Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 25. marraskuuta 2011

Putin puuhaa Euraasian Unionia – Barroso ehdottaa Euroopan supervaltiota – Biolääketieteellinen valvonta ja jäljitys kehittymässä nopeasti

Tässä Cutting Edge -ministeriön viikoittaisessa News Alert -kirjeessä David Bay antaa viitteitä Globaalin Eliitin suunnitelman etenemiseen koskien 10 supervaltion luomista maan päälle. Samalla se tietenkin tarkoittaa myöskin Antikristuksen ilmestymisen lähenemistä, koska hän on 11. sarvi eli ”pieni sarvi” jonka tuleminen tapahtuu sitten kun kaikki 10 supervaltiota (=10 sarvea, Dan. 7) ovat muodostuneet. Tällä kertaa kiinnitetään huomiota supervaltioiden #2 ja #5 muodostumiseen, kun EU-komission puheenjohtaja vaatii Euroopan liittovaltiota ja Venäjän pääministeri hahmottelee entisen NL:n alueelle laajaa talousunionia eli Euraasian Unionia. Uutisten mukaan ensimmäiset askeleet Euraasian Unionin luomiselle on vastikään otettu. Lopuksi otetaan esille näyte kansalaisten valvonta- ja jäljitystekniikoiden edistymisestä, kun Yhdysvaltain puolustusministeriön alainen tutkimusvirasto on kehittänyt erityisiä biometrisiä tunnistimia. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, November 21, 2011


DVD

I. MAHTAVIA PROFEETALLISIA UUTISIA!

Rooman Klubin suunnitelmassa mainittu Supervaltio #5 on nyt alkamassa muodostua! Ei mitään edistymistä tämän supervaltion luomista varten ollut pantu alulle, mutta nyt profeetallinen ajankohta on oikea! Lue uutinen NEWS2436.

UUTISKATSAUS: Entiset neuvostotasavallat ottavat ensimmäisen askeleen ’Euraasian Unionille’ , AFP NEWS, 17. marraskuuta 2011

”MOSKOVA – Kolmen entisen NL:n tasavallan oli määrä sopia perjantaina ensimmäisistä askeleista Euraasian taloudellisen unionin luomisen varalle, projekti, jota tukee Venäjän pääministeri Vladimir Putin sitoakseen lähemmäksi entistä Neuvostoliittoa (USSR).”

Pikainen oikealla sijaitsevan ”Rooman Klubin” uudelleenjärjestelykartan tarkastelu paljastaa että ”entinen USSR” muodostaa maantieteellisesti Supervaltio #5:n!

”Venäjän presidentin Dmitry Medvedev’in ja hänen Kazakhstanin ja Valko-Venäjän kollegojensa Nursultan Nazarbayev’in ja Alexander Lukashenko’n oli määrä allekirjoittaa julistus pidemmälle menevästä taloudellisesta integraatiosta huippukokouksessa Moskovassa … ’Julistus tulee asettamaan lopullisen päämäärän taloudellisesta integraatiosta kuten Euraasian taloudellisen unionin perustamisen’, siellä sanottiin.”

Tämä kehityssuunta on kiehtova profeetallinen uutinen, todellakin! Me olemme tarkkailleet näiden 10 supervaltion kehittymistä, innokkaina nähdäksemme kaikkien kymmenen tulevan todellisuudeksi, koska Antikristus ei voi nousta ennen kuin kaikki kymmenen supervaltiota muodostetaan ja ovat toiminnassa.

Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi tästä kiehtovasta totuudesta uutisessa NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI vaiheittain toteutuva profetia joka tarjoaa meille selvän mittarin jonka avulla me voimme tietää suunnilleen ajankohdan jolloin Antikristus tulee nousemaan!”

Tässä hyvin kiehtovassa Headline News -artikkelissa, sinä tulet käsittämään että me pystymme, todellakin, tarkkailemaan kehitystä kohti 10 valtakunnan muodostumista maapallolla opaskylttinä voidaksemme tietää suunnilleen kuinka kauan se kestäisi kunnes Antikristus nousee.

”Näillä kolmella maalla on jo tulliunioni mutta Euraasian Unionin luominen – jolla tulisi olemaan oma toimeenpaneva elin ja valvoisi yhtä ainoaa talousavaruutta – merkitsisi suunnatonta harppausta eteenpäin. Yhden ainoan talousavaruuden on määrä tulla voimaan vuonna 2012 Euraasian talouskomission rinnalla, elin, jota ilmeisesti johdettaisiin samanlaisilla suuntaviivoilla kuin sen Brysselissä päämajaansa pitävää EU:n vastaavaa. ’Komissio – ensimmäinen sellainen NL:n jälkeisessä historiassa – tulee olemaan puolueeton suhteessa mukana oleviin maihin ja tulee asteittain omaksumaan kansallisen toimivallan’, Kreml lisäsi.”

