Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue VII    July 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Vaarallisia päiviä langenneessa maailmassa!
(Dangerous Days In A Fallen World!)

”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.”

Johannes 14:1-3

”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."”

Ilmestyskirja 21:1-4

”Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.”

2. Pietarinkirje 3:11-13


Tässä LTN:n numerossa, aiomme tutkia huolellisesti aikamme tosiasioita, jotka muistuttavat meitä siitä, että elämme langenneessa maailmassa, joka kärsii edelleen pahenevista olosuhteista jok'ikinen vuosi. Tällä hetkellä ihmiset meidän pienessä maailmankaikkeuden täplässä, jota me kutsumme maapalloksi, kohtaavat jatkuvasti onnettomuuksia ja katastrofeja. Itseasiassa, pelkästään uutisten lukeminen nykypäivän modernissa maailmassa voi osoittautua varsin masentavaksi ponnistukseksi niille, jotka eivät tunne meidän Herraamme ja Vapahtajaamme, Jeesusta Kristusta. Tämä pätee erityisesti niille, jotka luottavat tieteeseen, sillä kasvava kuoro tiedemiehiä esittää nyt varsin synkkiä näkymiä planeetallemme.

Kumma kyllä, tutkijat, ateistit, ja muut ei-uskonnolliset ihmiset ovat usein syyttäneet Raamattuun uskovia kristittyjä ”synkkyyden ja tuomion” sanoman saarnaamisesta menneisyydessä. Kuitenkin se on tiedeyhteisö tänään, joka esittää synkän ja toivottoman tulevaisuuden maailmamme asukkaille. Tähän kuuluu edesmennyt Frank Fenner, joka toimi aiemmin professorina Australian kansallisessa yliopistossa Canberra'ssa. The Australian -lehden julkaisemassa artikkelissa vuonna 2010, professori Fenner oli sanonut, ”Tulemme kokemaan saman kohtalon kuin ihmiset Pääsiäissaarella. Ilmastonmuutos on vasta aivan alussa. Mutta me näemme merkittäviä muutoksia säässä jo nyt. Aboriginaalit osoittivat, että ilman tiedettä ja hiilidioksidituotantoa sekä globaalia lämpenemistä, he pystyivät selviämään 40,000-50,000 vuotta. Mutta maailma ei voi. Ihmislajin käy todennäköisesti samalla tavalla, kuten monien lajien, joiden olemme nähneet katoavan. Homo sapiens tulee kuolemaan sukupuuttoon, ehkäpä sadan vuoden sisällä. Paljon muita eläimiä tulee kokemaan saman. Se on peruuttamaton tilanne. Luulen että on liian myöhäistä. Yritän olla sanomatta tuota, koska ihmiset yrittävät tehdä jotakin, mutta he jatkavat sen lykkäämistä.” (1) Professori Fenner'in työ oli mainittu äskettäisessä raportissa, jonka julkaisi Reuters kesäkuussa 2015, julistaen melko pessimistisesti, ”Tänä päivänä syntyvä lapsi voi elää nähdäkseen ihmiskunnan lopun.” (2)

Lisäksi tutkijat Stanfordin yliopistossa Kalifornian osavaltiossa, Kalifornian yliopistossa Berkeley'ssa, ja Princetonin yliopistossa New Jersey'ssa, julkaisivat raportin kesäkuussa 2015, mikä ilmoittaa, että uusi sukupuuttovaihe on alkanut ja tulee johtamaan lopulta ihmiskunnan ja monien eläinlajien sukupuuttoon. ”Olemme nyt siirtymässä kuudenteen suureen massasukupuuttotapahtumaan”, totesi yksi raportin kirjoittajista. (3) Gerardo Ceballos, joka oli mukana kirjoittamassa raporttia, oli sanonut, ”Jos sen sallitaan jatkua, elämältä veisi useita miljoonia vuosia toipua ja lajimme itse todennäköisesti katoaisivat jo varhaisessa vaiheessa.” (4) Professori Paul Ehrlich Stanfordin yliopistosta edelleen arveli, ”On olemassa esimerkkejä lajeista kaikkialla maailmassa, jotka ovat pohjimmiltaan käveleviä kuolleita.” (5)

