Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Aikakauden päätös syyskuussa 2015? – Osa 1

Tässä pastori J. D. Farag'ilta kesäkuun puolivälin profetiapäivitys tapahtumista (=aikainmerkeistä) ensi syyskuussa, jotka voivat merkitä tämän nykyisen maailman aikakauden päättymistä johonkin tuhoisaan katastrofiin, josta seuraa Uusi Maailman Järjestys (NWO), joka tunnetaan Raamatun profetiassa 7-vuotisena vaivanaikana eli Danielin 70. vuosiviikkona, jonka jälkeen Jeesus Kristus palaa maan päälle perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa. Profetiapäivityksen, joka on 1. osa tästä aiheesta, suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 14th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.6.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-06-14.pdf

Pastori J.D. käsittelee useita merkittäviä tapahtumia, jotka ovat tulossa ensi syyskuussa, mutta varoittaa päivämäärän asettamisesta kehottamalla jatkamaan asioimista, kunnes Herra tempaa seurakuntansa.


- Kuten sanoin viime viikolla, niin tällä kertaa tarkastelemme useita asioita, joita tapahtuu ensi syyskuussa.
- Kuitenkin on pari asiaa, jotka minun täytyy mainita ennenkuin aloitamme, joista ensimmäinen on, etten saa mahtumaan sitä kaikkea tähän kertaan.
- Tämän jälkeen tarvitsemme ainakin yhden lisäpäivityksen käsittelemään kaikkea, mikä ympäröi ensi syyskuuta.
- Toinen asia, joka minun täytyy mainita, koskee vaaraa, että panemme toivomme odotukseen, että Herra palaa tänä vuonna.
- Yksi suurista huolistani on, kuinka tuhoisaa se voi olla, kun Herra viipyy eikä palaakaan, kuten toivottiin.
- Tästä syystä päätän hairahtua liiallisen varoittamisen puolelle tämän käsittelyssä kun me asioimme kunnes Hän tulee.
- Ensimmäinen asia on auringonpimennys, joka tapahtuu pasunansoiton juhlan, eli Rosh Hashanah'in, juutalaisen uuden vuoden aikaan.
- Tästä pari ajatusta, joista ensimmäinen on, että pasunansoitonjuhlan uskotaan toteutuvan seurakunnan tempauksessa.
- Näin siksi, koska Jeesus toteutti ensimmäiset neljä juhlaa ensimmäisessä tulemuksessaan ja että viimeiset kolme juhlaa toteutuvat Hänen toisessa tulemuksessaan.
RAAMATTUVIITE
JUHLA
TÄYTTYMYS
3. Moos. 23:5 Pääsiäinen Ristiinnaulitseminen
3. Moos. 23:6-8 Happamattoman leivän juhla Hautaaminen
3. Moos. 23:9-14 Ensihedelmien juhla Ylösnousemus
3. Moos. 23:15-22 Helluntai Seurakunta-aika
3. Moos. 23:23-25 Pasunansoiton juhla Seurakunnan tempaus
3. Moos. 23:26-32 Sovituspäivä Toinen tulemus
3. Moos. 23:33-43 Lehtimajanjuhla Valtakunta-aika ja taivas
- Toinen tähän auringonpimennykseen liittyvä ajatus liittyy rabbiiniseen opetukseen, joka koskee sekä kuun että auringon pimennyksiä.
- Kuunpimennykset, jotka tavallisesti aiheuttavat verisen kuun, nähdään merkkinä, että Jumala erityisesti tuomitsee Israelin kansan.
- Ensi syyskuussa tapahtuvan auringonpimennyksen kaltaiset pimennykset nähdään merkkinä, että Jumala ei tuomitse ainoastaan Israelia, vaan kaikki kansat.
- Itseasiassa tämä liittyy toiseen tapahtumaan, joka on neljäs neljästä verisestä kuusta, joka esiintyy Lehtimajanjuhlan aikaan.
- Se on edellämainittu seitsemäs seitsemästä juhlasta, seitsemän ollessa täydellisyyden luku ja se tapahtuu ensi syyskuun 28. päivänä.
- Tämän neljännen verisen kuun suhteen on mielenkiintoista, että jotkut ovat panneet merkille, ettei toista neljän verisen kuun sarjaa tule 500 vuoteen.
Lk. 21:25-28 "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."
- Tämä liittyy kolmanteen tapahtumaamme, joka on, että ensi syyskuu merkitsee seitsemättä sapattivuotta, joka tunnetaan 7. shmita-vuotena.
- On ehdotettu, että shmita-vuoden merkitys liittyy siihen, mitä tapahtui taloudellisesti aikaisempina shmita-vuosina.
- Nimittäin vuoden 2001 syyskuun 11. päivän taloudellinen kriisi ja sen jälkeen 7 vuotta myöhemmin viime shmita-vuonna syyskuussa 2008.
- Tämä jälleen liittyy neljänteen tapahtumaamme, joka on, että tämä on 7 kertaa 7, eli 49 vuotta, jotka tekevät siitä alun riemuvuoden uudellevuodelle.
- Riemuvuoden merkitys 50. vuotena liittyy siihen, mitä tapahtui ennen, erityisesti Israelin kansaan liittyen. [Ns. kuuden päivän sota riemuvuotena 1967, ”Nokialainen” huom.]
- Tässä vaiheessa minun pitäisi todennäköisesti mainita, että on kaksi kirjailijaa, Jonathan Cahn ja Mark Biltz, jotka ovat kirjoittaneet kummastakin aiheesta.
- Tämä tuo meidät viidenteen ja viimeiseen tapahtumaamme, joka koskee sir Isaac Newton'ia ja Newton'in kirjaa Danielin profetioista.
- Hän on kuuluisa matematiikassa, optiikassa, fysiikassa ja astronomiassa ja hänen katsotaan keksineen calculus -laskentamenetelmän.
- Vaikka hänet tunnetaan yhtenä historian suurimmista tiedemiehistä, niin se, mitä monet eivät tiedä, on, että hän oli nero Raamatun profetian alalla.
Ajattele seuraavaa sir Isaac Newton'in Raamatun profetiaa koskevaa profetiaa: ”Lopun aikaan nousee joukko miehiä, jotka kiinnittävät huomionsa profetioihin ja pitävät kiinni kirjaimellisesta tulkinnastaan keskellä suurta meteliä ja vastustusta.” Sir Isaac Newton 1642-1727
- Kuten on käynyt ilmi, niin Newton oli uudestisyntynyt Jeesukseen Kristukseen uskova ja loistava Raamatun tutkija, joka puhui sujuvasti muinaisia kieliä.
- Hän käänsi Raamattua suoraan VT:n hepreasta ja UT:n kreikasta, mutta hänellä oli pakkomielle Danielinkirjaan.
- Eräs lähde todistaa, että hänen Danielin tutkimisensa alkoi hänen ollessaan 12-vuotias ja jatkui, kunnes hän kuoli 85 vuoden iässä.
Teoksen, “The Columbia History of the World”, mukaan, joka muuten on sekulaari historian kirja: ”Viimeisinä aikoinaan Newton käytti enemmän aikaa Danielinkirjan profetioiden tutkimiseen ja niistä kirjoittamiseen, kuin taivaiden kartoittamiseen.”

