Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue VI    June 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Luopumuksen aika!
(The Time Of The Falling Away!)

”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.”

1. Timoteuskirje 4:1-2

”Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi.”

2. Pietarinkirje 2:1-2

”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.”

2. Tessalonikalaiskirje 2:1-3

”Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu - sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon".”

Jaakobinkirje 4:13-15


Tässä LTN:n numerossa, me taas kerran tutkimme monia nykypäivän huolestuttavia viimeaikaisia tapahtumia, ja myöskin tarkkaan pohdimme yhtä perussyytä monille ongelmille, jotka ovat tulleet etualalle tämänpäivän modernissa elämässä. Se on tunnettu tosiasia, että Yhdysvalloissa on paljon uskonnollista rakennetta. Itseasiassa, tutkimuksessa joka suoritettiin vuonna 2015, havaittiin että 70.6 prosenttia amerikkalaisista tunnistavat itsensä kristittyinä. (1) Silti, tämä prosenttiosuus on nopeasti vähenemässä, ja on vähentynyt lähes kahdeksalla prosenttiyksiköllä vain seitsemässä vuodessa. (2) Vaikka huomattava osa Amerikan väestöstä yksilöi itsensä kristityiksi, on käynyt ilmeiseksi monien nykyihmisten käyttäytymisen osalta, etteivät he elä elämää joka perustuu ja rakentuu Jeesuksen Kristuksen opetuksiin.

Valitettavasti monet aikamme uskonnolliset instituutiot kärsivät huonosta johtajuudesta, mikä on johtanut kompromisseihin, ja joissakin tapauksissa, avoimeen synnin omaksumiseen kirkon työntekijöiden, pastorien, ja heidän seurakuntiensa taholta. Tätä suuntausta korostettiin mielipidekirjoituksessa, joka julkaistiin elokuun 7. päivänä 2010 New York Times'issä. Tässä artikkelissa, pastori nimeltään Jeffrey MacDonald valitti heikentyneestä hengellisestä tilasta monissa nykypäivän seurakunnissa. Hän kertoi, että jossain vaiheessa hänen seurakuntansa neuvoa-antava komitea Massachusetts'in osavaltiossa neuvoi häntä rajoittamaan saarnansa kymmenen minuutin pituisiksi, kertomaan hauskoja tarinoita, ja ”jättämään ihmisille hyvä tunne itsestään”. (3)

Joissakin tapauksissa, niin sanotut papit, jotka miehittävät saarnatuolit amerikkalaisissa seurakunnissa, eivät edes usko Jumalaan. Yksi tällainen esimerkki on mies nimeltään John Stuck, joka on sidoksissa presbyteerikirkkoon. Vaikka tämä mies väittää olevansa ”ylpeä pappi”, hän avoimesti myöntää olevansa ateisti, ja käy hyökkäykseen kun ihmiset sanovat, ettei hän ole aito kristitty. Puhuessaan epäuskoisesta ”uskostaan”, Stuck oli sanonut, ”Mielestäni yksi uusimmista uskonnollisista poluista voisi olla 'vähempi-uskoinen' kristinusko. Tässä 'lahkossa' ei vaadita uskomaan asioita. Joku oppii ja hyödyntää meidän kulttuurisen perinteemme käytäntöjä ja tuotoksia luodakseen merkityksen nykyisyydessä.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Vähempi-uskoinen kristinusko kukoistaa juuri nyt, kun muut uskon muodot ovat kuihtumassa nopeasti pois (are falling away rapidly). Monet liberaalit tai edistykselliset kristityt ovat jo irti tai erkaantuneet uskosta Taivaaseen, että Raamattu on kirjaimellisesti totta, että Jeesus on yliluonnollinen, ja että kristinusko on ainoa tie. Kuitenkin he yhä harjoittavat sitä mitä he kutsuvat kristinuskoksi.” (4) On varsin kuvaavaa, että tämä mies valitsi käyttää sanoja ”falling away (luopumus)”. Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvusta 2:1-3 me löydämme seuraavan varoituksen Apostoli Paavalilta, ”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus (falling away) ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” Nämä kirjoitukset tekevät selväksi, että tulee olemaan luopumusta päivinä jotka johtavat meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuseen, ja jopa ateistipapin mukaan, joka sanoo, että luopumus on jo alkanut ja on parhaillaan käynnissä!

