Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Psalmi 83 toteutui kuuden päivän sodassa v. 1967!


Olen vahvasti sitä mieltä, että profeetallinen Psalmi 83 toteutui ns. kuuden päivän sodassa 5.-10.6.1967, eikä ole näin mikään tulevaisuuden asia. Egypti, Jordania, Syyria ja Irak muodostivat sotaliiton Israelia vastaan ja pyrkivät poistamaan sen maailmankartalta kuten seuraavassa Wikipedian tekstissä selvästi sanotaan:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuden_p%C3%A4iv%C3%A4n_sota

"Kuuden päivän sodan häviäminen olisi merkinnyt Israelin poistumista maailmankartalta, minkä tavoitteen arabit ilmoittivat selvästi. Syyrian puolustusministeri Hafiz al-Assad ilmoitti 20.5.1967 seuraavasti: "Sotilaamme ovat nyt täydessä valmiudessa (...) käynnistämään vapautustoimet ja kitkemään siionistit arabien asuinseuduilta. Sotilaana uskon, että aika on kypsä heidän tuhoamiselleen." Arabijohtajien aggressiivisen antisionistista retoriikkaa oli noudattanut aiemmin myös Syyrian presidentti lausuen 22.5.1966: "Haluamme täydellisen sodan ilman rajoituksia, sodan, joka hävittää siionistit perustuksiaan myöten."

Nämä lausumat käyvät hyvin yksiin Psalmin 83 sanojen kanssa (erityisesti jae 5):

Psalmi 83:1-9

1. Laulu, Aasafin virsi.
2. Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa.
3. Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä.
4. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.
5. He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta".
6. Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan:
7. Edomin teltat ja ismaelilaiset (Jordanian aluetta+osa Saudi-Arabiaa+palestiinalaiset), Mooab (Jordanian aluetta+palestiinalaiset) ja hagrilaiset (Egypti),
8. Gebal, Ammon ja Amalek (Jordanian alueita+palestiinalaiset), Filistea (Gaza) ynnä Tyyron asukkaat (Etelä-Libanon).
9. Myös Assur (Syyria+Irak) on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.

Psalmissa 83 mainitut Israelin viholliskansat asuivat kirjoittamishetkellä juuri Egyptin, Jordanian, Syyrian ja Irakin alueilla. Nuo Tyyron asukkaat voivat tarkoittaa Etelä-Libanonia, missä nykyisin vaikuttaa syyrialaismielinen Hizbollah-järjestö. Ja kolmesta päävastustajasta ainoastaan Syyrian kanssa Israelilla ei ole rauhansopimusta ja siksi odotettavissa on Jesaja 17:1 toteutuminen kun Damaskos tuhotaan 3. maailmansodassa. Tähän skenaarioon voi liittyä ISIS-järjestö, joka uhkaisi Israelia Syyriasta käsin. Tai jos nykyinen Syyrian hallinto huomaa olevansa pahasti häviöllä islamistikapinallisia+ISIS'iä vastaan, niin se voi yrittää vielä kostaa Israelille, kun ei ole enää mitään hävittävää. Tällä hetkellä Syyrian Assadin hallinto on joutunut ahtaalle. Huom. Palmyran kaupungin menetys ym. Kaikki etenee kohti maailman vanhimman kaupungin, Damaskoksen, tuhoa, jossa Israel toimii Jumalan välikätenä. Tämä Israelin toiminta voikin olla se perussyy ns. Googin sodalle, jossa Venäjä ja Iran ovat päätekijöitä Israelia vastaan suoritettavassa lopunajan hyökkäyksessä. Venäjä ja Iran ovat Bashar al-Assadin vahvimpia tukijoita nykyään.

http://yle.fi/uutiset/assad_ahtaalla__viisi_kysymysta_syyriasta/8010028 (22.5.2015)

"Miten ahtaalla al-Assad on?

Assad on ahtaammalla kuin pitkiin aikoihin. Syksyllä 2012 ja alkuvuonna 2013 Bashar al-Assadin hallinnon kaatuminen näytti monien mielestä todennäköiseltä, ja puhuttiin siitä, että vallanvaihto on vain viikkojen päässä. Pääkaupunki Damaskos oli piiritystilassa. Muun muassa Iranin ja libanonilaisen Hizbollah-liikkeen tuella hallituksen joukot käänsivät tilanteen edukseen.

Nyt tilanne näyttää yhtä uhkaavalta kuin vuodenvaihteessa 2012–2013. Palmyran kaupungin menetys on vakava takaisku, ja Isis on todennäköisesti valtaamassa idempänä sijaitsevan Deir ez-Zorin maakuntapääkaupungin, joka on eristyksissä. Isis on myös tiukentanut otettaan Syyrian öljy- ja kaasukentistä."

