Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Merkittävä juutalainen rabbi sanoo Messiaan tulemuksen olevan lähellä – Presidentti Obama jättää 'Jumalan' pois itsenäisyyspäivän puheestaan tänä vuonna

Tässä suomensin pari tärkeää osiota tuoreimmasta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert) nyt alkuviikolla. Aluksi David Bay kertoo johtavasta israelilaisesta rabbista, joka kehottaa kaikkia juutalaisia maailmalla muuttamaan Israeliin, koska Messiaan tulemus on ”välitön”. Raamatun profetioiden mukaan kyse on kuitenkin Antikristuksen, väärän messiaan, tulosta. Toisessa suomentamassani osiossa, joka on uutiskirjeen viimeinen, kerrotaan Barack Obaman itsenäisyyspäivän puheesta tänä vuonna, jonka loppusanat osoittavat, ettei Amerikka ole enää kristitty kansakunta.

-----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, July 6, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2633
I. Merkittävä juutalainen rabbi antaa hengellisiä kehotteita KAIKILLE juutalaisille ”tulla kotiin” koska Messiaan tulemus on ”välitön”.

Onko Pyhä Henki nyt liikuttamassa ortodoksijuutalaisrabbien sydämiä ja mieliä, vakuuttaen heille, että heidän juutalainen Messiaansa on käden ulottuvilla? Tästä voi olla kyse, koska yksi Israelin merkittävimmistä ultraortodoksirabbeista on antanut ehdotuspyynnön kaikille juutalaisille tulla takaisin Israeliin, jotta he olisivat maassa kun Messias ilmestyy!

UUTISKATSAUS: ”Johtava israelilainen rabbi sanoo Messiaan saapumisen olevan välitön”, Breaking Israel News, 3. heinäkuuta 2015

”Rabbi Chaim Kanievsky, johtava auktoriteetti valtavirran ultraortodoksijuutalaisuudessa, on antanut selkeitä ja yksiselitteisiä viestejä äskettäin, että Messiaan tulemus on lähellä. Hän kehottaa juutalaisia tekemään Alijan niin pian kuin mahdollista. Alija, heprean verbi 'matkustamiselle', viittaa muuttoon Israeliin, jota pidetään ylevänä hengellisenä toimenpiteenä, joka voi toimia airueena Messiaan tulemukselle.”

Huomaa tässä, että ortodoksijuutalaiset johtajat näkevät Alijan ”ylevänä hengellisenä toimintana”, joka voi tuoda kauan odotetun juutalaismessiaan Israeliin! Toisin sanoen, juutalaisten kansalaisten kaikkialla maan päällä täytyy saada ylevä hengellinen visio, joka johdattaa heidät tulemaan kotiin. Heidän paluunsa Israeliin ajatellaan olevan yksi voimista, jotka tuovat hänet maailman näyttämölle. [Minusta ortodoksijuutalaiset kuuluvat Jeesuksen mainitsemaan saatanan synagoogaan ja he odottavat itseasiassa Antikristusta, väärää Messiasta, joka astuu Jerusalemin temppeliin vaivanajan puolivälissä ja julistaa olevansa Jumala. Ks. 2. Tess. 2:4. Suom. huom.]

”Kerrottiin, että rabbi Kanievsky'lle esiteltiin pamfletti, jonka on kirjoittanut rabbi Yitzchak Ben Tzvi Bnei Brak'in kaupungista, jossa käsitellään päivien loppua ja monia muita vastaavia profetioita. Rabbi Kanievsky, joka on juutalaisen yhteisön pilari ja tunnettu hänen arvovaltaisista Tooran lakia koskevista kirjoista, luki pamfletin huolellisesti. Lyhyen harkinnan jälkeen, hän sanoi ympärillään olevilleen, että pamflettia tarvitsee jakaa ihmisille, ja että juutalaisten, jotka asuvat Israelin ulkopuolella, pitäisi palata heidän esi-isiensä maahan.”

Kuinka pian Messias voi saapua?