Amerikan kirkot ovat liittoutuneet Planned Parenthood'in kanssa! (American Churches United With Planned Parenthood!)

Meitä varoitetaan Apostoli Paavalin toimesta 1. Timoteuskirjeen luvussa 4:1-2 sanoilla: ”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.” Näissä jakeissa Apostoli Paavali käyttää vertauskuvana kuumaa poltinrautaa, sovellettuna suoraan ihmisen omaantuntoon, varoittaakseen meitä siitä, että viimeisinä aikoina tällaiset ihmiset eivät enää pysty erottamaan oikeaa väärästä. Surullinen tosiasia on, että jotkut papit tänä päivänä ovat menneet niin pitkälle, että he edistävät nyt saatanallista aborttikäytäntöä seurakunnissaan. Tämä kehitys sai Planned Parenthood'in johtajan, Cecile Richards'in, lähettämään viestin sosiaalisen median verkkosivustolle joka tunnetaan Twitterinä, jossa hän kuulutti, ”Olen hyvin kiitollinen monille uskon johtajille jotka seisovat Planned Parenthood'in ja meidän potilaittemme rinnalla.” (5) Erityisesti Richards'in twiitti oli viittaus presbyteeripapille nimeltään Andrew Kukla. Viestissä joka julkaistiin verkossa, Kukla suihkutti järjestöä riemukkaalla kiitoksella. ”Olen Planned Parenthood'in hengessä. Rakastan näitä ihmisiä, jotka eivät välitä, miten muut lokeroivat heidät tai mitä sanovat heistä, tai jopa suoraan kertovat heille. He välittävät liikaa ihmisistä ja liian paljon elämästä salliakseen vihan ja tietämättömyyden pidätellä heitä. Kristittynä minut on kutsuttu armoon, anteeksiantamukseen, sääliväisyyteen... ja eheyttämään niitä, joiden elämä on revitty alas. Ja kaikesta mitä olen oppinut tänäpäivänä, jotkut suurimmista ammatinharjoittajista ovat ihmiset, jotka työskentelevät Planned Parenthood'issa. Rakastan heidän palvelustyötään”, Kukla kirjoitti. (6)

Presbyteerikirkko New Orleans'issa, Louisianan osavaltiossa, on myös heittänyt tukensa Planned Parenthood'in taakse. Maaliskuun 7:ntenä 2015, groteskin järjestön sallittiin järjestää kokoontuminen, johon osallistui lähes 200 kannattajaa, First Presbyterian Church -kirkossa. (7) Puhuessaan tapahtumassa, kaupunginvaltuutettu Latoya Cantrell sanoi yleisölle, ”On hienoa olla täällä tänään iltapäivällä tietäen, että penkit ovat täynnä enemmistön naisia, jotka seisovat oikeuksien puolesta, jotka me kaikki ansaitsemme.” (8) Kirkko itse antoi lausunnon kun kokous oli ohi julistaakseen ylpeästi sitä mikä oli juuri tullut ilmi. ”Äskettäin First Presbyterian avasi ovensa improvisoidulle Planned Parenthood'in puhetilaisuudelle, johon osallistui innostuneesti enemmän kuin 200 kannattajaa, mukaan lukien kaupunginvaltuutettu Latoya Cantrell ja Susan Guidry, jotka molemmat ovat intohimoisesti ja johdonmukaisesti huolissaan osavaltion terveydenhuollon tilasta kaupungissamme. Odotamme lisätapahtumia ja lobbaamme kaupunginhallitustamme Baton Rouge'ssa rahoittamaan enemmän henkisen ja fyysisen terveydenhuollon palveluita Louisianassa.” (9)

