Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 24. marraskuuta 2011

Israelin terrori-isku iranilaiseen ohjustukikohtaan tappoi huippukenraalin – Jumala on maailmanhistorian suurin sionisti!

Tässä viimeviikkoinen Cutting Edgen viikkokirje jossa David Bay tarttuu aluksi mielenkiintoiseen uutiseen Iranista, missä tapahtui yllättäen tappava räjähdys ohjustukikohdassa vähän sen jälkeen kun YK:n alainen Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA oli julkistanut 8. marraskuuta 2011 tuoreimman raporttinsa Iranin ydinohjelmasta, joka varmastikin aiheutti päänvaivaa Israelin johdossa, sillä raportin mukaan Iran on kehittänyt itselleen ydinasetta. Cutting Edge nojaa lähteisiin, joiden mukaan räjähdys (12.11.2011) ei ollut mikään onnettomuus vaan Israelin tiedustelupalvelun ja sen kanssa kytköksissä olevan islamilaisen ryhmän tekemä terrori-isku. Iskussa kuoli useita sotilaita ja se mahdollisesti oli Israelin antama provokatiivinen varoitus. Toiseksi esitellään uutinen, jonka mukaan palestiinalaiset yrittävät kertoa kristityille että sionismi on syntiä. David Bay torjuu tämän väitteen suoralta kädeltä puolustaen Israelin valtiota ja esittäen lukuisia raamatunkohtia todisteeksi siitä, että Jumala taistelee Siionin (=moderni Israelin valtio) puolesta jotta se pysyisi hengissä iankaikkisesti ja olisi lopulta valona kaikille kansoille maan päällä, kun Herra tuhoaa sen viholliset. Tämä toinen viikkokirjeen osio on valistukseksi kaikille niille ns. kristityille, jotka pitävät Israelin valtiota pahana ja ovat eksytetyt sielun vihollisen toimesta luulemaan, ettei Jumala pidä enää juutalaisista huolta tai käännä heidän kohtaloaan (vrt. korvausteologia). Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.11.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Israelin Mossad hyökkää Iraniin!

Merkittävä iranilainen kenraali saanut surmansa.

UUTISKATSAUS: Mossad hyökkää Iraniin. Vallankumouskaartin huippukenraali on kuollut, The Excavator News, 14. marraskuuta 2011

”Richard Silverstein raportoi blogissaan lauantaina että räjähdys iranilaisessa sotilas- ja tiedustelulaitoksessa Teheranin länsipuolella aiheutettiin Mossadin ja islamilaisen terroristiryhmän Mujahideen e-Khalq’in (MEK) toimesta. Merkittävä kenraali Hassan Moghaddam, Vallankumouskaartin huippukomentaja joka tunnetaan Iranin ohjusohjelman perustajana, sai surmansa Israelin tekemässä terrori-iskussa.”

Minkä yhteyden Mossad omaa terroristiryhmä MEK’iin? Nähtävästi, MEK on julkisivu Mossad’ille. Kuuntele:

”On laajalti tunnettua tiedustelupiirien sisällä että israelilaiset käyttävät MEK’iä erilaisiin vakoilu- ja terroritoimiin vaihdellen kavalista iranilaisista muistioista, joiden väitetään työskentelevän ydinaseiden laukaisulaitteiden kimpussa, ydintiedemiesten salamurhiin ja haavoittuvien sotilastukikohtien pommituksiin.”

Sitten, lainaamalla tuntematonta israelilaista lähdettä me saamme tietää:

”Eilinen raportti täällä perustui arvovaltaiseen israelilaiseen lähteeseen, että räjähdys joka ravisteli iranilaista Vallankumouskaartin (IRG) ohjustukikohtaa ja tappoi yhden IRG’n huippukomentajista, oli Mossad’in ja MEK’in työtä, ja sai huomionpuuskan Israelin medialta.”

Jos Israel oli tämän tappavan räjähdyksen takana, niin oliko sen tarkoituksena provosoida Iran vastahyökkäykseen? Jos se oli tarkoitus, Israelin johtajien täytyy olla suuresti pettyneitä.

