Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 26. kesäkuuta 2015

CERN:in suuri hadronitörmäytin, hindujumala Shiva, Saatana ja luku 666

Tässä asiaa vakavasta ja ajankohtaisesta aiheesta jonka piiriin kuuluvat mm. langenneet enkelit, demonit, nefilit ja tähtiportti. Ihminen yrittää ratkoa maailmankaikkeuden salaisuuksia Geneven alueella sijaitsevan maanalaisen tunnelin kokeilulaitteen avulla joka tunnetaan nimellä suuri hadronitörmäytin. Tällä kokeilulla voi olla ennalta-arvaamattoman mittavat seuraukset aiheuttaen apokalyptisen tapahtuman. Vrt. helvetinkoneeseen. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

CERN:in suuri hadronitörmäytin, hindujumala Shiva, Saatana ja luku 666


Tiede etsii Jumalaa
Ellette ole kuulleet, niin porukalla tiedemiehiä on valtava ja minä tarkoitan, että todella valtava, kokeilulaite käynnissä tunnelissa maan alla Geneven alueella Sveitsin ja Ranskan välissä ja siitä käytetään nimitystä suuri hadronitörmäytin (Large Hadron Collider).

Sen on rakentanut ja sitä käyttää Euroopan ydintutkimusneuvosto (engl. European Council for Nuclear Research), joka tunnetaan ranskalaisen nimensä lyhenteestä CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) ja se on maailman suurin hiukkasfysiikan laboratorio.

Big Bang (Iso Pamaus)
En tässä väitä ymmärtäväni paljonkaan hiukkasfysiikkaa, mutta ilmeisesti suuri hadronitörmäytin voi luoda olosuhteet, jotka toteutuivat Big Bang'issa, johon monet tänä päivänä eivät missään tapauksessa usko. Tutkijat törmäyttävät hiukkasia toivoen löytävänsä vahvistuksen teorioilleen ja lisäksi maailmankaikkeuden salaisuuksille. He etsivät ns. Higgs'in bosonia, jota on kutsuttu myös ”jumala-hiukkaseksi”.

He eivät etsi vain ”jumala-hiukkasta”, vaan pohjimmiltaan nämä tiedemiehet jälleen leikkivät Jumalaa valtavin kustannuksin, joiden on arvioitu olevan 5 miljardia puntaa ja samalla kun tietysti väittävät sen olevan turvallista niin kysymys, jonka jokainen loogisesti ajatteleva esittää, on, että mistä he tietävät sen olevan turvallista ja mitä sitten, jos se ei olekaan? Tänään on merkkipäivä, kun he käynnistivät sen ja väittävät tehneensä ensimmäisen onnistuneen kokeensa.
 
CERN:in logo on selkeästi 666, Raamatun Ilmestyskirjan pedonluku!
 


CERN:in rakennuksen ulkopuolella on hindujumala Shivan patsas. Shiva edustaa tuhon jumalallista voimaa. Voimme vain ihmetellä, miksi he valitsivat juuri tämän jumaluuden!

Monet salaliittoteoreetikot ovat hyvin huolissaan (conCERNed) koko projektista, eikä suotta! Jaan heidän huolensa ja osaan ajatella paljon järkevämpiä kohteita, joihin tähän projektiin tuhlattu uskomaton rahamäärä olisi voitu käyttää.

Michael Tsarion esittää ajatuksen, että Raamatun jättiläisinä (nefilim) mainitsemat olennot olivat muukalaisia ja että heitä oli tavoiteltu täällä toisesta maailmankaikkeuden osasta ja vangittu tähtiporttiin maan asettamiseksi karanteeniin. Michael uskoo, että nämä olennot menettivät edistyneen teknologiansa, kun Atlantis tuhottiin ja että siitä saakka he ovat toimineet käyttäen ihmisiä rakentamaan tarvitsemiaan koneita ja teknologiaa. Tsarion'in mukaan tarkoitus on lopulta murtautua läpi tähtiportista, joka pitää heitä vankeina täällä. Voisiko tämä olla todellinen syy suurelle hadronitörmäyttimelle? Toivon, että ei!

Suomentajan kommentti: En löytänyt netistä tämän parempaa kansantajuista kirjallista esitystä suomennettavaksi tästä aiheesta. Tässä olisi haastetta Leo Mellerille tai itseään fundamentalistina pitäville riittävän kielitaidon omaaville valistaa Suomen Siionia tässä tärkeässä, mutta vaikeatajuisessa aiheessa. Kosmologi Stephen Hawking on kuulemma sanonut CERN:istä, että sillä olisi mahdollista tuhota koko maailmankaikkeus!

Materiaalia löytyy netistä runsaasti etupäässä videoina. Tässä joitakin linkkejä:



https://www.youtube.com/watch?v=q7fucdlxfYs (CERN:istä puhutaan alkaen kohdasta 25:52 noin kohtaan 50:30)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com