Aiemmin tänä vuonna, Pyhän Jaakon episkopaalikirkko Wichita'ssa, Kansas'in osavaltiossa, järjesti myöskin tapahtuman tukeakseen Planned Parenthood'ia. Tapahtumaa, joka tunnettiin nimellä ”Chili for Choice (chili valinta)”, käytettiin tilaisuutena kerätä kirkonkävijöiltä varoja, joita todennäköisesti käytettäisiin lisäaborttien helpottamiseksi. Keräys järjestettiin tammikuun 22. päivänä 2015, päivämäärä, joka sattui yhteen Roe vs. Wade Korkeimman oikeuden päätöksen, joka johti abortin laillistamiseen vuonna 1973, vuosipäivän kanssa. (10) Huolimatta rankoista protesteista, kirkko oli päättänyt seurata suunnitelmiaan. ”Episkopaalikirkko sanoo, että voit muodostaa oman mielipiteesi lisääntymisoikeudesta ja voit olla sitä vastaan tai sen puolesta. Episkopaalikirkossa on tilaa jokaiselle tulla yhteen ja palvella Jumalaa. Saa nähdä, miten tämä etenee, mutta en mielestäni ole muuttamassa kantaani koskien Planned Parenthood'in tukemista”, julisti kirkkoherra Dawn Frankfort. Hämmästyttävää kyllä, Planned Parenthood tarjosi turvajärjestelyt tapahtumaa varten. (11)

Kirkot ja ilmastonmuutosagenda! (Churches And The Climate Change Agenda!)

Samalla kun monet kirkot nykyaikana haluavat luopua parannuksen saarnaamisesta, lukuisia seurakuntia alistetaan nyt saarnaamiselle koskien ilmastonmuutosta. Toukokuussa 2015 ilmoitettiin, että Ympäristönsuojeluvirasto, tai EPA, tulee käyttämään 84,000 dollaria lahjoituksina sille, miten kirkkoja voidaan käyttää pohjana edistämään ponnisteluja taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Tutkimusta suoritetaan parhaillaan Michiganin yliopistossa Ann Arbor'issa, ja siihen on otettu mukaan seitsemäntoista uskonnollista ryhmää. Tutkimuksen tavoitteena on etsiä keinoja EPA'lle muodostaa kumppanuuksia järjestöjen kanssa joita tutkitaan ja niiden kaltaisia. ”Ilmastonmuutos – joka vaikuttaa perinteisiin uskoon-perustuviin yrityksiin parantaa ihmisten terveyttä, lieventää köyhyyttä, ja korjata sosiaalista eriarvoisuutta – inspiroi uskonnollisia järjestöjä ajamaan puhdasta ilmaa ja vettä, ennallistamaan ekosysteemejä, ja säästämään resursseja. Tämä projekti pyrkii ymmärtämään empiirisiä kokemuksia uskoon-perustuvasta ympäristötyöstä yhteisöjen sisällä”, lukee lahjoitustekstissä. Teksti edelleen jatkaa, ”Mistä motivaatioista ja prosesseista seurakuntatason kestävän kehityksen aloitteet nousevat esiin? Mitkä tekijät helpottavat ja/tai vaikeuttavat näiden aloitteiden toteuttamista? Mitä ympäristöllisiä ja yhteisöllisiä saavutuksia koetaan saaduksi näiden aloitteiden kautta? Tulokset tarjoavat oivalluksia uskonnon ja uskonyhteisöjen rooliin ympäristökäyttäytymisen motivoinnissa.” (12)

Tietenkin me kaikki voimme arvostaa puhdasta ilmaa, ja ei ole mitään väärää kierrättää jätettä mahdollisuuksien mukaan. Kuitenkin, kun valtion instituutio pyrkii luomaan kumppanuuden kirkkojen kanssa, sen pitäisi nostaa valtava punainen lippu. Ei ole vaikea kuvitella, miten tällaisia kumppanuuksia voidaan käyttää hyväksi manipuloimaan kirkkoja tekemään mitä EPA tahtoo, ja se ei varmastikaan ole yllätys jos tällaiset uskonnolliset instituutiot saisivat taloudellisia kannustimia määrätyn agendan seuraamisesta koskien ilmastonmuutosta. Todellisuudessa äärimmäinen environmentalismi on eräänlaista uskontoa itsessään. Roomalaiskirjeen luvussa 1:25, Apostoli Paavali varoittaa niistä ”jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa...” On monia ihmisiä tänä päivänä ja tässä aikakaudessa, jotka ovat paljon enemmän keskittyneitä luomakuntaan kuin pikemmin Luojaan, aina siihen pisteeseen, että palvovat niin kutsuttua ”Äiti Maata”. Joka tapauksessa tiedämme Raamatusta että kaikki yritykset pelastaa maapallo tulevat lopulta johtamaan epäonnistumiseen. Toisen Pietarinkirjeen luku 3:10 sanoo meille, ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.” Perustuen näihin jakeisiin, sinä voit täsmällisesti sanoa, että globaali lämpeneminen tulee olemaan melkoinen ongelma maapallolle kaikesta huolimatta.