Kristittyinä ymmärrämme, että tämä maailma, jota me miehitämme tällä hetkellä, ei kestä ikuisesti. Kuitenkin meille luvataan Kirjoituksissa, että Jumala tulee antamaan meille uudet taivaat ja uuden maan. Toisen Pietarinkirjeen luvussa 3:13, apostoli Pietari kertoo selvästi meille, ”Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.” Samalla tavalla, Ilmestyskirja 21:1 sanoo meille, ”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.” Näiden Kirjoitusten valossa, meillä ei ole mitään tarvetta pelätä ihmisrodun sukupuuttoon kuolemista. Uskon vakaasti, että Jumala pitää lupauksensa, ja voin sanoa varmuudella, että uudet taivaat ja uusi maa tulevat olemaan paljon parempia kuin tämä nykyinen maailma.

Paavin uusi kiertokirje, joka voi muuttaa maailman! (A Papal Letter That Could Change The World!)

Kuten mainitsin tämän uutiskirjeen viime kuun numerossa, on tullut yhä yleisemmäksi kirkoille omaksua ympäristöasioita ja saarnata ilmastonmuutosta vastaan. Nyt ehkä näkyvin uskonnollinen hahmo maailmassa, paavi Franciscus, on julkaissut uuden kiertokirjeen, jonka hän on lähettänyt jokaiselle elossa olevalle henkilölle nykymaailmassa. Melko pitkäveteinen kirje, Laudato Si, kehottaa jokaista ihmistä omaksumaan ympäristönsuojelijan ideologian ja luopumaan monista mukavuuksista, kuten ilmastoinnista, johon ihmiset ovat tottuneet. (6) ”Ihmiskuntaa kutsutaan ottamaan huomioon tarve elämäntavan muutoksille ja muutokselle tuotantomenetelmissä ja kulutuksessa taisteltaessa tätä lämpenemistä vastaan, tai ainakin inhimilliset syyt, jotka nostattavat ja tähdentävät huolta”, paavi Franciscus kirjoitti. (7) Kirjeessään, paavi käyttää hyväksi ilmastonmuutoksen ja globaalin lämpenemisen aihetta keinona yhdistää koko maailma. ”Viime vuosisadan puolivälin alkaessa ja voitettuamme monia vaikeuksia, on ollut kasvavaa näkemystä siitä, että planeettamme on kotimaa ja että ihmiskunta on yksi kansa eläen yhteisessä kodissa. Keskinäisriippuvainen maailma ei ainoastaan tee meistä tietoisempia tiettyjen elämäntapojen ja tuotantomallien sekä kulutuksen negatiivisista vaikutuksista, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin; vaan tärkeämpää on, että se motivoi meitä varmistamaan, että ratkaisuja esitetään globaalista näkökulmasta eikä pelkästään puolustamaan muutamien maiden etuja. Keskinäisriippuvuus pakottaa meidät ajattelemaan yhden maailman yhteistä suunnitelmaa”, Franciscus kirjoitti kirjeensä viidennessä luvussa. Myöhemmin kirjeessä, paavi Franciscus selittää tarvetta uudelle maailmanlaajuiselle viranomaiselle, jota käytettäisiin valvomaan kansallisia hallituksia. Kahdeskymmenesensimmäinen vuosisata, säilyttäen hallintojärjestelmiä perintönä menneisyydestä, on todistamassa kansallisvaltioiden vallan heikkenemistä, pääasiassa siksi, että talous- ja rahoitussektoreilla, ollen valtioiden välisiä, on taipumus hallita yli poliittisen sektorin. Tässä tilanteessa, on välttämätöntä laatia vahvempia ja tehokkaammin organisoituja kansainvälisiä instituutioita, virkailijoiden kanssa, jotka nimitetään tasapuolisesti sopimuksen mukaan kansallisten hallitusten kesken, ja valtuutetaan määräämään sanktioita”, kirje toteaa. (8)

