niin tulee myös globaali talous saavuttamaan paljon suuremman kontrolliasteen Amerikan taloudesta heti kun he syöttävät useita miljardeja dollareita ”maksukykyä” varten!

Sen jälkeen kun S&P laski USA:n luottoluokitusta, Moody’s antoi julkisen lausunnon, kertoen meille miksi he kieltäytyivät tekemästä samoin. Heidän käsityksensä ovat aika mielenkiintoisia.

DVD

UUTISKATSAUS: Moody’s selittää miksi he EIVÄT ole laskemassa USA:n luokitusta, Yahoo Financial News, 8. elokuuta 2011

”Moody’s sijoittajalaitos selitti maanantaina miksi se pysytteli sen kolmen A:n valtionlainaluokituksessa ja negatiivisessa näkymässä Yhdysvaltoja koskien, asettaen itsensä erilleen Standard & Poor’sista, joka alensi USA:ta viime viikolla. Moody’s sanoi odottavansa että talous paranee ja lisätoimenpiteet budjettialijäämän supistamiseksi tulevat olemaan kohdallaan vuoteen 2013 mennessä. Luokitusvirasto sanoi, että tämä on syynä siihen miksi se toisti sen AAA-luokituksen USA:n velanotolle elokuun 2. päivänä, kun Senaatti suostui 10-vuotiseen suunnitelmaan supistaa alijäämää enemmällä kuin 2 biljoonalla dollarilla.”

Kuten S&P, Moody’s pani merkille ”poliittisen kinastelun” joka järkytti heidän luottamustaan niin että alijäämää ei voitaisi koskaan supistaa. Tämä ajattelusuunta on järjetöntä ja paljastaa historian ymmärryksen puutteen. Milloin tahansa demokraattipresidentin täytyy pyytää Kongressia nostamaan velkakattorajaa, tapahtuu paljon ”poliittista kinastelua” jos ainakin yhtä kamareista hallitaan Republikaaneilla.

Itse asiassa, suurimmassa osassa tämäntyyppisistä tapauksista, velkakattokeskustelu venyy aivan viime tunneille takarajasta ennen kuin kaksi puoluetta pääsee yhteisymmärrykseen velkakaton nostopaketista. Tämä velkakattotaistelu näytti olevan hyvin tyypillistä tälle skenaariolle. Käsikirjoitetun poliittisen sisäisen valtataistelun jälkeen koskien tätä velkakattoa, minä en ajatellut että se oli yhtään intensiivisempi kuin joku aikaisempi poliittinen nahistelu!

Se mitä Moody’sin ja S&P:n johtajien täytyy käsittää, on se, että taistelua ollaan todella käymässä globaalista poliittisesta agendasta, ei puhtaasti taloudellisista kysymyksistä. Heidän täytyy tajuta että paine, joka on tulossa meidän kaikkien päälle johtuen Amerikan kansallisesta velasta, on pakottamassa tämän maan ensiksi Pohjois-Amerikan Unioniin ja tulevan vapaamuurarikristuksen globaaliin hallitukseen sen jälkeen!

Maanantaina (8.8.2011) osakkeiden joukkomyynti tapahtui pyhien okkulttisten lukujen mukaan

Okkultismin maailmassa, johtajat uskovat että hyvä suunnitelma voi epäonnistua jos sitä ei toteuteta ”pyhillä numeroilla” (Lue kaikki yksityiskohdat pyhistä okkulttisista luvuista liitettynä 9/11 -iskuihin). Avainasemassa olevat okkulttiset pyhät luvut ovat:

#3 – Pakanallisen kolminaisuuden luku

#6 – ”Täydellisen ihmisen” luku

#666 – Kaikkein täydellisimmän ihmisen, vapaamuurarikristuksen, luku maailmanhistoriassa

#5 – Kuoleman tai heikkenemisen luku

#11 – Tulevan vapaamuurarikristuksen (Antikristus, Danielin luvun 7:7-8 11. sarvi) luku

#13 – Luku äärimmäisestä kapinasta Jumalan asettamaa käskyvaltaa vastaan

Suurentaakseen yhden näistä pyhistä luvuista merkitystä, henkilö voi joko kertoa niillä tai toistaa niitä, maksimissaan kolme kertaa. Siten, osoittaakseen suurennoksen äärimmäisestä kapinasta, saatanisti voisi kertoa pyhän luvun ’2’:lla tai ’3’:lla, ja korkeintaan ’9’:llä.