Siinä sinulla on todellisen kansakunnan ainekset: Kansakunta jolla on määritetyt rajat ja joka tulee ”asteittain omaksumaan kansallisen toimivallan”.

Meidän täytyy tarkkailla tämän Supervaltio #5:n jatkuvaa muodostumista, sillä maantieteellinen alue joka hahmotellaan Rooman Klubin suunnitelmassa, on paljon suurempi kuin Venäjä ynnä nämä kolme entistä neuvostotasavaltaa.

(Lue vielä Ylen nettisivuilta uutiset koskien tätä Euraasian Unionia: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/putin_puuhaa_euraasian_unionia_3014594.html ja http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/euraasian_unioni_askeleen_lahempana_toteutumistaan_3039854.html, Suom. huom.)

Nyt, kääntäkäämme huomiomme Supervaltio #2:een tässä Suunnitelmassa – Euroopan Unioniin.

II. Tapahtumat osoittavat että kriisin Euroopassa suunnitellaan poistavan kaiken jäljellä olevan vastustuksen Rooman Klubin suunnitelmassa mainitun Supervaltio #2:n perustamiselle!

Tahti kohti Danielin luvun 7:7-8 täyttymystä on kiihtymässä dramaattisesti!

UUTISKATSAUS: EU-PÄÄLLIKKÖ: AIKA ON TULLUT EUROOPAN LIITTOVALTIOLLE, Express.co.uk, 14. syyskuuta 2011

”SUUNNATON Euroopan supervaltio on ainoa ratkaisu taloudelliselle kriisille joka on nielaisemassa maanosan, julisti Euroopan Komission puheenjohtaja tänään. Jose Manuel Barroso väitti että euron ja Euroopan Unionin kohtalo oli kietoutunut yhteen ja että ainoa vastaus kasvavalle romahdusuhalle oli massiivinen Euroopan liittovaltio.”

Me olemme pitkään pitäneet kiinni siitä kannasta että nykyinen taloudellinen kriisi, joka lyö Eurooppaa, on tarkoituksellisesti luotu pakottaakseen kansakunnat, jotka muodostavat Euroopan Unionin, ottamaan viimeiset tarvittavat askeleet aidon supervaltion perustamiselle. Aivan kuten syyskuun 2008 talouskriisin suunniteltiin tuhoavan meidän kapitalistisen talousjärjestelmän jotta fasistinen talousjärjestelmä voitaisiin toteuttaa, niin tämä kriisi muotoillaan paljolti samalla tavalla.

Jos sinä vaihdat Kreikan ja Italian sekä muut Euroopan valtiot yhtiöihin, General Motors, J.P. Morgan, ja Citi Bank, sinä näet että lähtökohta on sama; toimittamalla valtavaa rahallista avustusta näihin maihin, EU pakottaa ne liittymään täysin unioniin estääkseen totaalisen taloudellisen romahduksen. Amerikkalaisessa mallissa, valtavia ylikansallisia yhtiöitä pakotettiin suunnattomien pelastusrahojen välityksellä hyväksymään liittovaltion sääntely tavalla jonka ajateltiin etukäteen olevan mahdotonta.

Nyt, palatkaamme takaisin tähän esille otettuun juttuun oivaltamaan lisää miten tämä EU-kriisi toimii.

” ’Se mitä me tarvitsemme nyt on uusi, yhdistävä impulssi, uusi federalistinen silmänräpäys – älkäämme pelätkö käyttää tuota sanaa. Oikea tapa pysäyttää negatiivinen sykli ja voimistaa euroa on integraation syventäminen, pääasiassa euroalueella. Tämä on etenemissuunta’.”

”Integraation syventäminen” vahvistaa totuuden meidän lähtökohdasta: Koska lähes jokaiset yksittäiset vaalit jotka on järjestetty jäsenmaiden ”integraation syventämiseen” EU:ssa on sysätty alas äänestäjien kieltävällä vastauksella, EU:n virkailijoiden täytyi keksiä tapa jolla toteuttaa tämä päämäärä panematta asiaa äänestykseen. Tämä taloudellinen kriisi on tämä uusi suunnitelma!

Ja, se luultavasti tulee toimimaan. Me voimme vain odottaa nähdäksemme kuinka nopeasti tämä talouskriisi pakottaa vastahakoiset kansakunnat ”syventämään heidän integraatiotaan” Euroopan Unionin kanssa, siten perustamalla täysin Supervaltio #2:n.