”Rabbi kertoi hänelle, ettei hänen pitäisi lähteä Israelista, koska Messias saapuisi hyvin pian. Opettaja vastasi, että hänellä oli 700 opiskelijaa odottamassa häntä Lakewood'issa, Yhdysvalloissa. Rabbi Kanievsky sanoi hänelle, että hänen täytyy tuoda kaikki opiskelijansa Israeliin … Oltuaan koko elinikänsä uppoutuneena klassisiin juutalaisiin teksteihin, rabbi Kanievsky'n tutkimuskumppani ilmoitti eri median sivustoilla, että rabbi puhuu messiaasta ”koko ajan”. Viime kesän Gazan sodasta lähtien, rabbi on levittänyt tätä välittömän paluun sanomaa.”

Kun islamilainen uhka kasvaa yhä korkeammaksi Israelia vastaan, ortodoksipapit uskovat vieläkin vahvemmin, että nämä uhat ovat tärkeä merkki siitä, että Messias on hyvin lähellä puuttumaan asioihin juutalaisten hyväksi. Kerta toisensa jälkeen Vanhassa Testamentissa, Jumala ennustaa, että tuleva juutalainen Messias voittaa Israelin vihollisarmeijat. Useimmat juutalaiset katsovat Jumalan lupaaman Israelin vapautuksen Sakarjan luvussa 12 olevan profetoidun juutalaismessiaan työtä, joka Raamatussa samaistetaan Antikristukseksi.

Olemme julkaisseet uuden, syvällisen artikkelin tästä kiehtovasta tapahtumasta. Selitämme yksityiskohtaisesti Vanhan ja Uuden Testamentin profetioita, jotka ennustavat tästä tulevasta tapahtumasta. Me myöskin näytämme ainoan Raamatun tiedonannon siitä, mikä koskee Antikristuksen ilmestymisen ajoitusta. Tämä uusi Headline News -artikkeli on "Incredible End Times Prophecy Unfolding In Israel!" (Uskomaton lopunaikojen profetia kehittymässä Israelissa!)
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1963
V. Presidentti Obama tarjoaa uusia todisteita siitä, että Amerikka EI ole kristitty kansakunta.


”Koska Obaman presidenttikausi on hitaasti lähestymässä loppuaan, yhä enemmän siitä, kuka mies on, ja minkä puolesta hän todella seisoo, on alkanut vuotaa julkisuuteen. Esimerkiksi, presidentti Obama piti hänen heinäkuun 4. päivän viikkopuheensa vuodelle 2015, josta puuttui yksi keskeinen ainesosa: Jumala.”

Mitä meidän pitäisi odottaa presidentiltä, joka on osoittanut enemmän sympatiaa islamille kuin kukaan muu kansanjohtajamme historiassa? Amerikkalaiset voivat uskoa sisimmässään, että hän syntyi muslimiksi ja että hän edelleen on sellainen syvällä mielenlokeroissaan.

”Toisin kuin hänen viikkopuheensa kahtena edellisenä vuotena, joissa presidentti lopetti puheensa sanoilla God Bless You All” (2014) ja ”So, God bless You All. And may God bless The United States of America” (2013), Obama jätti pois kaiken maininnan Jumalasta (God) hänen tuoreessa puheessaan. Sen sijaan, tänä vuonna, hän päätti lopettaa puheensa poliittisesti hyvin korrektilla tavalla, ”Thanks, everybody. From my family to yours, have a safe and happy Fourth of July.”

On tullut aika, että kristittyjen täytyy rohkeasti kuuluttaa ja puolustaa meidän kallisarvoista kristillistä uskoamme. Uuden Testamentin profetiat varoittavat, että yksi niistä merkeistä, että maailma on astunut lopunaikoihin, on se, että meidän todellisten kristittyjen lukumäärät vajoavat dramaattisesti, ja että meitä vainotaan suuresti ja saatetaan marttyyreiksi.

Tuo aika on yllämme. Presidentti Obama näyttää tietä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com