Osoittaaksesi suurennoksen luvusta 5, sinä voisit näyttää luvun 55 tai maksimissaan luvun 555.















Tämä informaatio käsissämme, salli meidän tutkia pudotuksen prosenttiosuutta sekä Dow Jones Industrial Average -indeksissä että S&P 500 -indeksissä. Kuten sinä voit nähdä tästä Yahoo Finance -uutisen kuvasta ensimmäinen asia joka pistää silmään elokuun 9. päivän aamulla, on se, että Dow Jones tippui 5,55%!

Mutta, siellä on lisää. The S&P tippui 6,66%! [Ja Nasdaq Composite -indeksi tippui okkulttiset 6,90%, sillä luku 69 on kolme kertaa Illuminatin pyhä luku 23. Esim. Chilen kaivosonnettomuudessa vuonna 2010, joka oli täynnä Fenix Rising -symboliikkaa, kaivosmiesten vankeus kesti 69 päivää maan alla ja pelastuspäivästä 13. lokakuuta 2010 kului samaten 69 pv. talvipäivänseisaukseen 21.12.2010, jolloin näkyi täydellinen kuunpimennys Amerikassa ja Illuminati täytti 234 vuotta ja 234 päivää tuolloin (234=13x18). Suom. huom.]

Joten, molemmat osakemarkkinapaikat putosivat prosenttimäärän joka muodostaa pyhän okkulttisen luvun. Luku 555 Dow Jones Average’a varten voisi hyvinkin merkitä sitä, että markkinoiden heikentymisen odotetaan jatkuvan. Mutta, the S&P:n tippuminen täsmälleen 6,66%:lla juuri samana päivänä osoittaa siihen todellisuuteen että nämä tapahtumat on suunniteltu antamaan maailmantalous vapaamuurarikristuksen haltuun, täyttäen Raamatun profetian tarkasti.


DVD

II. Synkät mielipidekyselyt saattavat olla kohtalokkaita presidentti Obaman pyrkimykselle uudelleenvalintaan!

Samalla kun kukaan istuva presidentti ei ole koskaan kieltäytynyt uudelleenasettumisesta ehdokkaaksi hänen poliittista puoluettaan varten, Obaman asettuminen ehdokkaaksi uudelleen demokraattipuolueen kautta voisi vain olla vaalien luovuttamista kenelle tahansa republikaanikandidaatille.

UUTISKATSAUS: Obaman kolkot asemat näyttävät epätodennäköistä merkkiä uudelleenvalinnasta, The Washington Times, 8. elokuuta 2011

”Viimeisin mielipidekyselydata asettaa synkän pilven presidentti Barack Obaman ylle koskien vuoden 2012 uudelleenvalintapyrkimystä. Vahvasti apeiden asemien avainasemassa olevien heiluriosavaltioiden ja kansallisen 42%:n tyytyväisyysasteen kanssa, presidentti Obaman toinen kausi on tulossa epätodennäköisemmäksi kun päivät kulkevat ohi … Jopa pahempaa Obamalle oli 61%:n tyytymättömyys Floridan poliittisesti sitoutumattomien keskuudessa, nousten toukokuun 47%:sta. Jos hän ei saa kannatusta Floridan sitoutumattomilta, hän ei voi laskea punaisten voiton varaan Floridassa ensi marraskuussa.”

”Obaman täytyy pitää mielessään Florida, Pennsylvania, ja Ohio vuonna 2012, tai hän ei tule voittamaan uudelleenvalintaa. Katsomalla tilastoja kansallisesti, Obama saa kovan iskun vain 42%:n tyytyväisyysasteella viimeisimmän Gallup-tutkimuksen mukaan.”

Tavanomainen poliittinen viisaus on aina pitänyt kiinni siitä, että Demokraatit voivat laskea 42%:n peruskannatuksen varaan Amerikan kansalta. Sen vuoksi, kun media kertoo että Obamalla on vain 42%:n kannatus äänestäjiltä, niin se tarkoittaa että hänen kannatuksensa on laskenut minimiin peruskalliokannatukseen.

Ehkäpä se oli merkittävää että Obama itse julkisesti alkoi puhua mahdollisuudesta olla yhden kauden presidentti. Kuitenkin, jos hän aikoo vetää itsensä tähän tilanteeseen, hänen olisi parempi luovuttaa ennen kuin hänestä tulee demokraattipuolueen ehdokas, koska jos hän on lipunkantaja, hän saattaisi vain jättää vaalit republikaaniehdokkaan haltuun oletusarvoisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com