Kuitenkaan jokainen ei niele ilmastonmuutoshysteriaa. Itseasiassa mies nimeltään Maurice Newman, joka toimii liiketaloudellisena neuvonantajana Australian pääministerille Tony Abbott'ille, kirjoitti hiljattain kolumnin The Australian -lehteen, että hän uskoo ilmastonmuutosagendan olevan osa Yhdistyneitten Kansakuntien tavoitetta luoda uusi maailmanjärjestys. Koskien ilmastonmuutosaihetta, Mr. Newman kirjoitti, ”Tässä ei ole kyse tosiasioista tai logiikasta. Kyse on uudesta maailmanjärjestyksestä YK:n valvonnassa. Se vastustaa kapitalismia ja vapautta ja on tehnyt ympäristökatastrofista kotitalouksien puheenaiheen tavoitteen saavuttamiseksi.” Newman myöhemmin jatkoi kirjoittaessaan, ”He jatkavat ilmastonmuutosliikkeen esittelemistä riippumattomana, spontaanina, huolestuneiden tiedemiesten, poliitikkojen, ja kansalaisten konsensuksena, jotka uskovat että ihmisen toiminnan on ”erittäin todennäköisesti” oltava hallitseva syy ilmaston lämpenemiseen. Ja he pitävät liikkeellä julkista mielipidettä käyttäen hyväksi pelkoa ja vetoavat moraaliin.” (13) Olen jo kauan uskonut, että nämä auktoriteettiasemassa olevat pyrkivät käyttämään ilmastonmuutosta tekosyynä ihmisten kontrolloimiseksi. Jos olet joskus miettinyt, mitä poliitikot ja tutkijat todella tarkoittavat, kun he sanovat, että meidän täytyy pysäyttää ilmastonmuutos, minä suosittelen että luet tämän uutiskirjeen toukokuun 2015 numeron, joka kattaa aiheen syvällisesti.

Ennätyskorkea kannatus samaa sukupuolta oleville avioliitoille Yhdysvalloissa! (Record High Support For Same-Sex Marriage In The United States!)

Julkinen mielipide on muuttunut monissa keskustelunaiheissa viime vuosina. Yksi merkittävimmistä muutoksista on ollut amerikkalaisten asennemuutos koskien samaa sukupuolta olevia avioliittoja. Tätä kirjoitettaessa, homoavioliitot ovat nyt laillisia kaikissa muissa paitsi kolmessatoista osavaltiossa, ja suunnilleen 2 miljoonaa amerikkalaista aikuista ovat osasto samaa sukupuolta olevia pareja. (14) Samaan aikaan, yleinen hyväksyntä samaa sukupuolta oleville avioliitoille on saavuttanut ennätystason hiljattaisen mielipidekyselyn mukaan. Kyselyn teki Gallup, joka havaitsi että 60 prosenttia vastaajista ovat homoavioliittojen kannalla. Tämä edustaa 5 prosentin lisäystä kannatuksessa vuodesta 2014 lähtien, ja demokraattien joukossa, kannatus on kasvanut hämmästyttävät 43 prosenttiyksikköä vuodesta 1996 lähtien. (15) Toisessa kyselyssä, jonka suorittivat ABC News ja Washington Post, havaittiin että 61 prosenttia vastaajista kannattaa samaa sukupuolta olevia avioliittoja. (16)

Nuo, jotka tukevat homoavioliittoja, käsittävät joitakin mitä vaikutusvaltaisimpia ihmisiä Yhdysvalloissa. Yksi tällainen huomattava hahmo on Korkeimman oikeuden tuomari Ruth Bader Ginsburg, joka on nyt toiminut puheenjohtajana ainakin kaksissa samaa sukupuolta olevien häissä viime kuukausina. Tuorein näistä seremonioista tapahtui toukokuussa 2015, ja seremonian aikana tuomari Ginsburg asetti erityistä huomiota sanaan ”Constitution (Perustuslaki)” kun hän julisti kaksi miestä laillisesti naimisissa oleviksi. (17) Tämä on ironista, sillä olen varma, että Yhdysvaltain perustuslain laatijat eivät olleet homoavioliittojen kannalla.

