Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

10 merkkiä geenimuuntelun menemisestä hurjaksi nykypäivänä

Tässä luetellaan kymmenen esimerkkiä siitä miten geneettinen manipulaatio maailmassa on saavuttanut jo äärimitat. Tiedemiehet leikkivät Jumalaa ja tämä on yksi aikainmerkki siitä että Jumala pyyhkäisee ihmisen pian pois kuten Nooan päivinä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------

Geenimuuntelu mennyt hurjaksi: 10 merkkiä, että maailmamme on määrätty muistuttamaan todella pahaa tieteistaruelokuvaa
News Alert June 27 -- Genetic Modification Gone Wild: 10 Signs That Our World May Be Destined To Resemble A Really Bad Science Fiction Movie

Article: Cloning And Genetic Engineering

 

UTT:n kommentti (Comment from Understand the Times):

Niille postituslistallamme, joille Roger Oakland'in palvelutyö on ollut tuttu, seuraava artikkeli on hyvin mielenkiintoinen. Olemme varoittaneet yli kolmen vuosikymmenen ajan siitä suunnasta, johon ihmiskuntaa johdetaan elämän ja geneettisen manipulaation kanssa puuhastelemisen alueella. Me soitimme hälytyskelloja jo ennenkuin geenitekniikka, tai kloonausta, oli suoritettu. Väitteet siitä, mitä oli tulossa tiedemiehiltä, jotka tunsivat kykenevänsä leikkimään Jumalaa, kuulostivat enemmänkin tieteistarulta.
Tuohon aikaan antamamme varoitus oli yksinkertainen. Kun ihminen päättää leikkiä Jumalaa, niin Jumala lopulta pyyhkäisee hänet pois. Kuten oli Nooan päivinä, niin samoin on nyt – ehkä vielä pahemmin. Tämä on yksi tärkeä lisämerkki, että ihmiskunta kulkee ohuella jäällä. Lukiessasi tätä artikkelia tulet järkyttymään.
Valmistaudu! Tuomio on tulossa.

----------------------------------

Tiesitkö, että tänä päivänä tiedemiehet todella tuottavat hiiriä, jotka visertävät kuin linnut, kissoja, jotka loistavat pimeässä, ”hirviölohia”, ”hämähäkkivuohia”, lehmä/ihminen-hybridejä, sika/ihminen-hybridejä ja jopa hiiri/ihminen-hybridejä? Elämän määritelmä maan päällä on muuttumassa aivan silmiemme edessä. Monet tiedemiehet uskovat, että geenimuuntelu on avain koko planeetan ruokkimiseen ja kaikkien sairauksiemme parantamiseen, mutta toiset varoittavat, että geenimuuntelu voi kirjaimellisesti muuttaa ympäristömme autiomaaksi ja saada maailmamme muistuttamaan todella pahaa tieteistaruelokuvaa. Tiedemiehet ympäri maailman ovat vuosikymmenien ajan pelleilleet DNA:lla ja siirtäneet geenejä lajista toiseen, mutta nyt tekniikka on edistynyt niin dramaattisesti, että ainut tiedemiehiä rajoittava asia on heidän mielikuvituksensa.

Asiat, joista luet seuraavassa, ovat todella outoja. Viime vuosina tiede on todella pyrkinyt ”ylittämään itsensä” ja tiedemiehet kaikkialla planeetalla ovat aika innokkaita ylittämään itsensä vieläkin enemmän. Seuraavat ovat 10 merkkiä siitä, että maailma voi olla määrätty muistuttamaan tosi pahaa tieteistaruelokuvaa...

#1  Kiinassa tiedemiehet ovat panneet ihmisen geenejä lypsylehmän sikiöiden DNA:han. Tähän mennessä on tuotettu menestyksellisesti noin 200 hybridilehmää. Nämä lehmät voivat tuottaa maitoa, joka käytännössä on samanlaista, kuin ihmisen rintamaito. Tiedemiehet toivovat voivansa pian tuottaa suuria laumoja näitä lehmiä, jotka tuottavat vaihtoehtoisen ihmisen rintamaidon ja he toivovat saavansa tämän ”maidon” myyntiin globaaleissa supermarketeissa kolmen vuoden sisällä.

#2  Kanadassa tiedemiehet Guelph'in yliopistossa Ontario'n provinssissa ovat tuottaneet jotakin sellaista, jota kutsuvat ”enviro-siaksi (enviropigs)". Nämä ”ympäristösiat” ovat saaneet geenejä niihin liitetyiltä (spliced) hiiriltä ja tiedemiesten mukaan ne tuottavat vähemmän fosforia ulosteissaan, joten niitä kehutaan ympäristöystävällisiksi. Viranomaiset sekä USA:ssa, että Kanadassa, ovat arvioimassa, sallitaanko nämä ”enviro-siat” elintarvikehuollossa.

#3  Tiedemiehet Japanissa ovat luoneet geenimuunnetun hiiren, joka visertää kuin lintu.


#4  Eräs Yhdysvaltalainen firma osaa nyt tuottaa hyvin lihaksikkaan ”hirviölohen”, joka voi kasvaa kolme kertaa nopeammin kuin tavallinen lohi.

#5  Tiede osaa nyt tuottaa kissoja,jotka loistavat pimeässä. Tiedemiesten luoma geenimuunnettu kissa nimeltä herra Green Genes, oli ensimmäinen fluoresoiva kissa Yhdysvalloissa. Herra Green Genes ei kuitenkaan ollut ensimmäinen ”pimeässä loistava kissa” maailmassa. Se kunnia meni tiedemiesryhmän luomalle kissalle Etelä-Koreassa.

#6  Japanissa tiedemiehet ovat havainneet voivansa kasvattaa rotan elimiä hiiren sisällä. Tutkijat toivovat voivansa käyttää samaa teknologiaa ihmiselinten kasvattamiseen sikojen sisällä.

#7  Japani ei kuitenkaan ole ainoa maa, joka tekee tämän kaltaista tutkimusta. Missouri'ssa kasvatetaan kokonaisuuksia (entities), jotka ovat osittain sika ja osittain ihminen päämääränä tarjota elimiä ihmisten elinsiirtoihin.

#8  Tiedemiehet Rockefeller'in yliopistossa ovat ruiskuttaneet ihmisen geenejä hiiriin. Näitä ”humanisoituja hiiriä” käytetään C-hepatiittiviruksen leviämisen tutkimiseen.

#9  Yhdysvaltalaiset tiedemiehet ovat havainneet, että he voivat todella ”kasvattaa” uusia ihmisen elimiä tyhjästä. Seuraava on lainaus hiljattaisesta Newsweek'in artikkelista... Se voi kuulostaa kuin tieteistarulta, mutta uusien elinten kasvattamisesta tyhjästä on jo tullut todellisuutta. Rakkojen lisäksi tiedemiehet ovat junailleet uutta ihoa, luuta, rustoa, sarveiskalvoa, henkitorvia, valtimoita ja virtsaputkia.

#10  Usko tai älä, mutta yhtiö Kanadassa, joka tunnetaan nimellä Nexia, on itseasiassa ottanut vuohia ja geneettisesti muuntanut ne olemaan osaksi hämähäkki. Geneettisen muuntamisen prosessi saa nämä ”hämähäkkivuohet” tuottamaan maidossaan hämähäkkisilkkiproteiinia. Tämä hämähäkkisilkkiproteiini kootaan, puhdistetaan ja kudotaan uskomattoman vahvoiksi säikeiksi. Nämä säikeet ovat selvästi kestävämpiä kuin Kevlar, taipuisampia kuin nailon ja vahvempia kuin teräs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com