Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Musta perjantai 26.6.2015 kun USA:n korkein oikeus laillisti homoavioliitot, Vatikaani allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa 'Palestiinan valtion' kanssa ja John Kerry päätti jatkaa Iran-neuvotteluja

Tässä muutaman päivän vanha pastori J. D. Farag'in profetiapäivitys maailman tapahtumista viime viikon 'mustana' perjantaina, jolloin maailma astui merkittävän askeleen lähemmäksi Jumalan profeetallista tuomiota kun luopumuksellisia ja sielunvihollisen kannalta myönteisiä asioita tapahtui johtavien henkilöiden taholta. Tällä kertaa suomensin profetiapäivityksen itse, koska halusin lisätä linkkejä ja kuvia artikkeliin, sekä suomentaa vähän kirjaimellisemmin kuin Samuel.

-----------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 28th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 28.6.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-06-28.pdf

Yhdessä muiden tapahtumien kanssa, jotka tapahtuivat perjantaina 26.6. pastori J.D. puhuu korkeimman oikeuden päätöksen profeetallisista implikaatioista sen laillistaessa samaa sukupuolta olevien avioliitot jokaisessa 50 osavaltiossa.


- Tämänkertaista profetiapäivitystä varten sinä luultavasti jo tiedätkin, että tulen käsittelemään USA:n korkeimman oikeuden päätöstä samaa sukupuolta olevista avioliitoista.
- Kuitenkin, ennenkuin menemme tähän kysymykseen, minun täytyy mainita muita asioita, joita myös tapahtui perjantaina, jotka pitkälti jäivät huomiotta.
- Sinä päivänä, mitä nimitetään ”Terrorin päiväksi”, oli kolme Islamilaisen Valtion hyökkäystä ympäri maailman Ramadanin alkamispäiväviestin jälkeen.
- Ne tapahtuivat Tunisiassa, Kuwaitissa ja Ranskassa, ja on raportoitu, että sellainen isku todennäköisesti estettiin Lontoossa puolustusvoimien päivänä (Armed Forces Day).
- On myöskin raportoitu, että on olemassa mahdollinen terrori-iskun uhka meidän itsenäisyyspäiväjuhlamme tienoilla, joka on tulossa 4. heinäkuuta 2015.
- Tämän ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, koska Koraani käskee tosimuslimia kylvämään kauhua epäuskoisten mieliin.
- On jotain muutakin, jota tapahtui perjantaina, ja se on, että ulkoministeri John Kerry päätti jatkaa Iranin kanssa käytäviä ydinohjelmaneuvotteluja.
- Se mikä tässä on mielenkiintoista, on, että Yhdysvallat on käytännöllisesti katsoen myöntynyt kaikkiin Khamenein vaatimuksiin, mistä asiantuntijat ovat hyvin huolissaan.
- Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, me myöskin näimme perjantaina, kun Vatikaani allekirjoitti sen ihka ensimmäisen sopimuksen 'Palestiinan valtion' kanssa.
Reuters – Perjantai, kesäkuun 26. päivä 2015Vatikaani allekirjoittaa ensimmäisen sopimuksen 'Palestiinan valtion' kanssa, Israel suuttui – Vatikaani allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa ”Palestiinan valtion” kanssa perjantaina, kehottaen ”rohkeisiin päätöksiin” Israel vs. Palestiina -konfliktin lopettamiseksi ja palata kahden valtion ratkaisuun. Sopimus, joka käytännössä teki Vatikaanin Palestiinan tunnustamisen viralliseksi lähtien vuodesta 2012, suututti Israelin, joka kutsui sitä ”hätäiseksi askeleeksi vahingoittaen mahdollisuuksia edistää rauhansopimuksen saavuttamista”. Israel lisäksi sanoi, että sillä voisi olla vaikutuksia maan diplomaattisiin suhteisiin Vatikaanin kanssa tulevaisuudessa.