”Iranissa, iskua ollaan kiepauttamassa ’onnettomuudeksi’. Press TV kertoi sunnuntaina että Alaeddin Boroujerdi, Kansallisen turvallisuuden ja ulkopoliittisen komitean johtaja Iranin parlamentissa, sanoi räjähdyksen mahdollisen syyn IRGC-tukikohdassa olevan ’ammustarvikkeiden siirtäminen’ … Sharif myös sulki pois mahdollisuuden sabotaasitoimista jotka olisivat räjähdyksen takana, lisäten että tutkimukset ovat käynnissä määrittelemään onnettomuuden ’pääsyy’.”

(Lue vielä mitä Suomen media kirjoittaa tästä räjähdyksestä Iranissa: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/lehti-israel-vastuussa-iranin-ohjuspomon-tappaneesta-rajahdyksesta/art-1288428481847.html, Suom. huom.)

On luultavaa että Israel haluaa Iranin hyökkäävän sen kimppuun, antaen maalle tekosyyn käynnistää perusteellinen vastahyökkäys. Kuitenkin, muistanet tosiasiat koskien tätä oletettua suunnitelmaa hyökätä Iraniin sen oletetun ydinaseohjelman vuoksi. Me olemme lausuneet nämä tosiasiat aikaisemmin, mutta tunnemme olevamme pakotettuja toistamaan ne joka kerta kun valtamedian uutisotsikot saavuttavat kirkumistasot.

1) Iranin Israel-vastaista hallintoa suojellaan hyökkäykseltä Hesekielin lukujen 38-39 profetialla tällä hetkellä. Venäjän sotilaallista mainetta suojellaan myös; jos läntiset sotavoimat läpäisisivät menestyksellisesti venäläiset puolustuslaitteet jotka suojaavat Irania, ei kukaan tule uskomaan että Venäjä voisi menestyksekkäästi kukistaa Israelin kun aika saapuu invaasion suorittamiselle.

2) Iran on omistanut ydinaseita ja välineitä joilla kuljettaa niitä vuoden 2002 alusta saakka. Sen vuoksi, tämä 8-vuotinen kampanja pelästyttääkseen ihmiset uskomaan että Iran tulee pian omaamaan ydinasekapasiteetin, on pelkkää propagandapuppua.

3) Vain se tosiseikka että joku kansakunta omistaa ydinaseita EI tarkoita sitä että he tulevat aina käyttämään niitä. Amerikka ja Venäjä 40-vuotisen kylmän sodan aikana ovat parhaita esimerkkejä tästä todellisuudesta. Kuitenkin, Pakistan on loistava esimerkki tästä tosiasiasta, koska sen johtajilla on ollut ydinaseita yli 30 vuoden ajan.

Me olemme julkaisseet artikkelin koskien tätä aihetta, jonka me rohkaisemme sinun lukevan nyt.

NEWS2120”Ydinaseistettu Iran vs. Ydinaseistettu Amerikka – Kumpaa maailman tulisi pelätä?”

Me pidämme tätä artikkelia yhtenä tärkeimmistä tässä koko keskustelussa koskien Irania ja sen oletettua ydinaseuhkaa. Lue se! Kulje sen mukaan!

4) Mikä tahansa Lännen sotilaallinen hyökkäys tulisi todennäköisesti epäonnistumaan koska Venäjä ja Iran ovat rakentaneet avainlaitoksensa syvälle maan alle ja laajasti hajautettuna. Hyökkääjien täytyisi käyttää ydinkärjillä varustettuja ”bunkkerinmurtajaohjuksia”, jotka kykenevät tunkeutumaan syvälle maan alle. Ydintuho olisi niin suurta että koko maa saattaisi tuhoutua. Sitten, Iran (muinainen Persia) ei varmastikaan voisi marssia Venäjän kanssa hyökkäykseen Israelia vastaan, joka on ennustettu Hesekielin luvuissa 38-39.