Vaikka se ei ole yllätys, että hartaasti liberaali Korkeimman oikeuden tuomari tukisi homoavioliittoja, se on syvästi huolestuttavaa, että niin monet uskonnolliset hahmot ja järjestöt Yhdysvalloissa ovat puhuneet myönteisesti asian suhteen. Näihin kuuluu kuuluisa megakirkon pastori Rick Warren, joka äskettäin työskenteli rinnakkain homoseksuaalisen laulajan Elton John'in kanssa kun he puhuivat Kongressin edessä. Raporttien mukaan Rick Warren ja Elton John pitivät toisiaan kädestä kiinni tapahtumassa, ja Warren jopa kertoi John'ille, että jos he suutelisivat, niin se olisi ”suudelma joka kuultaisiin ympäri maailman.” (18)

Did Rick ever bother to tell Elton John that he was lost and headed for Hell?

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=33010

Samaan aikaan, neuvoa-antava ryhmä Yhdistyneelle Metodistikirkolle, joka tunnetaan nimellä Connectional Table, pyrkii muuttamaan kirkkokunnan suuntaviivoja. Ehdotetut muutokset poistaisivat jokaisen maininnan homoseksuaalisuudesta negatiivisessa valossa ja tasoittaisivat tietä metodistipapeille toimittamaan samaa sukupuolta olevien vihkimiset. Muutokset lisäksi mahdollistaisivat homoseksuaalien palvella kirkontyöntekijöinä metodistiseurakunnissa. Puhuessaan ehdotuksesta, piispa Bruce Ough oli sanonut, ”Toiveemme on, että se tarjoaa vaihtoehdon kirkon yleiskonferenssille (General Converence) harkittavaksi, joka auttaa vahvistamaan kirkon yhtenäisyyttä ja mahdollistaa meidän siirtyä eteenpäin yhdessä kirkkokuntana niin, että me voimme keskittyä tehtäväämme.” Ehdotetut muutokset tullaan esittelemään järjestön yleiskonferenssille vuonna 2016. (19)

Valitettavasti, jopa oman kotikaupunkini kirkko on äänestänyt salliakseen homoavioliitot. Toukokuun 17. päivänä 2015, First Lutheran Evangelical Church -kirkon jäsenet Beaver Dam'issa, Wisconsinin osavaltiossa, äänestivät ylivoimaisesti sen puolesta, että sallivat samaa sukupuolta olevien hääseremoniat kirkossaan. Lopullinen äänestystulos oli 116 ääntä päätöslauselman puolesta ja 44 ääntä vastaan. ”Se oli kova päätös ja me haluamme tehdä selväksi ihmisille, jotka olivat molemmin puolin päätöslauselmaa, että heidän mielipiteitään kunnioitetaan”, selitti kirkon pappi, Mark Jensen. (20) Herran Jeesuksen Kristuksen sanat, kuitenkin, olivat vailla merkitystä kirkolle. Matteuksen 19. luvussa Jeesus selkeästi määrittelee avioliiton yhden miehen ja yhden naisen väliseksi.

Noituus esillä Iowassa! (Witchcraft On Display In Iowa!)