http://www.reuters.com/article/2015/06/26/us-vatican-palestinians-idUSKBN0P618120150626
- Olen siinä uskossa, että tällä on seurauksensa syyskuun tulevassa Yhdistyneiden Kansakuntien 70. yleiskokouksessa ja turvallisuusneuvostossa.
- Olipa miten vain, käsitelkäämme käsillä olevaa asiaa, jota kuvaillaan historian tekemisenä, liittyen profeetallisiin vaikutuksiin.
- Ehdottaisin, että maailma voi juhlia tätä historian tekemisenä, mutta tosiasia on, että se täyttää Raamatun profetiaa.
Luukas 17:28-30 (KR 33/38)”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.”
Matteus 24:37-42 (KR 33/38) ”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.”
- Jotkut kommentaattorit ovat esittäneet, että yhteinen nimittäjä molemmissa kohdissa on samaa sukupuolta olevien pervoilu avioliitossa.
- Toisin sanoen, sekä Lootin että Nooan päivinä, samaa sukupuolta olevien avioliitot olivat paitsi vallalla, niin myöskin saattoivat olla laillisia.
- Tästä syystä johtuen jotkut uskovat, että Jeesus teki eron naimisiin menon ja naittamisen välillä Matteuksen evankeliumissa.
- Toinen ajatus, joka tukisi tätä tulkintaa, on se, että ihmiset näköjään juhlivat avioliittojaan juomingeilla ja juhlien pitämisellä.
- Jos näin on, ja se varmasti voi olla, niin se tavallaan muuttaa tämän Jeesuksen profetian nimenomaisen näkökohdan luonnetta.
- Tällä tarkoitan sitä, että kuvaus maailmasta juuri ennen tempausta on kiistatta samanlainen kuin se oli vähän ennen vedenpaisumustuomiota.
- Ystävällisesti salli minun viedä se askel pidemmälle ja esittää, että seksuaalivähemmistöjen (LGBT) sateenkaari voi olla tahallista Jumalan tuomion uhmaamista.
- Näin tulen tähän johtopäätökseen – sateenkaaren tuli olla merkki Jumalan sitoumuksesta, ettei hän koskaan enää hävittäisi maata vedenpaisumuksella.
- Löydämme tämän 1. Moos. 9:12-17 kohdasta; kuitenkin, näyttää siltä, että seksuaalivähemmistöjen sateenkaari on uhmakas julistus heidän kieroutuneesta seksuaalisesta synnistä.
Jesaja 3:9 (KR 33/38)”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”
- On toinenkin syy, miksi uskon että sateenkaari on julistus heidän synnistään Jumalan kasvojen edessä, ja sillä ei ole mitään tekemistä postauksen kanssa viime perjantaina.
- Perjantain iltapäivään mennessä, minä lopulta päätin mennä sosiaaliseen mediaan ja postata sekä minun Facebook-sivuillani että omalla Twitter-tililläni.
- Siinä luki, maailma voi juhlia #SCOTUSMarriage'a (Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöstä hyväksyä homoavioliitot) historian tekemisenä, mutta tosiasia on, että se toteuttaa Raamatun profetiaa.
- Se ei ollut paljoa aikaisemmin kun yksi minun Facebook-ystävistäni postasi kommentin seksuaalivähemmistöjen sateenkaaresta, jota en ollut koskaan ennen hoksannut.
- Voisit luulla, että asuessani Havaijilla, jossa sateenkaari on kaikkialla, koska meillä on sateenkaarinäkymiä joka paikassa, minä olisin tajunnut sen.
- Kuten osoittautui, LGBT-sateenkaarella on vain 6 väriä, joka on ihmisen luku, kun taas Jumalan liittosateenkaaressa on 7 väriä.

LGBT Bow

Liiton kaari – Covenant Bow
 
 

- Kun menin nettiin tutkistelemaan tätä lisää, yksi ensimmäisistä asioista joita löysin, oli Valkoisen Talon valaisu heidän kuudella sateenkaarivärillä. Ks. http://aijaa.com/nYrMEA
- Aivan kuten ihminen on pyrkinyt uudelleenmäärittelemään Jumalan sateenkaariliiton, niin on ihminen myöskin pyrkinyt määrittelemään uudelleen Jumalan avioliittosäädöksen.
- He eivät muuttaneet Jumalan lakia, vaan se mitä he tekivät, on Jumalan lain uudelleenkirjoittaminen ja uudelleenmäärittäminen helpottaakseen ja mukauttaakseen ihmiskunnan synnintekoon.
- Totuus tiedettäväksi on, että heidän uhmakas #lovewins -julistus tulee pian antamaan tietä Jeesukselle Kristukselle ja Hänen morsiamelleen, jotka lopussa voittavat.
- Minulle saatanallinen agenda turmella avioliitto kertoo avioliiton typologiasta (esikuvallisuudesta), meidän avioliittomme Karitsan kanssa nojalla.
- Lopuksi, ehdottaisin että Ilmestyskirjassa, meillä saattaa hyvinkin olla maininta sateenkaaresta (rainbow) tuomiokontekstissa.
Ilmestyskirja 6:1-2 (KR 33/38)”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi (bow=jousi, kaari), ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.”



Amerikka on todellakin uusi Sodoma



Portto Vatikaani, Ilm. 17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com