Meidän on pohdittava tämän miehen sanoja huolellisesti. Hän puhuu viranomaisen luomisesta, joka hallitsisi jokaista maata maailmassa ja jolla on kyky määrätä sanktioita maille, jotka kieltäytyvät kulkemasta yhdessä heidän ilmastonmuutosagendansa kanssa! Jos sinä luet rivien välistä, tämä paavi puhuu maailmanhallituksesta, joka kaikella todennäköisyydellä toimisi yhteistuumin hänen maailmanuskontonsa kanssa. On täysin selvää, että ilmastonmuutoskiistaa käytetään keinona hallita ihmisiä ja pakottaakseen massat taipumaan lähestyvän valtarakenteen, jota Francis yrittää pystyttää, tahtoon. Kirjeessään, hän jopa siteerasi edeltäjäänsä, paavi Benedictus XVI:ta, joka sanoi kerran, ”Jos haluat hallita maailmantaloutta, elvyttää talouksia joihin kriisi on iskenyt; välttääksesi mitä tahansa nykyisen kriisin pahentumista ja suurempaa epätasapainoa, joka olisi tuloksena; saadaksesi aikaan olennaisen ja oikea-aikaisen aseistariisunnan, elintarviketurvallisuuden ja rauhan; taataksesi ympäristönsuojelun ja säädelläksesi maahanmuuttoa: kaikkea tätä varten, on olemassa kiireellinen tarve todelliselle maailman poliittiselle viranomaiselle, kuten minun edeltäjäni, autuas Johannes XXIII ilmoitti joitakin vuosia sitten.” (9)

Odotetusti, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ylisti paavi Franciscusta paavin kiertokirjeen julkaisemisesta. ”Kun valmistaudumme maailmanlaajuisiin ilmastoneuvotteluihin Pariisissa ensi joulukuussa, toiveeni on, että maailmanjohtajat – ja kaikki Jumalan lapset – pohtisivat paavi Francisin kutsua kokoontua hoitamaan yhteistä kotiamme”, Obama sanoi. (10) Tiedemiehet ylistivät myöskin paavia puhumisesta ilmastonmuutosta vastaan. ”Tämä on täsmälleen sitä mitä tarvitsemme. Me tarvitsemme johtajia puhumaan arvoista, yhdistämään pisteet arvojen ja ilmastonmuutoksen välillä”, sanoi ilmastotieteilijä Katharine Hayhoe Teksasin teknillisestä yliopistosta. (11) Lisäksi, NBC News siteerasi saksalaisen tutkijan John Schellnhuber'in sanomisia, ”Jos usko ja järki työskentelevät yhdessä käsi kädessä, voimme voittaa tämän kriisin.” (12)

http://suomenkuvalehti.fi/rajalla/2015/06/18/paavi-franciscus-ja-taivaan-merkit/

Uusia vaaroja kehittyneestä teknologiasta! (New Dangers From Advanced Technology!)

Tänä nykyaikana helposti saavutettavine älypuhelimineen ja tietokonetabletteineen, se on yleisesti tiedossa, että teknologia, joka jatkuvasti etenee uusiin korkeuksiin, voi sallia ihmisten tekevän uskomattomia asioita. Silti nämä edistysaskeleet ovat tuoneet uusia uhkia ja luovat uhkan monien ihmisten elinkeinoille ja elämäntavoille.

Jo pitkään on pelätty, että tämän maailman hallitukset yrittäisivät jonakin päivänä pakottaa ihmiset ottamaan istutettavan mikrosirun, joka mahdollistaisi viranomaisten seurata ja jäljittää maailman väestöä. Nyt reaktiona viimeaikaiseen vankilapakoon, käsittäen kaksi tuomittua murhaajaa New Yorkin osavaltiossa, osavaltion senaattori nimeltään Kathy Marchione on ehdottanut, että jotkut vangit täytyisi siruttaa globaaliin paikantamiseen soveltuvilla satelliittimikrosiruilla, jotka mahdollistaisivat tällaisten vankien helpon seuraamisen. ”Jos sinulla on tuomittuja murhaajia, jonka tyyppisiä nuo kaksi miestä ovat, niin olisi järkevää tällä tasolla että meillä olisi jotakin, jolla voisimme jäljittää heitä”, senaattori Marchione julisti. (13) Edustaja New Yorkin kansalaisvapauksien unionista (NYCLY), oli nopea tuomitsemaan ehdotuksen. ”Se kuulostaa vaistomaiselta reaktiolta. Heidän pitäisi kytkeä vankiloihin sisäinen turvallisuus. Perustuslaillisena kysymyksenä, se ei selviä haasteesta, koska se on tunkeutumista kehon autonomiaan”, sanoi Donna Lieberman, NYCLU:n toiminnanjohtaja. (14) Asukkaat New Yorkin osavaltiossa olivat vastaanottavaisempia ajatukselle, kuitenkin. ”Siitä ei olisi mitään harmia, luulisin. He tekevät sitä koirille”, sanoi eräs paikallinen asukas. (15) Toisessa tuoreessa uutisraportissa joka julkaistiin paikallisella televisiokanavalla San Antoniossa, Teksasissa, annettiin ymmärtää, että mikrosirujen istuttamisesta lapsiin voisi pian tulla todellisuutta, paljolti yhden paikallisen äidin iloksi. ”Juuri minä voisin olla yksi niistä äideistä jotka tekisivät sen. Lapsella ei olisi pelkoa kenestäkään tai mistään. Hänellä ei olisi mitään vierasvaaraa.” Sitten hän jatkoi sanoen, ”Minun koirallani on mikrosiru, miksi en voisi siruttaa poikaani?” (16)

