Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Toinen henki vai Pyhä Henki? -- Lopunajan eksytys

Tässä juttua viimeisten päivien petoksesta kun kristillinen kirkko on Saatanan hyökkäyksen kohteena missä luodaan kuvitelma Pyhän Hengen toiminnasta vaikka tosiasiassa kyse on Raamatun varoittamasta toisesta hengestä ja toisesta evankeliumista, joka johtaa koko maailman Antikristuksen tykö. Artikkelissa on videolinkkejä, jotka sisältävät paljastavia todistuksia Jeesus-liikkeen juurista ja sen edesmenneestä johtohahmosta, Lonnie Frisbee’stä, joka kytkeytyy voimakkaasti karismaattisen liikkeen nousuun 1960- ja 70-luvuilla (mm. Viinitarha-liikkeen synty), jossa manifestoitui "toinen Jeesus" ja "toinen henki". Väärän seurakunnan opettajia, jotka esiintyivät Lonnie Frisbee’n yhteydessä, olivat mm. Kathryn Kuhlman ja Chuck Smith, jotka ovat valmistaneet tietä väärälle "Kristukselle". Tässä eksytyksessä on merkillepantavaa voitelun siirtäminen ihmisestä tai esineestä, joka ei ole muuta kuin noituutta. Tunnetut karismaatikot ovat sitäpaitsi kumppanuudessa Rooman kirkon kanssa mikä jo luo epäilyttävän varjon heidän ylleen ja he ovatkin Saatanan pelinappuloita suuressa luopumuksessa. Toinen evankeliumi tasoittaa tietä Ilmestyskirjan porttokirkolle (Ilm. 17), Saatanan morsiamelle. Nykyisin tavoitellaan Toista Helluntaita ja ehdotetaan uutta Jeesus-liikettä. Näitä roomalaiskatolinen karismaattinen liike mainostaa. Artikkelin käänsi: Samuel Korhonen

-----------------------------------

Toinen henki vai Pyhä Henki?
Another spirit or the Holy spirit?
Commentary by Roger Oakland
www.understandthetimes.org


Raamattu opettaa, että on olemassa toinen henki, toinen evankeliumi ja toinen Jeesus? [1] Jos Jumala on Jumala, niin miksi pitää olla olemassa sellainen petos? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Saatana, valheen isä, on suuri pettäjä, joka tahtoo olla Jumala. [2] Hänen suunnitelmansa on pettää maailma Vapahtajan, Jeesuksen Kristuksen, nimessä. [3] Jos siis Jumalan Henki johtaa kadotetut Jumalan Pojan tykö, niin voisiko olla, että tuo ”toinen henki” on siinä, kun paholainen johtaa koko maailman antikristuksen tykö? Nämä ovat kysymyksiä, joita jokaisen kristityn pitäisi ajatella, varsinkin viimeisinä päivinä, kun petos on lisääntymässä.

Olen jo jonkin aikaa pohtinut näitä asioita. Kuinka Saatana pettää ja pitäisikö kristityn olla tietoinen, kuinka Saatana toimii? Raamattu on täynnä viittauksia, jotka varoittavat uskovia heräämään ja paljastamaan pimeyttä.

Edelleen käsite puun juurien tarkastamisesta on ollut alituisesti mielessäni. Mitä merkitsee puun juurien tarkastaminen, kun on kysymys kristinuskosta? Jonkin aikaa sitten eräs ystäväni antoi minulle kuvauksen, jolla hän uskoi olevan tärkeä hengellinen sovellus. Kuvaus oli yksinkertainen piirustus puusta, joka oli täynnä korppeja istumassa sen oksilla. Samalla, kun jotkut oksat edustivat raamatullisia totuuksia, niin toiset oksat edustivat opetuksia, joita oli solutettu Kristuksen ruumiiseen ja olivat selvästi Saatanan kieroja suunnitelmia.



