Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Bilderberg-ryhmä vapaamuurariutta steroideilla joka elvyttää natsismia! – Obaman on tehtävä jotakin kuolemaantuomittujen sudanilaisten pastorien auttamiseksi kun pyydetään! – Yhdysvaltain korkein oikeus kieltää tunnustamasta Jerusalemia Israelin pääkaupunkina!

Tässä tuorein Cutting Edgen viikkokirje, jonka kaikki kolme osiota suomensin. Ensimmäinen osio aloittaa Bilderberg-ryhmästä, joka on aktuelli asia juuri nyt kun Itävallan Telfs-Buchenissa järjestetään historian 63. Bilderberg-kokous 11.-14.6.2015 ja siihen osallistuu kolme maanpetturi-suomalaista: Alex Stubb, Leena Mörttinen ja EVA'n Matti Apunen. Lue http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433773565566.html. David Bay vertaa Bilderbergiä vapaamuurariuteen steroideilla, jonka pyrkimys on sama kuin Adolf Hitlerin natsismilla aikoinaan, eli muodostamaan vain Globaalia Eliittiä hyödyttävä Uusi Maailman Järjestys (NWO), harvainvalta, joka pyrkii poistamaan tieltään, keinoja kaihtamatta, jokaisen vastustelijan. Tämän maailman varjohallituksen päämääränä on alistaa kaikki kansat tulevan saatanallisen maailmanmessiaan, Raamatun Antikristuksen, alaisuuteen, joka toimii Saatanan possessoimana. Ihmiset on tarkoitus saada palvelemaan vain Saatanan agendaa, mammonanvaltaa, ja olemaan kytkettyjä petojärjestelmään, jossa yksilönvapaudet on riisuttu kollektiivisen orjuuden tieltä. Osiossa luetellaan joitakin yhtälaisyyksiä Bilderbergiä ohjaavan vapaamuurariuden ja Adolf Hitlerin natsismin välillä. Toisessa viikkokirjeen osiossa puolestaan kerrotaan kiihtyvästä kristittyjen vainosta, tällä kertaa Afrikassa, jossa kahta sudanilaista pastoria uhkaa teloitus kun he ainoastaan saarnasivat evankeliumia. Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaa on kehotettu auttamaan näitä kristittyjä pastoreita, mutta tekeekö hän mitään, jää nähtäväksi. Lopuksi kolmannessa osiossa uutisoidaan Yhdysvaltain korkeimman oikeuden äskettäisestä päätöksestä olla myöntämättä Jerusalemissa syntyneille USA:n kansalaisille merkintää ”Israelissa syntynyt” mm. passeihin. Tämä loukkaa israelilaisia, kun maan tähän asti lähin liittolainen ei tunnusta Jerusalemia Israelin pääkaupungiksi. Amerikassa onkin vallassa tällä hetkellä antisemitistisin hallitus vuosikymmeniin ja se ei tiedä hyvää Yhdysvalloille, sillä Jumala tarkkailee nykymenoa maailmassa.

-----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 10.6.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2459
I. Lopulta paljastettu! Bilderberg-ryhmä ei ole mitään muuta kuin ”Vapaamuurariutta steroideilla”!

Bilderbergin perustaja oli myös entinen natsi! Adolf Hitler olisi ylpeä tästä tulevasta Uudesta Maailman Järjestyksestä (NWO)!

UUTISKATSAUS: ”Bilderberg-ryhmä iskee jälleen”, by Eamonn Fingleton, Forber Magazine, 27.11.2012

Perustettuna Alankomaissa 1950-luvulla, Bilderberg-ryhmä on ilmeisesti vain huippupyrkyreiden keskinäinen avustusyhteisö – ei mitään muuta kuin vapaamuurariutta steroideilla … Bilderberg-ryhmän perusti Hollannin prinssi Bernhard, saksalaissyntyinen entinen natsi ...”

Elokuussa, vuonna 1996, neljäs kirjoittamani artikkeli Cutting Edge'ssä kuvasi monia järkyttäviä yhtäläisyyksiä Hitlerin kauhistuttavan natsismin ja tulevan Illuminatin Uuden maailmanjärjestyksen välillä. Tosiasia on, että illuministiset vapaamuurarit tänäpäivänä ovat herättämässä henkiin Hitlerin tavoitteita ja hänen pyrkimystään kohti saatanallista maailmanmessiasta, jonka Raamattu julistaa olevan Antikristus.