Juuri kun me näemme monien kirkkojen heikentyvän kompromissien kautta tässä nykyajassa, niin Wicca-pakanuskonto kukoistaa. Jopa niin paljon, itseasiassa, että Wicca-papitar nimeltään Deborah Maynard piti alkurukouksen Iowan kongressin edustajainhuoneessa huhtikuun 9:ntenä 2015. ”Kutsumme jumalaa, jumalatarta, universumia, sitä joka on suurempi kuin me itse, olemaan täällä tänään...”, Maynard sanoi rukouksensa, joka ilmaisi hänen uskoaan luonnonpalvontaan, alkusäkeissä. (21) Tämän tuomittavan tapahtuman teki mahdolliseksi Iowan kansanedustaja Liz Bennett, joka on demokraatti. Kohdattuaan vastareaktion kutsunsa takia, Bennett sanoi yllättyneensä, että hän kohtasi niin paljon vastustusta. ”Olen rehellisesti sanottuna yllättynyt, että tästä on tullut aikamoinen median vimma. Meillä on rukous joka päivä ryhmän edessä ja eri edustajat kutsuvat erilaisia äänestäjiä heidän piireistään, erityyppisiä pastoreita kirkkokunnista. Joten, olen hieman yllättynyt, että tästä on tullut niinkin kiistanalaista kuin se on”, Bennett sanoi. (22) Bennett oli myös sanonut, ”Minun tarkoituksenani kutsua Deborah ei ollut pakottaa ketään kuuntelemaan mitään, mikä on epämiellyttävää kuunneltavaksi. Iowa on hyvin monenkirjava osavaltio ja olen iloinen kun voin tehdä jotakin saadakseni valtiopäivätalon näyttämään hieman avoimemmalta ja kutsuvammalta.” (23) Suoritettuan rukouksensa, Maynard sanoi toimittajille, ”Me uskomme Äiti Maahan, Isä Taivaaseen. Me uskomme, että olemme kaikki kytkettyjä keskinäisriippuvaiseen kaiken olevaisuuden verkkoon. Rakastamme luontoa.” (24) Raporttien mukaan, kolmasosa lakiasäätävästä elimestä hyppäsi seremonian ohi protestiksi, samalla kun ainakin yksi edustaja päätti kääntää selkänsä rukouksen ajaksi. (25)

Johtuen uskonnon luontaisesta salassapidosta, on vaikeaa saada luotettavaa lukumäärää siitä kuinka paljon uskontoaan harjoittavia wiccoja on Yhdysvalloissa. On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että raportti, jonka Christian Post julkaisi vuonna 2008, ilmoitti, että pakanauskonnon kannattajien määrä kaksinkertaistuu joka 30. kuukausi. (26) Tämä on vain yksi monista syistä, miksi Yhdysvallat on niin pahoissa vaikeuksissa nykyään!

Nepalin tappavin katastrofi koskaan! (Nepal’s Deadliest Ever Disasters!)

Luukkaan luvusta 21:11 me löydämme seuraavat Vapahtajamme sanat kun Hän kuvailee maailmamme tilaa Hänen paluunsa edeltävinä päivinä: ”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.” Tässä jakeessa Jeesus kertoo meille, ettei tule olemaan vain maanjäristyksiä, vaan tulee olemaan suuria maanjäristyksiä. On huomionarvoista, että suuntaus viime vuosina on ollut voimakkaiden järistysten merkittävä kasvu, niin paljon, että jopa tiedemiehet ovat myöntäneet sen. Itseasiassa, NBC News julkaisi jutun lokakuussa 2014 otsikolla, ”Maailmanlaajuinen suurten maanjäristysten tulva nähty viimeisten 10 vuoden aikana.” (27) Näihin järistyksiin sisältyvät tuhoisa maanjäristys Indonesiassa joulukuun 26. päivänä 2004, joka oli voimakkuudeltaan 9.1 richteriä; Chileen iskenyt maanjäristys helmikuun 27. päivänä 2010, joka oli voimakkuudeltaan 8.8 richteriä, sekä 9.0 magnitudin järistys Japanissa, joka aiheutti laajaa tuhoa siellä maaliskuun 11. päivänä 2011. (28)

Valitettavasti suurten maanjäristysten trendi jatkuu, ja huhtikuun 25. päivänä 2015, 7.8 magnitudin järistys ravisutti Nepalin kansakuntaa. Tämä tapahtuma, joka iski 85 mailia itään maan pääkaupungista Katmandusta, aiheutti yli 8,000 ihmisen kuoleman ja tuhosi yli 500,000 kotia. Vain kolme viikkoa myöhemmin, toukokuun 12:ntena 2015, kansakunta koki toisen voimakkaan järistyksen joka ravisteli Mount Everest -vuorta ja tappoi yli 100 ihmistä. (29) Asiantuntijat olivat vuosia varoittaneet, että Nepal olisi haavoittuva tappavalle maanjäristykselle ja olivat kehottaneet valtion virkamiehiä päivittämään infrastruktuurin heidän kaupungeissaan. ”Se oli selvästi kehittymässä oleva katastrofi joka oli pahenemassa nopeammin kuin kukaan pystyi aavistamaankaan. Sinä olet kasvokkain Himalajan luokkaa olevan ongelman kanssa kolmannen maailman resurssein”, totesi Susan Hough, geologi Yhdysvaltain geologisesta tutkimuslaitoksesta. (30)