Mitä tulee puun juuriin, niin jotkut juuret oli upotettu terveelliseen maaperään ja siksi antoivat tärkeitä ravinteita puulle, kun taas toiset juuret oli upotettu maaperään, joka oli myrkyn saastuttama ja tietysti aiheuttivat paljon vahinkoa puulle. Edelleen kuva näytti, että tämä puu oli piilopaikka korpeille.

En tule koskaan unohtamaan tätä kuvausta, koska tämä on se, mitä on tapahtumassa seurakunnissa ja kokonaisissa kirkkokunnissa kristillisen kirkon sisällä tänä päivänä. Huonot juuret tuottavat lopulta huonon hedelmän. Vaikka tämän pitäisi olla selvää niille, jotka sanovat uskovansa Raamattuun, niin asia ei aina ole niin. Inhimilliset olennot, jotka muodostavat puun, eivät voi nähdä, koska ovat osa puuta ja heidät on sokaistu. Heidän olisi helppoa toipua tästä sokeudesta, jos vain kääntyisivät Jumalan Sanaan saamaan ymmärrystä ja erottamisen kykyä.

Kristikunta on täynnä esimerkkejä puun kaltaisista kirkkokunnista täynnä korppeja, koska Saatana on mestarillinen pettäjä ja tietää, että ihmiset seuraavat Jeesuksen asemesta ihmisiä. Vaikka roomalaiskatolinen kirkko väittää olevansa kaikkien kirkkojen äiti, niin me tiedämme, ettei se ole totta. Jeesus sanoi, että Hänen seurakuntansa rakennettaisiin todellisen kulmakiven päälle ja Hän on se kulmakivi. [4] Kun seuraamme Jeesuksen Kristuksen asemesta ihmisiä, meillä on ainekset hengelliseen katastrofiin. Sellainen on tilanne, jota yritämme eritellä tämän kommentaarin loppuosassa.

Väärä henki ei ole Pyhä Henki

Eikö olisi järkevää, että jos Pyhä Henki johtaa kadotettuja totuuteen, niin silloin ”toiseksi hengeksi” kutsuttu väärä henki johtaa kadotettuja kohti petosta? Tämä on paholaisen suunnitelma Raamattuun kirjattuna. Tutkimuksessamme olemme havainneet tämän olevan yksi Saatanan suosikkistrategioista. Kuinka monet ovatkaan uskoneet olleensa Jumalan Hengen johtamia, kunnes myöhemmin käy ilmeiseksi, että petoksen henki olikin vietellyt heidät? Siksi on niin tärkeää omistaa erottamisen kyky, joka tulee vain Jumalan Sanan tuntemisesta ja siitä, että sallimme Hänen Henkensä johtaa meitä. [5]

Olen esimerkiksi tuntenut ihmisiä, jotka uskoivat olevansa Jumalan Hengen siunaamia, koska he nauroivat hysteerisesti, haukkuivat kuin koira, kiemurtelivat lattialla kuin käärme, tai jopa kotkottivat kuin kana. Aluksi he sanoivat, etteivät olleet varmoja, oliko se Jumala, joka sai heidät käyttäytymään siten. Heidän ajattelunsa meni näin: jos se oli Jumala, niin he eivät halunneet menettää, mitä Jumala oli tekemässä; siten he olivat valmiita ottamaan riskin.

Kuten voit nähdä, niin tämä järkeily ei ole järkevää. Entäpä, jos se ei ollutkaan Jumala, joka sai heidät käyttäytymään näillä epätavallisilla tavoilla? Merkitseekö se, että Saatana oli pettänyt heidät? Tämä on vakava tilanne.

Historia osoittaa vaaran, joka sisältyy siihen, kun seurataan miestä, tai naista, joka väittää olevansa kristitty, koska hänellä on kyky saada ihmisistä ”tuntumaan”, että Pyhä Henki nyt vaikuttaa heihin.