Juuri kun keskustelu raivoaa Yhdysvalloissa nykyisen minimipalkan vuoksi, todellisesta mahdollisuudesta, että robotit voisivat pian korvata suuren osan työntekijöistä, on tullut yhä todennäköisempi. Artikkelin mukaan, jonka julkaisi CNN toukokuussa 2015, sellaiset työpaikat, kuten tietullikoppien operaattorit, markkinoijat, asiakaspalvelun edustajat, tehdastyöläiset, ja jopa toimittajat ovat suuressa vaarassa tulla korvatuiksi roboteilla. Itseasiassa, robottitoimittajista on jo kirjoitettu tuhansia uutisjuttuja Associated Press'ille. (17)

Des Moines'issa, Iowan osavaltiossa, suunnitelmat ovat nyt käynnissä rakentaa täysin automatisoitu robotti-ruokakauppa. Kauppa olisi kooltaan noin 260 neliöjalkaa (1 jalka = n. 30 cm) ja sallisi asiakkaiden tehdä valintojaan kosketusnäytöllä. ”Meidän liikkeemme voivat olla missä tahansa sisältäen 200-800 tavarakohdetta; ne ovat täysin jäähdytettyjä, tuote voi olla missä vain painaen yhdestä unssista (1 unssi = 28,35 grammaa) kymmeneen paunaan (1 pauna = 10 unssia)”, sanoi David Maurer, yhtiön nimeltä Oasis24seven toimitusjohtaja. (18)

Samaan aikaan tiukka väestönkasvun hillitseminen Kiinassa, joka sallii useimmille perheille vain yhden lapsen, on aiheuttanut pulaa työntekijöistä lähtötason viroissa monissa tehtaissa kommunistisessa maassa. Vastatakseen tähän huutoon, Kiinan hallitus ja lukuisat kiinalaiset firmat ovat asentamassa robotteja tehdastyöläisiksi. (19) Tämä suuntaus osoittaa, että tällainen teknologia on jo helposti saatavilla, ja seurauksena, monet työväenluokkaan kuuluvat miehet ja naiset voivat pian huomata, että heidän virkansa ovat käyneet tarpeettomiksi.

Samalla kun robotit, joita nyt ollaan kehittelemässä, tulevat entistä kehittyneemmiksi ja tehokkaammiksi joka vuosi, jotkut maailman teknologisesti edistyneimmät yritykset työskentelevät kovasti kehittääkseen tekoälyä. Toukokuussa 2015 ilmoitettiin, että kiinalaisella web-hakuyhtiöllä, nimeltään Baidu, on supertietokone jota he kutsuvat nimellä Minwa, jolla on kyky opettaa itseään. Erityisesti, kone pystyi lajittelemaan yli miljoona kuvaa ja sijoittamaan ne 1000:een eri kategoriaan 95.42 prosentin tarkkuudella. Yhtiö uskoo, että sen seuraava supertietokone pystyy 7 kvadriljoonaan (=miljoonan neljäs potenssi) laskutoimitukseen sekunnissa. (20)

