Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. joulukuuta 2018

Jumala liikkuu kohti profetioidensa, kuten Googin sodan (Hes. 38-39), täyttämistä presidentti Trumpin poliittisten päätösten kautta

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pannut tuulemaan virkakaudellaan ja kenties Jumalan aivoitusten mukaisesti, jotta Raamatun lopunaikojen yksi tärkeimmistä profetioista toteutuisi pikaisesti – nimittäin Googin ja Maagogin sota (Hesekiel 38-39). Ensiksi Trump päätti vetäytyä Iran-sopimuksesta viime keväänä (vain ärsyttääkseen Venäjää ja sen liittolaisia), ja nyt hän päätti vetää joukkonsa pois Syyriasta, joka antaa Venäjälle, Iranille ym. mahdollisuuden temmeltää vapaasti Syyriassa, mikä tietenkin on järkytys Israelille. Kaikki tämä on Googin nostatusta sotaan Israelia ja Amerikkaa vastaan “vuotten lopulla”. Pian tulee tapahtumaan. Seuraava suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta kertookin juuri tästä Jumalan liikkumisesta toteuttamaan suunnitelmansa, jonka ykköstavoitteena on saada Israel turvautumaan Jumalaan, kun se joutuu pulaan. Jumala tekee tällä tavalla itsensä tiettäväksi.

------------------------

Jumala liikkuu (God is Moving) :: By Daymond Duck

Published on: December 30, 2018 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/12/30/god-moving-daymond-duck/

Aidot profetian ystävät tietävät, että Jumala liikkuu kohti tiettyä päämäärää tai tavoitetta: Hänen Sanansa jokaisen hitusen ja murusen täyttämistä.

Esimerkkinä on presidentti Trump'in päätös vetää nopeasti kaikki Yhdysvaltain joukot pois Syyriasta.

Ensinnäkin, profetian opettaja ja ex-sotilasmies Sean Osborne muistuttaa meitä siitä, että Israelia suojelee Jumala, että Jumala on ohjaksissa ja tämä on osa Jumalan suunnitelmaa.

Presidentti Trump ei voi tehdä mitään ilman Jumalan lupaa.

Toiseksi, profetian opettaja Amir Tsarfati sanoi, että Jumala liikkuu ja Amerikan vetäytyminen nopeuttaa Googin ja Maagogin taistelun alkamista.

Monet Raamatun profetian opiskelijat ovat odottaneet Googin ja Maagogin taistelua tapahtuvaksi jo pitkään, mutta se ei ole vaan alkanut.

Se tapahtuu, kun Jumala on valmis siihen, ja USA:n vetäytyminen voisi olla signaali siitä, että Jumala on valmistautumassa.

Senaattori Marco Rubio sanoi: ”Iran tehostaa toimintaansa Etelä-Syyriassa (lähellä Israelin rajaa), mikä houkuttelee lisääntyviin Israelin iskuihin, jotka voisivat johtaa uuteen ja paljon tappavampaan Israel vs. Hizbollah sotaan.”

Hän on luultavasti oikeassa, ja Iranin tehostunut toiminta nopeuttaa Googin ja Maagogin taistelun alkamista.

Vaikuttaa kohtuulliselta uskoa, että tämä tehostettu toiminta tulee olemaan lähiviikkoina, ei seuraavina kuukausina tai vuosina.

Kolmanneksi, Googin ja Maagogin taistelussa Tarsiin kauppiaat ja kaikki nuoret leijonat (ehkä Englanti, Yhdysvallat, ym.) loikoilevat ja esittävät kysymyksiä saaliin ottamisesta ilman että auttaisivat Israelia (Hesekiel 38:13).

Raamattu osoittaa, että Jumala saa Israelin kohtaamaan vihollisensa yksin (ilman Yhdysvaltoja ja muita) niin, että Jumala saa kunnian, eikä kukaan muu (Hes. 39:6-7).

Neljänneksi, Yhdysvaltain joukkojen poistaminen Syyriasta avaa oven Venäjälle, Iranille ja heidän islamilaisille liittolaisille koota nopeasti (tarkoittaa hyvin nopeasti) joukkonsa hyökkäykseen Israelia vastaan, ja me tiedämme, että Jumala sanoi Israelin vihollisten nousevan ja tulevan kuin rajuilma (Hes. 38:9), mikä viittaa siihen, että he kokoontuvat nopeasti (tarkoittaa hyvin nopeasti) vihoviimeiseen epätoivoiseen yritykseen ryöstää ja tuhota Israel.