DVD

III. Biolääketieteellinen valvonta ja jäljitys on kehittymässä nopeasti.

Raamatun profetiaa ollaan toteuttamassa kun hallinnon kyky valvoa jokaista kansalaistaan reaaliajassa on siirtymässä nopeasti täydellisyyteen.

UUTISKATSAUS: Kuuntele sydäntäsi: Darpa’n etsintä löytää sinut sydämenlyöntisi avulla, Wired Magazine, 18. marraskuuta 2011

”USA:n armeija voi nähdä sinun hengittävän tuon seinän toisella puolella. Se voi nähdä jopa sinun sydämenlyöntisi jyskytyksen sillä aikaa kun sinä kyyristelet oven takana. Mutta jos sinä luulet että pakeneminen kauemmaksi pois tai piiloutuminen väkijoukkoon saa sinut näkymättömäksi Puolustusministeriön tunnistimille, sinä saatat yllättyä. Pentagonin tietokonenörtit uskovat nykäisevänsä heidän elollisen löytäjäänsä niin, että he pystyvät paikantamaan sinun sykkivän sydämesi huolimatta siitä mitä sinä teet. Darpa, Pentagonin pahan tieteen lafka (mad-science shop), ilmoitti viime viikolla että se uskoo parantavansa teknologioita jotka kaivavat esiin biometrisiä allekirjoituksia kuten sydämenlyöntejä seinien takaa. ’Biometrics-at-a-distance (Biometriikkaa matkan päästä)’ -niminen ohjelma pyrkii rakentamaan tunnistimia jotka pystyvät etäisesti tunnistamaan ihmisiä pitkän matkan päästä ja erottamaan heidät toisistaan väkijoukossa.”

Vau! Tuo teknologia on kuumaa! Se totisesti esittelee absoluuttisen diktatuurin teknologian kanssa joka tarkkailee toisinajattelijoitaan reaaliajassa. Teknologia ajankohtaisen TV-sarjan, ”Person of Interest (Kohdehenkilö)”, takana ei yhtäkkiä tunnukaan niin naurettavalta loppujen lopuksi!

”Ihmiselämän näkeminen tai ’havaitseminen’ seinien läpi voi olla aika hyödyllinen temppu. Sotamiehille, joiden täytyy puhdistaa talot terroristien ja kapinallisten etsinnässä, on aina mukava tietää mitä on tuon oven toisella puolella. ’Elollista osoittavien lukemien’ poimiminen saattaa kuulostaa kuin tieteiskirjallisuudelta suoraan Star Trek’istä otettuna, mutta Puolustusministeriö on kyennyt siihen jo vuosien ajan nyt.”

Palvellessani USA:n armeijan tiedustelussa, minä opin hyvin tärkeän elämänohjeen: kun armeija sallii valtamedian paljastaa uuden teknologian, niin se on ollut vallitsevaa teknologiaa vuosien ajan. Tämä viimeinen lause vahvistaa tämän käsityksen – ”Puolustusministeriö on kyennyt siihen jo vuosien ajan nyt.”

Minkälaisia muita pystyvyyksiä DARPA näkee mielessään?

1) ”Ihmisten löytäminen, jotka piileskelevät erityisessä tilassa, on hienoa, mutta pystyä erottamaan heidät toisistaan on vielä parempaa. Kuten sormenjälkesi, silmän iiriksesi ja jopa kämmenjuonteesi, sinun sydämenlyöntisi voi olla ainutlaatuinen biometrinen kutsukortti erottamaan sinut väkijoukossa.”

2) ”Darpa haluaa biometrisen laitteensa pystyvän toimimaan pitkän matkan päästä. Juuri nyt, se sanoo että useimpien systeemien tarkkuus napsahtaa poikki suunnilleen kahdeksan metrin kohdalla.”

3) ”Samalla kun jotkut läpinäkevät laitteet voivat nähdä jopa kahdeksantuumaisen (1 tuuma = 2,54 cm) betonin läpi, ne eivät suoriudu yhtä hyvin paikoissa joissa on enemmän tai tiheämmin seiniä. Niinpä Darpa odottelee kovasti seuraavaa systeemiä sysätäkseen tuon toimintasäteen yli 10 metrin, erityisesti sekaisissa kaupunkialueissa.”

Hyvin pian, hallinnon virkailijat pystyvät valvomaan niin tiukasti jokaisen ihmisen liikkeitä ja aktiviteetteja planeetalla että he tulevat toteuttamaan tämän kriittisesti tärkeän profetian:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm. 13:16-17)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com