Jo jonkin aikaa, Yhdysvaltain merivoimat ovat olleet mukana kehittämässä tekoälyä, jota he aikovat käyttää miehittämättömissä aseissa. Jotkut näistä aseista, joita on jo olemassa eri kehitysasteilla, käsittävät miehittämättömän kantoalukselta laukaistavan ilmassakulkevan vakoiluaseen (Unmanned Carrier-Launched Airborne Surveillance) ja rynnäkköaseen (Strike weapon) sekä halkaisijaltaan suuren miehittämättömän vedenalaisen aluksen (Large Diameter Unmanned Underwater Vehicle). (21) Tuoreessa muistiossa, laivaston osasto (Department of the Navy) ilmoitti suunnitelmista integroida edistysaskeleita siviiliyrityksistä, kuten Googlesta, osaksi heidän suunnitelmiaan. ”Yksityinen sektori panostaa voimakkaasti tekoälyyn ja robotiikka-automaatioon päätöksentekoa ja konkreettisten tehtävien suorittamista varten. The DON (Department of the Navy) voisi hyötyä harkitsemalla sitä miten sopeuttaa viimeaikaiset yksityisen sektorin edistysaskeleet sellaisille aloille, kuten koneoppiminen, luonnollisen kielen käsittely, ontologinen suunnittelu, ja automatisoitu suunnittelu merivoimien sovelluksia varten”, muistio toteaa. (22) Lawrence Schuette, merivoimien tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja, määritteli tekoälyn ”sellaisena ajattelusysteeminä, joka löytää itsensä jonnekin, jossa sen ei ole koskaan ennakoitu olevan ja pystyy hahmottamaan sen mitä tehdä.” (23) On syytä huomata, että Pentagon perusti uuden osaston, joka tunnetaan bioteknisenä toimistona (Biological Technology Office tai BTO), heinäkuussa 2014. Yksi tärkeimmistä tämän ryhmän tavoitteista on kehittää teknologiaa, joka liittää ihmisen koneeseen, jolloin sotilaat voivat suorittaa yli-inhimillisiä urotekoja ja mahdollisesti pidentää ihmisen elinikää yli luonnollisten rajojen. ”Seuraavat 20 vuotta tulevat saamaan päämme pyörälle, koska me olemme jo ylittäneet rajan tuohon maailmaan”, sanoi neurologi Geoffrey Ling, joka johtaa uutta osastoa. (24)

Teknologinen kehitys, erityisesti tekoälyn saralla, on saanut miehet, joita pidetään joinakin kaikkein älykkäimpinä yksilöinä maailmassa, ilmaisemaan syvää huolta. Tekoälyn suhteen, Tesla Motors'in toimitusjohtaja Elon Musk kirjoitti viestissään viime vuonna, ”Riski sille, että jotakin vaarallista tapahtuu, on viiden vuoden aikakehys – 10 vuotta enimmillään. Huomaa, että olen yleensä hyvin teknologia-myönteinen, ja en ole koskaan ottanut tätä asiaa esille kunnes vasta viime kuukausina. Tässä ei ole kyse suden ulvonnasta koskien jotakin, jota en ymmärrä.” (25) Stephen Hawking, joka on hyvin tunnettu työstään kosmologiassa ja hänen Jumalan-vastaisissa näkemyksissään, varoitti myöskin, että tekoäly aiheuttaa välittömän uhan ihmiskunnalle. ”Tietokoneet päihittävät ihmiset tekoälyn myötä jossakin kohtaa seuraavan sadan vuoden aikana. Kun näin tapahtuu, meidän täytyy varmistaa, että tietokoneet ovat linjassa tavoitteidemme kanssa”, Hawking sanoi. (26) Microsoftin perustaja Bill Gates ei ole optimistinen tulevaisuuden suhteen myöskään. ”Olen leirissä, joka on huolissaan superälyn suhteen. Aluksi koneet tekevät paljon töitä puolestamme ja eivät ole superälykkäitä. Sen pitäisi olla myönteistä, jos onnistumme siinä hyvin. Muutama vuosikymmen sen jälkeen tekoäly on kuitenkin tarpeeksi vahvaa muodostaaksen huolenaiheen. Olen samaa mieltä Elon Musk'in ja joidenkin muiden kanssa tästä ja en ymmärrä miksi jotkut ihmiset eivät ole huolissaan”, Gates varoitti. (27)