Vapaamuurarikirjailija, J. D. Buck, sanoo, että vapaamuurarius on identtistä verrattuna Teosofisen seuraan, joka linkittää looshin suoraan natsismiin. Tutkimme vapaamuurariuden opetuksia, vertailemalla niitä natsismiin (lue kaikki yksityiskohdat uutisesta FREE17).

Mitkä ovat joitakin keskeisiä kohtia koskien samankaltaisuutta? Niitä on niin paljon ettemme mitenkään voi luetellä niitä kaikkia, vaan tässä on vain muutamia.

NZ = natsismi
FM = vapaamuurarius
  1. NZ – On okkulttisten käytäntöjen ja opetusten sivuhaara – The Hidden Dangers of the Rainbow, by Constance Cumbey, Huntington House, Shreveport, LA, 1983, s. 114. FM – Albert Pike omaksui okkulttisen filosofian ja opetuksia, sanoen, ”Okkultistinen filosofia näyttää olleen sairaanhoitaja, tai kummitäti, kaikille uskonnoille … Kristinuskon ei olisi pitänyt vihata taikuutta, mutta ihmisten tietämättömyys aina pelkää tuntematonta.” [Morals and Dogma, s. 729-730]
Ymmärsitkö Piken viimeisen lausuman, ”Kristinuskon ei olisi pitänyt vihata taikuutta ...”? Läpi koko Raamatun, Jumala tuomitsi taikuuden mitä voimakkaimmilla termeillä, ja ne, jotka harjoittivat sitä. Tämä yksi ainoa lausuma asettaa luodin päähän koskien sitä valhetta että vapaamuurarius on kristillistä.
  1. NZ – Opettaa arjalaista rotuoppia ja arjalaista puhtautta, ja että 'New Age' -kaudelle olisi ominaista arjalainen mutantti 'mestarirotu'. [Ibid.] Tämä arjalainen puhtaus on lähtöisin nimenomaisesti Teosofisen seuran Salaisesta Opista. FM – Pike opettaa standardia saatanallista valhetta, että arjalaiset ”tulivat Himalajan vuoriston rinteitä alas”. [Morals and Dogma, s. 714]
Kun vapaamuurarien Kristus nousee maailman näyttämölle, hänen suunnitelmansa on palvella ensimmäiset seitsemän vuotta hänen tuhatvuotisesta hallinta-ajastaan Jerusalemista käsin, kun hän ”hoitaa” juutalaisongelmaa. Sitten hän käynnistää maailmanlaajuisen sodan ”rodullisesta puhtaudesta”, jonka tyyppistä ihmiskunta ei ole koskaan nähnyt. Kun hän on lopettanut, vain Euroopan valkoiset ja kiinalaiset ovat jäljellä!
  1. NZ – Uskoo että he ovat kehittyneet uudenlaiseksi/ylivertaiseksi lajiksi 'hengellisten harjoitusten', 'tietoisuuden evoluution' avulla, ja ovat uusi tietoisuuden muoto. FM – Heidän uskonsa Salaiseen Oppiin, todettu edellä tässä artikkelissa, vaatii ihmisiä uskomaan, että ylempiarvoisia ihmisiä on olemassa, joiden tarkoitus on johtaa ”massoja”. Tämä on syy kaikkiin salaseuroihin, mukaan lukien vapaamuurarius, joka opettaa että ihmisten on ”kehitettävä” tietoisuuttaan tullakseen mestareiksi.
  1. NZ – Pyrkimys muodostaa Uusi maailmanjärjestys jossa arjalainen rotu hallitsisi. [Cumbey, op. cit., s. 117]. FM – Paras ja nopein tapa, jolla voit ymmärtää sitoutumisen syvyyden Uudelle maailmajärjestykselle, on vain kääntää yhden dollarin seteli nurinpäin ja tarkastella vapaamuurarien pyramidia joka sisältää kaikkinäkevän silmän huipulla. Sanat pyramidin alla, ”NOVUS ORDO SECLORUM” kääntyvät muotoon ”New World Order”. Tämä symboli äänestettiin olemassaolevaksi maanosan kongressin (Continental Congress) toimesta vuonna 1787, salaisessa istunnossa, johon otti osaa pääosin vapaamuurarit. Kuitenkin, tämä symboli oli piilossa yleisöltä vuoteen 1935 saakka, jolloin 33. asteen vapaamuurarille, presidentti Franklin Roosevelt'ille, kerrottiin hänen maatalousministerinsä, Henry Wallace'n, toimesta, että henkioppaat olivat kertoneet hänelle, että nyt oli tullut aika tuoda tämä symboli julkisuuteen.
  1. NZ – Natsismi oli vihamielinen oikeaoppiselle ja fundamentalistiselle kristinuskolle, pyrkien korvaamaan ristin hakaristillä. [Cumbey, s. 116] FM – ”... Kristus opetti rakkauden uskontoa … Rakkauden uskonto osoittautui vihan uskonnoksi, ja suunnattomaksi vainon uskonnoksi ...” [Morals and Dogma, s. 394] ”Vapaamuurarius on järjestelmä, joka ei saa vähäisintäkään tukea historiasta, Raamatusta, järjellisyydestä tai maalaisjärjestä, vaan on itseasiassa täysin vastakkainen niille kaikille.” [Edmund Ronayne, The Master's Carpet (Mah-Hah-Bone), s. 25] 
Lisäksi kuten natsit, vapaamuurarit kunnioittavat hakaristiä.
  1. NZ – Saksalainen säveltäjä Wagner muutti juutalaisen Jeesuksen arjalaiseksi Jeesukseksi. New Age on muuttanut Jeesuksen Valaistuneeksi Mestariksi, joka oli käynyt läpi koko valaistumisen syklin ja hänestä oli tullut ”täysin valaistunut”. [Ravenscroft, op. cit., s. 33-34] FM – Albert Pike kirjoitti, että Jeesus sai täydellisen tiedon (gnosiksen) tultuaan takaisin elämään Christoksen ja Viisauden (Wisdom) avulla. [Morals and Dogma, s. 563-564, 26. asteen opetuksia]
Toisin sanoen, Pike opettaa että Jeesuksesta tuli Valaistunut Mestari sen jälkeen, kun hän oli noussut kuolleista Christoksen ja Viisauden avulla.
  1. NZ – Opettaa että kristinuskon hyvä oli pahaa ja kristinuskon paha oli hyvää. Toisin sanoen, leimat vaihdettiin aiheuttamaan hämmennystä. [Ravenscroft, op. cit., s. 37] FM – Albert Pike on luonut mitä absurdeimman leimojen vaihdon mitä maailma on koskaan nähnyt, kun hän vääntää kieroon Raamatun selontekoa Eedenin puutarhasta. Kuuntele:
Estääkseen valon karkaamisen kerralla, demonit kielsivät Aadamia syömästä 'hyvän ja pahan tiedon' puusta, jonka avulla hän olisi tullut tietoiseksi Valon ja vastaavasti Pahan valtakunnasta. Hän totteli; Valon enkeli suostutteli hänet tekemään syntiä ja antoi hänelle keinon voittaa; mutta demonit loivat Eevan, joka vietteli hänet aistillisuuden tekoon vieden häneltä voimat ...” [Morals and Dogma, s. 567, 26. asteen opetusta]