Olen monesti kuullut todistuksia ihmisiltä, jotka olivat ”Jeesus-liikkeen” ensikäden todistajia. He todistavat, että yhdellä johtajista oli kyky saada heistä tuntumaan, kuin ”henki” olisi ”virtaamassa kaikkien heidän ylitsensä”. Henkilö, joka puhuu seuraavassa katkelmassa, sanoo, ettei koskaan olisi ollut Calvary Chapel -liikettä eikä Vineyard -liikettä ilman Lonnie Frisbee'tä, joka toimi hyvin oudosti:

http://www.youtube.com/watch?v=-E9vRXoxlwE&feature=related

Tässä on toinen esimerkki todistuksesta henkilöltä, joka sanoo, että Lonnie Frisbee'llä oli ”voitelu”, jota kutsuttiin mantteliksi (engl. mantle). Tänä päivänä on niitä, jotka uskovat, että on tulossa uusi Jeesus-liike ja että tämä ns. voitelu, joka Frisbee'llä oli, on vapautumassa.

http://www.youtube.com/watch?v=2iUOx7jkQ7o&NR=1 

Tässä ovat nyt tosiasiat. Tunteet voivat olla hyvin petollisia. Tuntemuksiin ja tunteisiin ei pitäisi koskaan luottaa sen päättelemiseksi, onko kysymyksessä totuus ja Pyhän Hengen läsnäolo. Uskoa voivansa saada siirrettävän voitelun ihmisestä, tai esineestä, ei ole muuta kuin noituutta. Huumeiden vaikutuksen alaisen ihmisen seuraaminen ei ole Jeesuksen ja Hänen Sanansa seuraamista.

Monet, jotka olivat sellaisen vaikutuksen alaisia, tunsivat kaikenlaisia asioita. He jopa näkivät mielessään olevia asioita LSD:n seurauksena. Kuinka paljon luottaisit henkilöön, joka sanoi olevansa Jeesuksen Kristuksen käännynnäinen, jota kivitettiin lauantai-iltana ja sitten saarnasi sunnuntaiaamuna? Onko mahdollista, että ”toista Jeesusta” edustettiin usein tämän entisen Jeesus-liikkeen aikana?

Voivatko huonot juuret tuottaa huonoa hedelmää?

Vaikka Jumala pelastaa syntisiä kaikesta synnistä, niin merkitseekö se, että synti voidaan salata ohittamalla se, että synti koskaan tapahtui? Lisäksi on toinen todistuskappale, jota täytyy harkita. On mahdollista aloittaa oikein ja päätyä väärään, eikö totta? Entä jos ryhmä tulee niin ylpeäksi itsestään, ettei suostu nuhdeltavaksi. Muista, ylpeys käy lankeemuksen edellä.

Nyt, kun elämme suuren petoksen ajassa, jonka Raamattu ennustaa viimeisinä päivinä, niin onko mahdollista, että korpit tulevat kotiin istumaan puiden kuolleilla oksilla? Olisivatko nuo oksat voineet kuolla, koska juuret imivät myrkkyä tiettyjen väärien oppien kautta, jotka pujahtivat sisään odottamatta? Olisivatko kuolleet oksat täydellinen pesäpaikka Jumalan vihollisille, jotka ovat liikkeellä tuhotakseen kaikki ne, jotka todella seuraavat Jeesusta Kristusta?

Jonkin aikaa sitten vähän tutkittuani ja kerättyäni tosiasioita tulin epäluuloiseksi joidenkin todistusten vuoksi, joita kuulin Jeesus-liikkeen juurista. Tässä on yksi esimerkki, jota voit kuunnella ja katsella ja nähdä itse:

http://www.youtube.com/watch?v=_wBvnJ8RsOc

Miettikäämme lisäksi Kathryn Kuhlman'in yhteyttä Jeesus-liikkeeseen. Hänhän oli protestanttisen karismaattisen liikkeen kannattaja ja ekumeenisessa yhteydessä Roomaan. Kuulostaako se hälyttävältä? Kuinka voi sellainen, joka on ollut kumppanuudessa Rooman kanssa, olla aidon Jeesus-liikkeen osa?