5) Iranin vastahyökkäys olisi niin tuhoisa että se välittömästi syöksisi maailman suurimpaan lamaan jota on ikinä koettu. Pohdi mitä Iran on jo uhannut tehdä vastahyökkäyksessä.

a) Sulkee Hormuzin salmen kaikelta kaupalliselta öljynkuljetukselta. Amerikkalainen merisotaharjoitus joitakin vuosia sitten osoitti että Iran voisi toteuttaa tämän urakan suunnatessaan samalla voimakkaan iskun Amerikan merisotajoukkoihin. Ole hyvä ja lue meidän arkistoitu uutisartikkeli, NEWS2026, otsikolla, ”16 USA:n MERISOTALAIVAA PERSIANLAHDEN POHJASSA! KÄSITTÄÄ YHDEN LENTOTUKIALUKSEN TUHOTTUNA – Äskettäinen sotapelikatastrofi”.

b) Käynnistää välittömän suursodan Israelia vastaan käyttäen valtuutettuja joukkojaan Libanonissa (Hizbollah), Israelissa (Hamas) ja Syyriassa. Sellainen hyökkäys syöksisi Lähi-idän perusteellisen sodan suurpaloon, joka on ensimmäinen läpimurto Albert Pike’n näyssä kolmesta maailmansodasta synnyttää vapaamuurarikristus. [Tarkoittanee Psalmin 83 sotaa Lähi-Idässä. Suom. huom.]

Tämän vuoksi, ellei Illuminatin suunnitelma vaadi Kolmannen maailmansodan alkamista pian, ei kukaan Israelin viranhaltija aio määrätä yksipuolista iskua Iraniin. Liian monta aikakauden lopun profetiaa jää täyttymättä jos 3. maailmansota alkaisi pian. [Minusta edellytykset 3. maailmansodan pikaiselle alkamiselle ovat valmiita. Alustavaa rähinää ja jännitettä riittää Lähi-idässä (esim. Syyrian väkivaltaisuudet). Tarvitaan vain jokin suuri lamaannuttava isku Yhdysvaltoihin (uusi 9/11-isku), mikä rohkaisisi tai pakottaisi Israelin vastustajia hyökkäämään samalla kun jenkit yrittävät selviytyä omista vaikeuksistaan ja kostaa arabeille. False-flag -isku, joka suoritetaan ydinaseilla, loisi Amerikkaan sotilasdiktatuurin, johon on jo varauduttu. Myöskin suuri maanjäristys Amerikassa saisi sen polvilleen (ks. Ilm. 6:12 ja 6. sinetti) poikkeustilaa (Martial Law) varten. Suom. huom.]

c) Iran on luvannut terroristikostoa Amerikan maaperällä. Ole hyvä ja lue uutinen NEWS2074, otsikolla, ”IRANIN JOHTO UHKAA USA:ta TUHOLLA, SANOEN ETTÄ HE SAIVAT SELVILLE ARVOKKAITA STRATEGISIA OPETUKSIA LIITTOVALTION REAKTIOSTA HURRIKAANI KATRINAAN”.

d) Nykyiset Israelin viranhaltijat eivät halua antaa tälle Yhdysvaltain islamilaismyönteiselle presidentille tekosyytä – mitä tahansa veruketta – kääntää Yhdysvaltojen päättäjiä Israelia vastaan. Me tarjoamme seuraavan uutisjutun todisteeksi Obaman ylenkatseesta Israelia kohtaan.

UUTISKATSAUS: Obaman mikrofonilipsahdus osoittaa pelottavan Israel-välirikon, by Jeffrey Goldberg, Business Weekly, 15. marraskuuta 2011

”Presidentti Barack Obama enemmän tai vähemmän inhoaa Israelin pääministeriä, Banjamin Netanyahu’a. Obama teki tämän selväksi kun häntä satuttiin kuulemaan auki olevan mikrofonin välityksellä jutellessaan ilkeästi Netanyahu’sta Ranskan presidentin, Nicolas Sarkozy’n, kanssa. Se oli Sarkozy joka ensiksi puhui kovaan sävyyn Netanyahu’sta, kutsuen häntä valehtelijaksi. Mutta Obama ei valinnut esittää vastaväitteitä. Hän sen sijaan sanoi, ’Sinä olet kyllästynyt häneen, mutta minun täytyy sietää häntä vielä useammin kuin sinun’.”

Älä eksy: Presidentti Obama inhoaa Israelia. [Ja se taas tuo kirousta USA:lle. Lue vielä tästä episodista http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/hups-obama-ja-sarkozy-haukkuivat-israelin-paaministeria---mikrofoni-auki/art-1288426656260.html. Suom. huom.]