Voitko uskoa tätä huimaa toimintaa kutsua hyvää pahaksi ja pahaa hyväksi? Oikeassa Raamatun selonteossa, Jumala kielsi Aadamia syömästä hedelmää; sen vuoksi, vapaamuurarius kutsuu Raamatun Jumalaa demoniksi; Raamatun selonteossa se oli Saatana, joka suostutteli Eevan tekemään syntiä; mutta vapaamuurarius kutsuu Saatanaa Valon enkeliksi. Nyt sinä tiedät mitä ”Valoa” vapaamuurarius tavoittelee, etkö vain?
  1. NZ – ”Natsit vihittiin H.P. Blavatsky'n Teosofisen seuran Salaiseen Oppiin. He hyödynsivät sen opinkappaleita valmistautuessaan natsi-holokaustiin.” [Ravenscroft, Ibid., s. 91] FM – Me käsittelimme tätä seikkaa edellä tämän artikkelin alussa. Me siteerasimme vapaamuurarikirjailijaa, J.D. Buck'ia, joka kirjoitti kirjan Mystic Masonry, todeten rohkeasti että Teosofisen seuran opinkappaleet olivat ”nimenomaisesti niitä joita opetetaan looshissa (Lodge)”. Teosofisen seuran keskeinen opinkappale oli, ja on, The Secret Doctrine, ja se on omaksuttu vapaamuurariudessa.
  1. NZ – Ei uskonut että Jeesus Kristus oli ainoa tie pelastukseen. He eivät uskoneet Jeesukseen Kristukseen, jopa siihen pisteeseen, jossa he uskoivat että Jeesus koki ”Kristus-tietoisuuden” kasteella Jordan-joella. FM – Jeesus Kristus oli ”alempiarvoinen jumala” jonka loi Ialdabaoth, joka oli luotu Buthos-jumalan seksuaalisella yhtymisellä Viisauden [Käärme] kanssa. Edelleen, Jeesus Kristus ei oikeastaan ollut ihminen, vaan hänellä oli ainoastaan ihmisen ulkonäkö. Siksi Hänen kärsimyksensä ristillä oli myöskin illuusio, pintakiiltoa vain, eikä todellista. [Pike, Morals and Dogma], s. 563-567
Tämä vapaamuurarien opetus Jeesuksesta Kristuksesta toteuttaa täydellisesti Raamatun määritelmän antikristillisestä opetuksesta, 1. Joh. 4:1-3'ssa.