On mahdotonta ajatella, että nyky-Jordania ja nyky-Egypti vielä hyökkäisivät Israelia vastaan, koska niillä on rauhansopimukset juutalaisvaltion kanssa. Nyt kun Egyptin islamistinen Muslimiveljeskunta vielä syöstiin vallasta ja Egyptiä johtaa melko Israel-ystävällinen Abdel Fattah al-Sisi, niin mitään arabisotaliittoa vuoden 1967 tapaan ei ole tulossa. Siksi kaikki skenaariot siitä, että Psalmi 83 aloittaisi 3. maailmansodan, on heitettävä romukoppaan. Ainoastaan Damaskon tuho (Jes. 17:1) on odotettavissa, koska Israelilla ei ole rauhansopimusta Syyrian kanssa. Profeetallinen Damaskon luhistuminen voisi toteutua lähiaikoina ISIS'in voittokulun ja Assadin häämöttämässä olevan tappion myötä.

3 kommenttia:

 1. Saudi-Arabiaa ei mainita hyökkääjien joukossa kuuden päivän sotaa käsittelevällä Wikipedian sivulla. Psalmin 83 mukaan myöskin osa Saudi-Arabiaa kuuluu Israelia vastaan hyökkäävään sotaliittoumaan. Toisaalta psalmin 83 sodan hyökkääjiä ei mainita hyökkääjinä Googin sotaa koskevassa profetiassa (Hes. 38-39). He eivät ole lakanneet olemasta Israelin vihollisia ja Googin hyökkäys Israelia vastaan voisi tapahtua ainoastaan heidän alueidensa kautta. Näiden seikkojen vuoksi minun on vaikea uskoa että vuoden 1967 sota olisi ollut Psalmin 83 sota.

  VastaaPoista
 2. Se Psalmin 83 sota on ollut eräällä tavalla käynnissä vuodesta 1967 alkaen ja odottaa loppuhuipennustaan, joka on Damaskon tuho. Tilit on selvittämättä ainoastaan Syyrian kanssa ja tämä Israelin aiheuttama tuleva hävitys Syyriassa (+Libanonissa) on perussyynä Googin ja sen liittolaisten (Venäjä, Iran ym.) hyökkäykselle (vaivanajan puolivälissä?), koska ne haluavat kostaa Syyrian ja Damaskon kohtalon. Maalaisjärki sanoo, ettei mitään Israelin lähinaapureitten liittoa Psalmin 83 mukaisesti tule enää tapahtumaan (huom. rauhansopimukset).

  Luepas vähän tarkemmin tuota informaatiota 6 päivän sodan osapuolista. Kyllä Saudi-Arabia otti osaa Israelin vastaiseen liittoumaan (taloudellisesti+sotilaallisesti).

  http://personal.inet.fi/koti/esko.tienhaara/uutisia/6%20paivan%20sota.htm

  "25.5. Egyptin rohkaisemana Syyria, Irak, Jordania ja Saudi‑Arabia siirtävät joukkojaan Israelin rajoille."

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuden_p%C3%A4iv%C3%A4n_sota

  "Arabivaltiot saivat taloudellista tukea Irakilta, Kuwaitilta, Saudi-Arabialta, Sudanilta ja Algerialta."

  Joukkojen vahvuuksiksi Wikipediassa ilmoitetaan:

  Egypti 150 000; Syyria 75 000; Jordania 55 000; Saudi-Arabia 20 000 sotilasta; 812 lentokonetta

  Joten Saudi-Arabia osallistui myös sotilaallisesti sotaan. Piste.

  VastaaPoista
 3. Vielä jatkan, että Saudi-Arabia ja Israel ovat nykyään liitossa Iranin kasvavaa vaikutusvaltaa vastaan Lähi-idässä. Saudit kannattavat lisäksi Assadin kaatamista. Vaikea uskoa, että saudit vielä kahakoisivat Israelin kanssa, koska heillä on yhteisenä intressinä Iranin vaikutusvallan vähentäminen mm. huthikapinallisia (shiioja) vastaan käytävässä sodassa. Saudit ovat sunnimuslimeja ja he kritisoivat voimakkaasti Israelin kanssa tuoretta Iranin ja P5+1 maiden sopua. Saudit ovat myös petrodollarin takuumiehiä ja nykyään jenkkien liittolaisia. Toisin oli vuonna 1967, jolloin petrodollaria ei vielä ollut. Kyllä pitää nähdä tosiasiat oikealla tavalla, ettei harhaudu profeetallisissa skenaarioissa.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com