Tappavan järistysparin jälkimainingeissa, Nepal on pyrkinyt jälleenrakentamaan alueita jotka olivat vaurioituneet. Kuitenkin, pyrkimyksiä tehdä niin on vaikeuttanut se, että 80 prosenttia alueen rakennusalan työntekijöistä on lähtenyt, todennäköisesti siitä syystä, että vielä yksi tappava maanjäristys voisi iskeä milloin tahansa. (31)

On karmea ajatus tajuta, että maanjäristys, joka ravisteli vain noin 30 sekuntia, johti lopulta yli 8,000 ihmisen kuolemaan. (32) Meidän pitäisi aina olla tietoisia siitä, että meidän elämämme tällä maaplaneetalla ovat ohikiitäviä ja voivat päättyä äkillisesti milloin tahansa. Jaakobinkirjeen luvusta 4:13-15 luemme, ”Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu - sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon".” Huomista ei luvata kenellekään meistä, mutta meillä on mahdollisuus etsiä Jumalaa nyt. Jesajan luvussa 55:6-7 meille kerrotaan, ”Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut ja omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Lopuksi haluan ilmaista kiitokseni kaikille, jotka tukevat tätä ministeriötä. Me arvostamme ystävällisyyttänne, ja olemme kiitollisia, että meillä on tämä mahdollisuus palvella teitä. Jos sinulla on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan. Teidän rukouspyynnöille suodaan yksilöllistä huomiota meidän esirukoilijoittemme toimesta. Voimme sanoa suurella varmuudella, että rukous muuttaa asioita niin kuin olemme nähneet monien rukousvastausten myötä vuosien kuluessa. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Pew Research Center, May 12, 2015, By Pew Research Center, http://pewforum.org.
02. Ibid.
03. The New York Times, August 7, 2010, By Jeffrey MacDonald, http://nytimes.com.
04. Charisma News, March 25, 2015, By Jennifer LeClaire, http://charismanews.com.
05. Life News, April 24, 2015, By Carole Noviell, http://lifenews.com.
06. Ibid.
07. Planned Parenthood Gulf Coast Facebook page, March 15, 2015, http://facebook.com.
08. Life News, April 9, 2015, By Carole Novielli, http://lifenews.com.
09. Ibid.
10. The Wichita Eagle, January 13, 2015, By Deb Gruver, http://kansas.com.
11. Ibid.
12. The Washington Free Beacon, April 27, 2015, By Elizabeth Harrington, http://freebeacon.com.
13. The Japan Times, May 8, 2015, By The Japan Times, http://japantimes.co.jp.
14. Los Angeles Times, April 24, 2015, By Michael Muskal, http://latimes.com.
15. Gallup, May 19, 2015, By Gallup, http://gallup.com.
16. ABC News, April 23, 2015, By Gary Langer, http://abcnews.go.com.
17. The New York Times, May 18, 2015, By Maureen Dowd, http://nytimes.com.
18. The Christian Post, May 9, 2015, By Anugrah Kumar, http://christianpost.com.
19. The Pacific Northwest Conference of the United Methodist Church, May 18, 2015, http://pnwumc.org.
20. Daily Citizen, May 17, 2015, By Terri Pederson, http://wiscnews.com.
21. MRC TV, April 10, 2015, By Barbara Boland, http://mrctv.org.
22. KCCI News, March 30, 2015, By Marcus McIntosh, Des Moines, IA, http://kcci.com.
23. The Gazette, April 9, 2015, By James Q. Lynch and Rod Boshart, Des Moines, IA.
24. Ibid.
25. Ibid.
26. The Christian Post, September 21, 2008, By Josh Kimball, http://christianpost.com.
27. NBC News, October 25, 2014, By NBC News, http://nbcnews.com.
28. My Way News, April 25, 2015, By My Way News, http://apnews.myway.com.
29. Time Magazine, May 18, 2015, By David Stout, http://time.com.
30. The Washington Post, April 25, 2015, By Joel Achenbach, http://washingtonpost.com.
31. Staffing Industry Analysis, May 26, 2015, By Staffing Industry Analysis, http://staffingindustry.com.
32. The Washington Post, April 25, 2015, By Joel Achenbach, http://washingtonpost.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com