Älä eksy: Vapaamuurius pyrkii päättämään työn jonka Adolf Hitler aloitti. Uusi maailmanjärjestys on todellakin natsismia yliluonnollisilla steroideilla!
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2558
II. Kristityt ryhmät kehottavat presidentti Obamaa tulemaan väliin suojellakseen sudanilaisia kristittyjä pastoreita, joita uhkaa teloitustuomio, vain siksi, koska he saarnasivat puhdasta evankeliumia.

Presidentin vaikeneminen tässä kysymyksessä on langettavaa!


USA:n presbyteerikirkko kurottautui äskettäin presidentti Barack Obaman ja muiden Yhdysvaltain viranomaisten puoleen kehottamalla heitä hyödyntämään resursseja sen varmistamiseksi, että kahden sudanilaisen pastorin, joita mahdollisesti uhkaa teloittaminen evankeliumin saarnaamisen vuoksi, oikeuksia pidettäisiin yllä Sudanissa.”

... molemmat pastorit ”pidätettiin saarnaamisensa jälkeen” vuoden 2014 lopussa sekä aiemmin tänä vuonna, ja on tiedossa, että Gradye Parsons, PCUSA'n (USA:n presbyteerikirkon) virkailija, on kirjoittanut presidentille ja muille Yhdysvaltain viranomaisille kehottaen heitä käyttämään resurssejaan hyväksi suojellakseen Michael'in ja Reith'in oikeuksia.”

Etelä-Sudanin evankelikaalinen presbyteerikirkko huomautti hiljattain että tämäntyyppinen vaino on yleistä maassa.”

Tämä ei ole 'jotain uutta' meidän kirkolle”, sanoi Rev. Tut Kony, pastori Etelä-Sudanin evankelikaalisesta presbyteerikirkosta. 'Lähes kaikki pastorit ovat joutuneet vankilaan Sudanin hallituksen alaisuudessa. Meitä on kivitetty ja hakattu. Tämä on heidän tapansa vetää kirkko alas. Emme ole yllättyneitä. Tällä lailla he käsittelevät kirkkoa'.”

Kaikkialla Lähi-idässä ja Afrikassa, kristityt joutuvat kohtaamaan mitä vakavinta kansanmurhaa modernissa historiassa. Kristittyjä kuolee joka minuutti. Meidän täytyy kaikkien pitää heitä esillä rukouksessa ja vaatia, että meidän presidenttimme kiiruhtaa diplomaattisesti ja taloudellisesti heidän avukseen.

Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että Barack Obama on salaisesti muslimi. Jos hän ei toimi pelastaakseen nämä pastorit teloitukselta, hänen islamilaiset suosituskirjeensä tulevat olemaan esillä koko maailmalle nähtäviksi.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
III. Yhdysvaltain korkein oikeus antoi virstanpylväs-päätöksen joka kieltää tunnustamasta Jerusalemia Israelin pääkaupunkina!

Kaikki kolme juutalaista tuomaria äänestivät enemmistössä.

UUTISKATSAUS: ”Korkein oikeus 'potkaisi israelilaisia päin kasvoja' ”, Israel National News, 9. kesäkuuta 2015

Nitzana Darshan-Leitner, lakiasioita setvivän kansalaisjärjestö Shurat Hadin'in johtaja, sanoo SCOTUS-päätöksen Jerusalemia koskien 'vahingoittavan aidosti jokaista yksittäistä israelilaista' … Yhdysvaltain korkeimman oikeuden maanantaisella päätöksellä olla rekisteröimättä USA:n kansalaisia, jotka olivat syntyneet Jerusalemissa, Israelissa syntyneiksi, voisi olla tulevaisuudessa seurannaisvaikutuksia muihin asioihin jotka liittyvät Israeliin, asianajaja Nitzana Darshan-Leitner'in mukaan, joka on lakiasioita selvittävän kansalaisjärjestö Shurat Hadin'in johtaja.”

Voitko uskoa tätä hölynpölyä? Amerikan kansalaisia, jotka ovat syntyneet Jerusalemissa, ei voida pitää Israelissa syntyneinä! Tämä päätös tarkoittaa että, jos sitä sovelletaan minuun, tosiasia, jonka mukaan olen syntynyt Lajuntan kaupungissa, Coloradon osavaltiossa, ei pätevöittäisi minua olemaan Amerikan kansalainen.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2669
Hyvin monin tavoin, Amerikka on virallisesti kääntymässä Israelia vastaan. Amerikan hallitus ei ole koskaan tunnustanut Jerusalemia Israelin pääkaupunkina. Meidän presidenttimme on jatkuvasti tekemässä päätöksiä, jotka ovat Israelin parhaita etuja vastaan, ja nyt, Korkein oikeus on tehnyt loukkauksen, joka menee suoraan juutalaisvaltion ytimeen.

Kuinka voit olla syntynyt Jerusalemissa ja sinua ei pidetä Israelin kansalaisena?

Yhdysvaltain ulkoministeriön antiamerikkalaisuus-taso menee koko matkan takaisin Britannian Balfourin julistukseen, joka sitoutti Iso-Britannian työskentelemään niin kuin kansallisetu vaatisi kohti Israelin valtion uudelleenperustamista, vaikka Israel oli ollut poissa mailtaan 1,900 vuoden ajan.

Franklin Delano Roosevelt'in hallinnon aikana, ulkoministeriö taisteli rantojemme avaamista vastaan juutalaisille kun he yrittivät paeta Hitlerin vankiloita ja teloitusleirejä, johtaen siihen, että kymmenientuhansien ihmisten täytyi palata natsien järjestelmään johon kuului systemaattinen kansanmurha.

Palatkaamme nyt esillä olleeseen juttuumme.

Mitä tulee itse tuomioistuimen päätökseen, Darshan-Leitner sanoi, että se todella vahingoittaa jokaista yksittäistä israelilaista … ei voida sivuuttaa ajankohtaista päätöstä, joka tosiasiallisesti ei tunnusta Jerusalemia Israelin pääkaupunkina – ja tämä on todellinen potku jokaisen Israelin kansalaisen kasvoja päin, että tällainen suuri Israelin ystävä ei tunnusta maan oikeuksia'.”

Keitä ovat kolme juutalaista tuomaria?

Arutz Sheva toteaa, että kaikki kolme juutalaista tuomaria – Stephen G. Breyer, Ruth Bader Ginsburg ja Ellen Kagan – äänestivät päätöksen puolesta.”

Mutta, Jumala panee merkille Taivaassa, ja tekee muistiinpanoja!

Mikael, Israelin suuri arkkienkeli, on valmiina nousemaan Israelin avuksi, luultavasti lähtien taisteluun kädessään Jumalan lista Israelin vihollisista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com