Jokainen asioita tutkinut tietää, että jesuiittojen suunnitelma on tuoda eronneet veljet takaisin roomalaiskatoliseen kirkkoon. Roomalaiskatolinen Jeesus on eukaristinen Jeesus, jota täytyy palvoa rasiassa, josta käytetään nimeä monstrance (engl.) (Katso: Another Jesus? The Eucharistic Christ and the New Evangelization by Oakland with Tetlow ja Esiintulevasta Kirkosta suomennos tässä).

Monet asiat eivät mene kohdalleen. Pyytäisin niitä, joilla on erottamisen kykyä seisomaan? Katselkaa seuraavaa videoleikettä Lonnie Frisbee'stä ja Kathryn Kuhlman'ista:

http://www.youtube.com/watch?v=gCvH9NOTSzw

Vaikka en väitä, etteikö kukaan olisi pelastunut tuohon aikaan, niin sanon, että Jeesus-liikkeen johtajat eivät käyttäneet jumalallista erottamista, aivan kuten tämän päivänkään kristilliset johtajat eivät sitä käytä.

Kuinka kiero on Saatana?

Oletko koskaan pohtinut, mitä hengellinen petos on? Meidän ei milloinkaan pitäisi aliarvioida Saatanan kykyä petkuttaa maailmaa, tai seurakuntaa. Itseasiassa Raamattu opettaa, että viimeisinä päivinä väärä seurakunta valmistetaan väärälle ”Kristukselle”. Se tarkoittaa, että pastorit ja seurakunnan johtajat, jotka kerran olivat vahvoja Raamattuun uskovaisia ja sen opettajia, vietellään pettäjän pelinappuloiksi. Tämä on sitä, mitä sanotaan suureksi luopumukseksi.

Kysymys siis kuuluu: elämmekö nyt juuri niitä päiviä, jolloin Raamattu ennustaa tämän tapahtuvan? Voisiko olla, että toinen henki on valmistamassa tietä toiselle Kristukselle ja toinen evankeliumi on naamioitunut valmistamaan tietä portolle?

Nyt on aika tarkistaa uskosi ja koetella kaikki uskomasi Raamatulla. Lopuksi, muista puu oksilla istuvine korppeineen. Huonot juuret voivat tuottaa oksia, jotka ovat tuottamattomia ja jotka voivat olla jopa pesäpaikka väärille opettajille, jotka tulevat kotiin yöpuulle. Tarkista sen puun juuret, johon uskosi on perustettu.

Viimeinen asia! Katso seuraava videoleike Skip Heitzig’in produktiosta vuodelta 2010 nimeltä Riptide (Ristiaallokko). Skip mainostaa Lonnie Frisbee'tä ja Kathryn Kuhlman'ia uskonsankareina. Se mainostaa myös ”uutta Jeesus-liikettä”.

http://www.youtube.com/watch?v=iT5zKXRbYeQ

Onko mahdollista, että tämä ehdotettu uusi Jeesus-liike, jota ollaan luomassa, tekee yhteistyötä Toisen Helluntain kanssa, jota roomalaiskatolinen karismaattinen liike mainostaa? Se merkitsisi, että tämä ehdotettu toinen Jeesus-liike olisi sama, kuin ”toisen Jeesuksen” liike, jota sanotaan myös Jeesuksen eukaristiseksi hallinnaksi (Eucharistic Reign of Jesus).

Aika näyttää, eikö vain?



[1]  2 Corinthians 11:4
[2]  Isaiah 14:14
[3]  Revelation 12:9
[4]  Ephesians 2:20
[5]  For one example in Scripture, see John 16:13

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Jeesus Kristus sanoi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." (Joh. 3:3)

    VastaaPoista
  3. Uudestisyntyminen ja uskovan kaste Herran Jeesuksen nimeen, jonka jälkeen alkaa tulen koetus, jossa uudestisyntynyt 'luodaan uudeksi Kristuksessa Jeesuksessa'. Aamen.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com