Näiden syiden tähden, tämä koko propagandaponnistus, jota on kestänyt kahdeksan täyttä vuotta, ei tule koskaan johtamaan todelliseen hyökkäykseen. Globaali Eliitti haluaa yksinkertaisesti pitää maailman ihmiset poissa tolaltaan ja syvästi huolestuneina ja niin keskittyneenä tähän mahdolliseen tuhoisaan hyökkäykseen että he sivuuttavat kohtalokkaat tapahtumat heidän omassa maassaan jotka tulevat pian saavuttamaan pisteen missä demokraattiset, ja Perustuslailla suojatut, kansat syöstään suurimpaan absoluuttiseen diktatuuriin jota maailma on koskaan nähnyt!


II. Palestiinalaiset yrittävät kertoa evankelikaalisille kristityille että ”sionismi” on syntiä!

”Eesaun heimon” muinainen viha Israelia kohtaan tulee johtamaan Jumalan fyysiseen hävitystuomioon, aivan kuten ”Isralestine” -DVD niin selkeästi osoittaa.

UUTISKATSAUS: Palestiinalaiset evankelikaaleille: Sionismi on syntiä, The Jerusalem Post, 14. marraskuuta 2011

”Palestiinalaismieliset kannatusryhmät, eurooppalaiset ei-hallinnolliset organisaatiot (NGOs), ammattiyhdistysliikkeet, akateemiset ja kirkolliset ryhmät kaikki yhtyvät samassa pisteessä: Israel on hylkiövaltio (pariah state), jonka syntymä oli jälkikolonialismin erehdys, ja jonka yhtämittainen olemassaolo on moraalinen synti. Evankelisiin ja konservatiivisiin kristittyihin – Israelin tärkeimpiin liittolaisiin – tähdätään lisääntyvästi käännytyksen takia kristillisestä sionismista kristilliseen palestiinalaisuuteen.”

Tietysti, tämän suuntainen propaganda on silkkaa hölynpölyä, kuten seuraava informaatio paljastaa.

Arvaa mitä! Jumala on ensimmäinen haltioitunut sionisti ja Hän tulee olemaan viimeinen haltioitunut sionisti!

”Joutukoot häpeään ja kääntykööt takaisin kaikki Siionin vihamiehet.” (Psalmi 129:5). Palestiinalaiset eivät tunne tarpeeksi Kirjoituksia pelätäkseen. Todellakin, he ovat kuin narreja vanhassa suositussa laulussa, ”Narrit säntäävät sisälle minne enkelit pelkäävät astua”! ("Fools rush in where angels fear to tread"!)

”Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni.” (Psalmi 2:6) Isä Jumala lupaa tässä että Hän tulee asettamaan Poikansa (Jeesuksen) ”minun pyhälle Siionin vuorelleni”! Sen tähden, Siion tulee pysymään hengissä ikuisuuden ajan, kauan sen jälkeen kun palestiinalaiset on fyysisesti tuomittu ja poistettu. Tämä seuraava Kirjoitus osoittaa tämän faktan hyvin vahvasti.

”Miksi te, monihuippuiset vuoret, karsaasti katsotte vuorta, jolla Jumala on mielistynyt asumaan? Totisesti, Herra asuu siellä iankaikkisesti.” (Psalmi 68:16)

”Jotka Herraan turvaavat, ovat kuin Siionin vuori: se ei horju, vaan pysyy iankaikkisesti.” (Psalmi 125:1)

”Oi, että Israelin pelastus tulisi Siionista! Kun Herra kääntää kansansa kohtalon, silloin Jaakob riemuitsee, Israel iloitsee.” (Psalmi 14:7; 53:7) Milloin Jumala ”käänsi kansansa kohtalon”? Toukokuun 14. päivänä 1948, kun Israel palasi maahansa 1900 vuoden hajotuksessa olemisen jälkeen. Huomaa että tämä Kirjoitusten osa yhdistää kansallisen pelastuksen Herralta, Siionin, ja nykypäivän Israelin yhdessä huippujakeessa!

Tämä seuraava Kirjoitus toistaa tämän totuuden.

”Kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa.” (Psalmi 102:16)

”Kauniina kohoaa, kaiken maan ilona, pohjan puolella Siionin vuori, suuren kuninkaan kaupunki.” (Psalmi 48:2, KR 33/38) Jumala pitää Siionia ”oikeudenmukaisena ja kauniina (fair and beautiful)” sekä ”ilona kaikkialla maassa”!

"Fair and beautiful in elevation, is the joy of all the earth-- Mount Zion [the City of David], to the northern side [Mount Moriah and the temple], the [whole] city of the Great King!" (Psalm 48:2, Amplified Bible) God considers Zion to be "fair and beautiful" and the "joy in all the earth"!

”Siionista, jonka kauneus on täydellinen, Jumala ilmestyy kirkkaudessa.” (Psalmi 50:2)

”Huutakaa ja riemuitkaa, Siionin asukkaat, sillä suuri on teidän keskellänne Israelin Pyhä.” (Jesaja 12:6)

Palestiinalaisten pitäisi panna merkille tämän jakeen synkkä sävy.

”Niinkuin nälkäinen on unissaan syövinänsä, mutta herää hiuka sydämessä, ja niinkuin janoinen on unissaan juovinansa, mutta herää, ja katso, hän on nääntynyt ja himoitsee juoda, niin on oleva kaikki kansain lauma, joka sotii Siionin vuorta vastaan.” (Jesaja 29:8)

Sitten, Jumala riemuitsee hävityksen päällä kenestä tahansa joka hyökkää Siioniin!

”Sillä näin on Herra minulle sanonut: Niinkuin leijona, nuori leijona, murisee saaliinsa ääressä, kun sitä vastaan hälytetään paimenten parvi, eikä peljästy heidän huutoansa, ei huoli heidän hälinästään, niin Herra Sebaot on astuva alas sotimaan Siionin vuorella ja sen kukkulalla.” (Jesaja 31:4)

Jumala lupaa henkilökohtaisesti taistella Siionin puolesta: ”Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.” (Jesaja 34:8)

Jumala lupaa ETTEI KOSKAAN unhota Siionia: ”Katso, kätteni hipiään olen minä sinut piirtänyt, sinun muurisi ovat aina minun edessäni.” (Jesaja 49:16)

”Niin Herra lohduttaa Siionin…” (Jesaja 51:3)

”HERÄJÄ, HERÄJÄ, pukeudu voimaasi, Siion; pukeudu juhlapukuusi, Jerusalem, sinä pyhä kaupunki. Sillä ei koskaan enää astu sinun sisällesi ympärileikkaamaton eikä saastainen.” (Jesaja 52:1)

Se on palestiinalaiset joita kielletään eräänä päivänä astumasta Siioniin!

Tämä seuraava jae todistaa että Siion tulee pysymään läpi Jeesuksen Kristuksen tuhatvuotisen hallituskauden.

”Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.” (Jesaja 65:25)

”Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa.” (Jesaja 66:8)

Tämä profetia selvästi viittaa moderniin Israeliin, kun se kirjaimellisesti ”syntyi yhdessä päivässä” – toukokuun 14:ntenä 1948. Huomaa että Siioniin viitataan naisena joka synnyttää Israelin palautettuna maahansa.

Minä voisin jatkaa jatkamistaan, osoittaen sinulle että Jumala Kaikkivaltias – ainoa Jumala maailmankaikkeudessa – on palava sionisti. Hän kertoi ennalta että Hän palauttaisi Israelin ja Siionin ja Hän tosiaankin teki niin. Nyt, Jumala ei aio sietää kenenkään opettavan että sionismi on syntiä!

Jumala on suurin sionisti koko maailmanhistoriassa. Palestiinalaiset eivät tiedä tarpeeksi pelätäkseen.

[Lue lopuksi tästä tietopaketti kristillisestä sionismista, jonka puoltajat ovat varsinaisen sionisminkin tukijoita. Wikipediassa lukee nimittäin näin: ”Kristityt sionistit uskovat, että juutalaiset ovat edelleen Jumalan valittu kansa yhdessä kristittyjen kanssa (Room. 11:17-24). Tämän vuoksi kristityt sionistit ovat sionismin kannattajia ja tukijoita.” Suom. huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com