Huolimatta perustana olevasta tietämyksestä, ettei sen pitäisi olla vaaraksi, tiedemiehet ja teknologiayritykset työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen tekoälyä. En usko että he onnistuvat kaikessa mitä yrittävät saavuttaa, koska loppujen lopuksi Jumala hallitsee. Kuitenkin se on vaarallista ja en voi muuta kuin miettiä, josko näistä ”superälykkäistä” koneista, joilla ei ole sielua ja ovat täysin vailla mitään myötätuntoa tai empatiaa, voisi tulla demonien ja pahojen henkien leikkikaluja. Tuon ajatuksen kanssa, tuntuu sopivalta pohtia toista lainausta Elon Musk'ilta. ”Tekoälyn myötä olemme kutsumassa demonia. Kaikissa näissä tarinoissa missä on kaveri pentagrammin ja pyhän veden kanssa, se on kuin yeah, hän on varma että hän voi hallita demonia. Ei toiminut.” (28)

Kolmoisuhka meidän elintarvikehuollolle! (A Trio Of Threats To Our Food Supply!)

Tällä hetkellä on olemassa kolmoisuhka jolla on potentiaalia aiheuttaa vahinkoa Yhdysvaltojen elintarvikehuollolle. Yksi erityinen huolenaihe on jatkuva mehiläiskannan väheneminen. Raporttien mukaan, noin 42 prosenttia mehiläisyhdyskunnista Yhdysvalloissa menetettiin vuosien 2014 ja 2015 välillä. Vuosina 2013-2014, raportoitiin 34 prosentin vähennyksestä. (29) Mehiläiset, kuten on käynyt ilmi, ovat ehdottoman tärkeitä maataloustoiminnalle. Ilman mehiläisiä pölyttämässä viljelykasveja, ei olisi enää runsasta tarjontaa omenoista, manteleista, mustikoista, kirsikoista, avokadoista, kurkuista, sipuleista, greipeistä, appelsiineista, ja kurpitsoista, monien muiden viljelykasvien seassa. (30) Selittämätön mehiläisten joukkokato havaittiin ensiksi ranskalaisten toimesta vuonna 1996, ja kymmenen vuotta myöhemmin vuonna 2006, ilmiölle annettiin nimi Yhdyskuntien romahdushäiriö (Colony Collapse Disorder tai CCD) sen jälkeen kun se havaittiin Yhdysvalloissa. (31) Liittovaltion viranomaiset ovat huolissaan, niin että Valkoinen Talo julkaisi hiljattain erikoisraportin joka selittää yksityiskohtaisesti heidän strategiaansa kääntää huolestuttava trendi. Asiakirja, joka tunnetaan Kansallisena strategiana edistää mehiläisten ja muiden pölyttäjien terveyttä (National Strategy to Promote the Health of Honey Bees and Other Pollinators), julkaistiin toukukuun 19. päivänä 2015. Asiakirja, jonka allekirjoittivat maatalousministeri Tom Vilsack ja Ympäristönsuojeluviraston hallintovirkamies Gina McCarthy, toteaa johdannossa, ”Pölyttäjät ovat kriittisiä maamme taloudelle, elintarviketurvallisuudelle, ja ympäristön terveydelle. Mehiläisten pölytys yksistään tuo yli 15 miljardin dollarin arvosta viljelykasveja vuosittain, ja tarjoaa selkärangan varmistamaan, että meidän ruokavaliomme sisältävät runsaasti hedelmiä, pähkinöitä ja kasviksia. Toimien avulla, joita käsitellään tässä strategiassa, ja työskentelemällä yhteistyökumppaneiden kanssa eri puolilla maatamme, me voimme auttaa palauttamaan ja ylläpitämään pölyttäjien terveyttä valtakunnallisesti.” (32)