Viidenneksi, Israelin viranhaltijat ovat ällistyneitä presidentti Trump'in päättämästä Yhdysvaltain joukkojen vetämisestä Syyriasta, mikä tarkoittaa sitä, että Jumala ajaa Israelia luottamaan enemmän Häneen ja Hänen lupauksiinsa sekä turvautumaan vähemmän presidentti Trump'iin ja hänen lupauksiinsa.

Kuudenneksi, pääministeri Netanyahu sanoi, että Israel suojelee itseään, mutta Raamatun mukaan Israelia suojelee arkkienkeli Mikael (Dan. 12:1), eikä Venäjällä ja sen liittolaisilla ole mahdollisuutta.

Seitsemänneksi, on ilmoitettu, että diplomaatit, jotka työskentelevät Yhdysvaltain ulkoministeriölle Damaskoksessa, tullaan myös vetämään pois.

USA:n diplomaattien läsnäolo Damaskoksessa voisi olla yksi syy siihen, miksi Israel on ollut haluton pommittamaan joitakin Damaskoksen osia.

Ylistä Jumalaa siitä, että Hän poistaa Amerikan diplomaatit Damaskoksesta ennenkuin tämä kaupunki lakkaa olemasta eräänä yönä (Jes. 17:1,14).

Mietihän sitä; joukkojemme vetäminen Syyriasta ennenkuin Israel pudottaa ison pommin Damaskokseen voisi olla hyvä asia.

Kahdeksanneksi, presidentti Trump haluaa vahvistaa Amerikan joukkoja Irakissa, joka on sama asia, kuin Amerikan joukkojen vahvistaminen lähemmäksi Irania.

Ne, jotka uskovat, että Babylonin muinainen kaupunki (Irakissa) jälleenrakennetaan, saattavat pitää tätä kiehtovana, koska Irakin turvallisuus vaikuttaa Babylonin turvallisuuteen.

Läheisesti yhteenkuuluvassa asiassa, Jumala kehotti Googia varustautumaan ja olemaan valmiina Googin ja Maagogin taisteluun, ja olemaan varalla liittolaisiaan varten (Hes. 38:7).

On raportoitu, että Venäjä sallii Iranin ja sen tukemien ryhmien liikkua Syyriassa Venäjän lipun alla.

Venäjän lippu ei todennäköisesti suojaa Venäjän liittolaisia Israelin pommikoneilta, ja se ei varmasti suojele heitä Jumalan vihalta (Hes. 39:1-6).

Lopuksi, kun kirjoitan tätä, Yhdysvaltain liittovaltio on osittaisessa hallinnon sulussa.

Jokaisen Yhdysvaltain kansalaisen on ymmärrettävä, että globalistit käyttävät maahanmuuttoa kansakuntien epävakauttamiseksi ja luovat kriisin, joka antaa heille mahdollisuuden aikaansaada maailmanhallinto.

Globalismi ja avoimet rajat (ei muurin kustannukset) ovat todellisia kiistakysymyksiä, jotka johtivat osittaiseen hallinnon sulkemiseen.

Todellisten kristittyjen ei tarvitse olla huolissaan maailmanhallituksesta, mutta suuri joukko, myös monia maahanmuuttajia, tullaan mestaamaan tuon hallinnon toimesta.

Niiden, jotka vastustavat maailmanhallitusta, on seistävä presidentti Trump'in takana koskien hallinnon sulkua ja rajamuuri-kysymystä.

Yksi syy sille, miksi presidentti Trump antoi USA:n joukoille vetäytymiskäskyn Syyriasta, on hinta maksettavaksi kun ajatellaan USA:n joukkojen ihmishenkiä ja Yhdysvaltain veronmaksajien dollareita.

Liian monet ihmiset jättävät huomiotta nämä maksettavat hinnat ja laittoman maahanmuuton aiheuttamat kustannukset meidän koulujärjestelmille (opettajien on puhuttava vieraita kieliä), elintarvike- ja etuisuusavulle, terveydenhuoltojärjestelmille, lainvalvonnalle, Yhdysvaltojen kansalaisten elämään, jne.

Jos olemme lähellä ylöstempausta, olemme myöskin lähellä maailmanlaajuista talousromahdusta.

Yhdysvaltain velka on noin 22 biljoonaa dollaria, ja korot ovat nousussa (luultavasti tehden Amerikalle mahdottomaksi päästä eroon velasta).

Yhdysvalloilla ei ole enää varaa toimia maailmanpoliisina; kouluttaa, ruokkia ja lääkitä miljoonia maahanmuuttajia; ja meidän ei ehdottomasti pidä unohtaa sitä, että Jumala huolehtii Israelista.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond ja Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com