Se, mikä saa raamatunprofetian tutkijat niin kiihdyksiin, on, että Newton'in kirjan Observations upon the Prophecies of Daniel and the Apocalypse of St. John”, mukaan hän arvioi, että jakeen Daniel 9:25 seitsemän vuosiviikkoa, eli 49 kuuvuotta (1 kuuvuosi = 360 pv.) on lisättävä, vielä tulevaan päivämäärään, joka tuohon aikaan oli hänelle tuntematon kesäkuun 7. päivä vuonna 1967, jolloin Israel valloitti Jerusalemin ja Temppelivuoren. Niin tekemällä tulet ensi syyskuun 23. päivään, joka on täsmälleen sovituspäivän juhla, Yom Kippur.

http://publicdomainreview.org/collections/sir-isaac-newtons-daniel-and-the-apocalypse-1733/


”Nokialaisen” kommentti:

Tuo syyskuun 23. päivä on nyt esillä useissa nettikirjoituksissa ja YouTube-videoissa. Laitan tähän pari videolinkkiä aiheesta.

Isaac Newton's September 23, 2015 prophecy; September 24, 2015- "100% PROBABILITY" of Asteroid

https://www.youtube.com/watch?v=U7BU3SmyZC8

Seuraavassa videossa näytetään erästä illu-musiikkivideota, joka on tehty v. 2011, ja tytön kädessä oleva kello näyttää aikaa 9:23 kun hän samalla peittää oikean silmänsä!

THE YEAR OF LUCIFER OPENING THE IXXI DOOR September 23, 2015


https://www.youtube.com/watch?v=wp7bi6CGwt0


http://aijaa.com/B4Yvfp (videosta leikkauskuva, klo 9:23 tytön käärme-rannekellossa eli 23.9.2015)


Itse ajattelen että paholainen ja Illuminati voivat matkia Jumalan sanaa kohdassa Dan. 9:25. Raamatussa sanotaan:

25. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa;

Paholaisen versio:

25. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen JAETTAVA (=7.6.1967 lähti käyntiin prosessi jakaa Jerusalem uudestaan), voideltuun, ruhtinaaseen (=Antikristus), asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa (=17640 pv.);

Näin siis 23.9.2015 voisi olla Antikristuksen ilmestymispäivä maailman näyttämölle! Sitä ennen tietenkin 3. maailmansota olisi jo käyty. Aika huikeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com