Sillä välin, kuivuus Kaliforniassa on ollut jääräpäistä liioittelematta. Yhdysvaltain kuivuusvalvojan (U.S. Drought Monitor) julkaisemien tietojen mukaan, kuivuus vaikuttaa 99.86 prosenttiin osavaltiosta vain 0.14 prosentin alueen kokiessa normaaleja olosuhteita. Tähän sisältyy poikkeuksellista kuivuutta, mikä on ankarinta mahdollista tyyppiä, kattaen 46.73 prosenttia osavaltiosta. Yhteensä tämä ekspansiivinen kuivuus vaikuttaa noin 37 miljoonaan ihmiseen. (33) Tutkijat Kalifornian yliopistosta Davis'issa ovat nyt varoittaneet, että tällä pitkittyneellä kuivuudella on alkanut olla haitallinen vaikutus osavaltion luonnonkasveihin. ”Heinät ja luonnonkasvit saattavat pystyä kestämään nykyisen kuivuusjakson niiden laajojen siemenpankkien avulla, jotka voivat olla lepotilassa vuosikausia odottamassa oikeita olosuhteita itääkseen. Kuitenkin, Kalifornian kuivuuden odotetaan kiristyvän tulevina vuosikymmeninä, joten tämä pelastusvaikutus voi lopahtaa ollen liian myöhäistä joillekin lajeille”, totesi ryhmä tiedemiehiä lehdistötiedotteessa UC Davis -lehdistökeskuksessa. (34) On itsestään selvää, että tällä kuivuudella on myöskin vaikutuksensa ruokakasveihin yhtälailla, ja mitä pidempään tämä kuivuus jatkuu, sitä suurempi vaikutus tulee olemaan. Hiljattaisessa CBS News'in julkaisemassa artikkelissa todettiin, että Kalifornia on saanut vain vuoden verran sadetta viimeisten neljän vuoden aikana. (35) Vastauksena, osavaltion hallinto on toteuttanut useita vedenkäytön rajoituksia, mikä voi johtaa mojoviin sakkoihin, jos kalifornialaiset eivät noudata määräyksiä. Viljelijöitä voitaisiin rangaista jopa tuhannella dollarilla per päivä, jos he rikkovat sääntöjä. (36) Uudet rajoitukset ovat aiheuttaneet epätoivoisia tilanteita joissakin yhteisöissä. Kesäkuun puolivälissä 2015 kerrottiin, että tasokas Mountain House -yhteisö oli vain päivien päässä täydellisestä veden loppumisesta sen jälkeen kun osavaltiohallinto katkaisi heidän veden toimittamisensa. ”Olemme ulkona etsimässä vesivarastoja kun me puhumme. Meillä on varastosäiliöitä, mutta ne pohjimmiltaan vain varmistavat jakelujärjestelmän oikean paineistuksen. Noissa varastosäiliöissä ei ole enempää vettä kuin kahdelle päivälle”, sanoi yhteisön toiminnanjohtaja Ed Pattison. (37)

Ikäänkuin mehiläiskannan lasku ja Kalifornian kuivuus ei olisi tarpeeksi pahaa, lintuinfluenssan puhkeaminen, joka tapahtui aiemmin tänä keväänä, on nyt johtanut pulaan kananmunista Yhdysvalloissa. Tähän mennessä, puhkeaminen on johtanut 48 miljoonan kanan ja kalkkunan kuolemaan. Näin ollen, kananmunien hinnannousua on havaittu eri puolilla maata, ja on ennustettu, että tämä häiriö tarjonnassa kestää vähintään vuoden. ”Parhaassa tapauksessa puhumme vuodesta ennenkuin saatavuus on vakaampi”, sanoi John Howeth, virkailija Amerikan munatuoteneuvostossa (American Egg Board). (38) Teksasin osavaltiossa, ruokakaupat, jotka kuuluvat ketjuun nimeltä H-E-B, ovat alkaneet säännöstellä kananmunia ja rajoittavat kunkin asiakkaan ostamaan enintään kolme munarasiaa. ”Yhdysvalloilla on edessään tilapäisiä häiriöitä kananmunien tarjonnassa johtuen lintuinfluenssasta. H-E-B on sitoutunut varmistamaan, että Teksasin perheet ja kotitaloudet saavat kananmunia. Opasteiden, jotka sijoitettiin hyllyillemme viime viikolla, on määrä estää kaupallisia käyttäjiä ostamasta kananmunia tukkutavarana”, yhtiö sanoi lausunnossaan. (39)

Kun luemme mehiläiskannan vähenemisestä ja lintuinfluenssan puhkeamisesta, se voi varmasti olla ahdistuksen aiheuttaja. Kuitenkin, olen kiitollinen tietäessäni, että me palvelemme Jumalaa joka voi antaa ihmisille jopa kaikkein epätoivoisimmissa tilanteissa. Matteuksen luvussa 6:26, meille kerrotaan Vapahtajamme taholta, ”Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?”

Lopuksi, minä tiedän että elämme huolestuttavia aikoja. On olemassa monia haasteita joita kohtaamme tulevina päivinä, ja suuria vaaroja piilee varjoissa. Viime viikkoina meitä muistutettiin siitä, että jopa yksinkertainen teko osallistua seurakunnan raamattututkimukseen voi olla erittäin vaarallista, kuten oli asianlaita kesäkuun 17. päivän 2015 yönä Charleston'issa, Etelä-Carolinan osavaltiossa, kun demoneilla täytetty nuori mies ampui kuoliaaksi yhdeksän ihmistä. (40) On vaikea ymmärtää, miten jotain niin tuomittavaa ja pahaa voisi tapahtua, mutta tällaiset tapaukset ovat eräs seuraus siitä, että elämme langenneessa maailmassa.

Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa pitämään kiinni Jumalan lupauksista. Johanneksen luvussa 14:1-3, meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, sanoo meille, ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.” Kyllä, Jeesus tulee takaisin, sillä ei ole mahdollista että Jumala valehtelisi ja Hänen lupauksensa ovat taattuja. Jos et vielä ole täysin omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitos kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Me arvostamme jok'ikistä teistä. Kuten aina, me olemme täällä rukoillaksemme sinun ja kaikkien tarpeittesi, mitä ne voivatkin olla, puolesta. Me suomme kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota, ja olemme täysin sitä mieltä, että meidän Jumala kuulee ja vastaa rukouksiimme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Australian, June 16, 2010, By Cheryl Jones, http://theaustralian.com.
02. Reuters News Service, June 18, 2015, By David Auerbach, http://reuters.com.
03. The Independent, June 21, 2015, By Rose Troup Buchanan, http://independent.co.uk.
04. Ibid.
05. Ibid.
06. NBC News, June 18, 2015, By NBC News, http://nbcnews.com.
07. The Guardian, June 16, 2015, By Stephanie Kirchgaessner and John Hooper, http://theguardian.com.
08. Laudato Si - Official Papal Letter, By Pope Francis, http://vatican.va.
09. Ibid.
10. NBC News, June 18, 2015, By NBC News, http://nbcnews.com.
11. Ibid.
12. Ibid.
13. CBS Local News, June 16, 2015, By CBS Local News, http://newyork.cbslocal.com.
14. Ibid.
15. Ibid.
16. KENS 5 News, May 7, 2015, By Barry Davis, http://kens5.com.
17. CNN Money, May 13, 2015, By Matt Egan, http://money.cnn.com.
18. Fox News, June 19, 2015, By Christopher Snyder, http://foxnews.com.
19. The New York Times, April 24, 2015, By Keith Bradsher, http://nytimes.com.
20. New York Daily News, May 13, 2015, By Colter Hettich, http://nydailynews.com.
21. U.S. Naval Institute, June 15, 2015, By Megan Eckstein, http://usni.org.
22. Ibid.
23. Ibid.
24. Christian Today, June 14, 2015, By Andre Mitchell, http://christiantoday.com.
25. CNBC, November 17, 2014, By Everett Rosenfeld, http://cnbs.com.
26. TechWorld, May 12, 2015, By Sam Shead, http://techworld.com.
27. The Washington Post, January 29, 2015, By Peter Holley, http://washingtonpost.com.
28. Ibid.
29. New York Magazine, May 14, 2015, By Jaime Fuller, http://nymag.com.
30. Fox News, July 19, 2012, By Fox News, http://foxnews.com.
31. Ibid.
32. National Strategy to Promote the Health of Honey Bees and Other Pollinators, May 19, 2015, http://whitehouse.gov.
33. U.S. Drought Monitor, June 16, 2016, http://droughtmonitor.unl.edu.
34. The Reporter, June 22, 2015, By The Reporter, http://thereporter.com.
35. CBS Local News, June 23, 2015, By CBS Local News, http://sanfrancisco.cbslocal.com.
36. Associated Press, June 23, 2015, By Fenit Nirappil, Sacremento, CA.
37. CBS Local News, June 16, 2015, By Nick Janes, Mountain House, CA, http://sacramento.cbslocal.com.
38. NBC News, June 22, 2015, By Margery A. Beck, http://nbcnews.com.
39. The Washington Post, June 5, 2015, By Roberto A. Ferdman, http://washingtonpost.com.
40. The Washington Post, June 18, 2015, By Robert Costa, Lindsey Bever, J. Freedom du Lac, and Sara Horwitz, http://washingtonpost.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com